Αστρολογικές Προβλέψεις 6 - 12 Μαρτίου

 ΚΡΙΟΣ
Αυτή τη βδομάδα θα χαράξετε νέο μονοπάτι στη ζωή σας. Την Τρίτη και την Τετάρτη η φιλοδοξία και ο ενθουσιασμός σας, σας δίνουν ώθηση για νέα πράγματα. Ωστόσο, μην σκέφτεστε συνεχώς πώς ερμηνεύουν τις πράξεις σας οι άλλοι γιατί θα πελαγώσετε. Κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν άσχετα με το πώς φαίνονται στους άλλους. Μείνετε συγκεντρωμένοι και δεχθείτε τη βοήθεια που θα σας προσφέρουν.
ΤΑΥΡΟΣ
Από τη Δευτέρα θα γίνετε κάπως δύσπιστοι με τους γύρω σας και θα έχετε δίκαιο. Αν πάρετε οποιοδήποτε ρίσκο αυτές τις μέρες πιθανόν να μην σας βγει σε καλό, γι’ αυτό αλλάξτε τις προτεραιότητές σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και μην αφήνετε τρίτους να σας αποσπούν την προσοχή. Κάποιοι διασκεδάζουν εις βάρος σας, όμως μην απογοητεύεστε.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας και δεν μπορείτε ν’ αμφισβητείτε συνεχώς την ομαδική δουλειά. Παρόλο που οι σύμμαχοί σας θα σας προκαλέσουν κάποια προβλήματα, μην τα βάλετε μαζί τους. Έρχονται κάποιες αλλαγές που θα σας ταρακουνήσουν λίγο στα επαγγελματικά. Όμως, ένα άτομο που έχει θετική επίδραση πάνω σας θα σας βάλει στον δρόμο σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάντε κάτι για τον εαυτό σας τη Δευτέρα. Εξάλλου, έχετε κάνει αρκετά για τους άλλους τελευταία. Κάποιος σας κάνει σινιάλο (ερωτικό), μην το προσπεράσετε. Αν είστε single τολμήστε να ανοιχτείτε. Το μυαλό σας είναι επικεντρωμένο στα οικονομικά καθώς η βδομάδα συνεχίζεται, όμως μην ξεχνάτε αυτούς που αγαπάτε, ιδιαίτερα αν είστε δεσμευμένοι.
ΛΕΩΝ
Η ατμόσφαιρα γίνεται ερωτική από τη Δευτέρα. Είστε γεμάτοι πάθος και ενέργεια και φροντίστε να τα εξωτερικεύσετε στα σωστά άτομα. Για να πάρετε αυτό που θέλετε, βοηθήστε και τους άλλους να πάρουν αυτό που θέλουν. Προσέξτε από συγκρούσεις που καραδοκούν. Αφήστε λίγο τον εγωισμό σας στην άκρη για αλλαγή και το Σαββατοκύριακο αποφύγετε τις συναλλαγές.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Υποχρεώσεις και εμπόδια μπλοκάρουν τον δρόμο σας, γι’ αυτό θα πρέπει να συμβιβαστείτε με κάποια πράγματα. Η σκληρή δουλειά σας θα ανταμειφθεί από την Τετάρτη και μετά, γι’ αυτό κάντε υπομονή. Οι φιλοδοξίες σας πάντως θα αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά, όχι μόνο στα επαγγελματικά αλλά και στα ερωτικά.
ΖΥΓΟΣ
Καθώς η βδομάδα ξεκινά, η επικοινωνία με τους γύρω σας θα είναι πολύ εύκολη. Δείξτε στους άλλους τι σκέφτεστε. Παλιά προβλήματα και θέματα θα βγουν στην επιφάνεια και ίσως νιώσετε λίγο πιεσμένοι. Από την Πέμπτη και μετά ίσως είναι η στιγμή να ξεκίνησε κάτι καινούργιο. Εσείς και ο άνθρωπός σας μπορείτε να μιλήσετε για τα πάντα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αφήστε τη στιγμή να σας παρασύρει, όμως μην αφήσετε ένα άτομο που έχει μεγάλη επίδραση πάνω σας να σας παρασύρει σε αλόγιστα ρίσκα. Την Πέμπτη και την Παρασκευή η αρμόνια στο σπίτι σας ίσως ταρακουνηθεί από απρόσμενα ξεσπάσματα δικών σας προσώπων. Αντιμετωπίστε το με ψυχραιμία. Ο ρομαντισμός είναι απών αυτή τη βδομάδα, αφού προτεραιότητα έχουν κάποια σημαντικά προσωπικά σας ζητήματα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή η βδομάδα ξεκινάει πολύ καλά και δυναμικά όμως μετά την Τετάρτη θα ξυπνήσουν μέσα σας κάποιες ανησυχίες. Την Πέμπτη και την Παρασκευή δοκιμάστε καινούργια πράγματα ή γνωρίστε νέους ανθρώπους. Το Σαββατοκύριακο ίσως να θέλετε να το περάσετε στο κρεβάτι ονειροπολώντας. Ένα από τα ερωτήματά σας θα είναι ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι και ποιους αγαπάτε;
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα πάντα είναι πιθανά από τη Δευτέρα, αρκεί να μείνετε προσηλωμένοι με ό,τι έχετε καταπιαστεί. Οι γύρω σας θα μείνουν έκπληκτοι για το πόσο οργανωμένοι είστε και πόσα μπορείτε να πετύχετε μέσα σε μία μέρα. Μην επιχειρήσετε οποιαδήποτε ρομαντική κίνηση. Προτιμήστε να περάσετε χρόνο με φίλους ή να μείνετε στο σπίτι.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η επαναστατική σας διάθεση δεν θα σας οδηγήσει πουθενά αυτές τις μέρες. Πρέπει ν’ αρχίσετε να ανακαλύπτετε πράγματα για τον σύντροφό σας και για τον εαυτό σας. Αν είστε δεσμευμένοι, πιθανόν να νιώσετε μια δυνατή σύνδεση με κάποιο άλλο άτομο. Τα οικονομικά και η δουλειά απορροφούν πολύ από τον χρόνο σας. Το Σαββατοκύριακο όμως, προσπαθήστε ν’ αφιερώσετε χρόνο για τον εαυτό σας.
ΙΧΘΕΙΣ
Η τύχη είναι με το μέρος σας τη Δευτέρα. Μην ξεχνάτε όμως κάτι σημαντικό. Να σκέφτεστε πριν να μιλάτε. Αφήστε πίσω το παλιό και πιάστε το καινούργιο. Κλείστε τα μάτια, κάντε τη μεγάλη βουτιά και στην πορεία θα καταλάβετε τι νιώθετε. Αυτή η αλλαγή ίσως σας προκαλέσει κάποια συναισθηματική ταραχή, όμως θα ανταπεξέλθετε μια χαρά. Χρειάζεστε κάτι φρέσκο στη ζωή σας.
 
 

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη