Τα ζώδια για τον Δεκέμβριο 2018!

Έφτασε κι ο μήνας των Χριστουγέννων, ο τελευταίος μήνας του 2018. Τι κέφια έχει; Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα…

ΚΡΙΟΣ
Ο Δεκέμβρης για σένα είναι ένας μήνας με αρκετό φόρτο εργασίας. Αρκετά θέματα που ήθελες να έχεις λύσει καθυστερούν και αυτό σε εκνευρίζει αρκετά. Προσπάθησε να χαλαρώσεις, να κάνεις υπομονή και πολύ γρήγορα θα δεις ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα που θέλεις. Επίσης, φρόντισε να δώσεις την απαραίτητη προσοχή σε άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, γιατί τη χρειάζονται.
Στα ερωτικά σου, αν είσαι σε σχέση, ο Δεκέμβρης θα φέρει λίγη ένταση, λίγη γκρίνια και λίγη ζήλια. Μερικές παρεξηγήσεις που θα υπάρξουν καλό είναι να τις αντιμετωπίσεις με συζήτηση και ηρεμία. Αν πάλι έχεις αποφασίσει ότι η σχέση σου δεν σε καλύπτει πια, μην αφήνεις το χάσμα να μεγαλώνει, κάνει κάτι. Αν δεν θέλεις να χωρίσεις και θέλεις να κάνεις μια προσπάθεια, τότε δεν έχεις παρά να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση όπου θα ακούσεις τον σύντροφό σου. Αν είσαι single, αυτόν τον μήνα κάνε όλα όσα σε ευχαριστούν με τους φίλους σου και φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Ένα ταξιδάκι σίγουρα θα σου κάνει καλό.
Στα οικονομικά σου είναι γεγονός ότι έχεις πιεστεί αρκετά το προηγούμενο διάστημα καθώς οι υποχρεώσεις σου έχουν αυξηθεί και νιώθεις πως κάποιες φορές σε πνίγουν. Μην απογοητεύεσαι γιατί πολύ σύντομα θα αυξηθούν τα έσοδά σου και θα ανταποκριθείς πιο άμεσα στις ανάγκες που προκύπτουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Δεκέμβριος είναι για σένα ένας ήρεμος και θετικός μήνας. Θα απολαύσεις την ηρεμία σου, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με τους φίλους σου, θα ξεκουραστείς και ψυχολογικά θα τονωθείς. Είναι αλήθεια πως πιέστηκες αρκετά το τελευταίο διάστημα ένιωσες αρκετά πιεσμένος με διάφορα θέματα και τώρα παίρνεις ανάσα. Τα Χριστούγεννα είναι η κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, την εμφάνισή σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σε γεμίζουν.
Αν είσαι δεσμευμένη, θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου και να επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου. Η σχέση σου σε κάνει να νιώθεις όμορφα και αυτό σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια και πληρότητα. Μήπως να οργανώσετε κι ένα ταξιδάκι; Αν είσαι single, αυτόν το μήνα θα νιώσεις έντονη την επιθυμία να γνωρίσεις επιτέλους αυτόν που περιμένεις. Μην βιάζεσαι. Λίγη υπομονή ακόμα και θα γίνει και αυτό, λίγο παρακάτω που σε ευνοούν καλύτερα οι πλανήτες.
Στα επαγγελματικά σου, βαριέσαι λίγο και ψάχνεις αυτό το «κάτι» που θα σε ανανεώσει. Ο Δεκέμβριος σε γεμίζει με ενέργεια και σου φέρνει νέα που θα σε κάνουν πολύ χαρούμενη. Νέες συνεργασίες θα σε ανεβάσουν και θα πιάσουν τόπο οι κόποι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο καινούριος μήνας είναι για σένα ο μήνας της ανταπόδοσης από όσα έχεις προσπαθήσει. Θα είσαι επίσης και αρκετά δημιουργική. Τα πρώτα αποτελέσματα έρχονται να σε τονώσουν και να σου δώσουν την ικανοποίηση που περιμένεις.
Στα ερωτικά σου, αν είσαι σε σχέση, αυτές τις μέρες θα απολαύσεις υπέροχες μέρες με τον σύντροφό σου. Μην εστιάζεις στις λεπτομέρειες, κοίτα σφαιρικά τη σχέση σου και τότε θα συνειδητοποιήσεις πόσο τυχερή είσαι. Αν είσαι single, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις τις εξόδους με φίλους. Ο έρωτας θα έρθει από το φιλικό σου περιβάλλον που μεγαλώνει τον Δεκέμβριο.
Στη δουλειά σου χρησιμοποίησε περισσότερο τη λογική σου, βάλε προτεραιότητες και αν νιώσεις ότι πιέζεσαι πολύ άρχισε να σκέφτεσαι και το ενδεχόμενο αλλαγής πλεύσης. Στα οικονομικά, τα πράγματα θα κινηθούν σταθερά χωρίς απρόοπτα και έκτακτα έξοδα που θα σε αιφνιδιάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο μήνας αυτός θα έχει αρκετή εσωτερική ανησυχία καθώς από τη μια κάποια πράγματα σου πάνε πολύ καλύτερα από ότι περίμενες ενώ κάποια σε απογοητεύουν. Τα οικογενειακά σου σε έχουν απορροφήσει. Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες σου. Έχεις τεράστιες ψυχικές δυνάμεις και το πιο ισχυρό σου όπλο είναι η υπομονή που σε διακρίνει. Πολύ σύντομα θα δεις ότι όλα θα πάρουν την τροπή που εσύ επιθυμείς.
Στα ερωτικά, διανύεις ένα ευνοϊκό διάστημα. Θα είσαι καλά με τον σύντροφό σου, το άγχος έχει εκτονωθεί και υπάρχει κατανόηση μεταξύ σας. Ένα ταξιδάκι στις γιορτές θα σας κάνει πολύ καλό. Αν είσαι single, οι πιθανότητες για νέο έρωτα είναι αυξημένες, αρκεί να χρησιμοποιήσεις τη γοητεία και τον ερωτισμό που σε χαρακτηρίζουν αυτό το διάστημα.
Στα επαγγελματικά σου αναζητάς το ενδιαφέρον, το διαφορετικό και το ξεχωριστό. Έχεις κουραστεί από τη ρουτίνα της δουλειάς σου, ωστόσο αυτόν το μήνα θα προκύψουν θέματα στη δουλειά σου που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον καθώς τα δύσκολα είναι οι προκλήσεις που σε ενεργοποιούν. Στα οικονομικά σου οι υποχρεώσεις και τα έκτακτα σε έχουν κουράσει, ωστόσο η κάλυψη και το κλείσιμο παλιών εκκρεμοτήτων σου προσδίδει χαρά και ικανοποίηση.

ΛΕΩΝ
Ο Δεκέμβριος έχει για σένα μερικές εντάσεις, οι οποίες όμως θα σε βοηθήσουν να διακρίνεις την αλήθεια των ανθρώπων που υπάρχουν δίπλα σου. Έχεις έντονη την ανάγκη να στηρίξεις αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά προσπάθησε να κρατήσεις και κάτι για τον εαυτό σου γιατί το τελευταίο διάστημα έχεις επωμιστεί το βάρος και τις ευθύνες άλλων. Τις μέρες των γιορτών προσπάθησε να απολαύσεις τους φίλους σου, να γυμναστείς και να αποφορτίσεις το μυαλό σου από σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά.
Η σχέση σου κυλάει ήρεμα και θα νιώσεις την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου. Θα ανοιχτείς, θα επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου, ίσως και τις φοβίες σου. Κάντο. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις πόσο ερωτευμένο είναι το ταίρι σου μαζί σου. Αν είσαι single, προσπάθησε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Μην βιάζεσαι και μην δίνεις ευκαιρίες σε άτομα που ανήκουν στο παρελθόν -απλά θα πληγωθείς.
Στα επαγγελματικά σου αυτόν το μήνα τα πράγματα θα κυλήσουν αρκετά καλά κι αν μάλιστα προσπαθήσεις  να συγκρατήσεις τον εαυτό σου μπροστά σε κάποια λάθη που βλέπεις γύρω σου θα έχεις μια πολύ ήρεμη περίοδο. Μπορεί εσύ να θέλεις να τσουλάνε όλα τέλεια στη δουλειά σου, αλλά μην ξεχνάς ότι στις συναδελφικές σχέσεις υπάρχουν κι αστοχίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Δεκέμβριος θα είναι ήρεμος και θα σε πιάσει η αισιοδοξία σου. Το προηγούμενο βαρύ κλίμα που ένιωθες μέσα σου σιγά σιγά φεύγει και γεμίζεις με θετική ενέργεια. Ο μήνας ευνοεί ταξίδια, συναντήσεις κι αποδράσεις από καθετί που σε πλήγωνε μέχρι σήμερα και όλα αυτά θα σε κάνουν να δεις πολλά πράγματα διαφορετικά. Πρέπει να θυμάσαι πως η ζωή είναι μία και καλό είναι να τη ζεις όπως εσένα σε γεμίζει και σε ολοκληρώνει.
Αν είσαι δεσμευμένη, αυτόν το μήνα θα ανακαλύψεις ότι το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου είναι έτοιμο να σε ακολουθήσει σε όποιες αποφάσεις κι αν πάρεις. Ακόμα και μια μετακόμιση σε άλλη πόλη ή αλλαγή κατοικίας θα τη δεχτεί με χαρά καθώς αυτό που θέλει είναι να σε κάνει να είσαι πραγματικά κι αληθινά ευτυχισμένη. Είσαι από τις τυχερές του ζωδιακού κύκλου γιατί υπάρχει μεγάλη εύνοια την περίοδο αυτή στα αισθηματικά σου. Τα νέα είναι ευχάριστα και για σένα που είσαι single, καθώς η είσοδος ενός νέου προσώπου στη ζωή σου θα σε ενθουσιάσει και η ρομαντική σου διάθεση θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο.
Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα φαίνεται πως θα σε ικανοποιήσουν πολύ. Μια νέα συνεργασία ή η ανάληψη ενός νέου έργου ή εργασιακού αντικειμένου θα σε ενθουσιάσει. Ένα πρόσωπο από τον εργασιακό σου χώρο θα ζητήσει τη βοήθειά σου, ωστόσο πρόσεχε μην γίνεσαι ευκολόπιστος με ανθρώπους που μέχρι χθες δεν ήξερες πως λειτουργούσαν. Κράτα αποστάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Ένας περίπλοκος μήνας ξεκινά για σένα. Από τη μία θα λάβεις κάποια καλά νέα κι από την άλλη θα έχεις μια έντονη ανησυχία που προέρχεται από θέματα οικογενειακών εξελίξεων θα σε γεμίσουν ανασφάλεια και φόβους. Καλό είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις μια ψύχραιμη στάση και να μην αφήσεις τον παρορμητισμό σου να σε κάνει ό,τι θέλει. Προσπάθησε να λειτουργήσεις κυρίως με λογική.
Αν είσαι δεσμευμένη, θα έχεις λίγα νεύρα και θα προβληματίσεις τον σύντροφό σου. Νιώθεις την ανάγκη να έχεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και για αυτά που σου φτιάχνουν το κέφι. Πριν κάνεις το οτιδήποτε, καλό είναι να μιλήσεις με το σύντροφό σου και θα δεις ότι η στήριξή του θα είναι πολύ καθοριστική ώστε να σε κάνει να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις που σε βασανίζουν. Αν είσαι single, προσπάθησε να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις. Είναι καλύτερα αυτό το διάστημα να δουλέψεις με τον εαυτό σου από το να προχωρήσεις σε νέα ξεκινήματα που  θα είναι παροδικά και σύντομα.
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις αρκετές εκπλήξεις αφού ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα σου ανακοινωθεί είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να σου συμβεί. Έχεις φανερά τα σημάδια της κούρασης και της πίεσης μέσα σου, προσπάθησε να μην αφήνεις τα επαγγελματικά σου να επηρεάζουν την ψυχολογία σου και να μεταφέρονται αρνητικά στα προσωπικά σου. Βάλε τα όρια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο μήνας αυτός θα είναι καλός, αρκεί να αφήσεις την γκρίνια στην άκρη. Θα έχεις αρκετές προσκλήσεις που θα σε αποφορτίσουν, θα σου φτιάξουν το κέφι και θα σε προστατεύσουν από τις κυκλοθυμικές διαθέσεις σου. Αν σε απασχολούσε κάτι οικογενειακό, τώρα λύνεται. Παίρνεις ανάσα. Με μέθοδο και οργάνωση όλα θα τα προγραμματίσεις μια χαρά και θα βρεις τους ρυθμούς σου και τον εαυτό σου.
Η σχέση σου αυτόν το μήνα θα είναι γενικά  ήρεμη με πολλές στιγμές αγάπης και ζεστασιάς. Ίσως κάνετε ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά και θα νιώσεις την ανάγκη να προχωρήσετε τη σχέση σας παρακάτω. Αν είσαι single, το μυαλό σου γυρίζει σε κάποιον από το παρελθόν. Σκέφτεσαι να τον συναντήσεις και ίσως από αυτό βγει κάτι καλό. Μια επανασύνδεση ή μια οριστική λήξη. Ίσως να συνειδητοποιήσεις ότι κακώς χωρίσατε ή ότι δεν είναι τελικά αυτό που θέλεις. Ό,τι κι αν προκύψει, θα είναι για το καλό σου.
Στα επαγγελματικά σου κάποιες αλλαγές που θα γίνουν θα σε ενοχλήσουν και θα το δείξεις. Μη βιαστείς. Τσέκαρε όλα τα πιθανά σενάρια, ψυχολόγησε τις αντιδράσεις και την κατάλληλη στιγμή, ανακοίνωσε τις ενστάσεις και διαφωνίες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο μήνας αυτός θα κυλήσει σχετικά καλά, αρκεί να αποβάλεις την τελειομανία σου και να κατεβάσεις λίγο τον πήχη των προσδοκιών σου. Έχεις ανοιχτεί σε πολλά επίπεδα και βιώνεις μια περίοδο άγχους που ώρες ώρες νιώθεις πως δεν καταφέρνεις να το διαχειριστείς. Ωστόσο μην ανησυχείς. Αυτές οι γιορτινές μέρες θα είναι για σένα γεμάτες οικογενειακή γαλήνη και ηρεμία.
Αν έχεις σχέση και τον τελευταίο καιρό είχατε κάποιες δυσκολίες, να ξέρεις πως όλα λύνονται. Με συζήτηση και κατανόηση. Και κάπως έτσι ανανεώνεται εντελώς ο τρόπος που λειτουργείς απέναντι στον σύντροφό σου. Αν είσαι single, πολύ σύντομα εμφανίζεται ο έρωτας που περιμένεις, μιας και πια ξέρεις τι θέλεις. Καλώς να τον δεχθείς λοιπόν! Και να ξέρεις πως οι προθέσεις του είναι να σε κάνουν ευτυχισμένη.
Αυτός ο μήνας θα είναι πολύ σημαντικός για σένα στα επαγγελματικά σου σχέδια και στους στόχους που έχεις θέσει, καθώς θα πάρεις τη θετική απάντηση μιας συνεργασίας που από καιρό επιθυμείς προκειμένου να ανοίξεις τις διόδους της καριέρας σου. Με τις ξεχωριστές σου ικανότητες θα λάβεις αυτό που αξίζεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Δεκέμβριος είναι για σένα ένας μήνας θετικός και χαλαρός. Η επιθυμία σου να ηρεμήσεις θα ικανοποιηθεί και θα βρεις το χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που σε χαλαρώνουν. Εχεις την ανάγκη να ξεφύγεις από πιεστικές καταστάσεις και καλό είναι να βάλεις φρένο κάποιες υπερβολές των προσώπων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Το μενού των γιορτών περιλαμβάνει βόλτες σε ήσυχα μέρη που θα σε ξεκουράσουν, θα βρεθείς κοντά στη φύση και θα ηρεμήσεις και κάθετί αρνητικό που σε ρίχνει αποβάλλεται.
Αν είσαι δεσμευμένη, το τελευταίο διάστημα υπήρχε ένταση και διαφωνίες χωρίς σοβαρό λόγο. Απλά οι πιέσεις που ένιωθες είχαν αντίκτυπο στη σχέση σου αφού μετέφερες τον αρνητισμό σου στον σύντροφό σου. Αυτός ο μήνας όμως θα σε ανταμείψει και θα σου δώσει την ευκαιρία να ζήσεις ήρεμες και τρυφερές στιγμές. Αν είσαι single, πολύ σύντομα στο φιλικό σου περιβάλλον θα παρουσιαστεί ένα πρόσωπο πολλά υποσχόμενο και ιδιαίτερα γοητευτικό που θα σου τραβήξει την προσοχή.
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Το κλίμα είναι θετικό και νιώθεις πολύ όμορφα στο χώρο εργασίας σου. Η ανάθεση ενός νέου αντικειμένου μπορεί στην αρχή να σε φέρει σε αμηχανία, όμως να σκέφτεσαι ότι οι ικανότητές σου είναι ανεβασμένες και αναγνωρίζονται από τους συναδέλφους σου και τους προϊστάμενους σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Δεκέμβριος στην αρχή θα είναι αρκετά έντονος και πιεστικός σε όλους τους τομείς της ζωής σου, στο τέλος όμως επιτέλους θα βρεις τις λύσεις και τις απαντήσεις που θέλεις και σε δικαιώνουν. Αν και νιώθεις κούραση την τελευταία περίοδο δεν είσαι από εκείνες που καταθέτουν τα όπλα. Διακρίνεσαι για τη μαχητικότητά σου και το δυναμισμό σου. Προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο να ξεκουραστείς και να αφιερώσεις στον εαυτό σου, καθώς όλα πλέον ξεδιαλύνουν και παίρνουν το δρόμο τους.
Αν είσαι δεσμευμένη, αυτόν το μήνα η σχέση σου θα περάσει δια πυρός και σιδήρου, θα αναθεωρήσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα πίστευες, θα αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που σκέφτεσαι και θα περάσεις από κόσκινο κάθε λέξη ή κίνηση του συντρόφου σου. Πρόσεχε μην το παρακάνεις όμως γιατί η πίεση δεν είναι καλός οιωνός και οδηγός σε μια σχέση, άφησε ελεύθερο το ταίρι σου και θα δεις ότι οι εκρήξεις θα μειωθούν στο μέγιστο βαθμό και θα εξαλειφθούν. Αν είσαι single, δεν χρειάζεται να πελαγώνεις ή να απογοητεύεσαι. Έχεις την εύνοια των πλανητών και τη βοήθειά τους ώστε να κάνεις τους κατάλληλους χειρισμούς και να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές, αφού η κατάκτηση ενός στόχου σου που τον τελευταίο καιρό είχες δουλέψει, επιτέλους θα γίνει πραγματικότητα. Έχεις λοιπόν κάθε λόγο να νιώθεις ικανοποίηση και εσωτερική ενδυνάμωση γιατί πλέον τα έχεις όλα under control.

ΙΧΘΕΙΣ
Μπερδεμένος μήνας. Το μενού θα έχει και κάποιες εντάσεις. Και μερικές εσωτερικές συγκρούσεις. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Με την πίεση και το άγχος, το φόβο και την ανασφάλεια δεν μπορείς να λύσεις τίποτα. Κάθισε με λογική και συζήτησε με τον εαυτό σου, ο πανικός ή η απογοήτευση καταπολεμώνται αποτελεσματικά όταν τα αντιμετωπίζουμε κατάματα και με τη λογική.
Αν είσαι δεσμευμένη, αυτόν το μήνα εκφράζεις τα παράπονά σου. Συμβουλή: Μην αφήνεις την κακή σου ψυχολογία να δημιουργεί προβλήματα στο πρόσωπο που σε νοιάζεται και σε αγαπά. Η γκρίνια χαλάει τις ισορροπίες και δημιουργεί άσχημη ατμόσφαιρα. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον παρορμητισμό σου και να δεις τα πράγματα και από την πλευρά του συντρόφου σου, μόνο έτσι θα κατανοήσεις τα λάθη που κάνεις χωρίς να το θέλεις. Αν είσαι single, θα νιώσεις την ανάγκη να πλησιάσεις περισσότερο το πρόσωπο που έχει εκδηλώσει κάποιο ενδιαφέρον σε σένα. Τόλμησε μια έξοδο για ένα δείπνο ή για ένα ποτό. Ακόμα κι αν δεν εξελιχθεί σε μια άλλου τύπου σχέση θα έχεις κερδίσει μια όμορφη και ρομαντική βραδιά.
Στα επαγγελματικά σου όλα τα θέματα θα κινηθούν ήρεμα και χαλαρά. Δεν θα έχεις ιδιαίτερη διάθεση για συζητήσεις ή εντάσεις στο χώρο εργασίας σου, θα θέλεις να κάνεις τη δουλειά σου και να πας στο σπίτι σου ήρεμη.

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»