Aστρολογικές Προβλέψεις: 28 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου

 ΚΡΙΟΣ
Προσπαθήστε να προγραμματίσετε μια φυσική δραστηριότητα μέσα στη βδομάδα. Λίγη άσκηση ή ένας περίπατος θα σας κάνει καλό. Μια έξοδος στη φύση μπορεί να σας κάνει να συνέλθετε από την ψυχική απογοήτευση που θα έχετε, σκεπτόμενοι κάποιες λεπτομέρειες. Την Τρίτη και την Τετάρτη βάλτε τον άνθρωπό σας πρώτο και ξεπεράστε την ανταγωνιστική διάθεση που έχετε αν θέλετε να προχωρήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Δευτέρα θα σας φέρει φλερτ και διασκέδαση, και θα είστε περικυκλωμένοι από φίλους και θετική ενέργεια. Κάτι καινούργιο θα έχετε στο σπίτι ή στη δουλειά, που θα είναι ευχάριστο. Η υπομονή σας θα δοκιμαστεί από την Πέμπτη. Το πάθος σας έχει ξυπνήσει κι ίσως είναι καιρός ν’ αναλάβετε δράση αντί να περιμένετε κάτι να γίνει. Το Σαββατοκύριακο, αν θα ασκηθείτε, προσέξτε από μικροατυχήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν είστε ο εαυτός σας αυτές τις μέρες. Συνήθως την έχετε στο τσεπάκι σας την επικοινωνία, όμως από τη Δευτέρα θα χρειαστείτε πολλές προσπάθειες για να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας και να γίνετε κατανοητοί. Το χάρισμά σας βέβαια δεν θ’ αργήσει να επιστρέψει και μαζί και η διασκέδαση. Μη φοβηθείτε ν’ αρχίσετε κάτι, έστω κι αν πιστεύετε ότι δεν θα έχετε τον χρόνο να το ακολουθήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κλέβετε την παράσταση αυτή τη βδομάδα και οι άλλοι προσέχουν πόσο ευδιάθετοι, πρόθυμοι και καλοί είστε με ό,τι κι αν καταπιάνεστε. Κάποιες τριβές θα έχετε στο σπίτι, όμως επειδή οι δουλειές σας θα τρέχουν, μην αμελήσετε ν’ ακούσετε τι έχουν να πουν οι δικοί σας άνθρωποι. Από την Πέμπτη θα νιώσετε ίσως ότι ο συναισθηματικός σας κόσμος καταρρέει. Χειριστείτε το ψύχραιμα.

ΛΕΩΝ
Καθώς η βδομάδα ξεκινά, να περιμένετε μια ασυνήθιστη εσωστρέφεια. Κι αφού θα κλειστείτε στον εαυτό σας, εκμεταλλευτείτε το για να θέσετε νέους μακροπρόθεσμους στόχους και στρατηγικές. Η αυτοπεποίθησή σας θα κάνει τους άλλους να πηγαίνουν με τα νερά σας. Μην ξεχάσετε να διασκεδάσετε και λίγο μέσα σ’ όλα αυτά που έχετε να κάνετε. Το Σαββατοκύριακο θα είναι περιπετειώδες.

ΖΥΓΟΣ
Θα έχετε όμορφες στιγμές μιλώντας με φίλους κι ακούγοντας τι έχουν να σας πουν. Η γοητεία και η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνουν. Απολαύστε την προσοχή που θα έχετε και να είστε ανοιχτοί σε ρομαντικές προτάσεις. Οι σκέψεις σας θα είναι περισσότερο επικεντρωμένες στα υλικά αγαθά και στα οικονομικά, τα οποία είναι καιρός να βάλετε σε μια τάξη. Το Σαββατοκύριακο εξερευνήστε νέα μονοπάτια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν θα μπορούσατε να ζητήσετε καλύτερη αρχή για τη βδομάδα. Και πόσο συχνά μπορείτε να το λέτε αυτό; Είστε σούπερ οργανωμένοι και είστε στα καλύτερά σας. Μπορείτε να καταφέρετε ό,τι θέσετε ως στόχο. Θα κάνετε κάποιες σοβαρές συζητήσεις που έπρεπε να είχατε κάνει από καιρό. Αυτό το Σαββατοκύριακο αφήστε κάποιες υποχρεώσεις σας στο συρτάρι και απολαύστε λίγο ελεύθερο χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν θα έχετε κανένα ενδιαφέρον να βγείτε με φίλους από την Τρίτη και μετά, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εσωστρέφειά σας αυτή για καλό σκοπό. Πολεμήστε οτιδήποτε σας ενοχλεί για να βρείτε μετά την ηρεμία. Οι άνθρωποι θα έλκονται από σας σαν να είστε μαγνήτης από την Πέμπτη και μετά, καθώς θα τα έχετε καλά με τον εαυτό σας. Το Σαββατοκύριακο αφεθείτε στη στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Δευτέρα θα είναι ένας αγώνας για σας, ειδικά στη δουλειά. Πάρτε βαθιά ανάσα και χαλαρώστε γιατί η βδομάδα θα γίνεται συνεχώς καλύτερη. Την Τρίτη και την Τετάρτη θα γίνετε πολύ αγαπητοί, ακόμη και σ’ αυτούς που μόλις γνωρίζετε. Αφήστε τις ευχές σας ν’ ακουστούν. Η διάθεσή ίσως πέσει λίγο από την Πέμπτη και μετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φιλοδοξίες, μεγάλα σχέδια και τολμηρά όνειρα. Όλα μπορείτε να τα πετύχετε με την κατάλληλη προετοιμασία. Την Τρίτη και την Τετάρτη είναι τέλειες οι μέρες για να ξεκινήσετε καινούργια πρότζεκτ και να δεχθείτε νέες προκλήσεις. Υπάρχει τόση πολλή ενέργεια αυτές τις μέρες που σβήνει όλα σας τα ελαττώματα. Οι φίλοι σας είναι εκεί για να σας βοηθήσουν. Κάποιο πρόσωπο βγάζει τον καλύτερό σας εαυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Να είστε πολύ προσεκτικοί αυτή τη Δευτέρα. Σιγουρευτείτε ότι ξέρετε τι θέλετε, ειδικά σε ό,τι αφορά λεφτά ή δουλειά. Κοιτάξτε κάτω από την επιφάνεια για να δείτε τα πραγματικά γεγονότα. Δοκιμάστε κάτι καινούργιο την Τρίτη ή την Τετάρτη. Συνδεθείτε με κάποιον που υπό άλλες συνθήκες δεν θα το κάνατε. Θα νιώσετε χαμένοι στις σκέψεις σας και θα αναζητήσετε να μείνετε μόνοι για λίγο.

ΙΧΘΥΕΣ
Μη φοβάστε να δράσετε, ακόμη κι αν δεν έχετε όλες τις απαντήσεις. Μη χάσετε κάποιες ευκαιρίες επειδή δεν μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες. Κάποια προβλήματα στις συνεργασίες σας υπάρχουν, όμως δεν τα βλέπετε. Είστε πολύ απασχολημένοι για ρομάντζα αυτές τις μέρες, όμως μην ξεχνάτε να βλέπετε την ομορφιά στον άνθρωπό σας. Το Σαββατοκύριακο καταπιαστείτε με κάτι υγιές.
 

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»