Τα ζώδια για τον Oκτώβριο 2018!

Έφθασε ο Οκτώβριος! Ένας σημαντικός μήνας που κρύβει πολλά, αλλά και αποκαλύπτει πολλά! 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο ανάδρομος Ερμής από τις 4 ως τις 25 του μήνα  φέρνει και πάλι στην επικαιρότητα σχέσεις που είχαν περάσει για λίγο στο περιθώριο  λόγω τεχνικών ήσυναισθηματικών δυσκολιών.. Επίσης  με μια σεληνιακή και μια ηλιακή έκλειψη στις 8 και στις 24 Οκτωβρίου αντίστοιχα, προσθέτουν και αυτές την ενεργειακή τους βαρύτητα.. Βέβαια η Αφροδίτη, που το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα βρίσκεται στον Ζυγό, βάζει τα δυνατά της για να καλύψει τις συναισθηματικές μας ανάγκες! 

ΚΡΙΟΣ
Όλα έχουν να κάνουν με την Αφροδίτη αυτόν το μήνα. Αυτή η θεά της αγάπης, της ομορφιάς, της αυτοεκτίμησης και των χρημάτων θα γυρίσει ανάδρομα στις 5 Οκτωβρίου και θα παραμείνει εκτός φάσης μέχρι τις 16 Νοεμβρίου. Μη νιώθετε νευρικότητα. Δεν σημαίνει ότι πρόκειται να χάσετε όλη την οικονομική βοήθεια που λαμβάνετε από πηγές εκτός από το δικό σας εισόδημα. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο δώρο για σας αν χρησιμοποιηθεί σοφά. Υπήρξε πρόσφατα η ευκαιρία να επιστρέψετε σε ένα οικονομικό σχέδιο που νομίζατε τελειωμένο; Εάν ναι, η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να κάνει τη δουλειά! Ναι, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την πορεία για να ολοκληρώσετε την οικονομική σας ελευθερία, αλλά όσο είστε πρόθυμοι να τα δώσετε όλα, να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχετε.
Η ερωτική σας ζωή δεν θα ξεφύγει από την επιρροή της Αφροδίτης. Αν έχετε επανασυνδεθεί με έναν πρώην εραστή που αισθανθήκατε έναν πραγματικό δεσμό, η Νέα Σελήνη στον τομέα συνεργασίας σας στις 9 Οκτωβρίου θα μπορούσε κυριολεκτικά να σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε μια πραγματική σχέση. Εάν έχετε γνωρίσει κάποιο νέο πρόσωπο, ίσως χρειαστεί να συγκρουστείτε εσωτερικά με το παρελθόν σας, που μπορεί να σας εμποδίζει να απολαύσετε την ερωτική σας ζωή. Επιστρέφοντας στα οικονομικά, η Πανσέληνος στις 24 Οκτωβρίου ίσως σημάνει τη λήξη μιας πηγής εισοδήματος για μερικούς. Το να χρησιμοποιήσετε τα πιο καινοτόμα ταλέντα σας για να κερδίσετε χρήματα είναι αυτό που πρέπει να κάνετε τώρα.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη θα πέσει σε χειμερία νάρκη για ένα χρονικό διάστημα, από τις 5 Οκτωβρίου μέχρι τις 16 Νοεμβρίου. Θέλετε πρώτα τα καλά νέα ή τα κακά νέα; Ας ξεκινήσουμε από τα κακά νέα. Εάν βρίσκεστε σε μια δύσκολη σχέση (Σκορπιός;) που έχει γεμίσει με ανθυγιεινές συμπεριφορές, τότε μάλλον οδεύει προς το τέλος της. Είναι κακό αυτό; Όχι. Παρόλο που μπορεί να είναι ένας δύσκολος χωρισμός, μόλις ξεφύγετε από αυτή την κατάσταση, θα συνειδητοποιήσετε ότι ήταν πραγματικά το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί. Δυστυχώς, δεν είναι πιθανό να δείτε τα θετικά κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου. Υπομονή. Εάν είστε σε μια υγιή σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να την θρέψετε και να την περιποιηθείτε. Θα βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε τους δαίμονές σας σχετικά με τους φόβους της προδοσίας και της εμπιστοσύνης και να τους διώξετε μακριά. Εάν έχετε μια μακροχρόνια σχέση, ίσως να εκπλαγείτε ευχάριστα. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 24 Οκτωβρίου δείχνει ότι είστε έτοιμοι να κάνετε μια βουτιά βαθιά στη θάλασσα για να ανακαλύψετε τον πιο αυθεντικό εαυτό σας. Αυτόν το θαμμένο θησαυρό θα βρείτε μέσα στην άβυσσο…

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Υπάρχει κίνδυνος η ανάδρομη Αφροδίτη να σας προκαλέσει προβλήματα στα επαγγελματικά και σε ζητήματα υγείας. Πιθανότατα οι σχέσεις αυτόν το μήνα με συναδέλφους να μην είναι σε καλό επίπεδο. Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και διαθέτετε προσωπικό, είναι πιθανό κάποιος να φύγει ή να απολυθεί. Γενικά, μπορεί να αισθανθείτε ότι δεν σας εκτιμούν στη δουλειά. Είναι σχεδόν σαν να είστε αόρατοι και μπορεί να υπάρχει ένα αυξανόμενο αίσθημα δυσαρέσκειας. Ο μόνος που μπορείτε να αλλάξετε είναι ο εαυτός σας. Αν δεν σας αρέσει το περιβάλλον εργασίας σας και δεν βλέπετε κάτι να αλλάζει σύντομα, ίσως είναι καιρός να ψάξετε για μια νέα δουλειά. Εναλλακτικά, αν αισθάνεστε ότι δεν δώσατε τον καλύτερο εαυτό σας, αυτός ο μήνας μπορεί να χρησιμεύσει ως ξυπνητήρι.
Η Νέα Σελήνη στις 9 Οκτωβρίου θα προσγειωθεί στον αληθινό τομέα της αγάπης σας. Ανοίγει ένα πανέμορφο παράθυρο ευκαιρίας για να συναντήσετε κάποιο νέο πρόσωπο. Για άλλους, μπορεί να είναι μια νέα αρχή με ένα παιδί -ή για το παιδί σας. Μπορεί επίσης να σχετίζεται με μια ολοκαίνουρια δημιουργική προσπάθεια που ξεκινάτε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σας έχει σημαδέψει και κάποτε αισθανόσασταν ότι είναι η αδερφή ψυχή σας, τότε προετοιμαστείτε γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εμφανιστεί στη ζωή σας και πάλι με κάποιο τρόπο τον Οκτώβριο. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, θα γυρίσει ανάδρομα στις 5 Οκτωβρίου στον τομέα του ρομαντισμού σας. Για ορισμένους αυτό θα μπορούσε να δείχνει τη συμφιλίωση με κάποιον πρώην εραστή ή ακόμη και την αναθέρμανση του ειδυλλίου. Μπορεί να υπήρχαν ακραίες καταστάσεις αγάπης και μίσους λόγω του πάθους που νιώθατε. Προχωρήστε με προσοχή. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι κάποιος από το παρελθόν σας επιστρέφει μόνο για να υπάρξει ένα οριστικό τέλος. Μπορεί να δεχτείτε ένα μήνυμα ή μια κλήση από αυτό το άτομο που σας ζητά συγγνώμη. Θυμηθείτε, η συγχώρεση δεν είναι ποτέ για το άλλο πρόσωπο, είναι πάντα για σας. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να προχωρήσετε σε μια ακόμη φλογερή σχέση αγάπης με κάποιον άλλο στο μέλλον.
Εκτός από την ερωτική σας ζωή, μπορεί επίσης να υπάρξει ένα φωτεινό φρέσκο ​​ξεκίνημα για σας σε οικιακά και οικογενειακά θέματα. Η Νέα Σελήνη θα φέρει νέα, πιθανώς από ένα από τα παιδιά σας, αν έχετε. Μπορεί επίσης να σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Μην μπείτε στον πειρασμό έως ότου η Αφροδίτη γυρίσει στις 16 Νοεμβρίου. Ένα σημείο καμπής στην κοινωνική σας ζωή μπορεί να αναμένεται στην Πανσέληνο στις 24 Οκτωβρίου. Μπορεί να μάθετε απροσδόκητα νέα από έναν φίλο, αλλά αν συμβεί αυτό, είναι πιθανό να έχουν θετικό χαρακτήρα.

 

ΛΕΩΝ
Όλοι έχουμε τα μυστικά μας. Κάποιος που σας έβλαψε στο παρελθόν ή ένας αποξενωμένος συγγενής, μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σας ζητώντας συγχώρεση. Αν δεν συμβεί όμως, ίσως να συμβιβαστείτε με αυτήν την επώδυνη πραγματικότητα τον Οκτώβριο. Αυτό μπορεί να μην είναι τόσο δραματικό. Με την ανάδρομη Αφροδίτη από τις 5 Οκτωβρίου, είναι πιθανό αυτόν το μήνα να αναθεωρήσετε σοβαρά τον προϋπολογισμό του νοικοκυριού σας ή να σχεδιάζετε να μετακομίσετε μόνοι σας και να αγοράσετε ένα σπίτι ή να νοικιάσετε ένα διαμέρισμα. Ίσως να σκέφτεστε πώς μπορείτε να επιτύχετε την απόλυτη μελλοντική οικιακή σας ευδαιμονία. Αν ναι, αυτός είναι ο μήνας για να μειώσετε τα έξοδα και να κάνετε ό, τι μπορείτε για να βεβαιωθείτε ότι αυτό θα γίνει πραγματικότητα στο κοντινό μέλλον. Ο Οκτώβριος θα είναι ένας σπουδαίος μήνας στα θέματα επικοινωνίας. Η Νέα Σελήνη στις 9 Οκτωβρίου μπορεί να αφορά μια σύμβαση ή άλλη διαπραγμάτευση. Εάν πρόκειται για σύμβαση ακινήτων, καθυστερήστε την τελική υπογραφή και τις αποφάσεις για μετά τις 16 Νοεμβρίου. Αν, ωστόσο, έχει να κάνει με οποιοδήποτε άλλο ζήτημα, θα πρέπει να είστε εντάξει.
Μια αλλαγή στη καριέρα σας προτείνεται στο τέλος του μήνα, στην Πανσέληνο στις 24 Οκτωβρίου. Ό, τι συμβαίνει, φαίνεται να έρχεται από το πουθενά και θα έχει απολύτως θετικό αποτέλεσμα. Μην ανησυχείτε για την καριέρα -αυτός ο τομέας της ζωής σας είναι πραγματικά ηλεκτρισμένος εκείνες τις μέρες. Μια ξαφνική προαγωγή με περισσότερες ευθύνες ή μια γρήγορη απόφαση να αλλάξετε εργασία μπορεί να είναι στον ορίζοντα. Και πάλι, μην αναστατώνεστε. Όλα πάνε καλά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρόλο που μπορεί να νομίζετε ότι έχετε υπό έλεγχο τα οικονομικά και τα προσωπικά σας, φαίνεται ότι το σύμπαν θέλει να εξετάσετε πολύ πιο προσεκτικά αυτές τις περιοχές. Στις 5 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομα, με αποτέλεσμα να επαναξιολογήσετε τις τρέχουσες σκέψεις και τα σχέδιά σας γύρω από τη σχέση σας και τα οικονομικά σας. Μην ανησυχείτε, δεν πρέπει να είναι κάτι ανησυχητικό. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή τη συγκυρία, επειδή θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε ακριβώς τι πάει λάθος σε αυτούς τους τομείς της ζωής σας, ώστε να μπορείτε να το διορθώσετε. Μπορεί να εξετάσετε λεπτομερώς και ένα σχέδιο που έχετε για έναν σημαντικό οικονομικό στόχο, όπως την ιδιοκτησία σπιτιού ή την πληρωμή διδάκτρων. Μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, θα εξετάσετε τις λεπτομέρειες για να βεβαιωθείτε ότι έχετε ομαλή πορεία προς την επίτευξη αυτού του στόχου. Η προσθήκη στην οικονομική ενέργεια αυτού του μήνα είναι μια πανέμορφη Νέα Σελήνη στις 9 Οκτωβρίου. Θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε περισσότερα χρήματα και ο τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να επανεξετάσετε το παρελθόν.
Όσον αφορά στην ερωτική σας ζωή, είναι πιθανό να έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μερικές θεραπευτικές συνομιλίες με τον αγαπημένο σας σχετικά με ένα θέμα που σας βαραίνει. Μπορεί να είναι κάτι βαθύ, όπως ένα ζήτημα εμπιστοσύνης που έχει προκύψει, ή οι δυο σας μπορεί να έχετε διαφορές με χρήματα. Όλα θα πάνε καλά. Μπορεί να βιώσετε μια πνευματική αφύπνιση μέχρι το τέλος του μήνα. Η Πανσέληνος στις 24 Οκτωβρίου θα σας βοηθήσει να εγκαταλείψετε ξεπερασμένες, περιοριστικές πεποιθήσεις από το παρελθόν σας που σας έχουν κρατήσει πίσω. Θα είναι σίγουρα διαφωτιστικό. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι θα ολοκληρώσετε ένα μάθημα σπουδών που οδηγεί σε πιστοποίηση ή άδεια. Μπορεί να είναι σε ένα ασυνήθιστο θέμα.

 

ΖΥΓΟΣ
Ετοιμαστείτε, η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομα στις 5 Οκτωβρίου και θα παραμένει εκτός φάσης μέχρι τις 16 Νοεμβρίου. Τι μπορείτε να περιμένετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου; Λοιπόν, είναι πιθανό να πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιες ανασφάλειες. Ένα χτύπημα για την εμπιστοσύνη σας είναι εφικτό και αν συμβεί αυτό, μπορεί να οφείλεται είτε σε πρόβλημα στη σχέση σας, είτε σε αίσθημα ότι δεν εκτιμάται η εργασία σας. Μπορεί να έχετε κουραστεί να σας θεωρούν δεδομένη. Η ουσία είναι ότι αξίζετε αφθονία και εκτίμηση. Με την ανάδρομη Αφροδίτη, ωστόσο, ίσως να αισθανθείτε ότι επιτρέπετε σε κάποιον να σας αντιμετωπίσει υποτιμητικά. Θυμηθείτε, αν αφήνετε τους άλλους να σας εκμεταλλεύονται, τότε αυτή η φάση θα σας γονατίσει, ώστε να είστε τελικά έτοιμοι να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές για να διεκδικήσετε την αξιοπρέπειά σας. Ευτυχώς, θα έχετε κάποια βοήθεια. Μια ισχυρή Νέα Σελήνη θα λάβει χώρα στο ζώδιό σας στις 9 Οκτωβρίου, βοηθώντας σας να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Αυτό μπορεί να συνδεθεί με την εμφάνισή σας. Εάν ναι, μην ξεχνάτε ότι η ομορφιά είναι μια εσωτερική υπόθεση. Πάντα.
Θα εξετάσετε τα οικονομικά σας αυτόν το μήνα. Απαιτείται αναθεώρηση και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια θετική μετατόπιση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ίσως αισθανθείτε ότι η ερωτική σας ζωή καταρρέει τον Οκτώβριο. Αυτό οφείλεται στην ανάδρομη Αφροδίτη, που από τις 5 του μηνός μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου θα σας ταλαιπωρήσει αρκετά. Σίγουρα έχετε έναν καρμικό κύκλο στη ζωή, την αγάπη και την επιδίωξη της προσωπικής ευτυχίας σας αυτόν το μήνα. Εάν είστε σε μια σχέση όπου ανησυχείτε για την εμπιστοσύνη, είναι πιθανό αυτόν το μήνα να μην αντέξει. Μια Πανσέληνος προσγειώνεται στον τομέα των σχέσεών σας στις 24 Οκτωβρίου. Μια ξαφνική αποκάλυψη που έχει να κάνει με την αποκάλυψη μιας προδοσίας που έχετε υποψιαστεί εδώ και αρκετό καιρό, είναι τελικά για καλό σας. Είστε αναγκασμένοι να ασχοληθείτε με την καρμική εξέλιξη της σχέσης σας μέχρι στιγμής. Έτσι, εάν εσείς και ο σύντροφός σας νιώθετε ότι έχετε βαλτώσει, είναι πιθανό ότι και οι δύο θα καταλάβετε ότι είναι ανώφελο να προσπαθείτε να σώσετε κάτι που έχει πεθάνει.
Τα πράγματα στη δουλειά δεν πάνε καλύτερα, δυστυχώς. Μπορεί να μην αισθάνεστε τόσο άνετα στο χώρο εργασίας σας και πιστεύετε ότι η καριέρα σας μπορούσε να είναι σε καλύτερα επίπεδα. Με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 9 Οκτωβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου, θα έχετε την ικανότητα να εκφράσετε τις σκέψεις σας για αυτό. Στην πραγματικότητα, μιλώντας για το τι χρειάζεται ανανέωση στη ζωή σας αυτόν το μήνα θα σας οδηγήσει προς τη λύση που πρέπει να βρείτε… ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ρίξετε μαύρη πέτρα πίσω σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ζωή σας θα μοιάζει με σαπουνόπερα αυτόν το μήνα. Τα ερωτικά σας πρόκειται να γίνουν πηγή απογοήτευσης και θα καταλάβετε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Τώρα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα φτάσετε την πλήρη εκπλήρωση. Το δίλημμα που αντιμετωπίζετε, ωστόσο, είναι ότι υπάρχει κάτι ή κάποιος που πρέπει να παραμερίσετε. «Αν αγαπάς κάτι, το αφήνεις ελεύθερο, αν είναι δικό σου, θα γυρίσει πίσω», αυτό πρέπει να είναι το σλόγκαν για τον Οκτώβριο. Η ατυχής πραγματικότητα, ωστόσο, είναι ότι η αγάπη δεν είναι πάντα αρκετή. Με την Αφροδίτη να γυρίζει ανάδρομα στις 5 Οκτωβρίου, η καλύτερη πορεία δράσης σας είναι να απομακρυνθείτε. Κυριολεκτικά. Από όλα. Απλά άφησέ το. Γιατί; Επειδή μόλις απελευθερώσετε τον εαυτό σας από κάθε ερωτική προσκόλληση, θα αποκτήσετε τη φυσική, συναισθηματική και πνευματική απόσταση από αυτήν την κατάσταση για να μάθετε με βεβαιότητα αν ήταν τοξικό ή όχι. Αν καταλάβετε ότι είναι τοξικό, τελικά θα θεραπευθείτε από τον πόνο. Θα είναι μια νέα αρχή γεμάτη με υπόσχεση και πραγματική καλοσύνη γιατί ο Δίας μετακινείται στο ζώδιό σας τον επόμενο μήνα, δίνοντάς σας όλα τα όμορφα πράγματα στη ζωή.
Για μερικούς, οι σημαντικές αλλαγές θα συμβούν στα οικονομικά. Είναι καιρός αξιολογήσεων στη δουλειά; Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας για να αποφύγετε αναπάντεχες αλλαγές σε αυτόν τον τομέα. Τα προσωπικά σας χρειάζονται φροντίδα και αυτό δεν μπορεί να γίνει, αν χάσετε το εισόδημά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτόν το μήνα μπορεί να ακούτε μια φωνή μέσα στο κεφάλι σας που φωνάζει: «Με φίλους σαν αυτούς, ποιος χρειάζεται εχθρούς;» Φαίνεται ότι ο Οκτώβριος θα είναι ένα μάθημα για τους κοντινούς σας ανθρώπους. Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομα στο Σκορπιό στις 5 Οκτωβρίου. Υπάρχει μια πιθανότητα να αισθανθείτε προδομένοι από κάποιον στον κοινωνικό σας κύκλο και εάν συμβεί αυτό, ίσως αποφασίσετε να τερματίσετε τη σχέση που έχετε. Αυτός ή αυτή θα μπορούσε να σας «θάβει» πίσω από την πλάτη σας ή να σας έβλαψε οικονομικά. Παρόλο που ίσως να λέτε αντίο σε έναν φίλο, μπορείτε επίσης να επανασυνδεθείτε με κάποιον από το παρελθόν. Μπορεί να είναι ένας φίλος που έχετε να δείτε από τη σχολή ή το σχολείο. Στα προσωπικά σας δεν είναι καλή στιγμή να φλερτάρετε με έναν φίλο ή να δηλώσετε τα μακροχρόνια κρυμμένα συναισθήματα σε έναν από τους φίλους σας. Αντ’ αυτού, εξετάστε βαθιά και προσεκτικά τις πιθανές συνέπειες. Είναι αυτό που πραγματικά θέλετε;
Μια πανέμορφη επαγγελματική ευκαιρία είναι στον ορίζοντα χάρη στη Νέα Σελήνη στις 9 Οκτωβρίου. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το αφεντικό σας ή κάποιο άλλο υψηλότερο μπορεί να απειληθεί από τη δύναμή σας και να προσπαθήσει να σας υπονομεύσει. Μην αφήνετε κανέναν να αμαυρώνει τις ικανότητές σας -αλλά θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας με σύνεση.
Μια ξαφνική σειρά γεγονότων είναι εφικτή στην ερωτική ζωή σας στις 24 Οκτωβρίου. Μια βαθιά σχέση αγάπης μπορεί να τελειώσει, αλλά με την πανέμορφη Πανσέληνο η ρομαντική εκπλήρωση μπορεί να είναι μπροστά στα μάτια σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένα μάθημα για τη σωστή χρήση της εξουσίας για να προχωρήσετε επαγγελματικά θα μπορούσε να είναι στο πρόγραμμα τον Οκτώβριο. Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομα στις 5 Οκτωβρίου και παραμένει γεμάτη μέχρι τις 16 Νοεμβρίου. Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, θα επιστρέψει στον τομέα της σταδιοδρομίας σας, αναγκάζοντάς σας να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσάρεστες αλήθειες για το πού βρισκόσασταν και πού είστε. Μην πανικοβάλλεστε και υποθέσετε αυτόματα ότι η ανάδρομη Αφροδίτη προκαλεί άγχος και ζημιά στα επαγγελματικά. Δεν είναι έτσι, τουλάχιστον όχι για όλους. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι θα πρέπει να εξετάσετε ειλικρινά τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Νιώθετε ότι εκπληρώνετε το σκοπό της ζωής σας; Εάν είστε απόλυτα εκτός πορείας, τότε ναι, αυτή μπορεί να είναι μια εποχή άγχους και πίεσης γιατί θα καταλάβετε ότι η καριέρα που κυνηγάτε είναι η πηγή άγχους σας. Εάν, ωστόσο, κάνετε κάτι που αγαπάτε και γνωρίζετε τι είναι σωστό για σας, τότε αυτό θα είναι μια φάση όπου μπορείτε να επανεκτιμήσετε πόση αξία προσφέρετε στην εταιρεία σας. Ακόμα κι αν σας αρέσει αυτό που κάνετε, μερικές φορές η τεμπελιά σας κρατά πίσω. Εάν το αφεντικό σας έχει μια συζήτηση μαζί σας για αυτό, μην το πάρετε προσωπικά. Αυξήστε την προσοχή σας και ολοκληρώστε αυτή τη μικρή διόρθωση πορείας. Η Νέα Σελήνη στις 9 Οκτωβρίου μπορεί να είναι μια στιγμή που θα βρεθείτε να ξεκινάτε μια νομική διαδικασία χρησιμοποιώντας εξαιρετικά στρατηγικές -ακόμα και απρόσμενες- τακτικές. Μην παίζετε βρώμικα. Είστε καλύτεροι από αυτό. Αν δεν ξεκινάτε καμία νομική διαδικασία, τότε είναι πιθανό να είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στο σχολείο για να λάβετε άδεια ή πιστοποίηση. Η Πανσέληνος στον οικογενειακό σας τομέα στις 24 Οκτωβρίου προτείνει μια ριζική, απρόσμενη αλλαγή στο σπίτι. Μην αναστατώνεστε -τα νέα θα είναι θετικά.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Τον Οκτώβριο θα κοιτάξετε ξανά στο μέλλον και θα συνειδητοποιήσετε ότι όλα όσα περνούσατε έπρεπε να συμβούν για να εστιάσετε πλήρως τον εαυτό σας πνευματικά, σωματικά και συναισθηματικά. Είστε έτοιμοι να κολυμπήσετε σε βαθιά νερά, όταν πρόκειται για την πίστη και τις βαθύτερες πεποιθήσεις σας. Ίσως χρειαστεί να αφήσετε μερικά μοτίβα που σας εμποδίζουν από το να βιώσετε την πιο συναρπαστική σχέση αγάπης που γνωρίζετε ότι αξίζετε. Η αγάπη για τον εαυτό σου, η θεϊκή αγάπη και η ρομαντική αγάπη είναι όλα συνυφασμένα και κανείς δεν ξέρει αυτή την αλήθεια καλύτερα από εσάς. Κάπου στο πρόσφατο μονοπάτι της ζωής σας, όμως, φαίνεται ότι το ξεχάσατε. Η προσκόλληση και ο έλεγχος δεν ισοδυναμούν με αγάπη και μπορεί να έχετε μια οδυνηρή συνειδητοποίηση όταν αυτός ο κάποιος αρχίσει να απομακρύνεται. Αυτό δεν πρέπει να είναι ένας χωρισμός, αν και μπορεί να είναι.
Από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 16 Νοεμβρίου, καθώς η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, θα αλλάζετε την προσωπική σας αφήγηση όταν πρόκειται για την αγάπη και την αξία σας. Ποιες είναι οι ανάγκες σας σε μια σχέση; Τι προσφέρετε σε μια σχέση;
Παρόμοιες σκέψεις μπορεί να σας κατακλύσουν και για τα οικονομικά σας. Η Νέα Σελήνη στις 9 Οκτωβρίου θα προσθέσει ένταση σε αυτή τη διαδικασία για σας. Τα σχέδιά σας πολλά, αλλά ο τραπεζικός σας λογαριασμός δεν είναι όσο γεμάτος θα θέλατε. Πού κάνετε λάθος; Τουλάχιστον αναγνωρίζετε τις ευθύνες σας και με τη σωστή αυτοκριτική θα βρείτε τη φόρμουλα για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας προς το τέλος του μήνα.

Δειτε Επισης

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ τοποθετήσεων του Δημήτρη Παπανώτα, μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»