Τα ζώδια για τον Σεπτέμβριο 2018!

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με μια υπέροχη σύνδεση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία, που μπορεί να φέρει τύχη, αλλά και κίνδυνο να ξεπεράσουμε τα όρια. Στη συνέχεια, αρκετές σημαντικές ενέργειες καθ ‘όλη τη διάρκεια του μήνα θα μπορούσαν να προκαλέσουν ξαφνικές και λυτρωτικές αλλαγές στη ζωή μας.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα φέρουν ανατροπές και αλλαγές και μετά ο Δίας και ο Πλούτωνας μας δίνουν την πρόσθετη ενέργεια που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τις νέες καταστάσεις. Στο δεύτερο μισό του μήνα, ο Κρόνος και ο Ουρανός ευθυγραμμίζονται για να μας δώσουν μερικές επίπονες μέρες με πολύ άγχος και αγωνία. Ο μήνας θα κλείσει με τον Δία και τον Ουρανό να συνδυάζονται για να παράγουν μια μικρή περίοδο αιφνίδιων ευκαιριών ή παρορμητικής δράσης!

Με άλλα λόγια ο Σεπτέμβριος θα έχει πολλά πάνω – κάτω και ο τρόπος που θα αντιμετωπίσουμε τις εκπλήξεις, θα κρίνει πολλά.

ΚΡΙΟΣ
Ο Άρης συνεχίζει το ταξίδι του στον Ταύρο και επηρεάζει τον τομέα του εισοδήματός σας. Κατά τη διάρκεια αυτού του μακρινού ταξιδιού του πλανήτη Άρη είναι πιθανό να ξοδέψετε την περισσότερη ενέργεια και το χρόνο σας σε αυτόν τον τομέα. Όσα έχετε αποκτήσει με κόπο έχουν μεγάλη σημασία για εσάς και θα αγωνιστείτε για να κρατήσετε κάτι που αισθάνεστε ότι είναι δικαίως δικό σας. Αλλά και οι προσωπικές σας σχέσεις είναι επίσης πολύ σημαντικές για εσάς. Η συνάντηση της Αφροδίτης και του Δία συμβαίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2018, εξασφαλίζοντας ότι όλες οι στενές σχέσεις σας είναι πιο ευχάριστες και ευτυχείς. Ωστόσο, κατά το δεύτερο μισό του μήνα, ο Δίας ευθυγραμμίζεται πρώτα με τον Πλούτωνα, υποδεικνύοντας ότι θα χρειαστεί να ξοδέψετε περισσότερη ενέργεια για να κερδίσετε την ελευθερία σας. Μετά συναντάται σε ένα τεταμένο ραντεβού με τον Ουρανό και θα μπορούσατε να βρεθείτε κατά μέτωπο με μια ξαφνική ευκαιρία που δημιουργεί μια βαθιά αλλαγή στη ζωή σας πριν τελειώσει ο μήνας.

ΤΑΥΡΟΣ
Καθώς ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σας, εσείς παραμένετε προσηλωμένη στα δικά σας σχέδια και δεν αποζητάτε τη βοήθεια τρίτων. Μπορεί μάλιστα η απομόνωσή σας να φτάσει σε τέτοιο βαθμό, που οι κοντινοί σας να αισθάνονται ότι τους παραμελείτε και είστε αδιάφορη. Η υγεία και τα επαγγελματικά σας θα ωφεληθούν από τη συνάντηση της Αφροδίτης με τον Δία στο ζώδιο του Ζυγού. Κατά τη δεύτερη εβδομάδα του μήνα, η Αφροδίτη κινείται προς τον Σκορπιό και αμέσως νιώθετε πιο έτοιμη για συμβιβασμούς, αυτό θα ωφελήσει κυρίως τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία θα βρουν σε εσάς ένα στήριγμα. Την ίδια περίοδο, όμως, μια ευθυγράμμιση μεταξύ του Κρόνου και του Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει κάποιες δυσκολίες στο σπίτι και την οικογένειά σας. Και κατά τη διάρκεια της τρίτης εβδομάδας, όταν οι φάσεις του Κρόνου συμπίπτουν με τον Ουρανό, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε και κάποια ζητήματα που θα προκύψουν στο σπίτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ερμής απομακρύνεται από το ζώδιο του Λέοντα, περνά γρήγορα από την Παρθένο και το τέλος του μήνα τον βρίσκει στο Ζυγό, πράγμα που σημαίνει ότι για εσάς το σπίτι σας θα αποτελέσει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η Νέα Σελήνη στις 9 Σεπτεμβρίου σας δείχνει ότι μια νέα αρχή είναι δυνατή και είναι μια πολύ καλή στιγμή για να συζητήσετε με την οικογένειά σας ή με εκείνους με τους οποίους μοιράζεστε το σπίτι σας, τα άμεσα σχέδιά σας. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας του μήνα, μια δύσκολη συγκυρία μεταξύ του Κρόνου και του Πλούτωνα μπορεί να φέρει αλλαγές στα προσωπικά σας. Δεν θα είναι εύκολες οι αποφάσεις που θα κληθείτε να πάρετε. Την τρίτη εβδομάδα, ο Δίας ευθυγραμμίζεται με τον Πλούτωνα και σας δίνει την ώθηση να αποκτήσετε περισσότερη ελευθερία. Και τέλος, ο Δίας, που αντικατοπτρίζει τον Ουρανό, υποδηλώνει ότι μια ξαφνική ευκαιρία στα επαγγελματικά σας είναι πολύ πιθανή και μάλιστα θα μπορούσε να αποβεί και πολύ τυχερή. Απλά προσέξτε στην προσπάθειά σας για μεγαλύτερη ελευθερία, πρώτα να εξετάζετε τα ενδεχόμενα και μετά να προχωράτε, η παρόρμηση δεν θεωρείται καλός οδηγός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κοινωνική σας ζωή θα γνωρίσει άνθηση τις περισσότερες μέρες του Σεπτεμβρίου και η Νέα Σελήνη κάνει πολύ πιθανό να γνωρίσετε νέους φίλους ή να βρεθείτε σε κάποιο νέο μέρος. Η Αφροδίτη, που συναντιέται με τον Δία στο Ζυγό, συνεχίζει να κάνει το σπίτι σας ένα πολύ ευχάριστο μέρος, αλλά, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, μπορεί επίσης να ενθαρρύνει τη σπατάλη χρημάτων για νέα διακόσμηση ή για ακριβά δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα, οπότε προσέξτε να μην ξεπεράσετε τα όρια. Σίγουρα δεν θα βοηθήσει ο Κρόνος, που περιορίζει κάπως τα οικονομικά σας, όταν θα σχηματίσει γωνία με τον Πλούτωνα τη δεύτερη εβδομάδα του μήνα, δημιουργώντας ίσως ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη να περιορίσετε τις δαπάνες! Η εξισορρόπηση του προϋπολογισμού θα μπορούσε να γίνει ακόμη πιο αναγκαία την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, όταν ο Κρόνος ευθυγραμμιστεί με τον Ουρανό. Μια πιθανή λύση μπορεί να βρεθεί πριν τελειώσει ο μήνας, όταν ο Δίας ευθυγραμμιστεί με τον Ουρανό και σας προσφέρει τη δυνατότητα της αλλαγής, με την πανσέληνο στους Ιχθείς να λάμπει το φως της διαδρομής που πρέπει να πάρετε.

ΛΕΩΝ
Ο Σεπτέμβριος δεν πρόκειται να είναι ένας εύκολος μήνας για σας. Μπορεί η Αφροδίτη και ο Δίας να συνεχίζουν να κάνουν την κοινωνική σας ζωή πολύ ευχάριστη, ωστόσο ο Κρόνος στο ζώδιό σας κάνει τις υποχρεώσεις σας μεγαλύτερες. Τη δεύτερη εβδομάδα, όταν ο Κρόνος κοιτάξει τον Πλούτωνα, τα πάντα γύρω σας θα συμβάλλουν ώστε να σας εμποδίζουν και να μην σας αφήνουν να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας. Στη συνέχεια, την τρίτη εβδομάδα, όταν ο Κρόνος ευθυγραμμιστεί με τον Ουρανό, είναι πιθανόν να δυσκολευτείτε να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες, ειδικά στην εργασία σας, αν και η σκληρή δουλειά, που σας έχει κάνει να θυσιάσετε την προσωπική σας ζωή, θα μπορούσε να σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα. Προς το τέλος του μήνα, με τον Δία σε στενό μαρκάρισμα από τον Ουρανό λίγο μετά την Πανσέληνο, περιμένετε μια ξαφνική ευκαιρία να εμφανιστεί, που μπορεί να έχει σημαντική επίδραση στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη δημιουργεί μια ευκαιρία για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιό σας τον περισσότερο μήνα, είστε και πάλι στη φόρμα σας, έτοιμοι να μοιραστείτε τις απόψεις σας και να εντυπωσιάσετε. Από οικονομικής άποψης, η συνάντηση της Αφροδίτης και του Δία, στην αρχή του μήνα, υποδηλώνει καλή τύχη, αν και θα πρέπει να αντισταθείτε στην επιθυμία να ξοδεύετε τα χρήματά σας. Μια δύσκολη συνάντηση του Κρόνου και του Πλούτωνα τη δεύτερη εβδομάδα του μήνα υποδηλώνει ότι κάποιες αλλαγές που συμβαίνουν στο σπίτι ή την οικογένειά σας δεν μπορείτε να τις ελέγξετε ή θα μπορούσε να θέλετε να κάνετε αλλαγές και να είστε απογοητευμένη από άλλους. Σε κάθε περίπτωση, ο Δίας συνδυάζεται με τον Πλούτωνα λίγο αργότερα, για να σας δώσει τόσο την ενέργεια όσο και την ευκαιρία να αρχίσετε να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε. Όταν ο Κρόνος συναντήσει τον Ουρανό την τρίτη εβδομάδα, είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωπη με μια σύγκρουση στα προσωπικά σας. Η Πανσέληνος στις 25 Σεπτεμβρίου θα βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων με τον αγαπημένο σας. Τέλος, η συνάντηση του Δία και του Ουρανού μπορεί να προκαλέσει ανατάραξη στα οικονομικά, αλλά σημαίνει και την εμφάνιση μιας ευκαιρίας.

ΖΥΓΟΣ
Η Αφροδίτη συναντά τον Δία στο ζώδιό σας στις αρχές του μήνα, υποσχόμενη μια πολύ ευχάριστη περίοδο αν και θα πρέπει να προσέχετε τις υπερβολές. Τη δεύτερη εβδομάδα, η Αφροδίτη μετακομίζει στο Σκορπιό και η επιθυμία σας να βγείτε στα μαγαζιά και να ξεσαλώσετε θα γίνει ανίκητη! Στη συνέχεια, καθώς ο Δίας ευθυγραμμίζεται με τον Πλούτωνα στο δεύτερο μισό του μήνα, πρέπει να αρπάξετε τις ευκαιρίες για να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές που θα σας δώσουν την ελευθερία που χρειάζεστε. Η Πανσέληνος στις 25 Σεπτεμβρίου προμηνύει μια αλλαγή στο χώρο εργασίας σας ή σε κάποιο θέμα υγείας και τέλος, ο Δίας κάνει μια στροφή προς τον Ουρανό και η επιθυμία σας για ελευθερία γίνεται ανεξέλεγκτη. Αν μπορέσετε να αντισταθείτε στην επιθυμία να ενεργήσετε παρορμητικά, τότε θα πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σας και καταπραΰνει τις επιπτώσεις του στροβιλιζόμενου Άρη, που επηρεάζει τον τομέα των συνεργασιών σας, δίνοντάς σας περισσότερες λύσεις μέσω συμβιβασμών. Η δεύτερη εβδομάδα του μήνα, ωστόσο, μπορεί να είναι μια δύσκολη στιγμή για εσάς, όσον αφορά στην καριέρα σας ή την οικονομική σας θέση. Ο Κρόνος κάνει μια τεταμένη ζεύξη με τον Πλούτωνα και αισθάνεστε μπλοκαρισμένη από την ανάγκη σας να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Συνεπώς, οι αλλαγές που μπορεί να συμβούν σε επαγγελματικό επίπεδο ενδέχεται να μην είναι επιλογή σας. Και αργότερα μέσα στο μήνα, όταν ο Κρόνος σχηματίζει μια άβολη συγκυρία με τον Ουρανό και μπορεί να σας φαίνεται «βουνό» να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες που σας επιβάλλονται. Ενώ είναι δύσκολο, πρέπει να είστε σίγουρη ότι οι αλλαγές θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν μακροπρόθεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με τη συνάντηση της Αφροδίτης και του Δία στο Ζυγό και όλες τις συναντήσεις σας, με φίλους, γνωστούς ή συναδέλφους, γεμίζουν με ζεστασιά και αγάπη. Και παρόλο που η Νέα Σελήνη σας επιτρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, είτε στην καριέρα σας, είτε στη δημόσια εικόνα σας, ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας υποδηλώνει ότι ο Σεπτέμβριος δεν θα είναι ο πιο εύκολος μήνας σας. Τη δεύτερη εβδομάδα, ο Κρόνος συνδυάζεται με τον Πλούτωνα και σας βρίσκει απογοητευμένη επειδή φαίνεται κάτι να σας εμποδίζει από το να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε. Τα πράγματα βελτιώνονται την τρίτη εβδομάδα όταν ο Δίας συναντά τον Πλούτωνα και σας προσφέρει την ενέργεια που χρειάζεστε για να αρχίσετε να κάνετε αυτές τις αλλαγές. Και τότε, προς τα τέλη του Σεπτέμβρη, η Πανσέληνος μαζί με μια ευθυγράμμιση του Δία και του Ουρανού, δημιουργούν μοναδικές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ζωή σας προς το καλύτερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η συνάντηση της Αφροδίτης και του Δία στο Ζυγό στις αρχές του μήνα θα επηρεάσει την επαγγελματική σας ζωή ή τη δημόσια εικόνα σας προς το καλύτερο. Τη δεύτερη εβδομάδα του μήνα, ωστόσο, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα σας προκαλέσουν μερικές δύσκολες μέρες, που δεν θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε την πίεση και θα καταφεύγετε σε αναβολές. Στη συνέχεια, μια τεταμένη επικοινωνία μεταξύ του Κρόνου και του Ουρανού, όταν η ανάγκη σας για προσαρμογή σε νέες συνθήκες είναι επιτακτική, θα κάνει δύσκολα τα πράγματα. Θα χρειαστεί σκληρή δουλειά, αλλά αξίζει τον κόπο μακροπρόθεσμα και η Πανσέληνος υποδηλώνει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η εξομάλυνση της έντασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Άρης συνεχίζει να επηρεάζει τα γεγονότα στο σπίτι και την οικογένειά σας, δημιουργώντας ένταση, ιδιαίτερα αν προκύψουν αντιρρήσεις σε κάποια ιδέα σας. Με τον Κρόνο στον Λέοντα, οι απαιτήσεις του συντρόφου σας μπορεί να γίνουν περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, ο Κρόνος με τον Πλούτωνα μπορούν να κάνουν τη ζωή σας ακόμα πιο δύσκολη, δημιουργώντας συνέχεια εμπόδια στην προσπάθεια υλοποίησης των σχεδίων σας. Μετά, ο Κρόνος ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό και οι ανησυχίες σας για οικονομικά θέματα επαληθεύονται και μπορεί να προκληθεί σύγκρουση με κάποιον κοντινό σας άνθρωπο. Τότε ο Δίας θα κάνει την ανυπομονησία σου να ξεχειλίσει και μπορεί να πιέσεις για αλλαγή ανεξάρτητα από τις συνέπειες. Στην πραγματικότητα, μια ξαφνική ευκαιρία μπορεί να προκύψει εκείνη τη στιγμή που θα αλλάξει τα πάντα προς το καλύτερο. Ακόμη και η Πανσέληνος υπόσχεται ότι η λύση για τα οικονομικά σας είναι κοντά.

ΙΧΘΕΙΣ
Η Αφροδίτη και ο Δίας συνδυάζονται προκαλώντας θετική ενέργεια σε θέματα ιδιοκτησίας και εισοδημάτων. Αυτό δεν πάει να πει ότι είναι καλή περίοδος για μεγάλα έξοδα. Αυτοί οι πλανήτες μπορούν να ενθαρρύνουν την υπερβολή, αλλά εσείς στο ύψος σας! Και ενώ η Νέα Σελήνη υποδηλώνει μια νέα αρχή, όσον αφορά στις στενές σας σχέσεις, ο Ουρανός στο ζώδιό σας δημιουργεί τεταμένες σχέσεις με τον Κρόνο όσο και τον Δία στο δεύτερο μισό του μήνα. Αυτό σηματοδοτεί μια δύσκολη περίοδο αιφνίδιων αλλαγών. Παρόλο που μια ξαφνική ευκαιρία, σε σχέση με την κοινόχρηστη ιδιοκτησία σας, μπορεί να αλλάξει εντελώς τη ζωή σας, πρέπει να προσέξετε να μην αντιδράσετε παρορμητικά, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα σας αρέσει.

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»