Τα ζώδια για τον Ιούλιο 2018!

Ο Δίας, ο πλανήτης της πίστης και της αισιοδοξίας θα στραφεί σε ορθή πορεία στις 10 Ιουλίου, μετά από μία μακρά περίοδο που κινήθηκε ανάδρομος.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Δίας τώρα που είναι σε ορθή πορεία στο Σκορπιό, το πιο έντονο και μυστηριώδες ζώδιο όλων, θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε περισσότερη πίστη σε προσωπικά ζητήματα καθώς και συναισθηματική οικειότητα.

Αντίστοιχα σε άλλες από εσάς θα έχει ισχύ σε ζητήματα που αφορούν στην καριέρα σας. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, μέχρι τις 8 Νοεμβρίου οι ευκαιρίες θα είναι πολλές.

Σε άλλα νέα, ο Ιούλιος είναι μήνας έκλειψης που σημαίνει ότι η συνολική ενέργεια που θα κινείται θα είναι αρκετά χαοτική. Οικογενειακά θέματα επισημαίνονται στην έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 13 Ιουλίου. Τα κουμπιά συναισθηματικής ασφάλειας θα ενεργοποιηθούν για πολλές από εσάς και από τότε που αυτή η έκλειψη αντιτίθεται σθεναρά στον Πλούτωνα, μπορείτε να προβλέψετε ότι αυτά θα μεγεθυνθούν. Μια εσωτερική κατάσταση μπορεί να απαιτήσει αλλαγή …ή τουλάχιστον προσοχή. Προσπαθήστε να μην ενεργείτε συναισθηματικά χωρίς όρια, ανεξάρτητα από το πόσο ξεκάθαρες μπορεί να είστε. Νιώστε τα συναισθήματά σας, όμως μην τα αφήσετε να σας στραγγαλίσουν.

Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στις 26 Ιουλίου στο Λέοντα, προσθέτοντας μια ομίχλη επικοινωνίας σε έναν ήδη ασταθή μήνα έκλειψης. Έως τις 19 Αυγούστου μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε παρεξηγήσεις με τα παιδιά ή ίσως και να ξανασκεφτείτε τις επιλογές που κάνατε ως μητέρες σχετικά με μια συγκεκριμένη κατάσταση με ένα από τα παιδιά σας. Τα δημιουργικά έργα θα χρειαστούν αναθεώρηση τώρα, οπότε μην απογοητευτείτε. Όσο για την αγάπη σου; Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο Λέοντα, είναι πάντα πιθανό ένας πρώην να επιστρέψει στο προσκήνιο. Μπορεί να επιστρέψει για να μπει ένα τέλος σε αυτήν τη σχέση οριστικά, ή να είναι μία προσπάθεια συμφιλίωσης.

Η πιο κρίσιμη στιγμή του μήνα μπορεί να είναι στις 27 Ιουλίου οπότε και θα πραγματοποιηθεί έκλειψη στη Σελήνη στον Υδροχόο. Αυτή η έκλειψη είναι σαν ένα «απογοητευμένο» θηρίο και θα φέρει πολλές συναρπαστικές εξελίξεις. Ο ηγέτης αυτής της έκλειψης είναι ο Ουρανός, ο οποίος θα βρίσκεται σε τετράγωνο στο ίδιο το σημείο της έκλειψης. Στο μείγμα έρχεται και ο Άρης να προσθέσει συστατικά. Ο Άρης, ο οποίος κινείται ανάδρομος από τις 26 Ιουνίου, και θα βρίσκεται και εκείνος στο σημείο της έκλειψης. Θα συμβούν διάφορα γεγονότα, τα οποία δεν θα γίνουν με τον τρόπο που θέλετε. Ωστόσο μην τα παρατήσετε γιατί γύρω στις 27 Σεπτεμβρίου θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία. Δώστε προσοχή σε αυτά τα χρονικά πλαίσια και παρατηρήστε τι συμβαίνει στον κόσμο σας σχετικά με τη συναισθηματική αποστράγγιση κοινωνικών καταστάσεων, ομαδικών ή ανθρωπιστικών προσπαθειών ή την προσπάθειά σας να επιτύχετε μια σημαντική προσωπική φιλοδοξία. Το αποτέλεσμα που πιστεύετε ότι θα έχει σχέση με ένα από αυτά τα θέματα μπορεί να φανεί πολύ διαφορετικό μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

 

ΚΡΙΟΣ
Αυτός είναι ο μήνας που θα καταλάβεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι σε κρατάει πίσω στη ζωή σου. Αυτά είναι τα καλά νέα. Τα κακά νέα, ωστόσο, είναι ότι ενώ θα έχεις αυτήν την εκπληκτική συνειδητοποίηση, δεν θα είσαι σε θέση να κάνεις κάτι για αυτό. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Γνωρίζοντας τι είναι λάθος είναι καλό, απλώς δεν θα πρέπει να το αφήσεις να καθορίσει ή να αλλάξει ενεργά την καθημερινότητά σου για να κάνεις το σωστό. Όταν μπορέσεις θα το κάνεις. Είσαι συνηθισμένη στη δράση και το να μένεις με τα χέρια σταυρωμένα δεν σε βρίσκει σύμφωνη. Τώρα όμως με τον Άρη, τον κυβερνώντα πλανήτη σου, ο οποίος κινείται ανάδρομος, γυρίζεις και εσύ τους τροχούς σου και ενδέχεται να απογοητευτείς. Χρειάζεται έστω και προς το παρόν να παραιτηθείς από κάποια έργα σου, τα οποία βλέπεις ότι δεν έχουν αποτέλεσμα. Τίποτα δεν θα συμβεί σύμφωνα με το δικό σου χρονοδιάγραμμα, όσο ο Άρης είναι ανάδρομος. Βρίσκεσαι στο έλεος της κοσμικής αναπλήρωσης που θα σε οδηγήσει στο παρελθόν. Θα σε κάνει να αισθανθείς σαν να βρίσκεσαι σε μια κατάσταση υπό πίεση που όλοι γνωρίζουμε ότι τελικά θα φτάσει σε ένα τσουνάμι γεγονότων. Και όταν έρθει η ώρα για να προχωρήσεις μπροστά, ίσως να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Ο Ιούλιος δεν θα είναι ένας μήνας που θα νιώθεις ότι έχεις την εξουσία. Θα κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να πάρεις αποτελέσματα, ειδικά στη δουλειά σου, όμως δεν θα το καταφέρεις πάντα. Από τις 13 Ιουλίου θα παρατηρήσεις μία σημαντική αλλαγή στο σπίτι σου, χάρη στην έκλειψη Ηλίου που θα συμβεί και θα «πέσει» πάνω στον οικογενειακό σου τομέα. Ένας από τους γονείς σου ή ένα άτομο με εξουσία μπορεί να προσπαθήσει να ελέγξει τις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου και να απογοητευτείς. Είναι ένας τύπος επιρροής «κάνε όπως λέω και όχι όπως κάνω» και μπορεί να χρειαστεί να υποκύψεις και να αποδεχτείς αυτήν τη συγκεκριμένη κατάσταση. Επίλεξε τις μάχες σου με σύνεση αυτόν το μήνα, ειδικά όταν πρόκειται για οικογενειακά θέματα. Η αλήθεια είναι ότι είσαι εκεί έξω προσπαθώντας να πολεμάς χωρίς όπλα…
Στην πολυπλοκότητα αυτού του μήνα έρχεται να προσθέσει δυσκολίες και ο Ερμής ο οποίος θα γυρίσει ανάδρομος στις 26 Ιουλίου στον 5ο Οίκο σου της Αγάπης και του Ρομαντισμού. Ενδέχεται να λάβεις μπερδεμένα μηνύματα από τον ερωτικό σου σύντροφο μέχρι τις 19 Αυγούστου. Μπορεί επίσης εάν είσαι μητέρα να αντιμετωπίσεις δυσκολία στην επικοινωνία με τα παιδιά σου. Ένας πρώην εραστής μπορεί να επανεμφανιστεί και αν συμβεί αυτό, δεν θα ξέρεις τι να κάνεις. Η καλύτερη πορεία δράσης αυτόν το μήνα -και τον επόμενο μήνα- είναι να μην κάνεις τίποτα. Να θυμάσαι ότι ο Άρης δεν επιστρέφει σε ορθή πορεία μέχρι τις 27 Αυγούστου.

Σαν να μην ήταν αρκετά όλα αυτά, θα έρθει και η έκλειψη της Σελήνης στις 27 Ιουλίου. Θα αισθάνεσαι κάπως αδύναμη να ολοκληρώσεις ένα σημαντικό έργο που έχεις αναλάβει.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Εάν αισθάνεσαι ότι η δυναμική στη σχέση σου δεν υπάρχει πια, τότε το Σύμπαν είναι έτοιμο να σου δώσει πίσω ό,τι σου στέρησε στο συναισθηματικό τομέα για ακόμη μία φορά. Ο Δίας, ο πλανήτης της αφθονίας επιστρέφει σε ορθή πορεία και θα επηρεάσει θετικά τον τομέα των επαγγελματικών σου σχέσεων στις 10 Ιουλίου, μετά από μία ανάδρομη πορεία που κράτησε μήνες. Με το Δία να κινείται σε ορθή πορεία μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, θα αρχίσεις να βλέπεις πραγματική ορμή στη σχέση ανάμεσα σε εσένα και κάποιον κοντινό σου. Αυτό μπορεί να συμβαίνει στην προσωπική σου ζωή, σε επιχειρηματικά θέματα ή και στις δύο περιοχές. Στην πραγματικότητα, η ερωτική ζωή σου θα απολαύσει μια γενική ώθηση αυτόν το μήνα. Η Αφροδίτη, ο ηγέτης σου, θα εισέλθει στον 5ο Οίκο του Ρομαντισμού και της Ευχαρίστησης στις 9 Ιουλίου και θα παραμένει εκεί μέχρι τις 6 Αυγούστου. Έχεις την υποστήριξη της Αφροδίτης και του Δία αυτόν το μήνα για να προωθήσεις μια θετική και εγκάρδια σύνδεση με κάποιον. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις 22 Ιουλίου όταν η Αφροδίτη και ο Δίας ευθυγραμμίζονται τέλεια μεταξύ τους. Η αγάπη είναι η ιδανική συνθήκη για σένα αυτήν την ημέρα!

Ενώ οι ρομαντικές προοπτικές σου φαίνονται τέλειες αυτόν το μήνα, η καριέρα σου φαίνεται να έχει μια κακή περίπτωση… δυσπεψίας. Όχι μόνο ο Άρης κινείται ανάδρομος όλο το μήνα στον τομέα της σταδιοδρομίας σου, αλλά μια τεταμένη σεληνιακή έκλειψη θα προσγειωθεί στην κορυφή του ζωδίου σου στις 27 Ιουλίου. Για μερικές από εσάς, αυτό μπορεί να υποδηλώνει καθυστερημένη ή απογοητευμένη επιτυχία καθώς προσπαθείς να προχωρήσεις με μια επαγγελματική προσπάθεια. Για άλλες, ίσως είναι το τέλος του δρόμου. Δεν χρειάζεται να γίνεσαι τόσο δραματική, αλλά αυτός ο μήνας θα αποτελέσει σημαντική καμπή στην καριέρα σου και ίσως να μην αισθάνεσαι ότι έχεις τον απόλυτο έλεγχο. Να θυμάσαι ότι το Σύμπαν σε οδηγεί σε αυτό που είναι καλύτερο.

Επιπλέον, μπορεί να αντιμετωπίσεις μερικά προβλήματα σε οικογενειακά θέματα μόλις ο Ερμής γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στις 26 Ιουλίου στον οικιακό σου τομέα. Απόφυγε την υπογραφή συμβάσεων ή τη λήψη σημαντικών αποφάσεων με συγγενείς. Ένα θέμα ακίνητης περιουσίας μπορεί να μπει σε αναμονή μέχρι τις 19 Αυγούστου. Όταν πρόκειται για τη σχέση σου με συγγενείς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η καλύτερη πορεία δράσης είναι να μην περιμένεις τίποτα, να μην υποθέσεις τίποτα και να διευκρινίζεις τα πάντα.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Αν αναρωτιέσαι πότε θα γίνουν πραγματικότητα όλες οι υποσχέσεις που έχεις λάβει το προηγούμενο διάστημα, να ξέρεις ότι αυτός είναι ο μήνας. Οποιαδήποτε καθυστέρηση που βιώνεις στα επαγγελματικά σου, θα δεις να τελειώνει μετά τις 10 Ιουλίου. Εάν ψάχνεις για δουλειά, τότε μπορείς να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου. Στην πραγματικότητα, θα είσαι τόσο απασχολημένη με τις εργασίες σου και ίσως χρειαστεί να απορρίψεις μία ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί. Θα έχεις πάρα πολλή δουλειά, αλλά δεν σε πειράζει. Τα οικονομικά σου φαίνονται επίσης πιο φωτεινά, χωρίς αμφιβολία ως αποτέλεσμα αυτής της τεράστιας αλλαγής στην εργασία σου. Η ηλιακή έκλειψη στις 13 Ιουλίου θα προσγειωθεί στον τομέα του κερδισμένου εισοδήματός σου, οδηγώντας σε να έχεις ισχυρή ενέργεια για νέες ή βελτιωμένες ροές εσόδων. Απλά θυμήσου να κινείσαι έξυπνα με τα χρήματά σου, δεδομένου ότι εξωτερικοί παράγοντες ενδέχεται να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Υπάρχει πιθανότητα να δεχθείς και έλεγχο στα έξοδά σου από το σύζυγό σου. Αυτό μπορεί να συμβεί εάν ο αγαπημένος σου περνάει μία δύσκολη φάση στη δική του καριέρα και ενδέχεται να πιέζεται οικονομικά. Μπορεί να είναι άνεργος και αυτό να επιδεινώνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Αν συμβαίνει κάτι από όλα αυτά, τότε η υποστήριξή σου μπορεί να βοηθήσει. Μην τον κάνεις να αισθανθεί ανασφαλής. Εάν υπάρξει κάποιος τσακωμός μην γίνεις προκλητική στα λόγια σου.

Τα θέματα επικοινωνίας γίνονται ακατάστατα έως τις 26 Ιουλίου, όταν ο Ερμής περνάει σε ανάδρομη πορεία στον τομέα αυτό. Ο Ερμής θα είναι αδρανής έως τις 19 Αυγούστου και δεν θα είναι η καλύτερη στιγμή για να υπογράψεις συμβάσεις, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να προχωρήσεις με μεγάλες αγορές ειδών εισιτηρίων, όπως ένα νέο αυτοκίνητο ή μια ηλεκτρονική συσκευή. Μπορεί επίσης να παρατηρήσεις περισσότερες παρανοήσεις ανάμεσα σε εσένα και τα παιδιά σου, ή τον αγαπημένο σου. Αυτές οι παρανοήσεις ωστόσο θα είναι μία τέλεια ευκαιρία για να αναθεωρήσεις τα θέλω σου στην προσωπική σου ζωή και να μάθεις να μην συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο από αυτό που πραγματικά θέλεις.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 27 Ιουλίου μπορεί να είναι κρίσιμη όσον αφορά σε ένα νομικό ζήτημα. Μπορεί να λάβεις απογοητευτικά μηνύματα που θα σε κάνουν να θέλεις να παραιτηθείς από τη συμμετοχή σου, ωστόσο μην τα παρατήσεις. Εάν δίνεις για ένα πτυχίο, άδεια ή πιστοποίηση υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να θέλεις να σταματήσεις τελείως. Μην απογοητευτείς αν συναντήσεις μία δυσκολία. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Είναι καλό να δεις ότι μέσα από τα εμπόδια που θα κληθείς να προσπεράσεις θα γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι οι στόχοι σου όσον αφορά στην εκπαίδευση μετατοπίζονται. Αυτόν το μήνα, θα κοιτάξεις να ανταπεξέλθεις σε ό,τι πραγματικά έχει σημασία για εσένα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ιούλιος είναι ο μήνας των γενεθλίων σου, όμως δεν θα συμβεί μόνο αυτό… Τον Ιούλιο θα είσαι περήφανη «ιδιοκτήτρια» μίας Έκλειψης Ηλίου στο ζώδιό σου, η οποία δεν θα πάει ακριβώς όπως θα ήθελες. Αυτή η έκλειψη στις 12 Ιουλίου θα συμβεί απέναντι από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της εξουσίας και του ελέγχου, ο οποίος θα ασκήσει επιρροή στον τομέα των σχέσεών σου. Η δυναμική των επαγγελματικών σου σχέσεων θα αλλάξει και το σίγουρο είναι ότι αυτόν το μήνα θα νιώσεις να γεννιέται ένας πόλεμος ανάμεσα σε εσένα και έναν κοντινό σου συνεργάτη. Να επικεντρωθείς στη λύση των προβλημάτων σου και σε τίποτα άλλο. Υπάρχει μία νέα αρχή για εσένα και το συνεργάτη σου, ωστόσο πρέπει πρώτα να περάσεις μέσα από σκοτεινά μονοπάτια για να δεις το φως. Φαίνεται ότι και οι δύο θέλετε να τα ξαναβρείτε και προς αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθείτε. Το πρόβλημα με αυτή την προσέγγιση είναι ότι και οι δύο είστε πιο επικεντρωμένοι στη δουλειά και μπορεί να πάρει περισσότερο καιρό για να τα βρείτε.

Μπορεί να έχεις μια πραγματική επανάσταση στο γάμο ή τη σχέση σου αυτόν το μήνα, ειδικά αν η σχέση σου έχει πέσει στη ρουτίνα τελευταία. Εάν είσαι σε μία τέτοια κατάσταση, τότε μία έντονη στιγμή θα σε ξυπνήσει και θα διαπιστώσεις ότι έχεις φτάσει σε σημείο καμπής. Η σεξουαλική σου ζωή θα ανέβει και θα δεις τη σχέση σου να βγαίνει από τη ρουτίνα. Αν είσαι single, τότε αυτός μπορεί να είναι ο μήνας που θα κάνεις μία νέα γνωριμία και θα συνδεθείς ερωτικά με έναν άνθρωπο που σε ενδιαφέρει πολύ. Ενδέχεται να χάσεις για λίγο τον έλεγχο και αυτό δεν σου αρέσει.

Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στις 26 Ιουλίου και μπορεί να χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτική με τα οικονομικά σου, ειδικά μέχρι τις 19 Αυγούστου. Η αναθεώρηση του προϋπολογισμού σου και η μείωση των υπερβολικών δαπανών για ψυχαγωγία θα είναι μια καλή ιδέα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορεί να σε απογοητεύουν αυτές οι εξελίξεις στα οικονομικά σου, όμως σύντομα θα πάρεις ανάσα.

 

ΛΕΩΝ
Παρόλο που θα μπορούσες να δεις ότι τόσο η επαγγελματική όσο και η οικονομική σου πορεία είναι ανοδική, τα κέρδη σου από τις 9 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου θα αυξάνονται και παρόλο που η οικογενειακή σου κατάσταση συνεχώς βελτιώνεται, εσύ δεν θέλεις να δεις τις ευλογίες της ζωής σου. Αντ’ αυτού έχεις στο μυαλό σου ότι κάτι λείπει… Ίσως έχει έρθει η στιγμή επιτέλους να προσαρμοστείς και να ηρεμήσεις. Η ζωή σου δεν είναι κακή, είναι απλώς αργή!

Η Ηλιακή έκλειψη στις 13 Ιουλίου μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπη με θέματα υγείας, που επιτέλους πρέπει να κοιτάξεις και να σταματήσεις να παραμελείς. Αν δεν φροντίσεις τον εαυτό σου, εσωτερικά και εξωτερικά, τότε δεν θα έχεις κανένα όφελος, ίσα ίσα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις πολλά προβλήματα. Ευτυχώς θα καταφέρεις εύκολα να τα ξεπεράσεις, όμως το καλό είναι ότι θα πάρεις πιο σοβαρά την υγεία σου. Στην πραγματικότητα, ίσως να γίνεις πιο υγιής τώρα που ο Κρόνος και ο Πλούτωνας αναλαμβάνουν χώρο στο 6ο Οίκο της Ευεξίας. Η έκλειψη στις 13 Ιουλίου θα αντιταχθεί απότομα στον Πλούτωνα, υπενθυμίζοντας ότι ενδέχεται να απαιτηθούν ακραία μέτρα για τη βελτίωση της κατάστασης υγείας σου. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί να σταματήσεις το κάπνισμα, να αρχίσεις να ασκείσαι ή να ακούσεις επιτέλους τις συμβουλές του ιατρού. Είναι για το καλό σου…

Σε άλλες ειδήσεις, η σχέση σου φαίνεται στάσιμη και αυτό σε ενοχλεί. Ίσως να θέλεις να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα. Ωστόσο, ο σύντροφός σου ενδέχεται να χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να πάρει μία απόφαση ζωής. Μην το θεωρήσεις ως απόρριψη. Ο σύντροφός σου μπορεί να σε αγαπά και να σε κάνει με τα λόγια του να εκτιμήσεις περισσότερο αυτό που έχετε. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Ακόμη και αν σου είναι δύσκολο, θα καταφέρεις να παραμείνεις υπομονετική και να σκεφτείς πιο οργανωμένα τις επόμενες κινήσεις σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορεί να αισθάνεσαι ότι δεν έχεις τον απόλυτο έλεγχο αυτόν τον μήνα, όμως μην ανησυχείς. Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα και όσο περνάνε οι μέρες θα το καταλάβεις. Η Αφροδίτη «μετακομίζει» στο ζώδιό σου στις 9 του μήνα και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 6 Αυγούστου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με την εμφάνισή σου. Θα αλλάξεις και θα εμπνέεις περισσότερη εμπιστοσύνη στον εργασιακό χώρο. Στην πραγματικότητα πάντως, ακόμη και αν δεν κάνεις τίποτα απολύτως, είναι πιθανό να μαγνητίσεις τους γύρω σου με τον τρόπο σου.

Θα κάνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία αυτόν το μήνα, που μπορεί να εξελιχθεί σε μία πολύ όμορφη σχέση. Αυτό το άτομο που θα γνωρίσεις θα σου κεντρίσει πάρα πολύ το ενδιαφέρον. Αυτό συμβαίνει επειδή η Αφροδίτη θα κάνει μια τέλεια σύνδεση με τον Κρόνο, τον πλανήτη της μακροζωίας και της δέσμευσης, που βρίσκεται τώρα στο 5ο Οίκο σου. Αν είσαι σε σχέση, τότε ο σύντροφός σου θα σε κάνει να νιώθεις πιο πολύτιμη από ποτέ. Στην πραγματικότητα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να σε ενημερώσει ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εσένα. Είσαι πραγματικά απαραίτητη για εκείνον και όσα σου λέει είναι μουσική στα αυτιά σου…

Το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσεις αυτόν το μήνα οφείλεται κυρίως σε μια αδιέξοδη κατάσταση στο εργασιακό σου περιβάλλον. Ο ανάδρομος Άρης στον 6ο Οίκο σου θα φέρει προβλήματα προς το τέλος του μήνα. Είναι πιθανό να είσαι έτοιμη για μία μεγάλη αλλαγή στα επαγγελματικά σου, γιατί είσαι δυσαρεστημένη από την τρέχουσα κατάσταση. Αισθάνεσαι ότι όσο σκληρά και αν δουλέψεις, δεν μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορεί να φταίει και το γεγονός ότι δεν έχεις όσο στήριξη χρειάζεσαι από τους συνεργάτες σου. Ήρθε η ώρα να αλλάξεις τη ζωή σου και αυτό θα κάνεις. Αν έχεις δική σου επιχείρηση, τότε είναι πιθανό να χάσεις ένα σημαντικό άτομο από το προσωπικό σου. Μία άλλη πιθανότητα είναι να αισθάνεσαι ασυνήθιστα παραγωγική… Εκμεταλλεύσου το. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από τις 26 Ιουλίου έως και τις 19 Αυγούστου και θα αισθάνεσαι αρκετά ευαίσθητη αυτό το διάστημα. Μπορεί να υπάρξει δυσκολία και στην επικοινωνία, ειδικά με τον αγαπημένο σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Τίποτα δεν σε ενοχλεί περισσότερο από το γεγονός ότι μία συνεργασία που περίμενες πώς και πώς να υλοποιηθεί εμφανίζει σημάδια αποτυχίας. Όταν κάτι δεν πηγαίνει με βάση το σχέδιό σου, τότε εκνευρίζεσαι. Προσπάθησε να διατηρήσεις λίγη ενέργεια όμως γιατί μέσα στον Ιούλιο θα ανατραπούν πολλές φορές τα σχέδιά σου. Αυτό οφείλεται σε δύο παράγοντες. Αρχικά να αναφέρω ότι ο κυβερνώντας πλανήτης σου, η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στο πιο «κρυμμένο» μέρος του ζωδίου σου στις 9 Ιουλίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 6 Αυγούστου. Κάτι «δύσκολο» για τη ρομαντική σου κατάσταση θα μπορούσε να συμβεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορεί να πάρεις κάποιες συμβουλές ή να κάνεις μια προσωπική επανάσταση που να σου επιτρέψει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα για τη σχέση σου. Η όχι και τόσο θετική γωνία της Αφροδίτης που κινείται μέσα από το 12ο Οίκο σου μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπη με έναν ατελέσφορο έρωτα. Εναλλακτικά, είναι πιθανό να υπάρχουν μυστικά στη σχέση σου και να τα ανακαλύψεις.

Μέχρι σήμερα η αλήθεια σου είχε ξεφύγει, τώρα αυτό θα αλλάξει και θα σε στεναχωρήσει. Σε όλα αυτά έρχεται και ο ανάδρομος Άρης να προσθέσει προβλήματα στην προσωπική σου ζωή και περισσότερο σε ζητήματα… καρδιάς. Η ανάδρομη πορεία του μέχρι και τις 27 Αυγούστου καθιστά αδύνατη την οποιαδήποτε κίνηση προς τα εμπρός για εσένα και τον αγαπημένο σου. Η σεξουαλική σου ζωή μπορεί να είναι ανύπαρκτη ή λιγότερο ικανοποιητική αυτήν την περίοδο. Ενδέχεται παρόλα αυτά εάν είσαι μόνη, να κάνεις μία ξεχωριστή γνωριμία αυτόν το μήνα.

Υπάρχει ωστόσο και η άλλη πλευρά του νομίσματος και το σίγουρο είναι ότι δεν θα αντιμετωπίσετε όλες προβλήματα αυτόν το μήνα. Κάποιες θα λάβετε πολύ σημαντικά νέα για τα επαγγελματικά σας και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κινήσεις για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Ωστόσο, μην απογοητευτείς αν δεν δεις άμεσα αλλαγές στο πορτοφόλι σου. Σε άλλα νέα, μπορεί να υπάρξει μία σημαντική καμπή στα επαγγελματικά σου, στις 13 Ιουλίου με την Ηλιακή Έκλειψη. Να θυμάσαι να αγκαλιάζεις όλες τις ευκαιρίες που έρχονται στον δρόμο σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το καλύτερο κομμάτι του Ιουλίου για εσένα είναι ότι ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και των ευλογιών, θα γυρίσει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου στις 10 Ιουλίου. Ο Δίας ήταν σε ανάδρομη πορεία εδώ και καιρό, γεγονός που μερικές φορές μπορεί ελαφρώς να μειώσει τις εξωτερικές ευλογίες. Να εστιάσεις επιτέλους στα επαγγελματικά σου σχέδια και να είσαι σίγουρη ότι θα πετύχεις όσα βάλεις στο μυαλό σου. Μην ξεχνάς τους ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τα σχέδιά σου και να είσαι ευγνώμων απέναντί τους. Μην ξεχάσεις να ευχαριστήσεις και το Σύμπαν για τις ευκαιρίες που θα στείλει στο δρόμο σου. Αυτό που λείπει από τα επαγγελματικά σου θα το βρεις και θα το αναπληρώσεις. Τώρα που ο Δίας έχει γυρίσει σε ορθή πορεία, θα βρεθείς σε ένα υπέροχο μέρος τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Οποιαδήποτε αναγκαία προσαρμογή στάσεων από μέρους σου έχει ενσωματωθεί, καθιστώντας σε πιο αισιόδοξη για το μέλλον και τις δυνατότητές σου περισσότερο από ποτέ. Θα έπρεπε να είσαι! Ο Δίας στο ζώδιό σου δεν είναι αστείο και θα σου προσφέρει εκτεταμένες προοπτικές για να προχωρήσεις με αλματώδεις ρυθμούς τα σχέδιά σου.

Θα χρειαστεί να κοιτάξεις όμως πίσω λίγο περισσότερο, για να μπορέσεις να πάρεις την απαιτούμενη φόρα που χρειάζεται για να πας μπροστά. Ο Άρης συνεχίζει να κινείται ανάδρομος σε ζητήματα που αφορούν στην οικογένειά σου όλον το μήνα. Σε συνδυασμό με μια σεληνιακή έκλειψη στην ίδια περιοχή του ζωδίου σου προς τα τέλη του μήνα, είναι πιθανό να χρειαστεί να αφήσεις κάτι που πραγματικά αγαπάς για χάρη της οικογένειάς σου. Θα σε δυσαρεστήσει αυτό, όμως θα καταλάβεις ότι είναι για το γενικότερο καλό των ανθρώπων που αγαπάς.

Αν είσαι ελεύθερη θα συνειδητοποιήσεις ότι έχεις τις ευλογίες του Δία για να κάνεις ό,τι αγαπάς στην προσωπική σου ζωή. Με όποιον τρόπο θέλεις εσύ και χωρίς να σου θέσουν όρια και να σε ελέγχουν.

Χρειάζεται λίγη περισσότερη προσοχή στα επαγγελματικά σου από τις 26 Ιουλίου έως και τις 19 Αυγούστου. Να εξετάσεις πιο προσεκτικά τους στόχους σου εκείνη την περίοδο. Σίγουρα οι καλοκαιρινές διακοπές θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις τι θέλεις πραγματικά. Πάρε το χρόνο σου πριν αποφασίσεις πώς θα κινηθείς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μεγάλες ευκαιρίες για ανάπτυξη και συνολική πρόοδο στην καριέρα σου είναι δυνατές αυτόν το μήνα. Όσο παραμείνεις ήρεμη και συνεχίσεις σε αυτόν το δρόμο της προόδου, τότε θα απολαμβάνεις τους καρπούς των κόπων σου. Όλα ξεκινούν στις 9 Ιουλίου. Θα παρατηρήσεις ότι το αφεντικό σου ή κάποιο άλλο VIP πρόσωπο στη δουλειά σου είναι πιο εντυπωσιασμένο από ποτέ με το σετ δεξιοτήτων και την ηθική της εργασίας σου. Υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει τουλάχιστον μία σημαντική προσφορά που θα λάβεις για να προωθήσεις την καριέρα σου στο επόμενο επίπεδο. Μην σπαταλήσεις άδικα το χρόνο που θα σου δοθεί. Αυτό που το καθιστά ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι η δυνατότητα οικονομικής ανταμοιβής. Η Ηλιακή Έκλειψη στις 13 Ιουλίου πέφτει στον 8ο Οίκο σου και επηρεάζει τα οικονομικά σου. Θα αποκτήσεις κάποια χρήματα από κάπου που δεν το περίμενες. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα ότι αυτή η ευκαιρία σταδιοδρομίας θα έρθει με τη δυνατότητα να παράγεις περισσότερο έργο και θα δεχθείς ένα σημαντικό μπόνους ή προμήθεια ή ακόμα και μια πληρωμή κατ ‘αποκοπή που είναι ξεχωριστή από το μηνιαίο μισθό σου. Μπορεί επίσης να λάβεις περισσότερα ελκυστικά οφέλη ή ένα πακέτο συνταξιοδότησης που να σε κάνει να χαμογελάσεις.

Ενώ αυτή η πρόοδος στη σταδιοδρομία σου συμβαίνει, ναι είναι γεγονός, θα υπάρξουν και κάποιες δυσκολίες μέσα στο μήνα. Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον τομέα επικοινωνίας σου όλον αυτόν το μήνα και τον επόμενο, καθιστώντας δύσκολο για εσένα να μιλήσεις για τον εαυτό σου με τον απαιτητικό τρόπο που έχεις συνηθίσει. Ωστόσο, αυτή η πιο ήρεμη εκδοχή της φωνής σου μπορεί να μετατραπεί σε πλεονέκτημα αν χρησιμοποιήσεις αυτή την ευκαιρία για να βελτιώσεις τις ικανότητές ακρόασης που έχεις αντί να προσπαθήσεις να μιλήσεις παραπάνω από οποιονδήποτε άλλο σε μια μάταιη προσπάθεια να ακουστείς.

Ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομος στις 26 Ιουλίου στον 9ο Οίκο σου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κάποιες καθυστερήσεις ή απογοήτευση, ειδικά αν εμπλακείς σε μία προσπάθεια να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου. Αν αποφασίσεις ότι έχει έρθει η ώρα να επενδύσεις περισσότερο στις γνώσεις σου, να θυμάσαι ότι ποτέ δεν είναι αργά. Άλλωστε είσαι πάντα πεινασμένη για γνώση και αν σου δοθεί η ευκαιρία δεν θα την αφήσεις να πάει χαμένη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα συμβούν πολλές αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο αυτόν το μήνα και θα αλλάξει η δυναμική στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Θα επηρεαστούν πολύ από την Ηλιακή Έκλειψη στις 13 Ιουλίου. Θα υπάρξουν και συμμαχίες με άτομα που δεν περίμενες. Αυτή η έκλειψη, ωστόσο, θα απαιτήσει να μάθεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά τη δύναμη του λόγου σου. Αν μπορέσεις να το κάνεις αυτό, τότε μπορείς να υπολογίζεις σε ουσιώδεις αλλαγές. Αν είσαι πιο επικεντρωμένη σε αυτό που μπορείς να κάνεις, τότε τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά.

Ο Πλούτωνας βρίσκεται στο ζώδιό σου και η παρουσία του θα είναι η αφορμή για να διδαχθείς πολλά μαθήματα. Εφόσον επιλέξεις να πάρεις τον υψηλότερο δυνατό δρόμο και να αποφύγεις τα εμπόδια, τότε πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να το πετύχεις. Είναι σημαντικό αυτόν το μήνα να διασφαλίσεις ότι ικανοποιούνται οι προσωπικές σου ανάγκες, για αυτό εάν αισθάνεσαι αδικημένη σε οικονομικό επίπεδο καιρός είναι να μιλήσεις. Θυμήσου σε αυτές τις συζητήσεις να είσαι ήρεμη και συγκεντρωμένη για να μην ξεχάσεις τίποτα από όσα θέλεις να πεις. Αυτός δεν είναι ο μήνας που επιτρέπει να παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές. Σημαντικό να θέσεις γερά θεμέλια για το μέλλον σου όσον αφορά στα οικονομικά σου.

Αξίζει να σου αναφέρω ότι θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα υπομονετική αυτόν το μήνα όταν πρόκειται για τα αισθηματικά σου. Ο Άρης θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 27 Αυγούστου, γεγονός που θα σε φέρει πολλές φορές αντιμέτωπη με αρνητικές εκπλήξεις και προβλήματα επικοινωνίας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, τα κουμπιά ασφαλείας σου είναι βέβαιο ότι θα πατηθούν. Προσπάθησε να ελέγξεις την έκρηξή σου και να μην πεις λόγια που μετά θα μετανιώσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ίσως να αισθάνεσαι αυτόν το μήνα ότι έχεις χάσεις το κέφι σου. Ο Άρης θα κινείται ανάδρομος μέχρι τις 27 Αυγούστου και αυτά είναι τα κακά νέα. Αυτό σημαίνει ότι ίσως να μην αισθάνεσαι σαν να έχεις το συνηθισμένο αγωνιστικό πνεύμα. Μπορεί να αισθάνεσαι πιο κουρασμένη και πρέπει να ασκήσεις λίγο περισσότερο αυτό -φροντίδα αυτόν το μήνα για να διατηρήσεις τη φυσική και συναισθηματική ισορροπία. Πάνω από όλα, αυτός δεν είναι ο μήνας για να δυσκολεύεις τον εαυτό σου ή να περιμένεις να αποδώσεις τα μέγιστα. Αυτός ο μήνας θα είναι για εσένα η στιγμή της παύσης, του προβληματισμού και της αποδοχής του τι είσαι και τι θέλεις. Η Έκλειψη της Σελήνης θα συνδεθεί στενά με την ανάδρομη πορεία του Άρη και θα φέρει στο φως μία αδυναμία στις κινήσεις σου. Αν χρειάζεται να αγωνιστείς για ένα θέμα που σχετίζεται με την υγεία σου, προσπάθησε να μην το αφήσεις. Πρέπει να το αντιμετωπίσεις τώρα που είναι νωρίς.

Θα χρειαστεί να βρεις μια πιο καινοτόμο προσέγγιση όσον αφορά στα οικονομικά σου. Να κάνεις ένα σχέδιο το οποίο να σε εξυπηρετεί περισσότερο. Μην φοβηθείς να πάρεις το ρίσκο να κάνεις πράγματα ακραία. Θα αποδώσουν. Για μερικές από εσάς, αυτός ο μήνας δεν θα έχει τόση σχέση με θέματα υγείας και επαγγελματικά, αλλά με την προσωπική σας ζωή. Ο ανάδρομος Ερμής στις 26 Ιουλίου θα φέρει αναταραχές στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σου και θα σε δυσκολέψει πολύ. Είναι πολύ πιθανό να μπεις στη διαδικασία να ξανασκεφτείς μία απόφαση που πήρες πρόσφατα με τον αγαπημένο σου. Μπορεί να ακούσεις και πράγματα από το σύντροφό σου που δεν περίμενες. Είναι πολύ πιθανό να δώσεις τέλος σε μία σχέση που τελικά δεν έχει μέλλον.

Η ζωή σου είναι λιγότερο θορυβώδης, ειδικά μόλις περάσουν όλα τα σύννεφα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτόν το μήνα έχει έρθει η ώρα να επιβραδύνεις λιγάκι και να εξετάσεις τι θέλεις πραγματικά.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η Αφροδίτη θα μετακομίσει στον τομέα των σχέσεών σου στις 9 Ιουλίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 6 Αυγούστου. Με την Αφροδίτη στον Παρθένο, θα διαπιστώσεις ότι εσύ και ο σύντροφός σου εστιάζετε περισσότερο σε αυτό που μπορεί να κάνει ο καθένας για να βοηθήσει τον άλλο και να γίνει η ζωή σας πιο ομαλή. Τα καθημερινά καθήκοντα, όπως η αγορά τροφίμων ή ο καθαρισμός του σπιτιού, μπορεί να γίνουν τρόποι για να έρθετε πιο κοντά. Παρόλο που μπορεί να φαίνεται βαρετό σε μερικές από εσάς, να ξέρετε ότι έτσι θα βρείτε πραγματική γαλήνη.

Η φροντίδα των μικρών λεπτομερειών της ζωής μαζί θα συμβάλει στην ενίσχυση του δεσμού που έχεις με τον αγαπημένο σου και θα σε βοηθήσει να θυμάσαι ότι ανεξάρτητα από κάποια σκαμπανεβάσματα εσύ και ο σύντροφός σου έχετε μία σχέση που λειτουργεί καλά από τον πυρήνα της. Η Ηλιακή Έκλειψη στις 13 Ιουλίου θα σε φέρει αντιμέτωπη με τις σκέψεις σου για τη δημιουργία οικογένειας. Αν έχεις παιδιά, τότε θα πρέπει να επανεξετάσεις τη σχέση σου μαζί τους και να χτίσεις γέφυρες επικοινωνίας.

Παρά όλους τους ένδοξους κύκλους αγάπης αυτόν το μήνα, μπορεί να αισθανθείς ότι κάτι σου λείπει. Ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομος στον τομέα της εργασίας σου και θα παραμείνει εκεί αδρανής μέχρι τις 19 Αυγούστου. Θα είναι μια εποχή που είσαι πιο ευαίσθητη και λιγότερο αποφασιστική σε θέματα που έχουν σχέση με τη δουλειά σου και αυτό θα σε δυσκολέψει αρκετά. Η κακή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι ένας ακόμη λόγος να αισθάνεσαι περίεργα. Αυτή θα είναι και η εποχή που ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις και να επανεξετάσεις τους στόχους σου. Ακόμη και αν σου φαίνεται περιττό κάνε καλύτερο προγραμματισμό για τα οικονομικά σου. Σκέφτεσαι πολύ σοβαρά να κάνεις μία μεγάλη επένδυση και για αυτό θα πρέπει να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη για να αποφύγεις κάθε λογής σφάλμα. Ο ανάδρομος Άρης θα σε δυσκολέψει αρκετά για αυτό να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις που θα σε οδηγήσουν με ταχύτητα στο λάθος δρόμο.

Δειτε Επισης

Μάρτιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Φεβρουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιανουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Δεκέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Νοέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Οκτώβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Αύγουστος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιούλιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;