Αστρολογικέ προβλέψεις από 7 Φεβρουαρίου - 14 Φεβρουαρίου

KΡΙΟΣ
Ένα καινούργιο gadget ή ένα νέο σλόγκαν που θα υιοθετήσετε θα έχει θετικές συνέπειες πάνω σας και θα σας βάλει σε έναν νέο δρόμο, τις επόμενες μέρες. Οι δυνατότητές σας να διαχειρίζεστε καταστάσεις θα λειτουργήσουν υπέρ σας κατά τη διάρκεια της βδομάδας. Το Σαββατοκύριακο ίσως να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις που θα σας στεναχωρήσουν.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Τη Δευτέρα θα νιώθετε κάπως αδικημένοι και ότι όλοι κέρδισαν ένα βραβείο εκτός από εσάς. Ευτυχώς το συναίσθημα αυτό θα φύγει την Τρίτη και θα προσπαθήσετε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Μεσοβδόμαδα θα είναι καλή ώρα να επεκτείνετε τις φιλοδοξίες σας και να θέσετε νέους στόχους. Άτομα που δεν γνωρίζετε καλά θα σας δουν με κακό μάτι.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα σκέφτεστε και θα λειτουργείτε σε ένα πιο προχωρημένο επίπεδο τη Δευτέρα. Τα καινούργια σας ενδιαφέροντα θα σας οδηγήσουν σε δρόμους που δεν περιμένατε. Ένα άτομο από την οικογένεια ή τη δουλειά σας θα αρχίσει να λειτουργεί δικτατορικά. Θα κάνετε μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας με θετικά αποτελέσματα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσπαθήστε να πετύχετε κάτι καλό για τον εαυτό σας και κάντε τις θυσίες που απαιτούνται. Όσο προχωρά η βδομάδα, τα αισθήματά σας θα είναι ασυγχρόνιστα με τους περισσότερους ανθρώπους γύρω σας. Ίσως  αισθανθείτε αποξενωμένοι, όμως θα νιώσετε περήφανοι που έχετε ειλικρινή αισθήματα. Μείνετε στη μεγάλη εικόνα ή στις δημιουργικές σας εργασίες μέσα στο Σαββατοκύριακο.
 
ΛΕΩΝ
Όλη τη Δευτέρα θα έχετε τεντωμένα νεύρα, με αποτέλεσμα να προκαλείτε αμηχανία στους γύρω σας. Θα προκύψουν πολλές ανάγκες δικές σας αλλά και άλλων. Προσπαθήστε να τις καλύψετε όλες με προτεραιότητα τον εαυτό σας. Θα έχετε όλες τις απαντήσεις που αναζητούσατε από την Πέμπτη και μετά. Το Σαββατοκύριακο είναι μία ευκαιρία να σκεφτείτε κάποια πράγματα καλύτερα. Δεν χρειάζεται να αρνηθείτε κάποιες προτάσεις προτού τις εξετάσετε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα νιώθετε κάπως πιεσμένοι από τον οικογενειακό ή επαγγελματικό κύκλο, με το ξεκίνημα της βδομάδας. Προσπαθήστε να πάτε με το ρεύμα και νιώστε ελεύθεροι. Μεσοβδόμαδα θα χρειαστεί να είστε πιο ευέλικτοι για ν’ αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια που θα προκύψουν στην καθημερινότητά σας, αν τα καταφέρετε θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο.
 
ΖΥΓΟΣ
Πολύ νωρίς τη βδομάδα θα νιώσετε ότι θέλετε να εξερευνήσετε νέες περιοχές, είτε στα επαγγελματικά είτε στα αισθηματικά σας. Την Τρίτη μία διαδρομή σας ολοκληρώνεται και θα πρέπει ν’ ανακαλύψετε νέες πορείες. Ίσως η ψυχική σας υγεία ή κάποια προβλήματα να σας μπλοκάρουν. Το Σαββατοκύριακο αν και θα έχετε πολλά να κάνετε, θα έχετε την αίσθηση ότι όλα κυλούν τόσο αργά που σας δημιουργούν πλήξη.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ακολουθήστε το ρεύμα, έχοντας τα μάτια σας ορθάνοιχτα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε κάποιες επαγγελματικές κινήσεις. Θα έχετε τις ευχαριστίες των ανωτέρων σας και θα υπάρξει κατανόηση των φιλοδοξιών σας. Ένα απροσδόκητο μήνυμα ή παράπονο θα πάρετε προς το τέλος της βδομάδας. Δεν θα είναι ευχάριστο, όμως μπορείτε να διορθώσετε την κατάσταση. Ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό το Σαββατοκύριακο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Δευτέρα είναι υπέροχη και θα έχετε μια πολύ καλή διάθεση που θα σας δώσει ώθηση να κάνετε καινούργια πράγματα. Οι κοινωνικές σας ικανότητες θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε ανθρώπους που στη συνέχεια θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Μείνετε προσκολλημένοι στις αξίες σας και ξεπεράστε τυχόν εξαρτήσεις από υλικά πράγματα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Υποδεχθείτε τη βδομάδα με προσοχή και αυτοπεποίθηση. Αν ξέρετε πού βαδίζετε και τα έχετε όλα σχεδιασμένα, δεν θα προκύψουν προβλήματα. Μετά την Τρίτη, θα ανταμειφθείτε για την εξαίρετη απόδοσή σας. Είναι καιρός να τελειώνετε με κάποια πρότζεκτ και να ξεκινήσετε καινούργια. Μην αρχίσετε κάτι προτού κλείσετε τις εκκρεμότητές σας. Το Σαββατοκύριακο θα καταφέρετε πολλά και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη βοήθεια.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μεγάλες αλλαγές έρχονται από τη Δευτέρα και οι περισσότερες θα είναι καλές. Μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να σκέφτεται νέες κατευθύνσεις. Την Τρίτη και την Τετάρτη θα υπάρχει ένα μυστήριο στην ατμόσφαιρα. Όλα θα μοιάζουν να γίνονται χωρίς κάποιον ιδιαίτερο σκοπό, όμως κάντε υπομονή και η δύσκολη φάση θα περάσει. Το Σαββατοκύριακο ισορροπήστε τις ανάγκες σας με τη γενναιοδωρία σας.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά τη Δευτέρα για να μπορείτε να συλλάβετε όλα όσα θα συμβούν. Το μυαλό σας θα δουλέψει υπερωρίες, γι’ αυτό κάντε ένα διάλειμμα. Βασικά, προσπαθήστε μέσα από αγαπημένες σας συνήθειες να πάρετε το μυαλό σας μακριά από κάποιες καταστάσεις που σας κουράζουν. Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο θα είναι τέλειο και όλοι θα νιώθουν ευχάριστα μαζί σας.
 
 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»