Τα ζώδια για τον Μάιο 2018

Κριός

Μπορεί να τα θέλετε όλα δικά σας, αλλά τώρα είστε έτοιμοι να κάνετε πίσω για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Αφροδίτη κινείται στον οικείο τέταρτο οίκο σας, και τώρα βάζετε στην άκρη τον εγωισμό και την αλαζονεία, κάνετε πίσω έτσι ώστε να μπορούν να λάμψουν και οι άλλοι. Με τον Άρη στον ενδέκατο οίκο σας που διέπει την τεχνολογία, θα μπορούσατε να προβληθείτε στο διαδίκτυο, να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση ή απλά να βρείτε ένα νέο κοινό στο διαδίκτυο. Ο ενδέκατος οίκος ενθαρρύνει την ομαδική εξερεύνηση, έτσι νιώθετε έντονη ενεργητικότητα και μεγάλη ευχαρίστηση όντας μέλος μιας ομάδας ή απλά κάνοντας νέες γνωριμίες μέσω των social media, όπως το Facebook ή το Instagram.

Σχεδιάζετε να ζητήσετε περισσότερα χρήματα από τον εργοδότη σας ή τους πελάτες σας; Μόλις κατανοήσετε τι αξίζετε, οι άλλοι θα ανταποκριθούν. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των αξιών, και σας ζητά να θέσετε συγκεκριμένους στόχους για τον εαυτό σας, όπως π.χ. να κάνετε έναν αυστηρότερο προϋπολογισμό ή μια οικονομική συμφωνία ή να εξετάσετε αν η εργασία σας εναρμονίζεται με τις βασικές σας αξίες. Τώρα είναι η ώρα σας να φυτέψετε σημαντικούς σπόρους: Να στείλτε το βιογραφικό σας για μια νέα θέση εργασίας που είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλετε μακροπρόθεσμα, να περιορίσετε τις άσκοπες σπατάλες σας, είναι το πιο ασφαλές πράγμα που μπορείτε να κάνετε! Κατά τους επόμενους έξι μήνες, θα δείτε οικονομική πρόοδο ή θα έχετε μια εργασία η οποία εναρμονίζεται με τα ιδανικά σας.

Ακολουθήστε τα όνειρά σας! Αν τον τελευταίο καιρό ήσασταν έρμαιο των ακραίων και δυσνόητων συναισθημάτων σας, τώρα αφήστε τη ζωή σας στη θεά τύχη! Η πανσέληνος φωτίζει τον επεκτατικό ένατο οίκο σας, και νιώθετε αισιόδοξοι και χαρούμενοι, γεμάτοι ελπίδα εξορμάτε σε νέους ορίζοντες. Αφήνετε τη συνήθη ρουτίνα σας, δεν πρόκειται να χάσετε καμία ευκαιρία, ακόμα κι αν είναι στην άκρη του κόσμου. Είστε ενθουσιασμένοι με το να είστε με άτομα που φιλοσοφούν τη ζωή και μπορείτε να μάθετε από τις εμπειρίες τους. Ξέρουν πως να σας κάνουν να περπατάτε με ψηλά το κεφάλι και να κάνετε σπουδαία βήματα προς έναν πολυπόθητο στόχο σας.

Δίδυμοι

Με καλό σχεδιασμό και προγραμματισμό, αργά και σταθερά, θα αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης και χάρη στην Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Νιώθετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και όταν η αυτοεκτίμησή σας ανεβαίνει, κανείς δεν σας σταματά! Θα έχετε δημοτικότητα για τις πρωτότυπες και μεγάλες ιδέες σας αυτό το μήνα καθώς ο Άρης κινείται στον ένατο οίκο σας, των μεγάλων οραμάτων, της επιχειρηματικότητας, των ταξιδιών και της επέκτασης. Ένα εκδοτικό έργο φτάνει στο απόγειό του ή θα μπορούσατε να ταξιδέψετε για αναψυχή ή για δουλειά, κάτι που ίσως σας δημιουργήσει λίγο άγχος.

Κάντε εκκαθάριση από τα συντρίμμια του παρελθόντος, πώς θα πάτε μπροστά στη ζωή σας; Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, και σας ζητά να ενεργήσετε με υπομονή και ορθολογισμό προκειμένου να δείτε πράσινο φως στο σκοτάδι της ψυχής σας. Ξεκινήστε με το να καθαρίσετε τις ντουλάπες και το γραφείο σας έτσι ώστε να κάνετε πιο άνετο το χώρο σας. Κατόπιν, αφήστε να φύγουν όσοι ποτέ δεν σας συμπαραστάθηκαν ή σας τραβούσαν προς τα κάτω με τις άχρηστες συμβουλές τους. Ήρθε η ώρα σας να κάνετε μια νέα αρχή. Θα δείτε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας να δίνουν σταδιακά καρπούς τους επόμενους έξι μήνες.

Ήρθε η ώρα να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ανθρώπους που έχουν μεγάλα όνειρα και καταπιάνονται με ενδιαφέροντα πράγματα. Η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και ίσως σχεδιάσετε να πάτε στο εξωτερικό με την αγάπη σας ή για επαγγελματικούς λόγους. Αν είστε καιρό μόνοι, βλέπετε μεγάλη διαφορά στην αποδοχή των άλλων, είστε έτοιμοι να κάνετε το τολμηρό βήμα για μια νέα αγάπη. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να απολαύσετε τη μάθηση ή ένα ταξίδι μαζί με την αγάπη σας, και ίσως να συζητήσετε την έναρξη ενός επιχειρηματικού εγχειρήματος που προβάλει τα ταλέντα σας. Γιατί όχι; Κάντε κάτι διαφορετικό και η αγάπη σας θα επεκταθεί.

Ταύρος

Νιώθετε πραγματικά ενέργεια, βγαίνετε από το σπίτι σας και κοινωνικοποιείστε χάρη στην Αφροδίτη στον νοητικό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας. Σίγουρα θα έχετε πολλές προσκλήσεις για διασκέδαση, μπορείτε να πάτε στη δουλειά και μετά για κοκτέιλ μέχρι το πρωί! Να είστε υπερήφανοι για τις έξυπνες ιδέες σας, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει τόσο πειστικά και γλυκά όπως εσείς! Ο Άρης κινείται στο δέκατο οίκο σας, των επαγγελματικών υποθέσεων και φιλοδοξιών, αυξάνοντας το ρυθμό και το άγχος στην εργασία σας. Η δουλειά σας, σας ζητά πολλά, ενδεχομένως με πρόσθετες ευθύνες και υποχρεώσεις και δεν είστε σίγουροι αν μπορείτε να τις χειριστείτε. Χρήσιμη υπενθύμιση: Εσείς μπορεί να μην είστε σίγουροι, αλλά τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στην εργασία σας είναι, διαφορετικά, δεν θα σας τις είχαν ζητήσει.

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας προσφέρει την ευκαιρία να θέσετε νέους στόχους που σας χαρίζουν ασφάλεια και σταθερότητα. Πιστεύετέ στην αξία σας; Υπερασπίζεστε τις αρχές σας; Και τι γίνεται με τον προϋπολογισμό σας; Το νούμερο ένα πράγμα που ίσως αντιμετωπίσετε είναι αν έχετε αυτοπεποίθηση: Κερδίζετε τα προς το ζην με βάση αυτό που εκτιμάτε στον εαυτό σας; Αν όχι, ίσως θέλετε να το αλλάξετε. Τώρα μπορεί να πληρώσετε αρκετά χρήματα αν κάτι αξίζει και σας προβάλει, αλλά αν ξοδεύετε μόνο για την προβολή, σκεφτείτε ότι η δόξα και τα βραβεία χωρίς χρήματα, δεν είναι αρκετά στη ζωή. Μήπως νιώθετε καιρό τώρα ότι βαδίζετε στο δρόμο προς το πουθενά; Πιστέψτε στον εαυτό σας και στην αξία σας και όλα θα αλλάξουν.

Εάν σκεφτόσασταν καιρό να κάνετε μια συνεργασία ή να πείτε το «ναι» σε αυτόν/ήν που σας πολιορκεί, θα μπορούσατε να επισφραγίσετε αυτή τη σχέση ή τη συμφωνία καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών πόρων. Ψάχνετε έναν επενδυτή; Ένα συνεργάτη με οικονομική επιφάνεια; Ίσως λάβετε απρόσμενα κάποια χρήματα, μια επιχορήγηση που θα μπορούσε να μειώσει το οικονομικό άγχος σας και σας κάνει να ανησυχείτε λιγότερο για τους λογαριασμούς σας. Επισήμανση: Αναπαράγοντας τις προηγούμενες εμπειρίες σας για το πώς εκτιμάτε τον εαυτό σας, θα έχετε μια πρώτη ένδειξη ως προς το πόσο οι άλλοι σας σέβονται.

Καρκίνος

Μετά από ένα δύσκολο μήνα, όπου ίσως τα πράγματα έβαιναν αργά και νιώθατε αποσυντονισμένοι στην ομίχλη, έρχεται μια λαμπρή ανάκαμψη! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας εμποτίζει την ψυχή σας με φροντίδα και τρυφερότητα, δίνετε και παίρνετε αγάπη και ζεστασιά. Ο ανταγωνιστικός Άρης κινείται στον όγδοο οίκο σας, του πάθους, και σας προσφέρει δύναμη και θάρρος να πωλήσετε τον εαυτό σας λίγο … ακριβότερα. Επιδιώκετε να ξεχωρίσετε τον καλύτερο από τους υποψηφίους συντρόφους σας τώρα και ξεκαθαρίζετε με σαφήνεια τη θέση σας. Το πάθος σας αναφλέγεται τώρα, οπότε ετοιμαστείτε για καυτές νύχτες πάθους (και τίποτα περισσότερο) αν είναι μόνο αυτό που χρειάζεστε.

Η ομαδική εργασία είναι σίγουρα το κλειδί για την επιτυχία σας αυτόν το μήνα, καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της κοινωνικής δικτύωσης. Οι ευκαιρίες φιλικών συναντήσεων αφθονούν, ίσως ακόμα να έχετε μια μοναδική πρόσκληση για ποτό! Οι άλλοι σας βρίσκουν άνετους και φιλικούς, μοιράζεστε όλη αυτή την χαρούμενη και αισιόδοξη ενέργεια που έχετε. Δεν νιώθετε καθόλου κουρασμένοι, αντίθετα συγκεντρώνετε μαζί τους νέους και τους παλιούς φίλους σας για να διασκεδάσετε. Επίσης, το φεγγάρι ευνοεί την ομαδική δραστηριότητα. Μήπως είναι καιρός να προωθήσετε ένα νέο ομαδικό εγχείρημα στην εργασία σας;

Η πανσέληνος στον έκτο οίκο σας, της υγείας, τονίζει τη σημασία που έχει η καλή υγεία και η ευεξία σας, φωτίζει την ικανότητά σας ή όχι για πρόγραμμα και οργάνωση. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να δείτε πού βρίσκεται η υγεία  σας, το άγχος σας και να προγραμματίσετε ραντεβού στο γιατρό σας. Ίσως αποφασίσετε να κόψετε μια κακή συνήθεια μια για πάντα. Εάν προσπαθείτε να χάσετε βάρος ή βάζετε στόχους στις προπονήσεις σας, είναι επίσης μια καλή στιγμή για να αξιολογήσετε την πρόοδό σας. Εάν η δίαιτα που κάνατε σας άφησε χωρίς ενέργεια, βλέπετε τη δύναμή σας να αποκαθίσταται σταδιακά. Ίσως ακόμα αποφασίσετε να κάνετε αυτό το ταξίδι για να δείτε τους φίλους και την οικογένειά σας.

Λέων

Μπορεί να χρειαστεί να αποφύγετε ή να απομακρύνετε μερικούς ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα πλέον να σας προσφέρουν. Η Αφροδίτη κινείται στον απόκρυφο δωδέκατο οίκο σας, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να σας αποκαλύψει μερικά σκιώδη άτομα γύρω σας. Το μυαλό σας μπερδεύετε με τις ατελείωτες συμβουλές για το πώς να ασχοληθείτε με αυτούς τους «εχθρούς», αλλά λάβετε υπόψη σας ότι η δική σας διαίσθηση θα σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές. Ένας συνεργάτης ή ο αγαπημένος σας ή ένας φίλος θα μπορούσε να απαιτήσει ή να σας πιέσει να κάνετε αλλαγές που δεν είστε εντελώς έτοιμοι ακόμα να τις κάνετε καθώς ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Αλλά αυτό θα μπορούσε να σας ωθήσει σε μια σταθερή πορεία βελτίωσης της συγκεκριμένης σχέσης, έτσι να είστε δεκτικοί.

Με τη νέα Σελήνη να ενεργοποιεί το δέκατο οίκο σας, της σταδιοδρομίας, έχετε μεγάλες φιλοδοξίες, είστε μια υπολογίσιμη δύναμη επαγγελματικά. Το δημιουργικό ζώδιό σας καταπιάνεται με έργα που πραγματικά σας ευχαριστούν, και τώρα έχετε τη δυνατότητα να βγάλετε περισσότερα χρήματα από την εργασία σας. Ίσως επίσης κερδίσετε κάποια βραβεία ή κάποιο μπόνους στην εργασία σας ή, ακόμα καλύτερα, δημοσιότητα και φήμη, πράγμα το οποίο αναβαθμίζει τη δημόσια εικόνα σας. Έτσι κυνηγήστε τα όνειρά σας! Συναντάτε άτομα με ισχυρή επιρροή, πετυχημένους ανθρώπους που στοχεύουν σε μεγαλοπρεπείς στόχους. Είστε άνετοι στη δική σας εξουσία κι αυτό σας κάνει περισσότερο μαγνητικούς.

Αφήστε τον ήλιο να λάμψει στην καρδιά σας! Βλέπετε την ηλιοφάνεια του καλοκαιριού, κι ας είμαστε ακόμα στην άνοιξη, καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον πέμπτο οίκο σας, της χαράς, του ερωτικού παιχνιδιού και του πάθους. Αισθάνεστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για τη ζωή και γεμάτοι χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία. Απελευθερώστε τη γοητευτική και ειλικρινή πλευρά σας, εκφράζοντας τον εαυτό σας και θα δείτε τους ανθρώπους να συρρέουν γύρω σας. Όταν φλερτάρετε με χαρά, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνετε μόνοι! Πάρτε ρίσκα στο ερωτικό παιχνίδι και εκδηλώστε τη μεγάλη καρδιά σας. Και όπως είπε ο Σαίξπηρ «Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή», κι αυτό είναι αληθινό για εσάς αυτόν το μήνα.

Παρθένος

Σμίγετε με τους φίλους σας, αφήνετε πίσω σας την ανιαρή ρουτίνα και αλλάζετε συνήθειες καθώς η Αφροδίτη κινείται στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας. Είστε φιλικοί, τρυφεροί και γενναιόδωροι, κι αυτό αναγνωρίζεται από τους άλλους γύρω σας. Γι’ αυτό, προσεγγίστε περισσότερο τον υπάρχοντα κοινωνικό κύκλο σας ενώ παράλληλα να είστε ανοιχτοί στο να συναντήσετε μερικούς νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ο Άρης κινείται στον έκτο οίκο σας, της υπηρεσίας, έτσι ίσως έχετε κάποιο άγχος ή εκνευριστείτε με ένα βοηθό, έναν υπάλληλο, έναν πάροχο υπηρεσιών ή με ένα άτομο που είναι το δεξί σας χέρι (babysitter, υπηρεσία καθαρισμού κλπ.). Είναι καιρός να σταματήσετε να είστε τόσο φιλικοί και απλά να ζητήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε. Θυμηθείτε: Πληρώνετε γι’ αυτό.

Με τη νέα Σελήνη να ενεργοποιεί τον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και της επέκτασης, αισθάνεστε μια έντονη επιθυμία να βγείτε έξω από την πόλη σας και να εξερευνήσετε τον ευρύτερο κόσμο. Πώς θα επεκτείνετε τους ορίζοντές σας; Μετά από έναν έντονο μήνα, είστε έτοιμοι να βγείτε από τις σκιές σας και να επανέλθετε στον ευρύτερο κόσμο, κάνοντας πράγματα που ούτε κι εσείς οι ίδιοι δεν είχατε φανταστεί. Ίσως ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό εγχείρημα σε άλλη πόλη από τη δική σας ή ακόμα και χώρα, το οποίο τροφοδοτείται από την απόλυτη αισιοδοξία σας, για να μην αναφέρουμε τις λαμπρές ιδέες σας.

Θέλετε να βρεθείτε κοντά στους δικούς σας ανθρώπους, να θεραπεύσετε τις παλιές πληγές και να διαγράψετε το παρελθόν ή ακόμα και να άρετε τις προκλήσεις καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον οικείο και συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας. Ίσως μέσα σας να μην αισθάνεστε άνετα που εκδηλώσατε τον … άγριο πολεμιστή, ή αντίθετα ίσως προβάλλατε αδυναμία γύρω από μια κατάσταση κι αυτό σας κάνει τώρα να νιώθετε συναισθήματα κατωτερότητας. Προετοιμαστείτε να νιώσετε και πάλι ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Χρήσιμη συμβουλή: Αν νιώθετε αμφιβολίες για το μονοπάτι της ζωής σας, σκεφτείτε πιο αγαπημένο σας πρόσωπο εμπιστεύεστε και ακολουθήστε τις συμβουλές του, ή τουλάχιστον κρατήστε αυτό που μιλάει στην ψυχή σας.

Ζυγός

Η ευχαρίστηση συναντά την οργάνωση αυτόν το μήνα καθώς η Αφροδίτη στο δομημένο και κοινωνικό δέκατο οίκο σας, προσθέτει λάμψη και ομορφιά στην παρουσία σας, είστε εντυπωσιακοί, νιώθετε να αγαπάτε την εργασία σας. Είστε επιμελείς και οργανωτικοί κι αν είχατε κολλήσει στην αδράνεια, τώρα αλλάζουν οι συνθήκες, κοινωνικές και επαγγελματικές, γύρω σας. Εάν παρατηρήσετε ότι ο αγαπημένος σας περνά περισσότερο χρόνο με τους φίλους του και όχι με εσάς, κάνετε επανάσταση καθώς ο Άρης κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, Ίσως ακόμα να χρειαστεί να δώσετε περισσότερη προσοχή στο παιδί σας, κι αυτό σας αγχώνει και σας πιέζει.

Με τη νέα Σελήνη να ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο σας, του πλούτου και των κοινών οικονομικών πόρων, ίσως αποφασίσετε να συνενώσετε τα χρήματά σας ή τα περιουσιακά σας στοιχεία με αυτά του αγαπημένου σας ή ενός επιχειρηματικού συνεταίρου. Θέματα ιδιοκτησίας θα μπορούσαν να έρθουν στο προσκήνιο, έτσι ίσως ξεκινήσετε οικονομικές δοσοληψίες για ένα ακίνητο. Είναι καιρός να πουλήσετε (ή να αγοράσετε) ένα σπίτι; Ή ίσως κληρονομήσετε κάποια γη ή χρήματα απροσδόκητα, δεδομένου ότι ο όγδοος οίκος κυβερνά τα περιουσιακά στοιχεία ή περιουσιακά στοιχεία που δίδονται από άλλους.

Καλά νέα έρχονται από το περιστέρι της ειρήνης και από την πανσέληνο στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας. Ίσως είτε εσείς, είτε οι άλλοι μεταδώσετε ένα σημαντικό μήνυμα ή μια ιδέα σε ένα ευρύτερο ακροατήριο. Εάν περιμένατε καιρό τώρα μια σημαντική είδηση από ένα πρόσωπο στη ζωή σας, θα μπορούσατε να λάβετε ένα μήνυμα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ή να έχετε απρόσμενα μια τηλεφωνική κλήση. Ίσως να γυρίζει στο μυαλό σας μια ιδέα τους τελευταίους έξι μήνες και γύρω από αυτή την πανσέληνο την βλέπετε να υλοποιείται. Ίσως ακόμα έχετε μια ξαφνική επιφοίτηση για ένα πρόβλημά σας που φωτίζει τις σκέψεις σας και διαπερνά την ψυχή σας.

Σκορπιός

Η ζωή είναι τόσο ωραία! Με την Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τη φλόγα και το πάθος σας για ζωή, σχεδιάζετε ταξίδια, φλερτάρετε με όλο τον κόσμο! Επιδιώκετε να γνωρίσετε άλλους πολιτισμούς, να μάθετε για νέα θέματα, φιλοσοφικά και μεταφυσικά (όπως π.χ. για το αν υπάρχουν ή όχι παράλληλα σύμπαντα). Περνάτε δύσκολες μέρες στο σπίτι σας και/ή με την οικογένειά σας καθώς ο Άρης κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Προβάλετε ανεξέλεγκτα τη δύναμή σας και την εξουσία σας, αλλά ποιο θα είναι το τίμημα; Αντίθετα, αν είχατε απομακρυνθεί από κάποια προσφιλή σας πρόσωπα, ο κόκκινος πλανήτης σας υπενθυμίζει ότι έχετε τη θέληση, τη δύναμη και την ενέργεια για να άρετε τη συναισθηματική απόσταση. Κάντε το γρήγορα πριν αλλάξετε γνώμη!

Δεν θα περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μόνοι σας! Με τη νέα Σελήνη να ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, έφτασε ο σωστός χρόνος για να βρείτε την αγάπη που ψάχνετε τόσο καιρό, κάποιον/α που θα σας προσφέρει σταθερότητα, ασφάλεια και υποστήριξη. Χρειάζεστε κάποιον/α που θα σας ενθουσιάζει και να σας δελεάζει στο κρεβάτι, και σίγουρα θα τον έχετε δίπλα σας, αν όχι αυτόν το μήνα, σίγουρα μέσα στους προσεχείς έξι μήνες.  Έχοντας κάποιον που μπορείτε να εμπιστευθείτε ανοίγει το δρόμο για να κυνηγήσετε και άλλους στόχους στη ζωή σας. Ίσως δημιουργήσετε μια νέα συνεργασία ή κάνετε μια οικονομική συμφωνία που την περιμένατε αρκετούς μήνες.

Μετά από ένα συναρπαστικό μήνα αναγέννησης και μετασχηματισμού, αισθάνεστε την ανάγκη να επεκταθείτε οικονομικά καθώς η πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Αναζητάτε την ασφάλεια και τη σταθερότητα, προσπαθείτε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα οικονομικά σας αυτόν το μήνα. Δεδομένου ότι ο δεύτερος οίκος κυβερνά τις αξίες, μπορεί να αναρωτηθείτε εάν η δουλειά ή ο τρόπος ζωής σας εναρμονίζονται με αυτό που εκτιμάτε περισσότερο στον εαυτό σας. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να είστε το πιο λαμπερό αστέρι στην εργασία σας, αλλά εάν δεν κερδίζετε χρήματα ανάλογα με την αξία σας, ίσως να αρχίσετε να κινείστε σε μια νέα κατεύθυνση. Όταν έχετε αυτοεκτίμηση ανεβαίνει και η αξία σας.

Τοξότης

Πάθος, εμπιστοσύνη και οικειότητα επανέρχονται στην ερωτική σας ζωή χάρη στην Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και της σεξουαλικότητας. Οι πιο οικείες σχέσεις σας χρειάζονται την προσοχή σας κι εσείς τους χαρίζετε απλόχερα την φροντίδα σας και την υποστήριξή σας. Μακριά από κακόβουλες φήμες και κουτσομπολιά, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο Άρης στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Ακόμα κι αν ζητήσετε από ένα άτομο να κρατήσει μυστικό, είναι αμφίβολο αν θα το πράξει τώρα. Τώρα γίνεστε απότομοι και … επικίνδυνα ειλικρινείς, σας είναι δύσκολο να συγκρατήσετε την οργή και το θυμό σας και ίσως απλώς εγκαταλείψετε κάποιον κοινωνικό κύκλο, χωρίς καμία προειδοποίηση.

Η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας, σας βοηθάει πραγματικά να αποδεσμευθείτε από μια κακιά συνήθεια που μειώνει τη ζωτικότητά σας, να πηγαίνετε πιο τακτικά στο γυμναστήριο, να τρώτε πιο υγιεινά και πάνω απ’ όλα να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας. Απομακρύνετε τις αρνητικές σκέψεις και κάνετε μια απότομη στροφή, γυρίζετε σελίδα! Αφήνετε να φύγει αυτό που δεν σας εξυπηρετεί πια, όπως π.χ. άχρηστα αντικείμενα ή αυτόν τον αδύναμο βοηθό ή υπάλληλο που ποτέ δεν μπορούσατε να βασιστείτε πάνω του. Γίνεστε τώρα περισσότερο τελειομανείς και επικριτικοί, αλλά αυτό είναι ό, τι χρειάζεται για να βάλετε τάξη στη ζωή σας.

Βάζετε αέρα στα πανιά σας, εξορμάτε για τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας, αναγεννώνται η αισιοδοξία σας και το πάθος σας για ζωή χάρη στην πανσέληνο στο ζώδιό σας. Ο εαυτός σας είναι η πρώτη σας προτεραιότητα, θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών σας για να επεκταθείτε και βλέπετε τον καθαρό ορίζοντα. Ίσως ξεκινήσετε ένα νέο έργο ή απλά βλέπετε την εργασία σας, τη σχέση σας και τους ανθρώπους γύρω σας υπό νέο πρίσμα. Οι άλλοι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να ακούσουν τι έχετε να πείτε, γι’ αυτό μιλήστε με πάσα ειλικρίνεια. Το χαρούμενο και αισιόδοξο ζώδιό σας κυβερνάται από τον τυχερό Δία, οπότε έχετε παράλληλα την τύχη στο πλευρό σας, τίποτα και κανείς δεν αποτελεί πρόβλημα για σας, αφού είστε τόσο ζωντανοί για ζωή.

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να απολαύσετε τον έρωτα, να εκδηλώσετε τη φροντίδα και τη ζεστασιά σας στον αγαπημένο σας, να αφήσετε τις υποχρεώσεις στο γραφείο σας. Η Αφροδίτη κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας ζητά να απελευθερωθείτε από τις παλιές προκαταλήψεις, να κάνετε χώρο στη ζωή σας για την αγάπη. Αφήστε το παρελθόν πίσω σας, μπορούμε να εγγυηθούμε από πρώτο χέρι για τα οφέλη! Ο Άρης κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και αγχώνεστε για την απόδοσή σας στην εργασία σας, ίσως εργάζεστε σε μια δουλειά που δεν σας ικανοποιεί οικονομικά ή ακόμα ψάχνετε το μονοπάτι σας, Ή στέλνετε το βιογραφικό σας αλλά δυστυχώς δεν φαίνεται να λαμβάνετε την ανταπόκριση που θέλετε.

Αφήστε ελεύθερες τη φαντασία σας και την καρδιά σας! Με τη νέα Σελήνη στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, αναζητάτε τον έρωτα, τη διασκέδαση, τη λάμψη! Μην γίνεστε πολύ άκαμπτοι και σοβαροί τώρα. Όσο πιο διασκεδαστικοί και χαρισματικοί είστε, τόσο πιο εύκολα θα καταφέρετε να κερδίσετε την αγάπη των ονείρων σας και το κυριότερο … για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το φιλόδοξο ζώδιό σας επιθυμεί τώρα τη δημιουργικότητα και την περιπέτεια. Διασκεδάστε πηγαίνοντας σε ένα πάρτι, χαρίστε την καρδιά σας στον αγαπημένο σας, προσκαλέστε αυτόν/ην που σας ενδιαφέρει για μεσημεριανό γεύμα. Απομακρύνετε τα ψυχολογικά μπλοκαρίσματα και προβάλετε τη δημιουργικότητά σας.

Πόση ασφάλεια νιώθετε με τους ανθρώπους γύρω σας; Βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο; Μη την πανσέληνο να φωτίζει τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, κατανοείτε ότι πρέπει να επιφέρετε ειρήνη και γαλήνη στην ψυχή σας για να γυρίσετε σελίδα. Το φεγγάρι σας βοηθά να ορίσετε νέες, πιο υγιείς προτεραιότητες και να ανανεώσετε τη ζωή σας. Εάν δίνατε συνεχώς σε ανθρώπους που πραγματικά δεν σας αρέσουν, ίσως χρειαστεί να απομακρυνθείτε από αυτούς και να βρείτε νέους, πιο αισιόδοξους. Αυτό είναι αναγκαίο αν δεν θέλετε να οικτίρετε αργότερα τον εαυτό σας. Ενώ το ζώδιό σας δύσκολα μπορεί να φύγει από μακροχρόνιες σχέσεις, τώρα  μπορείτε να αρχίσετε την εκκαθάριση από οποιονδήποτε και οτιδήποτε δεν υποστηρίζει την ευτυχία σας.

Υδροχόος

Φροντίζετε τη δουλειά σας! Με την Αφροδίτη στον εργατικό έκτο οίκο σας, δεν σας ξεφεύγουν οι λεπτομέρειες. Δίνετε τη δέουσα προσοχή σε όλα, όπως π.χ. αν ο βοηθός σας ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του ή αν οι υπάλληλοί σας ξοδεύουν τον περισσότερο χρόνο τους στο έργο τους (και ελπίζετε ότι δεν είναι στο Facebook!). Δουλεύετε με σύστημα και οργάνωση κι αυτό αυξάνει την αποδοτικότητά σας. Είστε οι καλύτεροι, οι πρώτοι που θα τολμήσετε να ξεσηκώσετε τα πλήθη κι αυτό χάρη στον Άρη στο ζώδιό σας. Απεριόριστες δυνατότητες για ευτυχία και ευημερία ανοίγονται μπροστά σας, όλος ο κόσμος σας αποδέχεται τώρα και οι μοναδικές και πρωτότυπες ιδέες αποκτούν κύρος. Θέλετε όλοι να σας ακολουθούν, όχι να  ακολουθείτε. Τώρα είναι η ώρα σας να προβάλετε τον εαυτό σας.

Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και δίνει ηρεμία στον μανιακό ρυθμό στο σπίτι σας. Νιώθετε μια ανακούφιση μετά από όλη αυτή την έντονη κοινωνική δραστηριότητα και επικοινωνία του προηγούμενου μήνα, γνωρίζετε ότι πρέπει να ανεφοδιάσετε τις συναισθηματικές δεξαμενές σας. Και τώρα αισθάνεστε την ανάγκη να μείνετε στο σπίτι σας, να δοκιμάσετε μια νέα συνταγή ή να καλέσετε στο σπίτι σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως ακόμα αναδιαμορφώνοντας το σπίτι σας, κάνοντας μικρές αλλαγές, νιώσετε περισσότερο ανανεωμένοι.

Η πανσέληνος φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, της κοινωνικής δικτύωσης και της τεχνολογίας, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε ιδιαίτερα συνδεδεμένοι με τους φίλους σας ή έχετε την ανάγκη να κάνετε νέους φίλους. Αυτός είναι ένας θαυμάσιος μήνας για να συγκεντρώσετε τους φίλους σας και να οργανώσετε ένα ταξίδι, να πιείτε  δροσερά ποτά λικνιζόμενοι στους ήχους μιας μουσικής που σας μεταφέρει σε άλλους κόσμους. Ή μπορεί να σχεδιάσετε ένα ψηφιακό έργο ή να οργανώσετε μια ομαδική εργασία όπου εσείς είστε ο ηγέτης της ομάδας. Αν έχετε κάτι που θέλετε να πείτε στον ευρύτερο κόσμο, τολμήστε να εκφράσετε τις πρωτότυπες ιδέες σας στο διαδίκτυο, θα γίνουν viral!

 Ιχθύς

Έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θέλουν να εισέλθουν στη ζωή σας, μπορείτε να τους δείτε όμως; Η Αφροδίτη κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, και όλη η ενέργειά σας αναλώνεται στην ερωτική σας ζωή, ψάχνετε την αδελφή ψυχή σας, κάνετε το πρώτο βήμα για να νιώσετε πιο κοντά στον αγαπημένο σας. Η ερωτική σας ζωή εμποτίζεται με τρυφερότητα, φροντίδα και ζεστασιά. Το μυαλό σας τρέχει με μεγάλη ταχύτητα αλλά βρίσκεται σε σύγχυση καθώς ο Άρης κινείται στο ασαφή δωδέκατο οίκο σας. Ίσως τώρα εγκαταλείψετε τους φίλους σας και επιλέξετε τη μοναξιά σας σκεπτόμενοι ποιες ενέργειες θα μπορούσατε να κάνετε για να αλλάξετε τη μίζερη ζωή σας. Αλλάξτε πρώτα από μέσα σας και θα έρθουν και οι εξωτερικές αλλαγές.

Ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, είστε καλοί στο να πείσετε τους άλλους και ξέρετε πως να πάρετε όταν θέλετε κάτι. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, και τώρα δεν σταματάτε να μιλάτε, ασχολείστε με ποικίλες δραστηριότητες, είστε πολυάσχολοι. Ακόμα κι αν πρέπει να τρέξετε για να πάτε σε ένα ραντεβού ή σε μια επαγγελματική συνάντηση, το απολαμβάνετε πραγματικά. Έχετε έναν καταιγισμό ιδεών, είστε οι καλύτεροι στις διαπραγματεύσεις. Μπορεί από τη φύση σας να είστε νωχελικοί και εσωστρεφείς, αλλά τώρα μπορείτε πραγματικά να επωφεληθείτε από αυτή την εξωστρέφεια και την αμεσότητα του φεγγαριού ενώ παράλληλα να στηριχτείτε και στην έμφυτη διαίσθησή σας.

Θέλετε να πάτε υψηλότερα; Επίκειται μια ανοδική πορεία προς τη σταδιοδρομία σας χάρη στην πανσέληνο που φωτίζει το δέκατο οίκο σας, της επαγγελματικής αναγνώρισης. Πού είχατε βάλει στόχο να φτάσετε; Είχατε στο μυαλό σας έναν ηγετικό τίτλο ή να πάρετε μια επαγγελματική εξειδίκευση; Ή μήπως σκέφτεστε το επαγγελματικό μέλλον σας; Ίσως ακόμα αποφασίσετε να φύγετε σε άλλη χώρα όπου τα επαγγελματικά ταλέντα σας και οι δεξιότητές σας θα αξιοποιηθούν. Ακολουθείτε το παραδοσιακό μονοπάτι και δεν ξεχνάτε ότι φτάσατε τους στόχους σας όχι μόνοι, αλλά με την αρωγή κάποιων οι οποίοι σας βοήθησαν να πατήσετε γερά στα πόδια σας, Έτσι δείχνετε την εκτίμησή σας και εξηγείτε με την κάθε λεπτομέρεια πως κερδίσατε στη ζωή.

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»