Αστρολογικές Προβλέψεις 31 Ιανουαρίου - 6 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Κλέψτε λίγο χρόνο από το πρόγραμμά σας για να τακτοποιήσετε κάποια μικροπροβλήματα υγείας και προβλήματα που έχετε στο σπίτι. Οι ευθύνες ίσως σας δημιουργήσουν κάποιο στρες. Στα μέσα της βδομάδας προσπαθήστε ν’ ακούσετε τι σας λένε οι γύρω σας. Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας. Κάποιες συναισθηματικές δυσκολίες θα προκύψουν την Παρασκευή και το Σάββατο.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα νιώσετε έναν αέρα ρομαντισμού νωρίς τη βδομάδα, είτε ένα νέο καρδιοχτύπι ή μία ενδυνάμωση της παρούσας σχέσης σας. Λίγα λουλούδια είναι ό,τι πρέπει για την περίσταση. Δεν θα χρειαστείτε μεγάλες δόσεις ενέργειας για να προχωρήσετε και μόλις ξεκινήσετε οι καλές στιγμές δεν θα σταματήσουν να έρχονται. Συναισθηματικές σας σχέσεις όλων των επιπέδων θα αποκτήσουν νέο νόημα το Σαββατοκύριακο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τη Δευτέρα και την Τρίτη σιγουρευτείτε ότι έχετε σχεδιάσει πολύ καλά αυτά που θέλετε να πείτε σε στενούς σας φίλους ή στην οικογένειά σας. Το μυαλό σας θα δουλεύει υπερωρίες μεσοβδόμαδα, όμως θα έχετε προβλήματα με τους πολλαπλούς στόχους που έχετε θέσει. Προσπαθήσετε να επικεντρωθείτε σε ένα πρότζεκτ. Χαλαρώστε και φροντίστε την υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε ένα χάρισμα με τις λέξεις κι αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε πράγματα που θέλετε. Είναι καλή ώρα για να κάνετε σχέδια με τους φίλους και την οικογένειά σας. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα υπάρξουν εντάσεις στο σπίτι ή συγκρούσεις ιδεών στις οποίες θα πρέπει να βρείτε λύσεις.

ΛΕΩΝ
Τη Δευτέρα θα νιώθετε μία ασυνήθιστα ιδιαίτερη φάση να σας καταβάλλει, όμως δεν θα διαρκέσει για πολύ. Ίσως νιώσετε σαν το ψάρι έξω από το νερό κι αυτό θα σας παροτρύνει να κοιτάξετε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας. Η διπλωματία σας θα σας βγάλει από μία δύσκολη κατάσταση και μάλιστα θα σας δώσει προβάδισμα. Εκμεταλλευτείτε το, με την καλή έννοια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα πετύχετε πολλά αυτή τη βδομάδα και το ταλέντο σας στην οργάνωση θα είναι το κλειδί γι’ αυτήν την επιτυχία. Σε κάποιο σημείο, στα μέσα της βδομάδας, θα διχαστείτε όσον αφορά μία σημαντική απόφαση. Θα ξαφνιάσετε τους άλλους με μια απόφαση που θα πάρετε. Μην αφήσετε τις υποχρεώσεις να σας πνίξουν την Κυριακή.
 
ΖΥΓΟΣ
Θα βρείτε χρόνο να φροντίσετε τον εαυτό σας αυτή τη βδομάδα. Κάποιοι εγκαταλείπουν το καράβι στην τρικυμία όμως δεν τους χρειάζεστε τελικά όσο νομίζατε. Δείτε τη θετική πλευρά της ζωής το δεύτερο μισό της βδομάδας, μέσα από τα απλά πράγματα και τη φυσική ομορφιά. Στραφείτε σε παλιούς σας φίλους. Είναι πολύ καλή στιγμή να αναθερμάνετε παλιές σχέσεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποιες φορές ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσετε τους ανθρώπους είναι να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. Νωρίς τη βδομάδα αυτό θα πρέπει να κάνετε παρόλο που θα θέλετε πολύ ν’ αποκαλύψετε ένα μυστικό. Νέες ιδέες θα προκύψουν και θα βάλουν τη διαίσθησή σας να δουλεύει σε full time ωράριο. Σιγουρευτείτε ότι τις κρατήσατε κάπου γραπτώς ή συζητήστε τις με κάποιο.

TΟΞΟΤΗΣ
Χαλαρώστε τους ξέφρενους σας ρυθμούς τη Δευτέρα. Θα χάσετε πολλά αν συνεχίσετε να βιάζεστε. Δεν είναι καλή περίοδος για να ζητήσετε χάρες από το αφεντικό σας. Δεν θα νιώθετε και τόσο κοινωνικοί όσο πλησιάζει το Σαββατοκύριακο. Μπορείτε να περάσετε τον χρόνο σας με μουσική, τηλεόραση ή διαβάζοντας ένα καλό βιβλίο. Την Κυριακή θα συναντήσετε κάποιον που σας θαυμάζει.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάντε τη μελέτη σας τη Δευτέρα και θα κάνετε πολύ περισσότερα απ’ όσα υπολογίζατε. Είναι μία καταπληκτική περίοδος να μάθετε περισσότερα γι’ αυτά που σας έτρωγε η περιέργεια. Τα μαθήματα ή η δουλειά θα απορροφήσουν τον περισσότερο σας χρόνο. Βάλτε σωστά τις προτεραιότητές σας. Τα ιδανικά σας βγαίνουν στην επιφάνεια την Κυριακή και ίσως νιώσετε την ανάγκη ν’ αλλάξετε πορεία.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φροντίστε τις λεπτομέρειες στο σπίτι ή τη δουλειά όσο πιο νωρίς γίνεται αυτή τη βδομάδα, ωστόσο σιγουρευτείτε ότι έχετε ελέγξει τα πάντα γύρω σας. Καλές στιγμές έρχονται στα μέσα της βδομάδας. Θα βιώσετε κάτι εντελώς καινούργιο που ίσως συνδέεται και με κάποια αλλαγή στο lifestyle σας. Πάρτε χρόνο για να ξεκαθαρίσετε τα αισθήματά σας μέσα στο Σαββατοκύριακο, αν είναι δυνατό μόνοι σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Μην ανησυχείτε τόσο πολύ για το τι είναι σωστό και τι λάθος. Μπείτε στη δράση και σύντομα όλα θα ξεκαθαρίσουν. Καθαρίστε το σπίτι σας κυριολεκτικά ή μεταφορικά στα μέσα της βδομάδας. Να είστε προσεκτικοί για το πού βάζετε την υπογραφή σας. Τα προβλήματα που ίσως προκύψουν στη δουλειά σας θα είναι διαχειρίσιμα, όμως δύσκολα θα πείτε «όχι» σε κάποια θέματα.
 
 

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»