Τα ζώδια για τον Μάρτιο 2018

ΚΡΙΟΣ
Αυτόν το μήνα θα εμφανιστούν αρκετές ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση και τα θέματα της δουλειάς θα κυριαρχήσουν καθόλη τη διάρκεια του μήνα. Ξεκινώντας από την 2α Μαρτίου με μια εντυπωσιακή πανσέληνο στον έκτο οίκο σου, εκείνον της δουλειάς και της καθημερινότητας, είτε θα ετοιμαστείς για την ολοκλήρωση ενός πρότζεκτ με επιτυχία, είτε θα αποφασίσεις να κάνεις δραστικές αλλαγές στην καριέρα σου. Όταν η Αφροδίτη μπει στο ζώδιό σου στις 6 Μαρτίου η αυτοπεποίθησή σου θα χτυπήσει κόκκινο. Μέχρι τις 31 του μήνα θα λάμπεις σε όποιον χώρο βρίσκεσαι και ενώ αυτός ο μήνας είναι προσανατολισμένος στα εργασιακά, μην αφήσεις αυτήν τη συγκυρία να πάει χαμένη, γιατί η αυτοπεποίθηση σε κάνει πάνω από όλα sexy! Στις 17 Μαρτίου ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερο και ευνοεί το κυνήγι της επαγγελματικής επιτυχίας ακόμα και στόχων που έμοιαζαν άπιαστοι στο πρόσφατο παρελθόν. Μέχρι τις 16 Μαΐου η ατμόσφαιρα είναι ευνοϊκή για πρωτοβουλίες και νέες συμφωνίες. Ο μήνας τελειώνει με πανσέληνο και αυτό μπορεί να σημαίνει τον τερματισμό κάποιας συνεργασίας, που δεν αποφέρει τα αναμενόμενα. Κάποια παρεξήγηση ίσως παίξει ρόλο, για αυτό μην αφήσεις τον εγωισμό σου να θολώσει την κρίση σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Δίας επηρεάζει θετικά τις σχέσεις σου ήδη από τα μέσα του Οκτωβρίου και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι και το Νοέμβριο του 2018. Αυτό συμβαίνει περίπου μια φορά κάθε 12 χρόνια και προσφέρει ιδανικές συνθήκες ώστε ένα single ταυράκι να βρει το ταίρι του. Την πρώτη και δεύτερη του Μαρτίου ο Δίας θα συνδεθεί τόσο με την Αφροδίτη, όσο και με τον Ερμή. Αυτό σημαίνει ότι η ερωτική σου σχέση θα απογειωθεί και πως θα νιώσεις την ανάγκη ακόμη μεγαλύτερες δεσμεύσεις. Αν έχεις σχέση τότε προετοιμάσου για μια περίοδο μέλιτος με τον αγαπημένο σου, που τίποτα δεν θα μπορεί να χαλάσει την εκπληκτική επικοινωνία και σύνδεση μεταξύ σας. Μετά τις 17 Μαρτίου μπορεί να ξεκινήσεις ένα νέο πρότζεκτ που μπορεί να έχει σχέση με τα ΜΜΕ και τη διαφήμιση. Όποια ευκαιρία παρουσιαστεί τότε, φρόντισε να μην την αφήσεις να πάει χαμένη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η πανσέληνος στον Παρθένο θα κάνει τα πράγματα στο σπίτι να κυλήσουν ήρεμα και ξεκούραστα, ενώ υπάρχει περίπτωση θα έχεις νέα για τα οικογενειακά σου, που θα είναι καλά πάντως. Γενικότερα τα του οίκου σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Την ίδια περίοδο θα έχεις θετικές εξελίξεις και στα επαγγελματικά σου, χάρη στο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία και τον Ερμή. Η κοινωνική σου ζωή θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα επίσης, όταν μετά τις 6 Μαρτίου η Αφροδίτη θα ενθαρρύνει τις ομαδικές δραστηριότητες μέχρι και το τέλος του μήνα. Στις 22 Μαρτίου ο Ερμής βρίσκεται σε θέση πτώσης στον Κριό, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό για τους Δίδυμους, αφού μπορεί να συναντήσεις κάποιον παλιό γνωστό ή φίλο και να ξαναζεστάνεις τη σχέση σας. Η ερωτική σου ζωή δεν θα είναι και στα καλύτερά της τον Μάρτιο, ειδικά αν είσαι single ή έχεις ξεκινήσει να βλέπεις κάποιον για λίγο χρονικό διάστημα. Η πανσέληνος στις 31 του μηνός έχει άρωμα χωρισμού.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στις αρχές Μαρτίου θα αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα αλλιώς και να αλλάζεις κάποιες απόψεις που τις θεωρούσες τεκμηριωμένες. Να απομακρυνθείς από καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν και να μην κοιτάξεις ποτέ πίσω. Αν εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα υγείας, αντιμετώπισέ το γρήγορα και θα είναι περαστικό. Στις 17 Μαρτίου η νέα σελήνη θα τονώσει την πνευματική σου δύναμη, ξεκίνα μαθήματα, θα απορροφάς τη γνώση σαν σφουγγάρι και θα φτάσεις ακόμη πιο κοντά στα όνειρά σου. Αν είσαι σε σχέση, μετά τις 17 του μήνα μπορεί να υπάρξει ένταση στο σπίτι. Αν αρχίσει να βγαίνει νευρικότητα και ανυπομονησία στις κουβέντες με τον αγαπημένο σου, τότε κάνε υποχωρήσεις για να μην υπάρξουν εκρήξεις. Υπάρχει μια πιθανότητα ο αγαπημένος σου να είναι τρομερά αγχωμένος με κάτι και να ξεσπά στο σπίτι, κάνε λίγη υπομονή.

 

ΛΕΩΝ
Τα οικονομικά θα ευνοηθούν πολύ από την πανσέληνο στην αρχή του Μαρτίου, καθώς και από την κίνηση του Κρόνου που θα επηρεάσει θετικά τα επαγγελματικά σου. Μέχρι και τις 4 Μαρτίου υπάρχει πιθανότητα να λάβεις χρήματα από κάποιον συγγενή ή από κάποια μεσιτική δραστηριότητα. Η Αφροδίτη και ο Ερμής θα συνεργαστούν περίφημα με τον Δία και θα δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες για μια μετακόμιση ή κάποιο νέο πρότζεκτ που έχει να κάνει με ακίνητη περιουσία. Οι επενδύσεις ευνοούνται μετά τη νέα σελήνη στις 17 Μαρτίου, καθώς ο Άρης θα αρχίσει να ευνοεί νέα πρότζεκτ μέχρι και τις 16 Μαΐου. Η δουλειά σου θα είναι ποιοτική και θα μπορείς άνετα να τηρείς όλες τις προθεσμίες, ωστόσο η υπομονή σου με τους συναδέρφους θα στερέψει. Μην ξεσπάσεις όμως, γιατί αυτό θα χαλάσει το τόσο ευνοϊκό κλίμα. Η πτώση του Ερμή από τις 22 Μαρτίου μέχρι και τις 15 Απριλίου θα δημιουργήσει κατάλληλες συνθήκες για να επιστρέψεις… στα θρανία και να αναζητήσεις νέες γνώσεις, που θα κάνουν την καριέρα σου πιο στέρεα. Αν έχεις κάποια σημαντική εξέταση ή αξιολόγηση προς το τέλος του μήνα θα σε αγχώσει αρκετά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο συναισθηματισμός σου θα χτυπήσει κόκκινο στις αρχές του μήνα. Η πανσέληνος θα κάνει το αίμα να βράζει. Μην ξεχνάμε ότι θέλεις πάντα να έχεις τον έλεγχο, ειδικά στα συναισθήματά σου, αλλά η συγκυρία θα σε κάνει να χάσεις κάθε έλεγχο. Εκφράσου δυνατά και χωρίς ενδοιασμούς, στη δουλειά και στον κοινωνικό σου περίγυρο, δεν θα το μετανιώσεις. Μια επαγγελματική συμφωνία την ίδια περίοδο θα έχει μεγάλη εύνοια και πιθανότητες επιτυχίας. Από τις 17 Μαρτίου και μετά αυξάνονται οι πιθανότητες να μπει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου, αν είσαι single. Μη μένεις σπίτι, η κοινωνικοποίηση είναι το κλειδί. Αν είσαι σε σχέση αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος να αποφασίσετε ότι θέλετε να κάνετε οικογένεια, αφού η σεξουαλική ενέργεια και η γονιμότητα θα βρίσκονται στα ύψη μέχρι τις 16 Μαΐου. Μετά τις 22 ίσως βρεις κάποια λάθη στα φορολογικά σου και το μόνο καλό θα είναι ότι τα βρήκες! Λύσε γρήγορα τα προβλήματα, γιατί με την εφορία καλύτερα να μην παίζεις παιχνίδια.

 

ΖΥΓΟΣ
Ο Μάρτιος σίγουρα δεν θα είναι ο καλύτερος μήνας του χρόνου για εσένα. Από τις αρχές του μήνα υπάρχει πολύ άγχος και στρες στην ατμόσφαιρα, όλο και περισσότερα πράγματα απαιτούν την προσοχή σου και δεν ξέρεις με τι να πρωτοασχοληθείς. Η λύση είναι να αφοσιωθείς στις δικές σου ανάγκες πρώτα. Υπάρχει κάποιο θέμα υγείας που συνεχίζεις να αγνοείς; Αυτήν την περίοδο θα νιώθεις μεγάλη κούραση και έλλειψη ενέργειας. Τα καλά νέα είναι ότι θα λύσεις όποια θέματα υγείας έχεις, λιγότερο ή περισσότερο σοβαρά, μετά τη νέα σελήνη στις 17 Μαρτίου. Στα οικογενειακά τώρα, φαίνεται πως κάποιος κοντινός σου μπορεί να περάσει μια δύσκολη περίοδο και πιθανώς να χρειαστεί τη βοήθειά σου. Η ατυχία σου χτυπά την πόρτα καθώς την περίοδο που χρειάζεσαι βοήθεια από τους κοντινούς σου ανθρώπους, καλείσαι να γίνεις εσύ το στήριγμά τους. Τα άσχημα νέα δεν σταματούν εκεί όμως, καθώς στις 22 Μαρτίου ο ανάδρομος Ερμής αναστατώνει τη σχέση σου και η επικοινωνία σας φτάνει σε κακό σημείο. Μέχρι την πανσέληνο στις 31 Μαρτίου έχεις φτάσει στα όριά σου και είσαι έτοιμη να εκραγείς, αλλά μην το κάνεις. Φρόντισε τις ανάγκες σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στις αρχές του μήνα ο Δίας, που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή και την Αφροδίτη και σε στέλνει στα ουράνια. Αν είσαι single οι πιθανότητες να γνωρίσεις κάποιον, που θα σε ξετρελάνει, αυξάνονται θεαματικά και αν δεν συμβεί κάτι στις αρχές του μήνα, περίμενε γιατί από τις 17 Μαρτίου και μετά η νέα σελήνη θα κάνει την ερωτική σου ζωή να απογειωθεί. Οι κοινωνικές σου σχέσεις επίσης θα περάσουν μια άνθηση. Μπορεί να αρχίσεις να κάνεις παρέα με κάποιους συναδέλφους, που θα κάνει το κλίμα στον εργασιακό σου χώρο πολύ πιο ευχάριστο. Το ομαδικό πνεύμα θα δυναμώσει και όσες αναποδιές προκύψουν μετά τις 22 Μαρτίου θα μπορέσεις να τις αντιμετωπίσεις με επιτυχία χάρη στην ομαδική δουλειά. Αυτή η περίοδος είναι ευνοϊκή και για διαπραγματεύσεις, είτε πρόκειται για ένα συμβόλαιο ή μια μεγάλη αγορά, αφού οι πλανήτες σου δίνουν όλα τα χαρτιά και δεν μπορείς να χάσεις! Στο τέλος του μήνα θα υπάρχει ικανοποίηση αλλά και κούραση, όλοι κάποτε χρειαζόμαστε φόρτιση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο μήνας ξεκινά με την πανσέληνο που σε βάζει στο δρόμο προς την επαγγελματική επιτυχία. Μπορεί να δεχτείς εύσημα από τον προϊστάμενό σου ή κάτι που προετοιμάζεις εδώ και καιρό μπαίνει στην τελική ευθεία. Αν σε προβληματίζει το μέλλον της καριέρα σου, η πανσέληνος θα σε βοηθήσει να επιλέξεις σωστά τα επόμενα βήματά σου. Ο Ερμής και η Αφροδίτη μετά τις 6 Μαρτίου θα ανοίξουν νέες πόρτες στα ερωτικά σου. Αν είσαι single τότε θα μπορείς πιο εύκολα να φλερτάρεις και να μαγνητίζεις τα βλέμματα. Μια απροσδόκητη ευκαιρία ίσως παρουσιαστεί στις 11 του μήνα. Όλα αυτά μέχρι τις 22 Μαρτίου, όταν ο ανάδρομος Ερμής μπει στο ζώδιό σου και ανακατέψει την τράπουλα. Ένα τηλεφώνημα από ένα πρόσωπο του παρελθόντος ίσως σου χαλάσει τη διάθεση, αλλά μπορεί και να αναθερμάνει μια ξεχασμένη σχέση. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις μέχρι τα τέλη του μήνα. Στις 17 του μήνα ίσως κάποιος συγγενής σου ανακοινώσει ένα μεγάλο νέο, που μπορεί να έχει σχέση με αγορά σπιτιού ή μετακόμιση. Όπως και να έχει φρόντισε το κόστος να παραμείνει σε φυσιολογικά πλαίσια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η οικογένεια και το σπίτι θα είναι σε πρώτο πλάνο αυτόν το μήνα. Από τις 6 Μαρτίου και μετά ο Ερμής και η Αφροδίτη θα σε κάνουν να νιώθεις ότι χρειάζεσαι αρμονία και θα αποκτήσεις τον έλεγχο στο σπίτι για να το καταφέρεις. Όλοι θα ενθουσιαστούν με τις ηγετικές σου ικανότητες. Ίσως χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για κάποιο μεσιτικό ζήτημα, κάποιο συμβόλαιο ή ακόμα και μια ανακαίνιση. Κάντο στις αρχές του μήνα γιατί από τις 22 και μετά ο ανάδρομος Ερμής θα σε κάνει να αμφιβάλλεις για τις κινήσεις σου και δεν θα μπορείς να αποφασίσεις σκεπτόμενη καθαρά. Μπορεί να προκληθούν και παρεξηγήσεις μέσα στο σπίτι σου, αλλά το σύμπαν απλά σου υπενθυμίζει ότι πρέπει να φτιάξεις τη σχέση σου με όλους του κοντινούς σου ανθρώπους κάνοντας αμοιβαίες υποχωρήσεις. Από τις 17 του Μαρτίου και μέχρι τις 16 Μαΐου ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και στη δουλειά σου θα νομίζεις ότι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο! Μην σταματήσεις πουθενά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Μάρτιος θα είναι ένας μήνας από αυτούς που σε παρασέρνει το ρεύμα και απλώς ακολουθείς! Τα οικονομικά θα έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα και ίσως λάβεις κάποια νέα για χρέη στις αρχές του μήνα. Δεν θα είναι δυσβάσταχτα όμως, οι ενδείξεις λένε πως θα μπορέσεις να ανταποκριθείς με επιτυχία. Μην αφήσεις τα οικονομικά αυτόν το μήνα να επηρεάσουν την ψυχολογία σου, γιατί θα υποφέρεις. Αυτά πάνε και έρχονται. Από τις 17 Μαρτίου ο Άρης θα σου δώσει έμπνευση για ένα νέο πρότζεκτ, που θα υπόσχεται καλή αποζημίωση, αλλά κράτησέ το κρυφό ακόμα, όσο ακόμη εξετάζεις τις τελευταίες λεπτομέρειες. Η ενέργειά σου θα απορροφηθεί στη δουλειά και αν είσαι single τότε χρησιμοποίησε τον ελεύθερο χρόνο σου για να ξεκουραστείς, δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να γνωρίσεις κάποιον. Φόρτισε μπαταρίες για αργότερα.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Προσπάθησε να είσαι παρούσα στη σχέση σου στις αρχές του μήνα, θα χρειαστεί να κάνεις μικρές αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνείτε για να φτιάξετε ακόμη περισσότερο το κλίμα μεταξύ σας. Η νέα σελήνη στο ζώδιό σου στις 17 Μαρτίου σηματοδοτεί μια νέα αρχή στα προσωπικά σου. Γενικότερα δεν είσαι εγωίστρια, αλλά αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Μπορεί να ανακαλύψεις ένα δημιουργικό χόμπι που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Ο Άρης θα τονώσει το ηγετικό σου πνεύμα και θα ευνοήσει όποιες πρωτοβουλίες πάρεις στη δουλειά, αλλά και θα σε ωθήσει να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο στον ελεύθερό σου χρόνο. Όσον αφορά στα οικονομικά, ο Μάρτιος έχει προοπτικές να είναι ένας καλός μήνας, ειδικά αν πάρεις τις σωστές αποφάσεις γύρω στις 6 του μήνα. Μπορεί να μην αποδώσει καρπούς αμέσως, αλλά μην στρεσαριστείς, θα έχεις χρόνο να κάνεις διορθώσεις και στο τέλος θα δεις το αποτέλεσμα που ζητούσες.

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»