Αστρολογικές Προβλέψεις 17 - 23 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Να έχετε αυτοπεποίθηση καθώς η εβδομάδα ξεκινά. Κάποια άλυτα προβλήματα σάς προκαλούν δυσφορία, αλλά μην τα αφήσετε να σας χαλάσουν τη διάθεση. Προχωρήστε μπροστά και βάλτε τις ιδέες και τα σχέδιά σας σε δράση. Αν και όλα θα κινούνται σε αργούς ρυθμούς, μια εξωτερική επιρροή θα βοηθήσει τα πράγματα να επιταχύνουν, ειδικά τους παλμούς της καρδιάς σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα έρθετε πιο κοντά με τους κοντινούς σας φίλους. Θα περάσετε αρκετό από τον ελεύθερό σας χρόνο για ν’ ακούσετε τα προβλήματά τους και να μοιραστείτε τα δικά σας. Σας καταλαβαίνουν και θα σας παρέχουν την παρηγοριά που χρειάζεστε. Δρώντας λίγο πιο παρορμητικά από ό,τι συνήθως, θα εκφράσετε τα αισθήματά σας σε κάποιο πρόσωπο που δεν το περίμενε. Μπορεί στην αρχή να παραξενευτεί, όμως αργότερα θα νιώσετε χαρά που τον εμπιστευτήκατε.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Καθώς η βδομάδα ξεκινά, θα βιώσετε ένα δράμα με κάποιον συνάδελφο στη δουλειά. Θα προσπαθήσετε να βοηθήσετε την κατάσταση, όμως είναι φανερό ότι δεν μπορείτε. Συγκεντρωθείτε σε πιο χαρούμενα πράγματα, όπως το να περάσετε χρόνο με άτομα για τα οποία νοιάζεστε. Ακούστε τη συμβουλή κάποιων φίλων μεσοβδόμαδα, γιατί βλέπουν τα πράγματα με διαφορετική προοπτική. Το Σαββατοκύριακο θα είναι διασκεδαστικό, με ανθρώπους που έχουν ενδιαφέροντα πράγματα να πουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η βδομάδα θα ξεκινήσει με αρκετή ενέργεια, ίσως υπεραρκετή. Μέσα σε όλα όσα έχετε να κάνετε, θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε. Στα μέσα της βδομάδας αποδείξτε τι αξίζετε στη δουλειά σας. Ας αρχίσει το show! Το Σαββατοκύριακο πιθανόν να βρεθείτε σε ένα τρελό event ή πάρτι που θα σας βγάλει έξω από το καβούκι σας, αν χαλαρώσετε.

ΛΕΩΝ
Θα πρέπει να μπείτε σε research mode, για να μαζέψετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε προτού προχωρήσετε προς την επιτυχία. Ένα καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας θα σας κάνει ν’ αλλάξετε γνώμη για μερικά μεγάλα θέματα και να γίνετε πιο ανοιχτόμυαλοι. Αυτό θα οδηγήσει σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις και με άλλα πρόσωπα. Μοιραστείτε τις αναθεωρημένες ελπίδες και επιθυμίες σας με φίλους και δείτε πόσο εντυπωσιασμένοι θα μείνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια ξεθωριασμένη φιλία θα σας κρατήσει απασχολημένους στην αρχή της βδομάδας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας ν’ αναπνεύσει. Έχετε πολύ υψηλές προσδοκίες για τον εαυτό σας, όμως κανείς δεν είναι τέλειος. Αν τα πράγματα μοιάζουν περίπλοκα, μη βιαστείτε και πάρτε χρόνο για να σκεφτείτε καθαρά. Ένα μικρό ταξιδάκι ή λίγος χρόνος μόνοι σας είναι ό,τι πρέπει για να επανέλθετε.

ΖΥΓΟΣ
Θα είστε πολύ απασχολημένοι τις πρώτες μέρες της βδομάδας. Δεν θα γίνουν όλα τόσο γρήγορα και τόσο εύκολα όσο περιμένατε, όμως στο τέλος θα τα καταφέρετε. Οι σχέσεις κυριαρχούν στο μυαλό σας καθώς η βδομάδα προχωρά. Θέλετε να τις κρατήσετε, να τις βελτιώσετε και να τις εκτιμήσετε. Σε ένα μίνι δράμα θα χρειαστεί να επιδείξετε καλοσύνη και πνεύμα συνεργασίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Υπάρχει ένα μυστήριο που πρέπει να λυθεί, όμως δεν θα είναι καθόλου διασκεδαστικό. Ψάξτε για κάποια στοιχεία στα όνειρά σας. Κάντε τον εαυτό σας διαθέσιμο συναισθηματικά και σωματικά και βοηθήστε κάποιον που το έχει ανάγκη. Στα συναισθηματικά, πειρασμός καραδοκεί καθώς η βδομάδα κλείνει, όμως να είστε προσεκτικοί γιατί αν πάρετε αυτό το ρίσκο, δεν θα σας βγει σε καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αυτοπεποίθηση είναι πιο δυνατή από ποτέ και τίποτα δεν μπορεί να σας βγάλει εκτός πορείας. Η παραγωγικότητά σας χτυπάει κόκκινο και πολλές λεπτομέρειες που είχαν μείνει πίσω στα επαγγελματικά, τώρα τακτοποιούνται. Θα έχετε την ευκαιρία ν’ αποδείξετε σε άλλους τι ξέρετε και το Σαββατοκύριακο θα μπορέσετε επιτέλους να ξεκουραστείτε και να γιορτάσετε τις επιτυχίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή τη βδομάδα το κλειδί είναι η επικοινωνία. Όσο πιο δημιουργικοί γίνετε, τόσο το καλύτερο. Να σκέφτεστε τι θέλετε να πείτε και πώς θα το πείτε, έτσι ώστε να έχετε το πιο καλό αποτέλεσμα. Κάποιες αλλαγές στο στιλ σας θα εντυπωσιάσουν τους γύρω σας, που θα ρωτούν να μάθουν το μυστικό σας. Γενικά, θα τραβήξετε πολλή προσοχή πάνω σας, είτε στο ερωτικό κομμάτι είτε στα επαγγελματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βγάλτε αυτά τα καινούργια ρούχα από την ντουλάπα τη Δευτέρα και ξεκινήστε τη βδομάδα σωστά. Βάλτε τα αγαπημένα σας παπούτσια και δώστε μια ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας. Ένα δυνατό κύμα από νέες ιδέες θα σας εμπνεύσουν να βγείτε έξω από τη ζώνη ασφαλείας σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα νιώσετε βαρεμάρα. Μια νέα γνωριμία ίσως ξυπνήσει τον ρομαντισμό σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας και ίσως και κάτι μεγάλο. Είστε στα αρχικά στάδια μιας ολικής μεταμόρφωσης και πιθανόν να θέλετε να ξεκόψετε από καταστάσεις και ανθρώπους που σας στεγνώνουν συναισθηματικά. Μη νιώθετε καθόλου άσχημα γι’ αυτό. Αφήστε τα νέα δεδομένα να μπουν στη ζωή σας, κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό και ταΐστε τον πεινασμένο συναισθηματισμό σας.
 

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities
Λευτέρης Ελευθερίου για την οικονομική βοήθεια στον Θανάση Βισκαδουράκη: «Άμα τα λες τι νόημα έχει…»
Μετά από 7 σεζόν η Έλενα Παπαρίζου αποχαιρετά το #TheVoiceGR - Στην θέση της στο νέo κύκλο η Απόλυτη
Ορέστης Τζιόβας: «Έλαβα πολύ αρνητικά, άσχημα σχόλια και βρισίδι. Δεν το μετάνιωσα, ήταν αναμενόμενo»
To ατύχημα στο κεφάλι του Άρη Σοϊλέδη και τα ράμματα: «Η κατάρα συνεχίζεται... μου άνοιξε το κεφάλι»