Αστρολογικές Προβλέψεις 18 - 24 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ
Προσέξτε τις κινήσεις σας στα κοινωνικά δίκτυα, γιατί όσοι δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει, θα ενδώσουν σε άσχημο κουτσομπολιό. Κάποιοι θα σας αναστατώσουν, όμως μην χάσετε την ψυχραιμία σας και μείνετε συγκεντρωμένοι στη δουλειά σας. Αν είστε σε σχέση πιθανόν να ζητήσετε λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο, καθώς βρίσκεστε σε συναισθηματική ένταση. Προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τα αισθήματά σας, αντί να ξεσπάτε στον σύντροφό σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Προσπαθήστε να βρείτε τις ισορροπίες σας, καθώς έχετε πολλά μέτωπα ανοιχτά. Αν δεν θέλετε στο τέλος να καταλήξετε μόνοι, αφήστε το πείσμα σας στην άκρη και ακούστε τη συμβουλή ενός φίλου ή του ίδιου του συντρόφου σας, αν θέλετε πραγματικά να σώσετε τη σχέση σας. Ένα μικρό δράμα θα εξελιχθεί στον κύκλο σας, αλλά επειδή δεν μπορείτε ν’ αλλάξετε τους ανθρώπους, αποστασιοποιηθείτε από αυτό.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Love is in the air, γι’ αυτό αφήστε για λίγο τις εξυπνάδες και το χιούμορ και επικεντρωθείτε στην καρδιά σας, η οποία φωνάζει για έρωτα. Το ηθικό και η δημιουργικότητά σας είναι στο αποκορύφωμά τους γι’ αυτό επωφεληθείτε αυτό το διάστημα για να κάνετε ωραία πράγματα. Οι singles ίσως βιώσουν έναν σύντομο έρωτα, ενώ οι δεσμευμένοι θα ζήσουν αυθόρμητες στιγμές διασκέδασης με τον σύντροφό τους.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε έτοιμοι να διώξετε τα βαριά αισθήματα και επιτέλους να διασκεδάσετε λιγάκι. Μία εορταστική ενέργεια σας κατακλύζει και σας επιτρέπει να απολαύσετε τη ζωή με τους φίλους και τον σύντροφό σας και να επικεντρωθείτε στη δημιουργική σας πλευρά. Ώρα για πάρτι και περιπέτειες, χωρίς ενδοιασμούς. Και να θυμάστε, δεν μπορείτε να τους ικανοποιήσετε όλους. Οι haters θα είναι πάντα haters.
 
ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή είναι εβδομάδα οικονομιών για σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για την οικογένειά σας και απολαύστε μερικά απογεύματα χαλάρωσης στο σπίτι μαζί τους. Δεθείτε ξανά με τους αγαπημένους σας και δείξτε τους ότι είστε πραγματικά εκεί. Θα πρέπει όμως να αφιερώσετε και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, για να θυμηθείτε πράγματα που σας αρέσουν, αυτά που έχετε παραμελήσει λόγω φορτωμένου προγράμματος.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένας μικρός ενθουσιασμός για ένα πρόσωπο θα σας κάνει να διερωτάστε αν πρόκειται να καταλήξει σε σχέση. Όμως, αν φαίνεται πολύ καλό για να είναι πραγματικό, τότε πιθανόν να είναι. Ένας φίλος ή συνεργάτης στον οποίο υπολογίζατε να βασιστείτε για κάποια θέματά σας, θα αποδειχθεί ακατάλληλος. Η πνευματικότητα και οι επικοινωνιακές σας ικανότητες είναι στα πάνω τους και θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να μοιραστείτε τις ιδέες και τις απόψεις σας.
 
ΖΥΓΟΣ
Η σχέση σας απαιτεί να παραμελείτε τα δικά σας θέλω για να κάνετε τον σύντροφό σας και τους άλλους ευτυχισμένους. Όμως ο καιρός ευνοεί για να αποκτήσετε ξανά την ανεξαρτησία σας. Σταθείτε περήφανα στα πόδια σας και αρχίστε και πάλι να κάνετε πράγματα που σας ικανοποιούν. Ακούστε την καρδιά σας και οργανώστε περισσότερο τους στόχους και τα θέλω σας. Οι σωστές αποφάσεις στα ερωτικά και επαγγελματικά θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γονείς ή συγγενείς κάθονται στην πλάτη σας, όμως θέλουν μόνο το καλό σας. Δεχθείτε την κριτική τους με θετική διάθεση. Ο έρωτας για σας δεν αποτελεί προτεραιότητα αυτές τις μέρες, αφού θα επικεντρωθείτε περισσότερο στις φιλικές σας σχέσεις και μάλιστα θα περάσετε πολύ καλά. Ένα φλερτ ίσως προκύψει μέσω διαδικτύου ή με κάποιον του φιλικού σας κύκλου. Ό,τι κι αν είναι πάρτε το χαλαρά.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Από τις 23 και μετά ίσως έχετε έλλειψη συγκέντρωσης και να νιώθετε υπνηλία. Τα όνειρά σας θα είναι έντονα και η διαίσθησή σας δυνατή γι’ αυτό να την ακούτε. Κι αν σκαλίσετε τα βάθη της φαντασίας σας, ίσως καταλήξετε σε λαμπρές ιδέες. Τα επαγγελματικά σας θα σας κρατήσουν πολύ απασχολημένους αυτό το διάστημα. Ο σκορπισμένος εγκέφαλός σας δυσκολεύεται να παρακολουθεί τα πάντα, γι’ αυτό καλό θα ήταν να κρατάτε σημειώσεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η καλοσύνη που δείχνετε θα σας αφήσει εκτεθειμένους και πιθανόν να σας πληγώσει, όμως καλύτερα να αγαπήσετε και να χάσετε, παρά να μην αγαπήσετε καθόλου. Αν έχετε καθυστερήσει στην επίλυση κάποιων ζητημάτων που σας απασχολούν αυτές τις μέρες, θα πρέπει να τα προχωρήσετε. Ακόμη κι αν δεν σας αρέσει ο τζόγος, θα πρέπει να ρίξετε το ζάρι και να αφήσετε κάποια πράγματα στην τύχη.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ώρα να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να δοκιμάσετε καινούργια σπορ ή δραστηριότητες. Θα συναντήσετε κάποια εμπόδια στην υλοποίηση των στόχων σας και πιθανόν να κάνετε μία συζήτηση με κάποιον να σας εκνευρίσει. Από τις 23 και μετά η εικόνα καθαρίζει. Αν είστε single, μία καινούργια γνωριμία θα σας ενθουσιάσει, όμως μην βιαστείτε γιατί θα υποκύψετε σε λάθη. Οι δεσμευμένοι θα βρείτε το χρόνο για μία νέα αρχή στη σχέση σας.
 
ΙΧΘΥΣ
Η σκληρή σας δουλειά αναγνωρίζεται τέλη της εβδομάδας και αυτό σας ευχαριστεί. Αν και δεν σας αρέσει να παίρνετε επαίνους, είναι πάντα ευχάριστο να ξέρετε ότι έχετε βοηθήσει για να αλλάξει η ζωή κάποιου δικού σας ανθρώπου προς το καλύτερο. Στα ερωτικά είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σ’ έναν μεγάλο έρωτα. Αν πρόσφατα βιώσατε χωρισμό, τότε μία πιθανή επανένωση σας περιμένει στη γωνιά.

Δειτε Επισης

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ τοποθετήσεων του Δημήτρη Παπανώτα, μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»