Τα ζώδια για τον Οκτώβριο 2017

Κριός

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 5 σε ανοίγει συναισθηματικά και επικοινωνιακά. Η ανάγκη σου να μιλήσεις για σένα σε κάνει (επιτέλους) να μη σε ενδιαφέρουν τόσο οι απόψεις και η κριτική των άλλων. Το διάστημα είναι ιδανικό για να προβάλεις τον εαυτό σου, προσωπικά και επαγγελματικά. Έχεις λίγες μέρες ακόμη, μέχρι τς 10 Οκτωβρίου, για να εκμεταλλευτείς την εύνοια του Δία από το απέναντι ζώδιο, του Ζυγού, ώστε να βελτιώσεις τα επαγγελματικά δεδομένα σου. Νέες συνεργασίες, αγορές, μετακινήσεις είναι πιθανές. Σημείωση: Η διαπραγματευτική σου ικανότητα θα κρίνει αν το αποτέλεσμα θα είναι ευνοϊκό ή όχι. Αναζητώντας χώρο για τον εαυτό σου, θα νιώσεις την ανάγκη για πνευματική και σωματική βελτίωση. Δράσε αναλόγως.

Ταύρος

Ο Δίας στο Σκορπιό, από τις 11, ανοίγει ένα νέο κύκλο στην αισθηματική σου ζωή και ίσως προκαλεί νέες αποφάσεις για το μέλλον. Με τον Ερμή, από τις 17, και τον Ήλιο, από τις 23, στο απέναντι ζώδιο έχεις ανάγκη την ισορροπία και τη σταθερότητα σε όλες τις σχέσεις σου και αυτό ακριβώς θα καταφέρεις. Ο μήνας έχει μια δυναμικότητα και ενεργητικότητα που μπορεί να σε βοηθήσει να αναδειχθείς, αλλά θα χρειαστείς αντοχή και καλή οργάνωση. Αν και οι εντάσεις με το περιβάλλον σου είναι πιθανές μέσα στο μήνα, αν συγκρατηθείς και κινηθείς διπλωματικά παρά συναισθηματικά, μάλλον θα τις κατευθύνεις προς όφελός σου. Θα βρεις στήριξη σε δικά σου πρόσωπα. Μόνο προαπαιτούμενο; Να τη ζητήσεις!

Δίδυμοι

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που θα βάλεις βάσεις για το μέλλον. Άδραξε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες που μπορεί να σου αποφέρουν θετικά αποτελέσματα σε εύλογο χρονικό διάστημα, τα οποία τώρα ίσως δεν μπορείς να φανταστείς. Η γοητεία σου ανοίγει πόρτες και σε φέρνει στο προσκήνιο – αξιοποίησέ το. Η διπλωματία σου και ο ήρεμος λόγος σου είναι τα στοιχεία που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις αυτό το διάστημα για να καταλαγιάσεις εντάσεις και παρεξηγήσεις που φέρνει ο Άρης προς το τέλος του Οκτωβρίου. Ο Κρόνος σε αναγκάζει να δείξεις μεγαλύτερη υπευθυνότητα στα οικονομικά σου, ενώ κάποιες δυσκολίες θα έχουν προσωρινό χαρακτήρα. Η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη και το ηθικό σου ακμαίο. Βγες, εξερεύνησε, ζήσε εμπειρίες.

Καρκίνος

Αυτόν το μήνα θα αφιερώσεις όλη σου την ενέργεια στην προσπάθειά σου να βάλεις σε τάξη οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Ναι, απαιτείται κόπος και χρόνος, αλλά το αποτέλεσμα έχει αλυσιδωτές μεσοπρόθεσμες αντιδράσεις και σιγά σιγά θα μπουν σε σειρά και όλες οι εκκρεμότητες που σε ενοχλούσαν. Ο Δίας στο Σκορπιό, από τις 11 του μήνα, θα σε κάνει πιο αισιόδοξη και θα σε βοηθήσει να πετύχεις στόχους και επιθυμίες. Θυμήσου την ημερομηνία αυτή και προσπάθησε στα μέσα του μήνα να είσαι πιο κοινωνική και δεκτική σε προτάσεις, καθώς ο Πλούτωνας μπορεί να φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις. Πρόσεξε τα λόγια σου, γιατί μπορεί οι εντάσεις της στιγμής να φέρουν μεγαλύτερες παρεξηγήσεις. Φρόντισε τα οικονομικά σου θέματα μόνη σου χωρίς να περιμένεις βοήθεια από τρίτους.

Λέων

Ο Δίας στο Σκορπιό, από τις 11 του μήνα, φέρνει μεγάλες
αλλαγές και στρέφει την προσοχή σου στο σπίτι και στην οικογένεια. Μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση, ένας απόγονος, μια σχέση είναι πιθανά. Ο Οκτώβριος σου δίνει ευκαιρίες για προβολή, συναντήσεις και διαπραγματεύσεις. Φρόντισε τη δημόσια εικόνα σου και την εμφάνισή σου και ίσως τώρα δεις σημαντικές δυνατότητες εξέλιξης, αφού έως τις 22 έχεις στον πλευρό σου και τον Ήλιο να διευκολύνει την επικοινωνία και να τοποθετεί δίπλα σου ανθρώπους που σε συμπληρώνουν. Όπως και να έχει, βρίσκεσαι σε περίοδο ανακατατάξεων σε κάθε τομέα και χρειάζεται ετοιμότητα ώστε να προσαρμοστείς (και να διαπραγματευτείς) στις αλλαγές. Μην αφήσεις μια πιθανή εσωτερική σύγχυση να σε αποπροσανατολίσει.

Παρθένος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, έως τις 13, ρίχνει φως στην αισθηματική σου ζωή. Η επισημοποίηση μιας σχέσης, μια συγκατοίκηση ή ένας γάμος είναι πολύ πιθανά σενάρια. Τα οικονομικά θέματα και οι οικογενειακές παρεμβάσεις μπορεί να δυναμιτίσουν ακόμα και τα πιο γερά θεμέλια, γι’ αυτό μην επιτρέψεις να ακουστούν λόγια που μπορεί να πληγώσουν. Ο Δίας στο Σκορπιό, από τις 11, σε κάνει εξωστρεφή, πιο κοινωνική και σου δίνει νέες ιδέες δικτύωσης ώστε να προωθήσεις τη δουλειά και τα σχέδιά σου. Γενικά, είναι ένα διάστημα που φέρνει εξελίξεις σε κάθε τομέα, μην το αφήσεις αναξιοποίητο. Αν δε ρισκάρεις τίποτα, δεν κερδίζεις και τίποτα.

Ζυγός

Από τα μέσα του μήνα οι αλλαγές στην καθημερινότητα και τη διάθεσή σου θα είναι ραγδαίες. Αφορμή, το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, από τις 14, που φέρνει τα αισθηματικά στο προσκήνιο και του Άρη στις 23 που επιταχύνει τις εξελίξεις. Η νέα Σελήνη, επίσης στο ζώδιο του Ζυγού, στις 19 φέρνει ανάγκη για ανακατατάξεις και ανανέωση. Αν μέχρι τώρα ήσουν εγκλωβισμένη σε συναισθήματα και εμμονές, τώρα θα συνειδητοποιήσεις ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσεις. Το οικογενειακό σου περιβάλλον θα στηριχθεί επάνω σου και αυτό ίσως σε κουράσει, αλλά οι αντοχές σου είναι αυξημένες. Μικρή προσοχή στην οικονομική πειθαρχία που θα χρειαστεί να εφαρμόσεις προκειμένου να λύσεις κάποια ζητήματα μακροπρόθεσμα. Προσαρμόσου με τις καταστάσεις όπως έρχονται για να είσαι ευτυχισμένη.

Σκορπιός

Ένα ψυχολογικό roller coaster σου προσφέρει ο Οκτώβριος, αφού οι εναλλαγές των πλανητών σε επηρεάζουν άμεσα. Με το Δία στο ζώδιό σου, από τις 11, και τον Ήλιο, από τις 23, τα πάντα κινούνται προς όφελός σου χωρίς καν να ασχοληθείς. Ειδικά από τις 22 και έπειτα θα νιώσεις σαν να αλλάζεις σελίδα στη ζωή σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο αγώνας τελείωσε. Αυτές τις ημερομηνίες θα νιώσεις μια ανάγκη για εσωστρέφεια και περισυλλογή, την οποία όμως θα αντιστρέψει ο Ερμής, στο ζώδιό σου από τις 17, προκαλώντας σε να κάνεις επαφές, μετακινήσεις και ανταλλαγή απόψεων. Το διάστημα αυτό μπορεί να μπουν και οι βάσεις για μια υγιή σχέση. Αυτό που χρειάζεσαι είναι μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου κι αυτό μόνο εσύ μπορείς να το κάνεις.

Τοξότης

Ο Δίας στο Σκορπιό, από τις 11, φέρνει στην επιφάνεια την εσωστρεφή πλευρά του εαυτού σου, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου το πρώτο δεκαήμερο για επαφές, εξόδους και ευχάριστες συναντήσεις. Η ανάγκη σου να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε ξέρουν, σε καταλαβαίνουν και σε αποδέχονται σε κάνει να σκεφτείς τις έως τώρα επιλογές σου και ίσως να επαναχαράξεις πορεία. Από την άλλη, αυτή η «κλειστή» σου περίοδος ρίχνει τη βαρύτητα στα επαγγελματικά, το οποίο τελικά σου βγαίνει σε καλό, καθώς σου ζητείται το μέγιστο των δυνατοτήτων και του χρόνου σου και ο πιο ευρηματικός εαυτός σου. Τα χρήματα δεν είναι ο στόχος αλλά το μέσο. Αν το συνειδητοποιήσεις, θα καταφέρεις να αντλείς ευχαρίστηση από πολλές πηγές.

Αιγόκερως

Το στοίχημα του μήνα είναι το αν θα καταφέρεις να μιλήσεις ανοιχτά για όλα αυτά που σε απασχολούν στη σχέση σου, χωρίς όμως να επιρρίψεις ευθύνες. Αυτό απαιτεί λεπτό χειρισμό και διπλωματία, την οποία μεν διαθέτεις, αλλά δεν αξιοποιείς συχνά. Όπως και να έχει, είναι η στιγμή να αφήσεις πίσω τα απωθημένα και να θέσεις εκ νέου τα όριά σου, επομένως μάλλον θα προχωρήσεις με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Ο Δίας στο Σκορπιό, από τις 11, σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνική, οι επαφές με φίλους αυξάνονται, η εικόνα σου ευνοείται και αυτό φαίνεται και στη δουλειά σου. Από τις 23, με τον Άρη, οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται, αλλά πολλά από τα σχέδιά σου έχουν θετική έκβαση και αυτό και σε ικανοποιεί παρά το μειωμένο ελεύθερο χρόνο. Οικονομικά είσαι μάλλον σταθερή, αλλά αυτή την περίοδο αυτό είναι good news. Aν μπορείς να βελτιώσεις κάτι αυτόν το μήνα, είναι μάλλον η τάση σου να έχεις αρνητικές σκέψεις.

Υδροχόος

Ο μήνας των ονείρων μόλις ξεκίνησε και τώρα θα θέσεις τις βάσεις για τα «θέλω» και τις επιθυμίες του επόμενου έτους. Σκέψου και προγραμμάτισε τι είναι αυτό που σου λείπει και βάλε σε τάξη τα σχέδια για την εφαρμογή του. Η Αφροδίτη σου χαρίζει γοητεία και ενθουσιασμό, αλλά το μυαλό σου, με το Δία στο Σκορπιό, από τις 11, είναι στραμμένο στην καριέρα και τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου – ίσως όχι άδικα. Ο Ήλιος, εξάλλου, έως τις 22 του μήνα, φέρνει προκλήσεις που σε πάνε ακόμα πιο μπροστά. Σκέψου την πιθανότητα επιμόρφωσης ή απόκτησης κάποιου πτυχίου. Μην παραμελείς το σώμα σου – φρόντισε να διατηρείσαι σε καλή φόρμα.

Ιχθείς

Ο Δίας στο Σκορπιό, από τις 11, σε βάζει σε ταξιδιωτικό mode και ιδέες για σπουδές, δουλειές ή επαφές με ανθρώπους σε άλλες χώρες προωθούνται δυναμικά. Το βασικό χαρακτηριστικό του ζωδίου σου, η αξιοπιστία σου, είναι αυτό που θα ενισχύσει το κύρος σου και θα φέρει τη δουλειά σου στο προσκήνιο – αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να προωθήσεις κι εσύ λίγο τον εαυτό σου. Όπως πάντα, τα ψαράκια χρειάζονται λίγο περισσότερη σύνεση ή καλύτερη καταγραφή στα οικονομικά για να μη βρεθούν προ εκπλήξεων. Οι εντάσεις είναι πιθανές, αλλά λίγη μαεστρία και ευγένεια θα σώσει την κατάσταση. Η σχέση σου και η διάθεσή σου μπορεί να χρειάζονται λίγο ταρακούνημα – σκέψου το.

Πηγή: www2.shape.gr

Δειτε Επισης

Μάρτιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Φεβρουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιανουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Δεκέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Νοέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Οκτώβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Αύγουστος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιούλιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;