Αστρολογικές Προβλέψεις: 3 - 9 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Προσπαθήστε να μείνετε σε ασφαλές πεδίο με την αρχή της εβδομάδας. Τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο εύκολα όσο φαίνονται, γι’ αυτό κρατήστε μια απόσταση. Στα μέσα της εβδομάδας αναλάβετε και πάλι δράση και τολμήστε μερικές νέες κινήσεις. Οι φίλοι σας σάς ακολουθούν και η εβδομάδα σας κλείνει με φλερτ… τσεκάρετε το Inbox σας την Κυριακή για μηνύματα αγάπης.

TΑΥΡΟΣ
Πιθανόν ν’ ανοιχτείτε σε κάποιους φίλους σας για κάποια προβλήματα που έχετε κι αυτό είναι καλό. Στα μέσα της εβδομάδας μην κάνετε καμιά ριψοκίνδυνη αλλαγή, ακόμη κι αν νιώσετε ότι πρέπει να βιαστείτε για κάτι. Έχετε περισσότερο χρόνο απ’ όσο φαντάζεστε. Την Παρασκευή και το Σάββατο ο ουρανός είναι το όριο. Πολλή ενέργεια και κύματα αγάπης. Όλα πάνε υπέροχα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Νιώθετε συγχυσμένοι; Λογικό. Έχετε πολλά στο μυαλό σας αρχές της βδομάδας. Όμως ίσως μέσα από όλο αυτό να βγει κάτι δημιουργικό. Κρατήστε τα όνειρά σας στο μυαλό σας για την ώρα, για να σκεφτείτε καλύτερα πώς να τα υλοποιήσετε. Το Σαββατοκύριακο θα ζήσετε όμορφες, ρομαντικές στιγμές. Αν επιλέξετε να είστε με φίλους, θα είστε το επίκεντρο της προσοχής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η βδομάδα ξεκινά πολύ καλά. Να αναμένετε πολύ θετικές στιγμές με φίλους και συνεργάτες. Θα έχετε πολλά ραντεβού, δείπνα και συναντήσεις να διευθετήσετε. Θα είστε απασχολημένοι για όλη τη βδομάδα, έτσι θα κρατήσετε το μυαλό σας μακριά από τα προβλήματα στο σπίτι. Θα έχετε ίσως πολλές προτάσεις στα επαγγελματικά σας ή προσφορές. Στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να υπογράψετε ή να κάνετε κάποια συμφωνία.

ΛΕΩΝ
Δεν χρειάζεστε κάποιον να σας το πει. Μιλάμε για ομαδική δουλειά και όχι one man show. Εμπιστευτείτε τους ανθρώπους γύρω σας και τους φίλους σας. Χωρίς αυτούς δεν μπορείτε να υλοποιήσετε τίποτα. Αξίζετε συγχαρητήρια για τον τρόπο που χειρίζεστε το budget σας τον τελευταίο καιρό. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να μπαίνουν σε μια τάξη. Συνεχίστε με αυτό τον ρυθμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή τη βδομάδα έχετε τη δυνατότητα να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σάς εμφανιστεί. Την Τετάρτη ή την Πέμπτη απευθυνθείτε σε άλλους για βοήθεια και ενέργεια, ειδικά σε φίλους, κατά προτίμηση γυναίκες. Πάρτε την πρωτοβουλία και οργανώστε κάτι διασκεδαστικό για τους δικούς σας ανθρώπους. Το Σαββατοκύριακο ειδικά μη μείνετε κολλημένοι σε έγγραφα και επαγγελματικά σχέδια.

ΖΥΓΟΣ
Ψάξτε για νέες παρέες και νέες περιπέτειες αυτή τη βδομάδα. Πιθανόν να στεγνώσετε από ενέργεια, τόσο ψυχική όσο και σωματική, τις πρώτες μέρες, όμως σιγά-σιγά θα πάρετε τα πάνω σας. Η ρουτίνα φαίνεται να σας έχει χτυπήσει άσχημα, γι’ αυτό πρέπει να κάνετε κάτι άμεσα. Περάστε τον χρόνο σας με χαρούμενη παρέα και μη διστάσετε να προτείνετε νέα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σας αρέσει να παίρνετε ρίσκα και είστε καλοί σ’ αυτό, όμως αυτή η βδομάδα σάς κρύβει κάποιες παγίδες. Όπως πάντα ο «διάβολος» κρύβεται στις λεπτομέρειες και ό,τι νομίζετε για σίγουρο δεν θα γίνει ακριβώς έτσι. Προς την Παρασκευή ελέγξτε λίγο το «εγώ» σας και να προσέχετε μην έρθετε σε ρήξη με το αφεντικό σας. Μπορείτε να κάνετε όση επίδειξη θέλετε το Σαββατοκύριακο.

TΟΞΟΤΗΣ
Η βαρεμάρα δεν είναι επιλογή για σας τη Δευτέρα και την Τρίτη. Μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα με άλλα άτομα, όμως χρησιμοποιήστε τους καλούς σας τρόπους για να ομαλύνετε τα πράγματα. Την Τετάρτη και την Πέμπτη πείτε ναι στα αισθήματά σας. Η διάθεσή σας μπορεί να σας οδηγήσει σε βαθιές συζητήσεις που ίσως να έχουν να κάνουν με μια σημαντική για σας σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσέξτε αυτούς που ψάχνουν για καβγά στις αρχές της βδομάδας. Κάποιοι ίσως προσπαθήσουν να σας βγάλουν εκτός πορείας, όμως χρησιμοποιήστε το μυαλό σας για να τους αντιμετωπίσετε. Αγκαλιάστε μια αλλαγή που θα συμβεί στη ζωή σας και μη χάσετε καμιά ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε, ειδικά με κάποιον που βρίσκετε χαριτωμένο. Και το Σαββατοκύριακο θα είναι δύσκολο να διαχειριστείτε κάποια άτομα.

YΔΡΟΧΟΟΣ
Το νιώθετε ή ακόμη; Η βδομάδα σας ξεκινάει με ρομαντική διάθεση, αφού θα έχετε μια πνευματική σύνδεση που θα σας κάνει να χαμογελάσετε και να σκεφθείτε ερωτικά. Όσο προχωράει η βδομάδα, ίσως πήξετε στη ρουτίνα, όμως θα πρέπει να δείξετε πειθαρχία στρατιώτη. Την Παρασκευή τα πράγματα αλλάζουν. Ίσως είναι η ευκαιρία να μάθετε καινούργια πράγματα και να πειραματιστείτε.

ΙΧΘΥΕΣ
Νιώθετε μήπως συγκλονισμένοι; Πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω μέχρι να ξεκαθαρίσετε τη σύγχυση που έχετε μέσα σας. Οι αποφάσεις θα είναι δύσκολες τη Δευτέρα και την Τρίτη, όμως με λίγη υπομονή θα τα καταφέρετε. Θα αποκτήσετε σιγά-σιγά την αυτοπεποίθησή σας και οι γύρω θα το προσέξουν, ακόμη κι ένα άτομο που ίσως έχει μια ερωτική προδιάθεση προς εσάς.
 

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης