Αστρολογικές Προβλέψεις 27 Δεκεμβρίου - 3 Ιανουαρίου

 
KΡΙΟΣ
Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα επικρατεί ένα χάος στη δουλειά, όμως θα είναι ένα χάος κάπως διασκεδαστικό. Οι μέρες σας θα περάσουν γρήγορα, ειδικότερα τις γιορτές. Η οικογένειά σας έρχεται κοντά, ενώ και πάλι για σας η επικοινωνία είναι το κλειδί. Προς το τέλος της βδομάδας θα νιώσετε πολύ ευτυχισμένοι, αφού θα πάρετε μια δόση περιπέτειας και ρομαντισμού.
ΤΑΥΡΟΣ
Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα θέλατε να κάνετε νωρίς αυτή τη βδομάδα για να μην τα βρείτε όλα βουνό τις γιορτές. Όμως, προσέξτε μην πάρετε μεγάλες και βιαστικές αποφάσεις που μετά θα μετανιώσετε. Αφήστε τις αυτές για μετά τις γιορτές. Αποφύγετε επίσης και τις μεγάλες αγορές. Την Παρασκευή η υπομονή σας πιθανόν να δοκιμαστεί, ενώ και για το Σαββατοκύριακο η υπομονή θα είναι το κλειδί.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα κάνετε πολλές χειραψίες αυτή τη βδομάδα, όμως θα ξεχάσετε πολλά ονόματα. Αυτά παθαίνεις όταν βιώνεις τον κοινωνικό ενθουσιασμό! Επισκέψεις σε σπίτια, εξόδους και γενικά συναναστροφές με πολύ κόσμο σάς επιφυλάσσει αυτή η βδομάδα. Είναι σημαντικό για σας, όμως, να κάνετε οικονομία. Από την Παρασκευή και μετά θα νιώσετε μεγάλες στιγμές. Κάποιοι άνθρωποι λατρεύουν να μιλούν μαζί σας, δείξτε τους ότι νιώθετε το ίδιο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι εντάξει να βγείτε λίγο από το καβούκι σας αυτή τη βδομάδα. Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα νιώθετε πιο περιπετειώδεις και πιθανόν ο οργανισμός σας να ζητήσει παράξενες γεύσεις. Αν είστε single, ίσως πρέπει να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Στα μέσα της βδομάδας η ενέργειά σας εκτοξεύεται στα ύψη. Σκεφτείτε εκτός των ορίων σας, σκεφτείτε μεγάλα πράγματα. Ίσως χρειάζεστε νέο καναπέ ή νέο αυτοκίνητο;
ΛΕΩΝ
Τι έχετε στο μυαλό σας και ποιοι από τους φίλους σας θα ήθελαν να σας ακούσουν; Μ’ αυτούς να περάσετε την εβδομάδα σας. Την Τρίτη πιθανόν να έχετε μια φανταστική ιδέα. Μην αγνοήσετε την προοπτική της. Την Πέμπτη κάποιος θα βγάλει τον ευαίσθητό σας εαυτό προς τα έξω και θα σας κάνει να νιώσετε αγάπη προς όλο τον κόσμο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο λόγος που οι άνθρωποι έρχονται σε σας για συμβουλές είναι γιατί έχετε γρήγορο μυαλό και τίποτα δεν ξεφεύγει από τις δυνάμεις της λογικής σας. Φροντίστε να κρατήσετε καλή επικοινωνία με τους φίλους και συναδέλφους σας. Αν δεν μπορείτε να σκεφτείτε μια διπλωματική απάντηση, μην πείτε τίποτα. Και προσέξτε μην πνιγείτε στα πολλά σχέδια που βάλατε μπροστά. Κρατήστε μερικά για πιο μετά.
ΖΥΓΟΣ
Αυτό το άτομο με το οποίο περνάτε χρόνο τον τελευταίο καιρό, βγάζει προς τα έξω έναν εντελώς καινούργιο σας εαυτό. Όλο και περισσότερο θα νιώθετε ότι θέλετε να κάνετε πράγματα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα κάνατε. Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο μη μείνετε μόνοι γιατί η διάθεσή σας κινδυνεύει να πέσει κατακόρυφα. Οργανώστε ένα είδος εξόρμησης και πάρτε μαζί σας μόνο τ’ απαραίτητα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε να πάρετε μία απόφαση, με την οποία θα πρέπει να ζήσετε το υπόλοιπο της ζωής σας. Σκεφτείτε το πολύ καλά πριν πείτε το ναι. Στους άλλους τομείς της ζωής σας, θα πάρετε αυτά ακριβώς που ελπίζατε, ίσως και καλύτερα. Σταματήστε για λίγο να ελέγχετε τα πάντα και θα ξαφνιαστείτε από το πόσο ωραία πράγματα θα έρθουν. Και σταματήστε επιτέλους να σκέφτεστε τη δουλειά. Είναι γιορτές!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι συζητήσεις με τους φίλους σας μένουν συζητήσεις. Πράξεις μηδέν! Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη βδομάδα η διάθεσή σας θα έχει τα σκαμπανεβάσματά της και δεν θα συγχρονίζεται με τις διαθέσεις των άλλων. Μην πάτε κόντρα σ’ αυτά που νιώθετε και μη φοβηθείτε να κλειστείτε λίγο στον εαυτό σας την Τετάρτη και την Πέμπτη. Το Σαββατοκύριακο μήπως κανονίσατε κάποιο ταξιδάκι ή εκδρομή;
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συγκεντρωθείτε για να τελειώσετε τις εκκρεμότητές σας πριν από τις γιορτές. Η δουλειά θα είναι πολύ σκληρή αυτές τις μέρες, γι’ αυτό τα κοινωνικά σχέδια ίσως μπουν σε αναμονή. Προσπαθήστε να μην παίρνετε τίποτα σε προσωπικό επίπεδο και θα είστε μια χαρά. Το Σαββατοκύριακο οι απαιτήσεις των γύρω σας πληθαίνουν. Να είστε ευγενικοί μαζί τους, όμως μην αλλάξετε τις προτεραιότητές σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μήπως έχετε ξεχάσει τις μαγικές ιδιότητες της αγάπης; Καιρός να τις θυμηθείτε και να μπείτε στο πνεύμα των γιορτών. Την Τετάρτη ή την Πέμπτη ίσως νιώσετε περίεργα. Τακτοποιήστε το σπίτι σας για να νιώσετε καλύτερα. Το Σαββατοκύριακο το μυαλό θα είναι γεμάτο από σκέψεις για τα ερωτικά σας, ενώ θα έχετε και μία ευχάριστη αποκάλυψη.
ΙΧΘΥΕΣ
Έχετε πολλά στο μυαλό σας στην αρχή της εβδομάδας, όμως καλύτερα να μην κάνετε τίποτα. Τη Δευτέρα και την Τρίτη τα πράγματα απλά δεν θα σας βγαίνουν, γι’ αυτό προσπαθήστε να περιοριστείτε. Φυλάξτε την ενέργειά για τις μέρες που ακολουθούν, οι οποίες θα έχουν πολύ ρομάντζο. Ίσως να θέλετε να μπείτε και πάλι σε πρόγραμμα εκγύμνασης.
 
 

Δειτε Επισης

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»