Τα ζώδια για τον μήνα Ιούλιο

ΚΡΙΟΣ
Ο Ιούλιος σου δίνει μια πιο ανάλαφρη διάθεση ενισχύοντας ταυτόχρονα μέσα σου ένα αίσθημα αυτονομίας και ρήξης με παλιές αδιέξοδες καταστάσεις. Αυτό θα προωθήσει σε μεγάλο βαθμό τα σχέδιά σου αλλά με την κίνηση του Ερμή στο Λέοντα από τις 6 μέχρι τις 26 του μήνα θα χρειαστεί να επιδείξεις αρκετή αυτοσυγκράτηση και προσοχή ώστε να μην χάσεις το μέτρο και να μην οδηγηθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις ενθουσιασμού. Πάντως για ακόμη μία φορά διαθέτεις τον απαραίτητο δυναμισμό και την ενέργεια για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Ο ενθουσιασμός που σου προσφέρει η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 5 του μήνα κα μετά θα σε κάνει σίγουρα ευρηματική και πρόθυμη να ξεκινήσεις πολλά καινούρια πράγματα. Πρόσεχε όμως ιδιαίτερα στα μέσα του μήνα με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 9, να ζητήσεις τη βοήθεια των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι, διαφορετικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι προσπάθειές σου να αποδειχτούν μάταιες. Η ανανέωση που αισθάνεσαι πως είναι επιβεβλημένη να φέρεις στη ζωή σου είναι λογικό να κάνει την εμφάνισή της και στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Αυτό θα φέρει πολλές νέες γνωριμίες αλλά θα θέσει και σε διαφορετικές βάσεις παλαιότερες σχέσεις και συνεργασίες σου από τις 26 του μήνα και μετά που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου ο μήνας αυτός σηματοδοτεί μία περίοδο ωριμότητας, αφού είναι πολύ πιθανό να έχεις διατρέξει ήδη μία πορεία κάπως ανάρμοστη για τα δικά σου μέτρα. Τώρα όμως θα μπορέσεις να διακρίνεις τι πραγματικά θέλεις και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα λάθη σου και τις ανησυχίες σου. Μέσα από αυτήν τη διαδικασία όμως θα αναγνωρίσεις γρήγορα ότι τελικά έχεις οδηγηθεί πιο κοντά σε αυτό που επιθυμεί η ψυχή σου. Κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο Λιοντάρι, στις 23, τόλμησε να γίνεις λίγο πιο εκκεντρική στις συνήθειες και στη συμπεριφορά σου και είναι σίγουρο πως δεν θα βγεις χαμένη, ειδικά αν είσαι single.
Επαγγελματικές
Δεν θα είναι και ο καλύτερος μήνας του χρόνου ο Ιούλιος για εσένα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα καταφέρεις να δρομολογήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Απλώς δεν θα έχεις άμεσα αποτελέσματα. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, οι υποχρεώσεις σου θα συνεχίσουν να είναι αυξημένες. Από τις επιπτώσεις της Πανσελήνου, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 στο ζώδιο του Αιγόκερου δεν θα ξεφύγεις. Εντάσεις και προστριβές θα υπάρξουν στον εργασιακό σου χώρο και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις επιστρατεύοντας ακόμα και το χιούμορ και την καλή σου συμπεριφορά. Παρά τα όποια αρνητικά, θα έχεις την υποστήριξη του Ερμή που από τις 26 του μήνα και μετά θα κινείται στην Παρθένο και θα σε βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο και να αποκτήσεις μία εικόνα που θα συμβάλει στην όποια βελτίωση μπορεί να υπάρξει. Το οικονομικό σου μπλοκάρισμα από την άλλη, δεν οφείλεται μόνο σε γενική έλλειψη εσόδων αλλά και στη δική σου κακή διαχείριση. Προσπάθησε να ισοσκελίσεις τα οικονομικά σου μεγέθη και υιοθέτησε συνετή στάση απέναντι στις καταστάσεις.
ΤΑΥΡΟΣ
Ο Iούλιος είναι ένας καλός μήνας για σένα. Έχει έρθει πλέον ο καιρός να φανείς πιο δραστήρια και να εκμεταλλευτείς τις δυνάμεις που κρύβονται μέσα σου. Το κλίμα που θα δημιουργηθεί τώρα στους σημαντικότερους τομείς της καθημερινότητάς σου θα είναι αρκετά θετικό, γεγονός που θα σου επιτρέψει να μην συναντήσεις πολλά εμπόδια και να αποφύγεις τις παγίδες που μπορεί να σε αναγκάσουν να κάνεις βήματα προς τα πίσω. Συνεπώς, αυτό που χρειάζεται είναι να διοχετεύσεις σωστά την ενέργειά σου προωθώντας περισσότερο τα ατομικά σου σχέδια, σε σύγκριση με προηγούμενες περιόδους. Ιδέες και πλάνα που παρέμεναν ως τώρα στο μυαλό σου μπορούν επιτέλους να έρθουν στο προσκήνιο και να τεθούν σε δοκιμασία. Στον προσωπικό σου τομέα μην αφήνεις τους άλλους να εκμεταλλεύονται την υποχωρητικότητά σου και μην επιτρέπεις να συνεχίζονται κάποιες καταστάσεις που σε στεναχωρούν. Μίλησε στους κοντινούς σου ανθρώπους ξεκάθαρα και ειλικρινά γιατί το πιο πιθανό είναι να σε καταλάβουν και να προσαρμόσουν ανάλογα τη συμπεριφορά τους.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου ο Ερμής που θα κινείται στο Λέοντα από τις 6 μέχρι τις 26 Ιουλίου θα σου βρει λύσεις σε ένα ζήτημά σου που έχει κοινωνικό αντίκτυπο. Μπορείς τώρα να κάνεις τις απαραίτητες επαφές και συζητήσεις ώστε να ξεκαθαρίσεις μια και καλή το τοπίο υπέρ σου. Οι δεσμευμένες ακούστε τα μηνύματα που σας στέλνει ο σύντροφός σας και μην αδιαφορείτε ακόμη μία φορά για τις ανάγκες του. Με την Αφροδίτη -από τις 5 του μήνα και μετά στους Διδύμους θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στην προσωπική σου ζωή και μία από αυτές μπορεί να είναι να μείνεις χωρίς ταίρι. Οι singles θα έχετε όλα τα εφόδια να αναζητήσετε έναν άνθρωπο που θα σας συμπληρώσει, ιδιαίτερα κοντά στις ημέρες της Νέας Σελήνης που θα λάβει χώρα στο Λέοντα στις 23.
Επαγγελματικές
Μάλλον είσαι από τις τυχερές του ζωδιακού κύκλου αυτό το μήνα. Η καλή σου διάθεση θα συνεχιστεί και θα δημιουργήσει ευνοϊκό περιβάλλον για να κάνεις νέα σχέδια και να βάλεις καινούριους στόχους. Η ένταση δεν θα λείψει, θα είναι όμως περισσότερο δημιουργική, οπότε θα έχει κυρίως θετικό αποτέλεσμα παρά αρνητικό. Το ευνοϊκό περιβάλλον θα πλαισιώνει και η παρουσία του Άρη στο Λιοντάρι από τις 20 και μετά που θα σου δώσει τη δυνατότητα για μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη επαφή με τους συνεργάτες σου. Με τους τελευταίους όμως θα πρέπει να επιδείξεις διαλλακτικότητα, διότι ιδιαίτερα στα μέσα του μήνα είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν μπερδέματα και ανταγωνιστικά παιχνίδια. Στα οικονομικά σου η κατάσταση θα είναι από σταθερή έως ανοδική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να χαλαρώνεις, γιατί δεν θέλει και πολύ να γυρίσει ο τροχός!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Στο ξεκίνημα του Ιουλίου θα αισθάνεσαι πως οι καταστάσεις γύρω σου γίνονται λίγο πιο αβέβαιες, πράγμα που πηγάζει από το γεγονός πως δεν καταφέρνεις να φέρεις εύκολα εις πέρας κάποιες από τις υποθέσεις σου. Ο Ερμής από τις 6 μέχρι τις 26 Ιουλίου στο Λιοντάρι θα δυσκολέψει τις επικοινωνίες σου και πρέπει να καταβάλλεις αρκετή προσπάθεια για να διατηρηθούν οι ισορροπίες και μέσα σου αλλά και με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Επαγγελματικά και οικονομικά με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα στις 9, στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα βρεθείς κάπως μετέωρη και θα χρειαστεί να επιδείξεις αρκετή επιμονή και υπομονή για να μπορέσεις να βγεις νικήτρια σε ό,τι έχει να κάνει με την υλοποίηση των επαγγελματικών σου στόχων. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα με τον Ερμή να επισκέπτεται το ζώδιο της Παρθένου στις 26, η οικογένεια και ο σύντροφός σου είναι οι μόνοι άνθρωποι που μπορούν να σου δώσουν το στήριγμα που χρειάζεσαι τόσο αυτήν τη δύσκολη περίοδο της ζωής σου. Προστάτεψε όσο το δυνατόν περισσότερο των τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων γιατί είναι εφικτό να βρεις τις ιδανικές λύσεις σε πολλά ζητήματα που θα προκύψουν.
Αισθηματικές
Αυτόν το μήνα η σχέση με το σύντροφό σου θα περάσει σε μία πιο ερωτική φάση. Οι κοινές σου επιθυμίες και φιλοδοξίες θα σου θυμίσουν τους λόγους που είσαι τόσα χρόνια μαζί του και θα ανανεώσουν την αγάπη σου. Την τελευταία εβδομάδα όμως κάποιες δυσκολίες που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις θα έχουν σχέση με τα ταμπού και τις ηθικές σου αξίες, γεγονός που πολλές φορές σε κάνει ισχυρογνώμων και απόλυτη. Αν αυτήν τη φορά όμως δείξεις διαθέσιμη να ρίξεις και λίγο νερό στο κρασί σου, τότε εύκολα θα ξεπεράσεις τα εμπόδια και τίποτα δεν πρόκειται να κλονίσει τις ισορροπίες σου και την ψυχική σου γαλήνη. Η Πανσέληνος στις 9 στον Αιγόκερω θα σε φέρει αντιμέτωπη με ένα οικογενειακό σου ζήτημα που θα πρέπει να λύσεις άμεσα αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν έντονες προστριβές με συγγενικά σου πρόσωπα. Ξεκαθάρισε τη θέση σου και μη διστάσεις να γίνεις αυστηρή μαζί τους αν θεωρείς ότι αυτή σου η ενέργεια θα καταφέρει να σε δικαιώσει.
Επαγγελματικές
Έχεις ανοίξει τα φτερά σου και οι επιπλέον δραστηριότητες είναι προ των πυλών στην επαγγελματική σου ζωή. Πολλές ανατροπές μπορεί να συμβούν και να σε αναστατώσουν. Σε γενικές γραμμές όμως η περίοδος είναι θετική και ευοίωνη. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 5 του μήνα και μετά θα είναι ο μεγάλος σου σύμμαχος. Θα σου ανοίξει το δρόμο για νέες θετικές περιπέτειες στο ταξίδι της επαγγελματικής σου δραστηριότητας. Κούραση και τρέξιμο είναι μέσα στο παιχνίδι, όπως και κάποιες εντάσεις, αλλά η καλή σου διάθεση και ο ενθουσιασμός δεν θα επιτρέψουν να σε πτοήσουν. Παρέμεινε προσγειωμένη, επέλεξε τους σωστούς συνεργάτες και προχώρησε, χωρίς να αποκαλύπτεις τα σχέδια και τους σκοπούς σου σε κανέναν. Τα οικονομικά σου θα είναι καλά, απλώς οι επεκτάσεις ίσως απορροφήσουν μεγάλο μέρος των όποιων κεφαλαίων έχεις. Θα υπάρχει όμως εισροή και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Λίγη προσοχή στις αγορές που δεν είναι απαραίτητες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου. Με την κίνηση του Ερμή στο Λιοντάρι, από τις 6 μέχρι τις 26 του μήνα, δεν είναι ανάγκη ούτε να υποτιμάς αλλά ούτε και να υπερεκτιμάς τις καταστάσεις γύρω σου. Αν δεν αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία τις υποχρεώσεις σου θα είναι δύσκολο να πάρεις σωστές αποφάσεις. Επίσης είναι γεγονός ότι αν υποπέσεις σε λάθη λόγω της υπέρμετρης ευαισθησίας σου και αφήσεις τον πανικό να έχει τον πρώτο λόγο θα πρέπει δυστυχώς να επιλέξεις ανάμεσα στην απραξία και τις συνεχείς αποτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Η Αφροδίτη που θα κινείται στους Διδύμους από τις 5 του μήνα και μετά ευνοεί τα οικονομικά σου για αυτό μίλησε ανοιχτά για τις ιδέες σου, ζήτησε τη γνώμη φίλων και συνεργατών και άφησε τις επαγγελματικές κινήσεις και επιλογές σου να κριθούν στην πράξη και όχι μόνο στη θεωρία. Έτσι θα μπορέσεις να δεις τα λάθη σου και θα διώξεις από πάνω σου αρκετό από το άγχος που σε βαραίνει, επειδή ακριβώς δεν έχεις ξεκαθαρίσει προς τα πού βαδίζεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα τα μέσα του μήνα που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 9 και μίλησε σε έμπιστα πρόσωπα για τα προβλήματα και τις ανησυχίες σου.
Αισθηματικές
Στον ερωτικό σου τομέα, η επικοινωνία σου με το αντίθετο φύλο θα είναι αρκετά καλή αυτόν το μήνα. Η ευαισθησία και η τρυφερότητα με τον οποία αντιμετωπίζεις το ταίρι σου είναι το ατού σου αυτήν την περίοδο. Ξέρεις πώς να χειρίζεσαι τις καταστάσεις και θα μπορέσεις να διορθώσεις και το παραμικρό πρόβλημα που θα παρουσιαστεί. Στις 23 του μήνα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο Λιοντάρι, κάποιες κοινές αποδράσεις με το σύντροφό σου θα αποδειχθούν ιδιαιτέρως αναζωογονητικές για την αγάπη σου. Οι singles δοκιμάστε την τύχη σας με άτομα από ξένα κράτη και διαφορετικής κουλτούρας. Ευνοούνται οι σχέσεις τέτοιου τύπου!
Επαγγελματικές
Με κάποια σκαμπανεβάσματα θα κινηθεί ο Ιούλιος για τα επαγγελματικά σου. Ίσως αναθεωρήσεις κάποια σχέδια και αλλάξεις πορεία. Τις πρώτες μέρες του μήνα ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις κάποιους από τους στόχους σου, αλλά από τις 6 και μετά ο δυναμισμός και ο οραματισμός σου θα σε βοηθήσουν να πας την καριέρα σου εκεί που έχεις ονειρευτεί. Σε γενικές γραμμές όμως, παρά τα σκαμπανεβάσματα και χάρη στην αυξημένη για εσένα επικοινωνιακή δυνατότητα και ευχέρεια θα μπορέσεις να προχωρήσεις και να εδραιώσεις σιγά σιγά τις θέσεις σου. Τα οικονομικά σου θα είναι σε καλή κατάσταση και δεν διαφαίνονται ουσιαστικές αλλαγές προς το χειρότερο. Αν κιόλας έχεις καταφέρει να διευθετήσεις και τις εκκρεμότητες του παρελθόντος θα είσαι σε πολύ καλό επίπεδο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην αφεθείς στα χέρια των άλλων και να μην γίνεσαι ευκολόπιστη σε καλοπιάσματα και υποσχέσεις. Έχε το μυαλό σου μέσα στο κεφάλι σου και έτσι θα καταφέρεις να προοδεύσεις και να εξελιχθείς.
ΛΕΩΝ
Το γενικότερο κλίμα του Ιουλίου επιτάσσει αποδέσμευση και ανεξαρτητοποίηση από τα τετριμμένα και αυτό δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και εσένα. Είναι σίγουρο πως το αλάνθαστο ένστικτό σου θα σε οδηγήσει στο σωστό δρόμο και σε αποφάσεις που θα κάνουν τη διαφορά αρκεί να μην υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου. Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους από τις 5 και μετά, είναι εύκολο να παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό και τη χαρά που δίνει η αναζήτηση καινούριων εμπειριών, γεγονός που δεν αποκλείεται να προκαλέσει λάθη απροσεξίας. Επαγγελματικά δεν προβλέπονται ιδιαίτερες αλλαγές. Ούτε πολλά εμπόδια θα υπάρξουν, ούτε ιδιαίτεροι λόγοι ανησυχίας. Βρίσκεσαι σε μία αρκετά αρμονική επαγγελματική κατάσταση, που είναι ίσως ό,τι καλύτερο σου έχει συμβεί μέχρι τώρα από τις αρχές του χρόνου και ύστερα. Στα αισθηματικά σου οι σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου βρίσκονται σε πορεία βελτίωσης και ο καιρός φαίνεται πως όσο περνά προωθεί περισσότερο τα πράγματα στον τομέα των κοινωνικών σου επαφών. Είναι μια καλή περίοδος για να περάσεις όμορφες και ξεκούραστες στιγμές με την οικογένεια και το σύντροφό σου.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, κυρίαρχο ζήτημά σου θα είναι η κοινωνική αναγνώριση της σχέσης σου. Τις μέρες που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, στις 9, θα έχεις κάποιες δυσκολίες, οι οποίες θα ξεπεραστούν εάν ανταποκριθείς στα κοινωνικά πρότυπα. Αν η σχέση σου δεν ανταποκρίνεται σε αυτά, τότε θα έχεις πρόβλημα. Καθόλου απίθανο επίσης να βρεθείς αντιμέτωπη με κάποιο ολίσθημα του αγαπημένου σου. Το κατά πόσο θα τον συγχωρέσεις εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα, αν και η κατάσταση που βρίσκεσαι τη δεδομένη στιγμή της ζωής σου δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια για να θελήσεις να μείνεις μόνη σου. Το ψυχικό κόστος θα είναι μεγάλο και εσύ όσο και αν το θέλεις δεν είσαι έτοιμη να το αντιμετωπίσεις. Οι singles του ζωδίου θα έχετε πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες να ερωτευτείτε και να ξεκινήσετε τώρα μία σοβαρή σχέση στη ζωή σας.
Επαγγελματικές
Αρχίζει να στρώνει κάπως η επαγγελματική σου κατάσταση τον Ιούλιο και αφήνεις πίσω την ταλαιπωρία και το άγχος, που τόσο σε έχουν ταλαιπωρήσει. Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες στην επαγγελματική σου ζωή, τις οποίες αν τις αξιοποιήσεις θετικά θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τους σκοπέλους. Βοήθεια θα έχεις από φίλους και συνεργάτες και θα μπορέσεις να προχωρήσεις στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Βέβαια, τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο θα πρέπει να προσέξεις κάπως περισσότερο τις συνεργασίες σου και τα σχέδια που κάνεις, καθώς υπάρχει ακόμα ο απόηχος των παλαιότερων λαθών σου, που σε βασανίζει και σε επιβαρύνει. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και θα πρέπει να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή, αν και προς το τέλος του μήνα διαφαίνεται κάποια βελτίωση. Απόφυγε το δανεισμό και φρόντισε χρέη και εκκρεμότητες του παρελθόντος, γιατί θα υπάρξει άμεση απαίτηση διευθέτησής τους.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ιούλιος φέρνει μια δροσερή πνοή και μία έντονη διάθεση για ζωή. Οι επιθυμίες σου για περισσότερα και καλύτερα πράγματα στη ζωή σου αυξάνονται αισθητά. Αυτό σε κάνει να κυνηγάς την αλλαγή με όλες σου τις δυνάμεις. Θα προσπαθήσεις με όλο σου το είναι να ανεξαρτητοποιηθείς και να αποδεσμευτείς από παλαιότερες καταστάσεις που ένιωθες πως σε κρατούν πίσω και περιόριζαν τις δυνατότητές σου. Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου καλή και εφικτή είναι η ανανέωση που προσδοκάς και η εναρμόνιση με νέες μεθόδους, αλλά μην το παρακάνεις και μην ξεχάσεις παλιές καλές συνταγές που μέχρι τώρα ανταποκρίνονταν στις ανάγκες σου. Έχε στο μυαλό σου πως η αλλαγή θα πρέπει να γίνει σιγά σιγά για να είναι ουσιαστική και μόνιμη. Η αναζήτηση καινούριων εμπειριών στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων θα αποδειχθεί το κύριο μέλημά σου μέσα στον Ιούλιο. Αυτό θα γίνει αρκετά ομαλά στην περίπτωση όπου δεν βρίσκεσαι ήδη σε κάποια σχέση ή δεν έχεις φτιάξει ακόμη τη δική σου οικογένεια. Σε αντίθετη περίπτωση καλό θα ήταν να ψάξεις για καινούριες εμπειρίες, χωρίς να απομονώνεις και να κρατάς απέξω τους ανθρώπους με τους οποίους έχεις συνδέσει πλέον τη ζωή σου.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα λαμβάνεις από τους άλλους τα σωστά μηνύματα, και αν δεν μπεις σε ανεμοστρόβιλους υπεραναλύσεων που συνηθίζεις, θα δεις τα πράγματα να εξελίσσονται πολύ γόνιμα για εσένα. Κυρίως το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στους Διδύμους από τις 5 και μετά θα δεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες να σε βγάζουν ασπροπρόσωπη και να μπορείς να περάσεις όλα όσα θέλεις στο ταίρι σου, με πολύ έξυπνο τρόπο. Η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στις 23 στο Λιοντάρι θα σε βοηθήσει να δείξεις στους άλλους την πιο συναισθηματική πλευρά σου και να εκδηλωθείς πιο ελεύθερα. Αν είσαι single, ο Ιούλιος θα σου φέρει ξαφνικές συναντήσεις με ανθρώπους που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην αισθηματική σου ζωή από εδώ και στο εξής. Κράτα τις πόρτες ανοιχτές, γιατί αυτή η περίοδος μπορεί να αποδειχθεί πολύ γόνιμη για εσένα.
Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σταθερά αυτό το διάστημα, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις και αν συνεχίσεις να ακολουθείς σταθερό πρόγραμμα, θα μπορέσεις να προσπεράσεις αποτελεσματικά κάποια εμπόδια που θα σου εμφανιστούν. Προβλήματα και ψυχολογική κούραση εκτός εργασίας ίσως επιβαρύνουν τη σχέση με τους συνεργάτες σου. Προσπάθησε να δείχνεις σύνεση και διπλωματία. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς, φρόντισε να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό, γιατί μπορεί να κατευθύνεις το θυμό σου σε τελείως λάθος πρόσωπα. Τα οικονομικά σου δείχνουν να παραμένουν και αυτά σταθερά χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Απεναντίας, αν ανήκεις στους τυχερές εκπροσώπους, μπορεί να κερδίσεις έξτρα χρήματα από την εργασία σου και να σχεδιάσεις επεκτάσεις. Λίγο προσοχή μόνο πρέπει να επιδείξεις σχετικά με την έρευνα για τους πιθανούς συνεργάτες σου, στις επαφές και στον προγραμματισμό της δουλειάς σου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα να αποφύγεις οποιεσδήποτε σπατάλες, γιατί οι μέρες που θα ξημερώσουν μπορεί να αποδειχθούν πολύ δυσκολότερες από ότι φαντάζεσαι.
ΖΥΓΟΣ
Οι καταστάσεις γύρω σου τις ημέρες του Ιουλίου γίνονται ευνοϊκές. Οι αδυναμίες που σε ταλαιπωρούσαν μέχρι τώρα και δεν σου επέτρεπαν να κινηθείς όπως θα ήθελες ανήκουν στο παρελθόν και πολλά από τα σχέδια που παρέμεναν σε παύση, μπορούν πλέον να μπουν σε διαδικασία υλοποίησης με ταχύτατους ρυθμούς. Με λίγα λόγια αισθάνεσαι καλά και αυτό είναι κάτι που φαίνεται και στο πρόσωπο αλλά και στις ενέργειές σου. Στα επαγγελματικά σου στη διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου του μήνα κάποια εμπόδια θα κάνουν την εμφάνισή τους και ίσως βρεθείς σε δύσκολη θέση για να κρατήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Το πλανητικό σκηνικό είναι δυσαρμονικό για εσένα και οι επιτυχίες που ονειρεύεσαι δεν έχουν έρθει ακόμη. Ωστόσο πολύ όμορφα πράγματα προβλέπονται στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων από τις 20 του μήνα και μετά που ο Άρης θα κάνει την είσοδό του στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Λέοντα. Σε περιμένουν νέες γνωριμίες και ουσιαστική ανανέωση στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου.
Αισθηματικές
Στο προσκήνιο έρχονται οι αισθηματικές σου σχέσεις αυτόν το μήνα. Τόσο οι singles όσο και οι δεσμευμένες, αν δεν παρασυρθείτε σε εγωιστικά καμώματα και παραμείνετε ρεαλίστριες, έχετε μεγάλες πιθανότητες να θέσετε τις βάσεις για υγιείς σχέσεις, χωρίς πολλά προβλήματα. Αρκεί βέβαια να μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους. Να έχετε κατά νου, ότι μόνο οι πολύ ρομαντικές σας απαιτήσεις μπορούν να μην ικανοποιηθούν, οτιδήποτε όμως ζητάτε μέσα στη σφαίρα της λογικής θα βρίσκει αντίκρισμα και μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένες. Στις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο Λέοντα, στις 23 του μήνα, βρες χρόνο να μείνεις μόνη σου και να σκεφτείς ποιες σχέσεις έχεις ανάγκη να κρατήσεις στη ζωή σου και ποιες όχι. Θα είναι σημαντικό για εσένα, ώστε να βρεις την πολυπόθητη ηρεμία που αναζητάς.
Επαγγελματικές
Στα εργασιακά σου σε περιμένει πολλή δουλειά. Ο Ερμής από τις 6 μέχρι τις 26 Αυγούστου στο Λιοντάρι δεν πρόκειται να σε αφήσει παραπονεμένη, τουλάχιστον στο θέμα της ποσότητας. Οι ριζικές αλλαγές που σκέφτεσαι να κάνεις τώρα θα βρουν πρόσφορο έδαφος για να ευοδωθούν. Το επιχειρηματικό σου μυαλό και οι ιδέες που θα έχεις θα μπουν άμεσα σε εφαρμογή και θα σου αποδώσουν σημαντικά οφέλη. Το νοητικό σου σύστημα θα δουλεύει σε υψηλές στροφές μέχρι το τέλος του μήνα, για αυτό εκμεταλλεύσου το όσο μπορείς. Κοντά στην Πανσέληνο που θα λάβει χώρα στις 9 στον Αιγόκερω ίσως χάσεις λίγο τη συγκέντρωσή σου, αλλά επειδή αυτή η κατάσταση θα είναι παροδική, δεν χρειάζεται να την αξιώσεις περισσότερο από όσο της αναλογεί. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, μάλλον είναι εκτός ελέγχου και θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτική στη διάθεση των χρημάτων σου, αν θέλεις να τα σταθεροποιήσεις. Σίγουρα όμως, προς το τέλος του μήνα να περιμένεις κέρδη. Διαχειρίσου τα με μέτρο!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ιούλιος αποδεικνύεται αρκετά ήπιος για εσένα. Ο βαθμός συνεννόησής σου αυξάνεται κατά πολύ με τον Ερμή να κινείται στο Λιοντάρι, από τις 6 έως τις 26 του μήνα και αυτό σου επιτρέπει να αποκομίζεις πολύ περισσότερα μέσα από τις συνεργασίες σου και σε βοηθά σημαντικά να είσαι πολύ πιο εύστοχη στις αποφάσεις σου. Εκτός αυτού με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους από τις 5 και μετά, θα μπορέσεις να οργανώσεις καλύτερα τις υποχρεώσεις σου και να προετοιμάσεις το έδαφος οργανώνοντας τα επαγγελματικά βήματά σου και εξασφαλίζοντας στον εαυτό σου μία ομαλή πορεία για τις ημέρες που θα έρθουν. Ο Άρης εισέρχεται στο Λέοντα στις 20, ημερομηνία σημαντική για εσένα για να επανεξετάσεις τα σχέδιά σου και να σκεφτείς τρόπους υλοποίησης των στόχων σου. Στα προσωπικά, θα υπάρξουν αρκετές γνωριμίες που είναι πολύ πιθανόν να εξελιχθούν σε όμορφες φιλίες ενώ ανάμεσά τους ίσως κρύβεται και ο άνθρωπος που θα κάνει για εσένα τη διαφορά στον συναισθηματικό σου τομέα.
Αισθηματικές
Εύνοια θα υπάρχει στον αισθηματικό σου τομέα, ιδίως αν ανήκεις στις singles εκπροσώπους του ζωδίου σου. Οι πλανήτες σου στέλνουν αξιοπρόσεκτες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους, που η σχέση μαζί τους έχει πολλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε ερωτικό δεσμό. Μην χάσεις τις ευκαιρίες και μείνε ανοιχτή στις προτάσεις. Αν είσαι δεσμευμένη, φρόντισε να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με τον αγαπημένο σου, πράγμα που θα σε ξεκουράσει και θα σου δώσει δύναμη να ανταπεξέλθεις στις όποιες δυσκολίες της καθημερινότητάς σου. Η ανάγκη για δημιουργία οικογένειας θα είναι μεγάλη από τη μεριά σου. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στις 23 στο ζώδιο του Λέοντα και να ευνοεί τέτοιου είδους εγχειρήματα, έχεις πολλές πιθανότητες να την πραγματοποιήσεις.
Επαγγελματικές
Ευοίωνο θα είναι το διάστημα του Ιουλίου για εσένα σχετικά με τα επαγγελματικά σου. Προβλήματα θα υπάρξουν, αλλά δεν θα είναι ικανά να ανατρέψουν τα κεκτημένα σου και να αλλάξουν τα δεδομένα σου. Επεξεργάσου καλά τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και τόλμησε να κάνεις μικροαλλαγές, αν θεωρείς πως μπορούν να σε πάνε ένα βήμα μπροστά. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα και όποιες διαφωνίες ή παρεξηγήσεις μπορεί να είχες στο παρελθόν μαζί τους, μπορούν τώρα να λυθούν και να αποκατασταθεί η μεταξύ σας σχέση. Μην βιάζεσαι μόνο να μιλήσεις πριν ακούσεις και τους άλλους τι έχουν να σου πούνε. Κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 9 στον Αιγόκερω, απόφυγε να πάρεις αποφάσεις και αποστασιοποιήσου από κουτσομπολιά. Μην παίρνεις εσύ θέση για τη δουλειά κανενός. Ακολούθησε το πρόγραμμά σου και απόδειξε σε όλους τα τολμηρά σου εγχειρήματα, πόσο θετικά αποτελέσματα μπορούν να φέρουν. Οικονομικά φρόντισε να είσαι συνεπής και μην οδηγηθείς σε σπατάλες.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο ερχομός του Ιουλίου θα σε βρει φορτισμένη με πράγματα πολλών και διαφορετικών ειδών. Η κίνηση του Ερμή στο Λέοντα από τις 6 μέχρι τις 26 θα κάνει τις υποχρεώσεις σου να μείνουν σε λογικά επίπεδα για αρχή και αυτό είναι κάτι το οποίο θα σου δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι έχεις αρκετό χρόνο και για άλλες δραστηριότητες που παλαιότερα δεν ήσουνα σε θέση να κάνεις. Ωστόσο με τον Άρη να κινείται στον Καρκίνο μέχρι τις 20 θα χρειαστεί να προσέξεις λίγο περισσότερο κάποιες εντάσεις που πιθανόν να προκύψουν με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Αν δεν προσπαθήσεις να κρατήσεις κάπως τις ισορροπίες και να ρίξεις τους τόνους, ίσως φτάσεις στα άκρα μαζί τους και σε καταστάσεις για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσεις που εξελίχθηκαν κατ’ αυτόν τον τρόπο. Κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω στις 9, τα θέματα που παραμένουν ανοιχτά στα επαγγελματικά σου είναι αρκετά και δύσκολα αντιμετωπίσιμα. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για διορθωτικές κινήσεις και επίλυση προβλημάτων. Στα αισθηματικά σου, η Αφροδίτη θα κινείται στους Διδύμους από τις 5 του μήνα και μετά, γι’ αυτό μην απομακρύνεσαι πολύ από τον κύκλο των αγαπημένων σου ανθρώπων. Είναι κατάλληλη περίοδος να γοητεύσεις όσους θέλεις και να λύσεις διαφωνίες και προβλήματα. Διώξε τα σύννεφα που έχουν εμφανιστεί στη σχέση σου και η ισορροπία και η ηρεμία θα επανέλθουν άμεσα.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η ηρεμία μπορεί για εσένα να είναι ένα σημαντικό στοιχείο που αναζητάς, αλλά οι πλανητικές όψεις του μήνα δεν θα σου επιτρέψουν να την έχεις. Δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στις απαραίτητες για εσένα σχέσεις θα σε οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές και η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σε κάνει πολλές φορές να λοξοκοιτάς. Μία γνωριμία είναι πολύ πιθανό να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου κοντά στη Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 23 και άλλα θα προστάζει η λογική σου και άλλα η ψυχή σου. Αν δεν είσαι σίγουρη για τα συναισθήματά σου, βάλε το στα πόδια όσο είναι ακόμη νωρίς και μην διακινδυνέψεις τους σταθερούς δεσμούς σου.
Επαγγελματικές
Λίγο αντιφατικός θα είναι ο Ιούλιος για εσένα. Κάποιες επαγγελματικές σχέσεις σου αποκαθίστανται και οι επικοινωνίες σου παίρνουν τώρα μία πιο ήπια τροπή. Τις πρώτες μέρες του μήνα, προβλέπεται να βγουν στην επιφάνεια προβληματάκια, που ναι μεν αντιμετωπίζονται, δημιουργούν όμως άσχημη διάθεση. Η επικοινωνιακή σου δυνατότητα με τους συνεργάτες σου, με τον Ερμή να βρίσκεται στο Λιοντάρι από τις 6 μέχρι τις 26 του μήνα, θα είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα και δεν θα ήταν καθόλου άσχημο να αξιοποιήσεις το καλό κλίμα που θα υπάρχει, χωρίς βιασύνες όμως. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 23 στο Λέοντα θα σου δημιουργήσει συναισθήματα επέκτασης και θα πρέπει να έχεις το μυαλό σου μέσα στο κεφάλι σου, ώστε να κάνεις τις σωστές επιλογές. Να προσέχεις τα έξοδά σου, γιατί οποιεσδήποτε σπατάλες, μπορούν να σε φέρουν σε δύσκολη θέση και να χρειαστεί να δανειστείς. Μην υποκύπτεις σε παράξενες προκλήσεις και εκτίμησε καλύτερα τα νέα δεδομένα πριν τα ακολουθήσεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ιούλιος χρειάζεται προσοχή καθώς με τον Ερμή να κινείται από τις 6 μέχρι τις 26 στην Παρθένο ο μήνας θα προκαλέσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στη ζωή σου. Τώρα θα χρειαστεί να αποδείξεις την μαχητικότητά σου και να αντιμετωπίσεις με θάρρος τις δυσκολίες που θα κάνουν την εμφάνισή τους. Λογικά, σε αυτόν τον τομέα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα διότι σπάνια στερείσαι δύναμης και τόλμης. Τα προβλήματα που θα προκύψουν θα έχουν να κάνουν με τον ανταγωνισμό που θα συναντήσεις και τις μεθόδους που θα χρησιμοποιήσουν οι τρίτοι για να σε βγάλουν εκτός στόχων. Η οξυδέρκεια και η προνοητικότητα σου είναι επιβεβλημένη για να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση που πιθανόν να βρεθείς. Ο τομέας των επαγγελματικών απαιτεί σωστή στρατηγική και αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο εάν γνωρίζεις καλά ποιους έχεις στο πλευρό σου.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η γοητεία σου θα είναι ορατή και θα εκπέμπεις θετικά μηνύματα προς τους άλλους. Στην ουσία, οι άλλοι θα αισθάνονται ότι μπορούν να στηριχτούν σε εσένα και η παροιμιώδης αυτοπεποίθησή σου θα πάρει τον ανήφορο, χωρίς ωστόσο να απογειώνεται. Από τις 5 του μήνα και μετά που η Αφροδίτη θα κινείται στους Διδύμους το πλανητικό σκηνικό θα αυξήσει τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις αλλά και θα ισορροπεί μέσα σου την ενεργητικότητα και την ανάγκη για συναναστροφές. Το ίδιο διάστημα θα ενεργοποιηθείς περισσότερο στους στόχους που μέχρι τώρα προετοιμάζονταν μέσα σου και πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη για νέα ξεκινήματα, που θα αφορούν κυρίως στην προσωπική σου ανάπτυξη. Προσοχή μόνο, να μην παραμελείς τελείως το σύντροφό σου. Να θυμάσαι ότι όλα μπορούν να πάνε πολύ καλά στις σχέσεις σου, αρκεί να μην στρέψεις όλη σου την προσοχή στον εαυτό σου!
Επαγγελματικές
Στο ξεκίνημα του μήνα θα νιώσεις περίεργα αλλά θα το αντιμετωπίσεις ψύχραιμα και αισιόδοξα χάρη στην ψυχοσύνθεσή σου. Η επαγγελματική σου ζωή βρίσκεται σε καλό δρόμο και με λίγη παραπάνω προσπάθεια από τη μεριά σου θα εισπράττεις πέρα από την επιβράβευση και την υλική απολαβή που σου ανήκει. Θα έχεις και έντονη την ικανότητα της κριτικής σκέψης, πράγμα που θα πρέπει να αξιοποιήσεις στο έπακρο, περιορίζοντας την όποια ανώριμη και επιφανειακή συμπεριφορά. Ιδιαίτερα το δεύτερο μισό του μήνα οι ικανότητές σου θα είναι άκρως βελτιωμένες και θα σου επιτρέψουν να αναπτυχθείς σημαντικά στον τομέα της καριέρας σου. Αναφορικά με τα οικονομικά σου όμως, θα πρέπει να είσαι κάπως επιφυλακτική, γιατί αν δεν συγκρατήσεις τα έξοδά σου, θα πιεστείς και ίσως εγκλωβιστείς σε δύσκολες συνθήκες. Σε γενικές γραμμές όμως η εικόνα του μήνα θα είναι θετική και θα σε βοηθήσει να πορευτείς ανοδικά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο φετινός Ιούλιος σου δίνει τη δυνατότητα λίγο έως πολύ να προχωρήσεις στις απαραίτητες αλλαγές, αρκεί να εκμεταλλευτείς την εύνοιά του και τις ευκαιρίες που κρύβει. Έχε υπόψη σου πως όσο περνάει ο καιρός και αφήνεις τις καταστάσεις γύρω σου ως έχουν, θα αποδειχθεί πολύ δύσκολο να καταφέρεις να αντιστρέψεις αργότερα το κλίμα. Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου τα πράγματα πάνε καλά. Αν και οι απαιτήσεις σου μείνουν σε λογικά επίπεδα, τότε και οι στόχοι για αλλαγή και ανανέωση θα υλοποιηθούν πολύ πιο εύκολα και πολύ πιο γρήγορα. Οι όποιες αλλαγές πάντως λάβουν χώρα, θα πρέπει να εξετάζονται προσεχτικά από εσένα ως προς την ορθότητά τους. Στα αισθηματικά σου με την Αφροδίτη σύμμαχό σου από το ζώδιο των Διδύμων από τις 5 του μήνα και μετά, προσπάθησε να κάνεις αλλαγές, στηριζόμενη στις δικές σου δυνάμεις ώστε να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Μη φορτώνεις τις ευθύνες σε γνωστούς και φίλους γιατί δεν είναι αρμόδιοι αυτοί για τη δική σου ζωή.
Αισθηματικές
Από τη μία θα αισθάνεσαι έντονη την ανάγκη να έχεις τα πάντα και τους πάντες κάτω από τον έλεγχό σου, από την άλλη αυτή σου η επιθυμία θα σε καταπιέζει συνεχώς, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τελικά τι είναι αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στο Λέοντα από τις 6 μέχρι τις 26, θα έχεις όλες τις προϋποθέσεις να βάλεις τα πράγματα σε μία σειρά και να επιλέξεις τι είναι αυτό που σου κάνει ή δεν σου κάνει τελικά. Από εκεί και στο εξής τα θέλω σου και τα μπορώ σου θα βρίσκονται σε μία σύγκρουση και μέχρι να βρεις την ισορροπία που χρειάζεσαι, θα πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου. Ο Άρης από το Λέοντα, από τις 20 και μετά θα σε φέρει αντιμέτωπη με ερωτικές προκλήσεις που θα πρέπει να βρεις το σθένος να αντιμετωπίσεις. Μην διακινδυνεύεις για τίποτα και για κανέναν την προσωπική σου ηρεμία και ασφάλεια, που τόσο σου είναι απαραίτητες. Αν είσαι single, το διάστημα είναι καλό για να ανοίξεις περισσότερο τον κοινωνικό σου κύκλο και να έρθεις κοντά με ανθρώπους, πολύ διαφορετικούς από εσένα. Αναθεώρησε λίγο τα στάνταρ σου και ο έρωτας δεν είναι μακριά…
Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν καλή πορεία τον Ιούλιο και έτσι η διάθεσή σου θα είναι και αυτή σε καλά επίπεδα. Για τις περισσότερες από εσάς έχουν ανοίξει καινούριοι δρόμοι, ξεπερνώντας τα εμπόδια και τις δυσκολίες. Όμως η κούραση θα αρχίσει να γίνεται εμφανής τώρα, φέρνοντάς σου νευρικότητα και κάποιες φορές δυσθυμία. Συγκράτησε λοιπόν, τις αυθόρμητες αντιδράσεις σου, ειδικά σε σχέση με νέες γνωριμίες και συνεργάτες. Κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές σε αναμενόμενες απαντήσεις θα υπάρξουν κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου που θα λάβει χώρα στις 9 στον Αιγόκερω. Δεν υπάρχει λόγος όμως να ανησυχείς, γιατί λίγες είναι οι μέρες και θα περάσουν, ιδίως αν αυτό το διάστημα υιοθετήσεις μία μετρημένη συμπεριφορά απέναντι σε όλους και σε όλα. Ο Ερμής στην Παρθένο από τις 26 και μετά, θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και να βιώσεις ελάφρυνση από τις πιέσεις που σου ασκούνταν, αλλά και να σταθεροποιήσεις καλύτερα τα επαγγελματικά σου. Με συνετή διαχείριση θα μπορέσεις να συνεχίσεις ανοδικά.
ΙΧΘΕΙΣ
Αυτόν το μήνα δείχνεις αποφασισμένη να έρθεις σε απευθείας σύγκρουση με ανθρώπους και καταστάσεις που έως τώρα είτε άμεσα είτε έμμεσα δεν σου επέτρεπαν να κινηθείς στους ρυθμούς που επιθυμούσες. Ωστόσο με τον Ερμή να κινείται στο Λιοντάρι από τις 6 μέχρι τις 26 του μήνα θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτική και να ασκείς πίεση στα σημεία και στο χρόνο που πρέπει, διαφορετικά το μόνο που θα σου μείνει στο τέλος είναι οι αρνητικές συνέπειες μιας ανώφελης σύγκρουσης. Αν κινηθείς έξυπνα πολλά πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι προσπάθειές σου θα είναι εντελώς αναίμακτες. Με τον καιρό θα έρθουν όλα όσα έχεις βάλει στόχο. Στα προσωπικά σου δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές αλλά οι ημέρες με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους από τις 5 και μετά είναι κατάλληλες για να περάσεις χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σου. Προσέγγισέ τους όσο το δυνατόν περισσότερο διατηρώντας όμως ταυτόχρονα την ανάγκη σου να χαράξεις κάποιες φορές τη δική σου ανεξάρτητη πορεία.
Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, θα διανύσεις μια περίοδο που οι σχέσεις σου θα βαθαίνουν όλο και περισσότερο και θα σου αποκαλύπτουν τις θετικές πλευρές τους. Τώρα θα επικοινωνείς καλύτερα με το σύντροφό σου και θα καταφέρεις τώρα να βάλεις κοινούς στόχους και επιδιώξεις. Ίσως κάποιοι από εσάς να θελήσετε αλλαγή πλεύσης της κοινής σας ζωής και να πάρετε την απόφαση να μετακομίσετε. Οι singles, θα έχετε τόσο την εξωστρέφεια που χρειάζεται για να επικοινωνήσετε καλύτερα με τους άλλους, όσο και την κρίση να κρατήσετε αυτούς που πραγματικά αξίζουν για εσάς. Ο Άρης στον Καρκίνο μέχρι τις 20 θα προσδώσει ιδιαιτερότητα στο προφίλ σας και δεν θα σας αφήσει να περάσετε απαρατήρητες. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κερδίσετε αυτούς που σας ενδιαφέρουν!
Επαγγελματικές
Αν και θετική η αίσθηση που έχεις με τον ερχομό του Ιουλίου με διάθεση για νέες συνεργασίες και ανοίγματα, θα πρέπει να είσαι σε επαγρύπνηση. Είσαι έτοιμη για αλλαγές και μπορείς να τις πραγματοποιήσεις αρκεί πριν να τις έχεις σκεφτεί καλά και να έχεις αναλύσεις τα θετικά και αρνητικά οποιασδήποτε επιλογής σου. Αυτόν το μήνα θα μπορέσεις να πάρεις τις απαραίτητες ανάσες και να βελτιώσεις τη θέση σου. Προσοχή χρειάζεται μεγάλη και στα οικονομικά σου, παρά την όποια ανοδική τάση. Είσαι εγκλωβισμένη σε λογαριασμούς και υποχρεώσεις που δεν σου επιτρέπουν να δεις το πορτοφόλι σου να φουσκώνει. Μην πτοηθείς και μην καταβληθείς από την ένταση που θα υπάρχει και αξιοποίησε προς όφελός σου τις πλανητικές επιρροές που θα δεχθείς. Άλλωστε και ο Ερμής που θα κινείται στο Λιοντάρι από τις 6 μέχρι τις 26 θα είναι σύμμαχός σου, και οι επικοινωνίες όλων των τύπων, θα διευκολυνθούν και θα είναι πιο άμεσες και αποτελεσματικές από ότι συνήθως.
 
Πηγή: tlife.gr
 

Δειτε Επισης

Μάρτιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Φεβρουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιανουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Δεκέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Νοέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Οκτώβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Αύγουστος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιούλιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;