Aστρολογικές Προβλέψεις 20 - 26 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Την αρχή της εβδομάδας, τα όνειρά σας είναι πολύ ζωντανά. Κάτι προσπαθούν να σας πουν, όμως το μήνυμα δεν είναι ξεκάθαρο. Τι έχετε κάνει που σας οδήγησε να έχετε τόσο άγρια όνειρα; Την Τετάρτη θα νιώσετε την επιθυμία για λίγη περιπέτεια. Το ίδιο και την Πέμπτη. Όμως το Σαββατοκύριακο θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε ξαπλωμένοι με τις κάλτσες στον καναπέ σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Σχεδόν τίποτα δραστικό δεν συμβαίνει με σας τον τελευταίο καιρό. Αυτές τις μέρες θα νιώσετε τη διάθεση να κάνετε μία αλλαγή στη ζωή σας. Ίσως αγοράσετε κάτι μεγάλο. Συμβουλευτείτε έναν στενό σας φίλο, αναδιαμορφώστε τα πάντα γύρω σας. Το Σαββατοκύριακο οι δεσμευμένοι ίσως κάνετε μεγάλα όνειρα και οι singles ίσως έχετε μία διαφώτιση για το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι τρελό το πόσο γρήγορα αλλάζουν κάποτε τα πράγματα κι από ξεκάθαρα γίνονται θολά. Νομίζατε ότι ξέρατε τι θέλατε και με ποιους, όμως κάποια νέα στοιχεία σάς βάζουν σε νέους μπελάδες. Την Τρίτη, για ν’ αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με κάποιον, μιλήστε όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται. Την Πέμπτη ζητήστε τη συμβουλή κάποιοι έμπιστου φίλου. Το Σαββατοκύριακο θ’ ανακαλύψετε νέα πράγματα για τον εαυτό σας και οι στόχοι σας θ’ αλλάξουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αρχή της βδομάδας ξεκινάει με μεγάλες δόσεις ενέργειας. Κάποια απ’ αυτή θα πάει σε άτομα που το έχουν ανάγκη. Θα είστε γεμάτοι απορίες, όμως την Πέμπτη θα αρχίσετε να νιώθετε λιγότερο περίεργα. Το Σαββατοκύριακο, αντί να βυθιστείτε στο πρόσφατο συναισθηματικό παρελθόν σας, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει με πιο δημιουργικούς τρόπους. Ο έρωτας στη ζωή σας είναι ένα θέμα που χρειάζεται τακτοποίηση. Κάντε το με σύνεση.

ΛΕΩΝ
Η Δευτέρα δεν είναι η μέρα για οικονομικές συμφωνίες. Έχετε μία δημιουργική, εσωστρεφή διάθεση, γι’ αυτό αφήστε τα επαγγελματικά σας στην άκρη. Την Τετάρτη ένας ξένος θα γίνει γρήγορα φίλος σας, ή τουλάχιστον θα έχετε μια συζήτηση μαζί του που θα σας ενθουσιάσει. Γενικά, η ενέργεια και η τύχη σας πάνε πολύ καλά αυτή τη βδομάδα. Το Σαββατοκύριακο θα λύσετε επιτέλους ένα κοινωνικό πρόβλημα που σας ταλαιπωρούσε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποιες σχέσεις γίνονται από γλυκές ξινές στην αρχή της εβδομάδας. Πρόκειται για σοβαρά προβλήματα ή για απλές παρεξηγήσεις; Αν πρέπει να πάρετε τον δύσκολο δρόμο για να εξομαλύνετε τις καταστάσεις, τότε πάρτε τον! Γίνετε πρακτικοί και οργανώστε το πρόγραμμά σας ανάλογα με τις προτεραιότητές σας. Οι σκληρές προσπάθειες στα αισθηματικά σας αυτό το Σαββατοκύριακο αποδίδουν καρπούς.

ΖΥΓΟΣ
Πολύ θα θέλατε να περάσετε τον χρόνο σας σκεπτόμενοι τις πρόσφατες ερωτικές σας κατακτήσεις, όμως δεν σας παίρνει να ονειρεύεστε, καθώς έχετε πολλά να κάνετε. Συγκεντρωθείτε και κάντε ό,τι έχετε να κάνετε μέχρι την Πέμπτη, έτσι ώστε να μπορέσετε και πάλι ν’ ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας. Εσείς οι δύο έχετε πολλά κοινά και έχετε αυτή τη χημεία που έχουν δύο άνθρωποι που προορίζονται να είναι μαζί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ήρθε η στιγμή να χρησιμοποιήσετε μερικά από τα κρυμμένα σας ταλέντα. Έχετε μεγαλύτερη φαντασία απ’ όσο νομίζετε κι αυτό το νέο ρομάντζο στη ζωή σας θα σας βοηθήσει να τη βγάλετε προς τα έξω. Βρείτε τρόπους να εντυπωσιάσετε το άτομο αυτό. Στα μέσα της βδομάδας κάποιοι φίλοι θα χρειαστούν άμεσα τη βοήθειά σας, όμως το Σαββατοκύριακο θα είναι εντελώς στραμμένο στη νέα σας ερωτική κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το υποσυνείδητό σας κάτι προσπαθεί να σας πει. Εξερευνήστε τα συναισθήματά σας για όσο χρειαστεί, χωρίς να πανικοβληθείτε. Έχετε πολύ κόσμο γύρω σας κι αυτό σας κάνει ευτυχισμένους και πολλά συναρπαστικά πράγματα περιμένουν να τ’ ανακαλύψετε. Μην περιμένετε, όμως, οι χάρες και τα αιτήματά σας να υλοποιηθούν. Το Σαββατοκύριακό σας θα είναι ήσυχο και ίσως το περάσετε κάνοντας κάποια επαγγελματικά σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν χρειάζεται να είστε κολλημένοι συνέχεια στο τηλέφωνό σας. Υπάρχουν άλλοι τρόποι να δείξετε σε κάποιον τα αισθήματά σας. Θα περάσετε πολύ χρόνο σκεπτόμενοι δικούς σας ανθρώπους και ίσως βοηθήσετε μερικούς που το έχουν ανάγκη. Την Παρασκευή θα επικεντρωθείτε σε αυτή τη νέα σχέση που πρόεκυψε στη ζωή σας και το Σαββατοκύριακο θα είναι περισσότερο διασκέδαση και παιχνίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ίσως νιώσετε την ανάγκη ν’ αγοράσετε κάτι, όμως δεν θα έχετε τα λεφτά διαθέσιμα για να το κάνετε. Το αν θα τα ξοδέψετε τελικά, είναι δική σας απόφαση. Επίσης, ίσως νιώσετε την ανάγκη να κλείσετε για λίγο τα κοινωνικά σας δίκτυα γιατί θα έχετε πολλά στο μυαλό σας, όμως θα επιστρέψετε πιο κοινωνικοί και πιο αισιόδοξοι από ποτέ. Πιθανόν να γνωρίσετε κάποιον που θα σας κάνει εντύπωση.

ΙΧΘΥΕΣ
Οκ, ήρθε η στιγμή να σταματήσετε να είστε τσιγκούνηδες με τον εαυτό σας και να του συμπεριφερθείτε όπως του αξίζει. Αν σκέφτεστε ν’ αγοράσετε κάτι για σας ή να πάτε σπα, κομμωτήριο κλπ., κάντε το. Χρειάζεστε μια ανανέωση, ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές. Την Πέμπτη ίσως βρεθείτε σ’ ένα παιχνίδι που δεν ξέρετε να παίξετε, όμως την Παρασκευή θα επιστρέψετε και πάλι σε όσα γνωρίζετε κι αγαπάτε.
 

Δειτε Επισης

Αποκλεισμένος ένα 24ωρο στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος «στρίμωξε» τον Μιχάλη Ιατρόπουλο για τις αδιόνοητες δηλώσεις του για τους gay
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Το ευχαριστώ της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη
Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»