Ζώδια για το μήνα Απρίλιο!

ΚΡΙΟΣ
Οι περισσότεροι από εσάς θα ασχοληθείτε αυτό τον Απρίλιο με θέματα που αφορούν στην προώθηση των επαγγελματικών και οικονομικών σας στόχων.Είναι η εποχή που θα σας προσφέρει ευκαιρίες και υποστήριξη, αρκεί να μην αφήνετε τις εξελίξεις στην τύχη και να μην αναβάλλετε αυτό που πρέπει να κάνετε.Αισθηματικά, εξηγήστε στο σύντροφό σας τη στάση σας και μην πιέζετε τις ήδη πιεσμένες καταστάσεις. Η ένταση δεν σας εξυπηρετεί και δεν σας οδηγεί σε σωστές αποφάσεις.Ο μήνας τελειώνει καλύτερα από ότι άρχισε και θα σας φέρει ικανοποιήσεις, αρκεί να μην έχετε μεταβάλλει ριζικά τα δεδομένα τα οποία ενδιαφέρεστε να υποστηρίξετε. Οι μέρες του Πάσχα είναι ενδιαφέρουσες αλλά όχι καταλυτικές.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερμής στο ζώδιό σας, λειτουργεί υποστηρικτικά για τους επαγγελματικούς και επιχειρηματικούς σας στόχους. Μπορείτε να διακρίνετε καθαρά τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν αν ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη τακτική. Από τις 10 του μήνα όμως φαίνεται να υπάρχουν καθυστερήσεις, αναβολές και δυσκολία στην επικοινωνία, ιδιαίτερα με πελάτες ή συνεργάτες του εξωτερικού. Οι μέρες του Πάσχα σας χαρίζουν λίγο ποιοτικό χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε, φροντίστε όμως να είστε περισσότερο ευέλικτοι σε θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, τις σχέσεις με συγγενείς που δεν έρχεστε σε καθημερινή επαφή και με εκείνους οι οποίοι φαίνεται να σας επηρεάζουν με τη στάση τους ή τα πιστεύω τους.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Οι ιδιωτικές σας υποθέσεις θα σας απασχολήσουν και θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο που θα σας βοηθήσει να βρείτε την άκρη. Φροντίστε να μην εκτίθεστε σε ανθρώπους που δεν σας υποστηρίζουν και να μην στηρίζεστε στην μέχρι τώρα τύχη σας στα δύσκολα.Οι μέρες του Πάσχα προβλέπονται θορυβώδεις για όσες από εσάς δεν έχετε τακτοποιήσει εκκρεμότητες και όσες αφήνετε το χρόνο να σας πιέζει. Αισθηματικά, ο μήνας θα έχει διακυμάνσεις αλλά οι περισσότεροι, θα έχουν θετική έκβαση όσο βαδίζουμε προς το τέλος του.Η οικογένεια θα βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας και θα πρέπει να λειτουργήσετε με διπλωματία και κατανόηση, όταν οι εξελίξεις και τα δεδομένα εκεί δεν σας ικανοποιούν, προς το παρόν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Υποστηρίξτε τις επιθυμίες σας, αλλά μην υπερβείτε το ψυχικό και πρακτικό τους κόστος. Είναι ο μήνας που χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί εκ μέρους σας για να μη χαθεί η θετική σας ενέργεια.Φυσικά και οι περισσότερες από εσάς θα προσπαθήσετε να αλλάξετε τα δεδομένα στην εργασία και στην προσωπική σας ζωή. Οι μέρες του Πάσχα θα φέρουν αναστάτωση στο πρόγραμμά σας με αποτέλεσμα να μην σας ικανοποιήσουν ούτε οι επιλογές σας, ούτε η έκβασή τους.Αισθηματικά η κατάσταση εξακολουθεί να παραμένει ρευστή και θα ήταν λάθος σας να πιέσετε υπερβολικά τον σύντροφό σας. Επίσης προνοείστε για τα οικονομικά σας καθώς προκύπτουν απρόβλεπτα έξοδα και ανάγκες, ιδιαίτερα όσον αφορά στα νεότερα μέλη της οικογένειας.

ΛΕΩΝ
Ξεκινά μια περίοδος που πρέπει να δώσετε λύσεις σε θέματα που χρονίζουν και που οι περισσότεροι από εσάς, όσο και αν ζητάτε βοήθεια, τελικά επιλέγετε να τα χειρίζεστε μόνοι.Πριν το Πάσχα φροντίστε να συνάψετε συμμαχίες ή να επιλέξετε στρατόπεδο σε όλες τις σημαντικές σας δραστηριότητες. Είναι ο μήνας που θα σας φέρει πρακτικές βοήθειες, προσφορές για νέες φιλίες, βελτίωση της καθημερινότητάς σας, αλλά με τελείως διαφορετικό τρόπο από αυτόν που είχατε φανταστεί.Μην μένετε οχυρωμένοι πίσω από τα θέλω και τα πρέπει σας, ιδιαίτερα όσον αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους, την επαγγελματική σας θέση και ότι σχετίζεται με την πρόοδο και την ευημερία σας. Θα προσπαθήσετε λίγο περισσότερο, αλλά, οι όποιες αλλαγές, αξίζουν τον κόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε περισσότερο ευνοημένοι από άλλες ζωδιακές ομάδες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτήν την συγκυρία για να επιτύχετε τους στόχους σας, να χαλαρώσετε από τις ευθύνες που σας κουράζουν και να ασχοληθείτε με τα αισθηματικά σας.Οι μέρες του Πάσχα φαίνεται να σας προβληματίζουν προκαταβολικά, αλλά μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή απέναντι σε ανθρώπους και δραστηριότητες. Το τελευταίο δεκαήμερο χρειάζεται προσοχή στις λεπτομέρειες των επαγγελματικών σας, καθώς η απροσεξία κάποιων μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες.Σε γενικές γραμμές όμως, είναι ο μήνας που θα σας προσφέρει ικανοποιήσεις, διεξόδους σε ανησυχίες και θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τα ταλέντα σας σε όλους τους τομείς. Μια νέα γνωριμία επηρεάζει θετικά τον ψυχισμό σας!

ΖΥΓΟΣ
Φροντίστε να μην επιβαρύνετε το πρόγραμμά σας με περισσότερες δραστηριότητες και ευθύνες.Κρατήστε χαμηλούς τόνους στις προσωπικές σας σχέσεις, διατηρήστε σε καλό επίπεδο τις συναλλαγές σας και ερευνήστε τρόπους που θα δώσουν διέξοδο στα ταλέντα σας.Οι μέρες του Πάσχα θα σας φέρουν κοντά σε αγαπημένους ανθρώπους, αλλά φροντίστε να είστε ευέλικτοι όσον αφορά στις προσδοκίες και στην διαμόρφωση των δραστηριοτήτων σας.Οι άλλοι εξακολουθούν να σας απασχολούν με τις ανάγκες τους, μπορείτε όμως να περιορίσετε τις απαιτήσεις τους, χωρίς να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και χωρίς να διαταράξετε τις σχέσεις σας μαζί τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι εξελίξεις του μήνα στα θέματα που σας αφορούν, λειτουργούν παραπλανητικά για εσάς.Φροντίστε να μην παρασύρεστε από επιθυμίες, από υποσχέσεις και από παροτρύνσεις των ανεύθυνων του περιβάλλοντός σας, είτε στην εργασία, είτε στην ιδιωτική σας ζωή.Οικονομικά φαίνεται να υπάρχει πρόοδος, η οποία όμως διακόπτεται προσωρινά και αλλάζουν κάποια δεδομένα πριν δοθεί συνέχεια σε αυτό το έργο.Οι μέρες του Πάσχα σας βρίσκουν σε διάθεση αλλαγών, ενδιαφέρουσας επικοινωνίας με καινούριους ανθρώπους και σχεδίων που αφορούν στο μέλλον σας.Φροντίστε να κυλήσουν ευχάριστα και να μην απασχολείτε το μυαλό σας με ότι έγινε και δεν έγινε. Είστε σε καλύτερη πορεία τώρα και φροντίστε να υπάρξει συνέχεια!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ενδιαφέρουσες θα είναι οι εξελίξεις του μήνα για εσάς, καθώς βρίσκεστε στο μέσον ουσιαστικών αλλαγών που επιδιώκατε από καιρό. Φυσικά, αυτές οι αλλαγές θα έχουν και το ανάλογο κόστος το οποίο είστε διατεθειμένη να επωμιστείτε. Φροντίστε να είστε ουσιαστική στις επιδιώξεις σας, αντικειμενική με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας και εύστοχη στις κινήσεις σας. Οι μέρες του Πάσχα θα σας ευχαριστήσουν, θα σας χαρίσουν νέα ενδιαφέροντα και, όσες από εσάς αποφασίσετε να ταξιδέψετε, επιλέξτε προσεκτικά τη συντροφιά σας. Οικονομικά ο μήνας θέλει προσεκτική διαχείριση για να αποδώσουν τα μέγιστα οι κινήσεις σας στο μέλλον. Κάποιες δυσκολίες θα προκύψουν αμέσως μετά το Πάσχα, αλλά θα έχουν προσωρινό χαρακτήρα και επίδραση στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Υπάρχει συμπαράσταση στις προσπάθειες και στα σχέδιά σας και θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε με επιτυχία στις ευθύνες που σας αντιστοιχούν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Είναι γεγονός ότι είστε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον, πιο χαρούμενοι από τις εξελίξεις, παρά τις όποιες καθυστερήσεις οι οποίες θα προκύψουν συν τω χρόνω. Οι μέρες του Πάσχα σας βοηθούν να ανανεώσετε τις δυνάμεις σας, να χαλαρώσετε από τη σοβαρότητα της καθημερινότητάς σας και να πλησιάσετε ανθρώπους με τους οποίους είχατε λίγο απομακρυνθεί. Η συμβουλή σας για ένα οικονομικό θέμα θα αποδειχτεί πολύτιμη για τον αποδέκτη της και θα αποδώσει καρπούς αρκετά γρήγορα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η λογική θα σας βοηθήσει να βρείτε τις άκρες στα θέματα που σας απασχολούν, ενώ το συναίσθημα θα σας μπερδέψει και θα σας αποπροσανατολίσει. Φροντίστε να μείνετε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας, στους ανθρώπους που αγαπάτε και σε ότι σας εξυπηρετεί στα πρακτικά σας θέματα. Οι μέρες του Πάσχα φαίνεται πως δεν σας ενθουσιάζουν κι αυτό γιατί σας απασχολούν θέματα χρονικού συντονισμού και ευθύνες στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείτε αμέσως μετά. Παρόλα αυτά μπορείτε να ξεκουραστείτε, να ξεκαθαρίσετε με τις επιθυμίες σας, να καθορίσετε τη στρατηγική σας και να ορίσετε τις προτεραιότητες στα θέματα που σας απασχολούν, χωρίς να δώσετε υπερβολική σημασία και διάσταση στα πιθανά εμπόδια που καραδοκούν.

ΙΧΘΥΣ
Προτεραιότητα έχει οτιδήποτε σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλής. Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τα θέματα που σας μπερδεύουν και σας αποπροσανατολίζουν και μην ζητάτε ταυτόχρονες λύσεις σε όλα.
Είστε καλύτερα όσον αφορά στα οικονομικά σας, μετά τις μικρές βελτιώσεις του προηγούμενου διαστήματος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να γίνετε απρόσεκτη και κάποιες φορές, ακόμα και επιπόλαιη στις επιλογές σας.
Οι μέρες του Πάσχα θα σας ξεκουράσουν για όσο μείνετε μακριά από σκέψεις που σας αναστατώνουν και όσο δίνετε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες. Αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε μακριά, επιλέξτε τον προορισμό που σας ταιριάζει καλύτερα!

Πηγή: oroskopos.gr
  
 

Δειτε Επισης

Μάρτιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Φεβρουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιανουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Δεκέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Νοέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Οκτώβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Αύγουστος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιούλιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;