Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου

Κριός
Η αισθηματική ζωή των Κριών θα είναι κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ιδιαίτερα ερωτική και παθιασμένη. Με την Αφροδίτη από τις 3, αλλά και με τον Άρη στο ζώδιό σου κάποιες καταστάσεις θα σε κάνουν να δεις με περισσότερη σοβαρότητα τη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις πολλά θέματα, που σε προβληματίζουν μέχρι σήμερα. Θα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του δείξεις και τα αισθήματα που έχεις για εκείνον, παραμερίζοντας κάθε τύπου ανασφάλειες και φοβίες που ταλαιπωρούν αμφότερους. Και για τις μοναχικές ψυχές, οι οιωνοί είναι καλοί για να συναντήσετε άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και προσδοκίες. Φρόντισε λοιπόν να μην παραμελήσεις την εικόνα σου και να βγεις στο σεργιάνι, για να συναντήσεις το άλλο σου μισό. Η τύχη είναι με το μέρος σου. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε στη δουλειά σου αυτό το μήνα, αν παραμείνεις ρεαλιστής και λογικός. Ο Άρης στο ζώδιό σου θα σε κάνει να έχεις μεγάλη επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν εδώ και καιρό στη δουλειά σου. Τις ημέρες κοντά στην Έκλειψη Σελήνης, που θα λάβει χώρα στις 11 στον Λέοντα, κάποιες μικροαναποδιές θα σε ταλαιπωρούν, αλλά δε θα είναι ικανές να ανατρέψουν εις βάρος σου την καλή κατά τα άλλα κατάσταση, εκτός και αν βγεις παντελώς εκτός ορίων. Τα οικονομικά σου αυτό το μήνα δε θα πάνε άσχημα, με την προϋπόθεση να μην ξοδεύεις πολλά χρήματα. Με τον Ήλιο από τις 18 και μετά στο ζώδιο των Ιχθύων, θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, που σε αγχώνουν αρκετά.  
Ταύρος
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, αυτόν το μήνα με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Κριού από τις 3, η διάθεσή σου θα είναι καλή και θα θέλεις ο σύντροφός σου να περνάει όμορφα μαζί σου. Η Έκλειψη Ηλίου στις 26 θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες, ώστε η σχέση σου να γίνει ιδανική. Μην παραμελείς τις ανάγκες σου, πες τα πράγματα με το όνομά τους και θα δεις ότι η ανταπόκριση που θα λάβεις από το ταίρι σου, θα σε οδηγήσει στην πραγματοποίηση των ερωτικών σου ονείρων. Και αν ακόμη είσαι αγκαλιά με τη μοναξιά, το σύμπαν αυτό το μήνα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να τη διώξεις και να πάρεις αγκαλιά το ταίρι, που θα σε κάνει να νιώσεις μεγάλη χαρά. Ο επαγγελματικός σου τομέας απαιτεί από την μεριά σου λογική και αυτοσυγκράτηση, ώστε να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν. Σκέψου κάθε πρόταση που θα σου γίνει, συζήτησέ την, συμβουλέψου ειδικούς και έμπιστούς σου και αν πρόκειται να αλλάξεις κάτι, επιχείρησέ το μέχρι τις 26 του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται στο φιλικό για εσένα Υδροχόο. Από εκεί και μετά, κάνε υπομονή, καταπίεσε τον εκνευρισμό σου και μείνε διαλλακτικός στις κουβέντες που θα κάνεις με τους συναδέλφους και ανωτέρους σου, γιατί δυστυχώς άλλα θα λες και άλλα αυτοί θα εκλαμβάνουν. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά θα σε απασχολήσουν όλο το μήνα, γιατί έχεις πολλές υποχρεώσεις, που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Φρόντισε τα τακτοποιήσεις φορολογικά θέματα, ζητήματα νόμου και ακίνητης περιουσίας μέσα στα περιθώρια που έχεις και μην τα υπερβείς για κανέναν λόγο.   
Δίδυμος
Πάλι θα γράψεις ιστορία στις παρέες (παλιές και καινούργιες), Διδύμι, μιας και από 3/2 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό και στον 11ο ηλιακό σου οίκο που συμβολίζει τις παρέες, τις ομάδες στις οποίες δραστηριοποιείσαι, τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά σου - με περισσή ενέργεια, ζωντάνια, δυναμισμό και παρόρμηση θα εμπλακείς σε δραστηριότητες, ιδέες και ομάδες, ίσως και λόγω ενός νέου έρωτα που μπορεί να έχει γεννηθεί σε  κάποιον από αυτούς τους κύκλους! Φυσικά λοιπόν θα γνωρίσεις και πολύ καινούργιο κόσμο, κι ακόμα πιο φυσικά θα φλερτάρεις! Λιγότερο καλά νέα είναι η ανάδρομη κίνηση του Δία στο Ζυγό από τις 6/2, όπου αν είσαι δεσμευμένος ίσως έχεις την αίσθηση πως απομακρύνεσαι από το σύντροφό σου, ή ότι κάτι άλλο έχει μπει  ανάμεσά σας. Είναι πολύ πιθανό επίσης, είτε δεσμευμένος είσαι είτε αδέσμευτος, να επιστρέψει ένας παλιός μεγάλος έρωτας και είτε να φτύσεις αίμα εκ νέου, είτε να αρχίσεις πάλι τις ονειροβασίες με αποτέλεσμα ω ναι, και πάλι να φτύσεις αίμα! Η είσοδος του κυβερνήτη σου στον φιλικό σου Υδροχόο στις 7 μιλά για ταξίδια, σπουδές, νέα ενδιαφέροντα και γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν είτε πάνω σε κάποια μετακίνηση ή ταξίδι, αλλά και ακόμα μέσω διαδικτύου! Μην αμελήσεις όμως τα επαγγελματικά σου και δώσε λίγη έμφαση και εκεί, διότι έτσι και μπει ο κυβερνήτης σου στα Ψάρια, ε... δεν θα είσαι και στο peak της δραστηριότητας, της συγκέντρωσης και της προσήλωσης, να τα λέμε αυτά. Η πρώτη έκλειψη του μήνα, στις 10, στο Λέοντα, σου εφιστά την προσοχή σε μετακινήσεις, μετακομίσεις, σχέσεις με αδέρφια και την επικοινωνία σου γενικότερα, όπου άλλα λες και εντελώς άλλα είναι πιθανό ότι ακούν οι άλλοι - για το τι καταλαβαίνει ο καθένας σας, δε, άστο, θα πικραθούμε. Η δεύτερη έκλειψη του μήνα, στις 26, στο ζώδιο των Ιχθύων, παίρνει για μία ακόμα φορά τα επαγγελματικά σας και τα ρίχνει σε αχαρτογράφητα νερά - τα προβλήματα έχουν τη ρίζα τους κυρίως στο ότι πασχίζετε να βάλετε πολλά καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Δεν γίνεται.
Καρκίνος
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, η σχέση σου από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα πάρει άλλη τροπή, προς το καλύτερο, καθώς θα έχεις περισσότερη δυναμικότητα με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα, που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη, ενώ θα θέλεις να ξεδώσεις λίγο από το άγχος που περνάς στην καθημερινότητά σου. Ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου θα καταπλήξουν το ταίρι σου και η ρομαντική συμπεριφορά σου θα κάνουν τις στιγμές σας ακόμη πιο ζεστές από παλιότερα. Και αν ακόμη δεν έχεις διώξει τη μοναξιά, οι πλανήτες αυτό το μήνα σου δίνουν τη δυνατότητα να το κάνεις, καθώς πολύ σύντομα θα βρεις και το ταίρι, με το οποίο που θα περάσεις πολύ καλά. Μη φοβηθείς να ερωτευτείς και απόλαυσέ το για όσο καιρό κρατήσει. Στη δουλειά σου θα τα πας καλά αυτό το μήνα. Οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες θα είναι πολλές και η καθημερινότητά σου γεμάτη επαφές. Θα έχεις έντονους προβληματισμούς σε σχέση με την εικόνα σου. Αυτές τις σκέψεις θα ήταν καλό να τις αντιμετωπίσεις με αντικειμενικότητα, μιας και τα δεδομένα που έχεις στα χέρια σου είναι πολύ ευνοϊκά και οι ικανότητές σου πάρα πολλές. Ακόμα, θα σου κάνουν προτάσεις, που θα πρέπει να αρπάξεις, γιατί θα είναι συμφέρουσες για το πορτοφόλι σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα και θα προσπαθήσεις να βάλεις ένα πρόγραμμα, ώστε να μειώσεις τα έξοδα, που την τελευταία περίοδο είναι πάρα πολλά. Προς το τέλος του μήνα απόφυγε να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.   --
Λέων
Ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός, η γοητεία σου και η καλή σου διάθεση θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του μήνα, ιδιαίτερα αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων. Η αισιοδοξία σου και η πίστη στις δυνατότητές σου θα είναι τόσο αυξημένες, που θα το μεταδίδεις πολύ έντονα στο σύντροφό σου. Από τις 3 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Κριό, οι ημέρες είναι κατάλληλες για να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο από όλα αυτά, που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει μέχρι τώρα. Οι πλανήτες θα σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους, ώστε να απαλλαγείς από όλες αυτές τις καταστάσεις, που μπορεί να σου χαλούσαν την ψυχολογική σου διάθεση και δεν περνούσες καλά μαζί του. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει στη ζωή σου, με την εύνοια που θα σου χαρίζει ο Άρης στον Κριό για όλο το Φεβρουάριο, μπορείς να ακούσεις την καρδιά σου και να πάρεις την απόφαση να δεσμευτείς με ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που σε ελκύει πολύ και έχετε έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα. Επαγγελματικές Προβλέψεις Ο Φεβρουάριος επιφυλάσσει αρκετές εντάσεις, αλλά και ζυμώσεις για την επαγγελματική πορεία των περισσότερων Λεόντων. Μέχρι τις 7 του μήνα που ο Ερμής θα κινείται στον Αιγόκερω, πιθανόν να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις σε συμφωνίες ή να αποδεσμευτείς δύσκολα από συμβόλαια και συνεργασίες που σε ταλαιπωρούν και που πλέον δε σε αντιπροσωπεύουν. Θα υπάρξουν προβλήματα στην επαγγελματική σου καθημερινότητα και στην εξέλιξη των υποθέσεών σου, που αν όμως επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα σου και την υπομονή σου, πραγματικά θα καταφέρεις να βρεις ιδανικές λύσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη στο σημείο που θα ήθελες. Ο Άρης που θα κινείται στον Κριό για όλη τη διάρκεια του μήνα θα σου δώσει όλα τα φόντα να κάνεις συζητήσεις, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και να τακτοποιήσεις και πολλά στάσιμα θέματα. Γραφειοκρατικά, νομικά και φορολογικά θέματα μπορείς να τα τακτοποιήσεις αποτελεσματικά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα.   
Παρθένος
Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα έχεις έντονο πάθος στη σχέση σου και θα θέλεις να περάσεις όμορφα με το σύντροφό σου. Δυσκολίες και προβλήματα που μπορεί να είχες στη σχέση σου, τώρα θα πάρουν τέλος, καθώς θα γυρίσεις σελίδα, ώστε να δώσεις καινούργιο αέρα ανανέωσης στη σχέση σου. Με την Αφροδίτη να κινείται στον Κριό από τις 3 του μήνα, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και να του πεις όλα αυτά που δεν του έχεις πει μέχρι τώρα και θα το κάνουν ευτυχισμένο. Και αν δεν έχεις βρει ακόμη κάποιο ταίρι που θα σου δώσει χαρά στη ζωή σου, μην απογοητεύεσαι αφού με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης πολύ σύντομα θα βρεις αυτό που ψάχνεις εδώ και καιρό. Αρκεί να ακούσεις την καρδιά σου και όχι τη λογική σου, που πολλές φορές σε παραπλανά.Στη δουλειά σου θα μπορέσεις να τα πας καλά, αν εστιαστείς μόνο στους στόχους, που έχεις και δεν αναλωθείς σε θέματα, που μπορεί να μην έχουν μεγάλη σημασία. Φρόντισε να μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και να μην πάρεις καμιά απόφαση, αν δεν την έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Μπορεί να έχεις προτάσεις, που μπορεί να φαίνονται πολύ δελεαστικές, αλλά καλό είναι να μη βιαστείς να προχωρήσεις σε κάτι, το οποίο μπορεί αργότερα να σε προβληματίσει. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να καλυτερεύουν, παρόλο που δεν μπορείς να το καταλάβεις, γιατί οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου έξοδα και αγορές που δε σου χρειάζονται, γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.  
Ζυγός
Στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν ακόμη μεγαλύτερη επαγγελματική καταξίωση, από τις 7 μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου που οι επικοινωνίες σου θα ευνοούνται και οι όροι και οι προϋποθέσεις θα είναι ξεκάθαρες. Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να κάνεις πραγματικότητα μία παλιά σου ιδέα που έχει άμεση σχέση με το αντικείμενό σου. Από εκεί και μετά, προσπάθησε να δείξεις υπομονή και κατανόηση στις συναλλαγές σου, γιατί θα πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορούν όλοι να σκεφτούν με την ταχύτητα που σκέφτεσαι και θα δημιουργούνται εντάσεις και διαφωνίες με τους συναδέλφους σου, που θα παρερμηνεύουν τα λόγια σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις και οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές. Από τις πρώτες ημέρες του μήνα κάνε ένα σωστό προγραμματισμό και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, άμεσα. Μην αναβάλλεις τίποτα για αργότερα, γιατί με τον Δία να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου από τις 6 και μετά, θα έρθεις αντιμέτωπος με αναβολές και καθυστερήσεις.Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, η σχέση σου αυτόν τον μήνα θα πάρει άλλη τροπή, προς το καλύτερο, και θα μπορέσεις από το ξεκίνημά του κιόλας, να δώσεις πολλές λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη στον Κριό από τις 3, θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει τι ζητάς. Θα μπορέσεις να βάλεις τη σχέση σου σε σωστές βάσεις, ώστε να νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Μέχρι τέλος του μήνα η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα κάνει το ταίρι σου ευτυχισμένο. Όσο για εσένα που μιλάς ακόμη με τη… μοναξιά, η Αφροδίτη θα σου δώσει τόση γοητεία και ερωτισμό, που θα είναι αδύνατον να σου αντισταθεί κανένας. Μην καθίσεις με τα χέρια σταυρωμένα αλλά διεκδίκησε το δικαίωμά σου στον έρωτα πιο δυναμικά!!!
Σκορπιός
Η Αφροδίτη, στον Κριό από 3/2, κυριολεκτικά δουλεύει για σένα μιας και βρίσκεται μέσα στον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητάς σου - η ατμόσφαιρα, ως εκ τούτου, στον εργασιακό χώρο θα βελτιωθεί σημαντικά, όπως επίσης κι οι προοπτικές και οι ευκαιρίες για καλύτερη αμοιβή. Ο 6ος ηλιακός μας οίκος είναι και ένας εξαιρετικά γήινος και «σωματικός» τομέας, οπότε μην εκπλαγείς με ειδύλλια εντός χώρου εργασίας αλλά και το δικό σου ενδιαφέρον για καλύτερη φυσική κατάσταση, διατροφή και εμφάνιση. Με τον Δία ανάδρομο στον Ζυγό από τις 6 θα κινείσαι με πιο αργούς ρυθμούς, θα είσαι αγχωμένος, ανασφαλής, με πάρα πολλές υποχρεώσεις που θα επιβαρύνουν την σωματική και ψυχική σου ισορροπία. Από τις 7 με τον Ερμή στον Υδροχόο η διαίσθησή σου που είναι ήδη διαβολεμένη  θα είναι περαιτέρω οξυμένη βοηθώντας αποφάσεις για το σπίτι, για την οικογένεια ή για μια αγοραπωλησία. Από τις 25/2 με τον Ερμή να βρίσκεται πλέον στους Ιχθύς αρκετούς από εσάς θα σας συναρπάσει μία ρομαντική σχέση, δώσε όμως λίγη προσοχή στις ανασφάλειές σου, ή στην πιθανότητα «Ποσειδωνίασης» (...ροζ γυαλιών) με το λάθος άτομο. Η έκλειψη στον Λέοντα στις 11 θα τονώσει την ανάγκη να εξελιχθείς επαγγελματικά αλλά: απαιτείται ηρεμία! Δεν υπάρχει περιθώριο για τσακωμούς και διαπληκτισμούς με συναδέλφους, ούτε στο ελάχιστο! Η δεύτερη έκλειψη του μήνα στους Ιχθύς στις 26 φέρνει πολύ ρομαντισμό και έρωτες που θα σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν ζεις στην πραγματικότητα ή σε κάποιο μυθιστόρημα. Αφέσου στη μαγεία, το αξίζεις - δεν έρχονται τέτοιας έντασης ιστορίας και κάθε μέρα, άλλωστε, ούτε καν για έναν Σκορπιό!
Τοξότης
Η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό (3/2) και ο έρωτας, το φλερτ, η χαρά κι ο ενθουσιασμός του ερωτικού παιχνιδιού θα είναι όλη σου η ζωή, Τοξότη. Όντως, ο έρωτας χτυπάει την πόρτα σου και τον δέχεσαι όλο ενέργεια και ανυπομονησία, έτοιμος να πάρεις όλα τα ρίσκα του κόσμου για τα μάτια που αγαπάς! Από τις  6 του μήνα, και  με τον Δία ανάδρομο στον Ζυγό, θα φανούν έντονες οι απογοητεύσεις από το φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον και ίσως απομακρύνεις τα άτομα που σε απογοήτευσαν και που βρέθηκαν κατώτερα και των περιστάσεων και της εμπιστοσύνης σου. Από τις 7/2, η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο σε βοηθά να αξιολογείς σωστά τις πληροφορίες και κατά συνέπεια να παίρνεις και σωστά τις αποφάσεις - πράγμα σπάνιο για Τοξότη, παραδέξου το! Ευνοούνται τα ρεαλιστικά σχέδια και τα πάσης φύσης ταξίδια, που μπορεί να είναι και εξαιρετικά επικερδή. Από τις 25 ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύς και ίσως χρειαστεί να στηρίξεις ψυχολογικά αλλά και οικονομικά ένα μέλος της οικογένειάς σου, το οποίο και θα το κάνεις, αλλά με κάπως βαριά καρδιά μιας και νου και σώμα είσαι δοσμένος στον καινούργιο σου έρωτα.  Από τις 11 με την έκλειψη στον Λέοντα θα δρομολογήσεις επαγγελματικές αλλαγές, θα κάνεις ένα ταξίδι, θα αρχίσεις σπουδές - και γενικά θα βάλεις στο πλάνο όλα όσα μέχρι χθες ήταν μόνο στο μυαλό σου με ένα «αχ και να...» Με την έκλειψη στους Ιχθύς στις 26 έχεις την σπάνια ευκαιρία να εξηγηθείς με την οικογένειά σου και να μπουν οι σχέσεις σας σε ένα εντελώς διαφορετικό αλλά σαφώς καλύτερο για όλους και πολύ πιο λειτουργικό πλαίσιο.
Αιγόκερος
Και αυτό το μήνα ο ερωτισμός και η γοητεία σου θα… καταπλήξουν τα πλήθη! Ειδικότερα αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, από τις 3 του μήνα και μετά που η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στον Κριό, θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα, ώστε να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου. Στις 26 του μήνα, με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στους Ιχθείς, θα έχεις πολύ καλή διάθεση και μέχρι τέλος του μήνα θα περνάς πολύ καλά με το σύντροφό σου. Μπορείς να διασκεδάσεις, να χαρείς τον έρωτα και να ξεφύγεις λίγο από την κούραση της καθημερινότητας. Ακόμα, θα θέλεις να κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου και να φτιάξεις πολλά πράγματα, που μπορεί να σε κρατούν πίσω στη σχέση σου. Φρόντισε να το κάνεις το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα, ώστε να έχεις και τα αποτελέσματα που θέλεις. Οι ελεύθεροι αυτό το μήνα μπορείτε να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, που θα σας ευχαριστήσουν πάρα πολύ. Μην κάτσετε με τα χέρια σταυρωμένα, γιατί το σύμπαν σάς δίνει τις καλύτερες επιρροές του. Επαγγελματικές Προβλέψεις Η ευστροφία σου, αλλά και η δυναμικότητά σου στον επαγγελματικό τομέα, θα είναι έντονες το Φεβρουάριο για εσένα. Πολλές καταστάσεις που δε σου άρεσαν στην εργασία σου, τώρα μπορείς να τις αλλάξεις για να νιώσεις καλύτερα. Ο Ερμής είναι με το μέρος σου και σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του. Μέχρι τις 26 του μήνα θα έρθουν πάρα πολλές ευκαιρίες στη δουλειά σου, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα σε απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σου. Θα πρέπει να περιορίσεις λίγο τα έξοδά σου και τις περιττές αγορές, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Καλά θα κάνεις να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, ώστε να αποφύγεις προβλήματα. Συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου θα έχουν επιτυχία, αρκεί βέβαια να κυμαίνονται σε λογικά πλαίσια.   
Υδροχόος
Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό στις 3/2 η αγάπη γεννιέται από μία μαγική «ιδιοτροπία» της τύχης, ή αναθερμαίνεται σε ανύποπτο χρόνο και για ανύποπτους λόγους. Ενθουσιασμός για νέους ανθρώπους και νέα σχέδια - αρέσεις! Αρέσεις εσύ, η ζωή σου, οι σκέψεις κι οι ιδέες σου. Η ανάδρομη κίνηση του Δία από τις 6/2 ευνοεί νέα πλάνα, αλλά ευνοεί και αναθεώρηση των μέχρι τώρα κινήσεών σας - και η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου σε βάζει να σκεφτείς εποικοδομητικά. Με τη διέλευση αυτή οι Υδροχόοι θα είστε εφευρετικοί, γοητευτικοί, εξωστρεφείς, και η προσωπική σας ζωή πολύ ενδιαφέρουσα. Με το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθύς στις 25 ίσως αμελήσεις οικονομικές υποχρεώσεις, ίσως παρασυρθείς σε σπατάλες και επιπολαιότητες. Καλό είναι να προσέχεις πάρα πολύ τι υπογράφεις με τον Ερμή στα Ψάρια! Με την έκλειψη στο Λέοντα στις 11/2, «κλωτσάς» άσχημα σε κάθε προσπάθεια ελέγχου ή καταπίεσης από το σύντροφό σου και νέοι έρωτες ίσως έχουν ήδη κατακλύσει το μυαλό σου! Με τη δεύτερη έκλειψη του μήνα στους Ιχθύς μην είστε εύπιστος, επιπόλαιος και πρόσεχε τι υπογράφεις. Βεβαιώσου ότι τα οικονομικά σου πλάνα και ο σχεδιασμός είναι ρεαλιστικά!
Ιχθύς
Γενικά: Έσοδα - αυτό είναι το πρώτο δώρο της Αφροδίτης στον Κριό, και έπονται και άλλα!   Από τις 6 με τον Δία ανάδρομο στον Ζυγό, τα Ψαράκια  θα ασχοληθείτε με δάνεια, φόρους, τράπεζες, κληρονομιές  αλλά και με τα οικονομικά του συντρόφου σας και, σαν καλά Ψάρια που σέβονται το ζώδιό τους,  θα αγχωθείτε μέχρι να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας, ίσως, δε, όλα τα παραπάνω γίνουν η αιτία να ψυχρανθείτε κάπως με το έτερό σας ήμισυ. Από τις 7 με τον Ερμή στον Υδροχόο θα προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε με θάρρος κάθε τι που σας εμπόδιζε μέχρι τώρα να είστε αποτελεσματικοί και αισιόδοξοι, θα ξεκαθαρίσετε σχέσεις και θα βάλετε στόχους που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας. Με το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθύς στις 25 του μήνα γίνεστε ευαίσθητοι (κι άλλο!) γενναιόδωροι (κι άλλο!), και η ήδη μαγική σας διαίσθηση λειτουργεί με διπλό καρμπυρατέρ. Η έκλειψη στο Λέοντα στις 11 του μήνα φέρνει τρομερό εκνευρισμό στα επαγγελματικά σου, αλλά φταις κυρίως εσύ που όσα θέλεις τα θέλεις χθες και ώρες ώρες σου είναι εντελώς αδύνατον να κάνεις έστω και την ελάχιστη υπομονή. Ένας παλιός έρωτας ίσως ξαναβρεί το δρόμο για την καρδιά και την πόρτα σου με την έκλειψη στο ζώδιό σου στις 26 - σκέψου πολύ καλά αν θα τον δεχθείς και υπό ποια καινούργια συνθήκη θα πρέπει να γίνει αυτό. Εάν βέβαια τελικά αποφασίσεις πως αξίζει τον κόπο...
  

Δειτε Επισης

Μάρτιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Φεβρουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιανουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Δεκέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Νοέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Οκτώβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Αύγουστος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιούλιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;