Αστρολογικές Προβλέψεις 6 - 12 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με κάτι τολμηρό. Ίσως δοκιμάσετε μια πολύ καυτερή συνταγή ή επιτέλους φλερτάρετε με κάποιο άτομο που είχατε βάλει στο μάτι από καιρό. Το θάρρος σάς ταιριάζει αυτή τη βδομάδα. Την Τρίτη και την Τετάρτη όμως, κάποιος που έχει το ίδιο θάρρος με εσάς, συνάδελφος ή φίλος, θα σας μπλέξει ίσως σε κάποιο καβγά. Η ένταση της εβδομάδας απαιτεί όπως ξεκουραστείτε το Σαββατοκύριακο.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή τη βδομάδα θα θέλετε να κάνετε πολλά, αλλά δεν θα ξέρετε από πού ν’ αρχίσετε. Οι αποφάσεις δεν έρχονται γρήγορα, ακόμη και για το τι ρούχα να φορέσετε. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια μακροπρόθεσμα σχέδια κι αυτό θα σας αγχώσει. Υπάρχουν φίλοι που θα χαρούν να σας βοηθήσουν. Προς το τέλος της εβδομάδας ίσως μάθετε κάτι που θα σας σοκάρει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Διασκεδάζετε πολύ με τους φίλους σας, είτε κάνοντας μεγάλα σχέδια είτε συζητάτε για σοβαρά θέματα. Όμως, θα έχετε κάποια προβλήματα επικοινωνίας στη δουλειά ή στην οικογένειά σας. Το καλύτερο στοίχημα της βδομάδας; Να περάσετε μπόλικο χρόνο με τους φίλους σας, να κάνετε διάφορα πράγματα και να δώσετε τις συμβουλές σας εκεί όπου χρειάζεται. Οι άνθρωποι λατρεύουν το χιούμορ αλλά και τη σοβαρότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι εντάξει να σκέφτεστε μεγάλα πράγματα. Εδώ και καιρό σκέφτεστε ν’ αγοράσετε κάτι σημαντικό και μεγάλο και τώρα ήρθε η στιγμή να προχωρήσετε. Απλά βεβαιωθείτε ότι είναι μέσα στο μπάτζετ σας. Όταν το κάνετε, προχωρήστε με τα μικρότερα πράγματα. Δώστε σημασία σε έναν μακρινό σας φίλο που έχει προβλήματα. Πάρτε τηλέφωνο έναν συγγενή που σκέφτεστε εδώ και λίγες μέρες, ακούστε τον γείτονά σας. Περάστε το Σαββατοκύριακο στο σπίτι.
 
ΛΕΩΝ
Η τύχη ήταν με το μέρος σας και δουλεύατε σαν μέλισσες και η βδομάδα αυτή έρχεται για να σας ανταμείψει. Μην σταματάτε να κάνετε όνειρα και να βάζετε στόχους, τόσο στο προσωπικό όσο και στο οικονομικό κομμάτι. Όσο πιο κοινωνικοί είστε, τόσο πιο χαρούμενοι θα νιώθετε. Την Παρασκευή συζητήστε με κάποιο άτομο του οποίου οι απόψεις μετρούν στο να πάρετε τις δικές σας αποφάσεις.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ίσως να πρέπει να οργανωθείτε λίγο καλύτερα από αυτή τη Δευτέρα. Τα πράγματα προχωρούν πολύ γρήγορα για εσάς. Όμως ό,τι σύστημα σκεφθείτε ν’ ακολουθήσετε καταρρέει. Ωστόσο, όσο προχωρά η βδομάδα, τα πάντα θα μπαίνουν σε μία τάξη. Φίλοι, πάρτι και πολλή ενέργεια γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο. Στα αισθηματικά σας προσέξτε τις συζητήσεις σας για ν’ αποφύγετε αχρείαστα δράματα. Μια συζήτηση θα σας δημιουργήσει προοπτικές.

ΖΥΓΟΣ
Εσύ και το πρόσωπο έχετε χημεία κι αυτό φαίνεται κι από τις συζητήσεις που έχετε. Θα ψάχνετε δικαιολογίες για να βλέπετε τον άνθρωπό σας αυτή τη βδομάδα, όμως οι υποχρεώσεις σας θα σας κρατούν απασχολημένους. Το Σαββατοκύριακο προσπαθήστε να αφήσετε το στρες πίσω σας. Ίσως σχεδιάσετε ένα μικρό δείπνο για φίλους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα σάς βρίσκει με αυτοπεποίθηση. Είστε ατρόμητοι! Μην αφήσετε μια συζήτηση με το αφεντικό σας να σας ρίξει, όσο ενοχλητικό κι αν είναι. Ίσως να μην πρέπει ν’ ασχοληθείτε και τόσο με τα επαγγελματικά σας αυτή τη βδομάδα. Εξάλλου, οι φίλοι σας θέλουν να σας δουν. Η υπομονή είναι το κλειδί για την Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο ετοιμαστείτε να δεχθείτε πολλά κομπλιμέντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όσο κι αν προσπαθείτε, οι συζητήσεις με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, γίνονται όλο και μικρότερες. Ευτυχώς, δεν θα έχετε πολύ χρόνο για να αγχωθείτε γι’ αυτό το θέμα. Τα πράγματα θα φτιάξουν σιγά - σιγά. Αυτό το Σαββατοκύριακο ίσως νιώθετε κάποια μελαγχολία, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Έχετε μεγάλα σχέδια στο μυαλό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχετε τις μαύρες σας στην αρχή της βδομάδας, η δουλεία σάς προκαλεί νεύρα, οι άνθρωποι σας προκαλούν νεύρα και γενικά τα πάντα γύρω σας, σας εκνευρίζουν. Όμως, στα μέσα της βδομάδας η διάθεσή σας βελτιώνεται. Προς το τέλος της βδομάδας θ’ αρχίσετε να σκέφτεστε καινούργια πρότζεκτ και κάποιοι θα προθυμοποιηθούν να σας βοηθήσουν. Βρείτε τρόπους να ψυχαγωγηθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ
Έχετε δυνατές ιδέες για το πώς πρέπει να κυλάνε τα πράγματα, αλλά να είστε σοφοί και να μην επιβάλλετε τη γνώμη σας σε άλλους. Όση λιγότερη κριτική ασκείτε, τόσο πιο χαρούμενοι είναι οι άλλοι γύρω σας. Αυτή είναι μία νέα στρατηγική που αν την ακολουθήσετε θα κάνετε θαύματα. Μην δίνετε τα χέρια σας σε ανθρώπους, αν δεν σιγουρευτείτε πρώτα ότι μπορείτε να τους εμπιστευτείτε.
 
  
 

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη