Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Τον Ιανουάριο θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις. Ωστόσο, η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη της επικοινωνίας, του Ερμή, μέχρι τις 8 Ιανουαρίου θα φέρει στην επιφάνεια προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα, τα οποία θα σε απασχολήσουν έντονα και ο χειρισμός τους απαιτεί προνοητικότητα από τη μεριά σου. Επειδή δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις τις αντιδράσεις και τους λεκτικούς πολέμους, προσπάθησε στο ενδεχόμενο μίας τέτοιας εκδήλωσης να μη βάλεις σε κίνδυνο μία σημαντική σου σχέση, ιδιαίτερα το διάστημα κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 στο ζώδιο του Καρκίνου. Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει να οργανώσεις καλύτερα την καθημερινότητά σου, αποφεύγοντας να εμπλακείς με ανθρώπους που δεν σου εγγυώνται ότι θα περάσεις καλά. Από τις 28 του μήνα και μετά, που ο κυβερνήτης σου Άρης θα εγκατασταθεί στο ζώδιό σου αρχίζει να φαίνεται περισσότερη τύχη και καλύτερες προοπτικές στη ζωή σου. Κάνε υπομονή. Αυτόν το μήνα θα περάσεις καλά με το σύντροφό σου, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Αφροδίτης από τις 3 και μετά στους Ιχθείς. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι κάποιες λεκτικές συγκρούσεις, οι οποίες όμως θα είναι προσωρινές. Εξαιρετικός μήνας είναι ο Ιανουάριος όσον αφορά στον έρωτα και την αγάπη και η καρδιά σου θα πλημμυρίσει από όμορφα συναισθήματα. Αν είσαι single, θα έχεις πολύ καλές ευκαιρίες και μεγάλη κοινωνικότητα. Οι σχέσεις που θα ξεκινήσεις τώρα θα είναι συναρπαστικές και πιθανόν να έχεις κρυφά συναισθήματα για κάποιο άτομο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, τα οποία αν τα εκδηλώσεις τις τελευταίες ημέρες του μήνα, που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα βρούνε την ανταπόκριση που θέλεις. Εκμεταλλεύσου το! Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξει ικανοποίηση, παρά του ότι θα εξακολουθούν να παραμένουν εκκρεμή και σε αμφιβολία κάποια μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Μερικές πιέσεις θα μπορούσαν να προκύψουν στις εργασιακές σου σχέσεις και στα κοινά σχέδια που έχεις με ορισμένους συναδέλφους σου. Θα πρέπει να είσαι επιφυλακτική σχετικά με τις επαφές με τους ανωτέρους σου, γιατί κάποιες υποψίες που έχουν για τη δουλειά σου θα τους δημιουργήσουν ανασφάλειες για την αποτελεσματικότητά σου. Προσπάθησε να αποφύγεις διπλωματικά διαμάχες και προβλήματα που θα προκληθούν και δώσε τόπο στην οργή, μέχρι να περάσει η αρνητική επιρροή από την ανάδρομη κίνηση του Ερμή. Στα οικονομικά σου θα υπάρχουν κέρδη και οικονομική πρόοδος. Θα έχεις κάποια οικονομική πίεση λόγω προσωπικών δανείων, αλλά θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Τα έσοδά σου θα είναι καλά και η δυνατότητα που θα έχεις να ξοδέψεις κάποια από αυτά, θα σε κάνει να χαρείς πολύ και θα νιώσεις ανακουφισμένη.

ΤΑΥΡΟΣ
Τον Ιανουάριο θα έχεις άγχος και ένταση, τόσο για οικογενειακά θέματα όσο και για επαγγελματικά. Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα φαίνεται ότι θα σε ταλαιπωρήσει άμεσα ή έμμεσα, καθώς περιορίζει αρκετά τις πιθανότητες διασκέδασης και σε υποχρεώνει να αντιμετωπίσεις νέες ευθύνες που θα σου ανατεθούν ή δεν θα σου αφήσει περιθώρια να κινηθείς άνετα και εύκολα. Στις 12 που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Καρκίνο, κάθε πρόβλημα που θα προκύψει μην το αφήσεις να διαιωνιστεί, φρόντισε να βρεις τη λύση ή να την επινοήσεις, αν χρειαστεί. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, με τις θετικές επιρροές που θα δεχτείς από τη νέα θέση του Άρη στον Κριό από τις 28 και μετά, οι φίλοι θα είναι συνεχώς κοντά σου για να σου προσφέρουν τη βοήθειά τους, ο σύντροφός σου δεν θα μπορεί να κάνει λεπτό μακριά σου και οι επαγγελματικές σου συνεργασίες θα σου προσφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη, που θα γεμίσουν το πορτοφόλι σου και θα αναπτερώσουν το πεσμένο σου ηθικό. Στα αισθηματικά σου, αυτόν το μήνα θα περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου και η ατμόσφαιρα θα είναι ζεστή και χαρούμενη. Τις ημέρες που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα -μέχρι τις 8 Ιανουαρίου- θα υπάρξει μια μικρή συναισθηματική απόσταση, αλλά θα είναι παροδική. Το μόνο πράγμα που θα σε εκνευρίσει είναι ότι ο σύντροφός σου θα θέλει να κυριαρχεί τις περισσότερες φορές και θα νιώσεις μεγάλη πίεση από τις ενέργειες του, ακόμη κι αν αυτές χαρακτηρίζονται από αγάπη και ανιδιοτέλεια. Αν είσαι single, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να συναντήσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και αν ακόμη δεν βρεις κάτι που θα σε ενθουσιάσει, σίγουρα μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να διασκεδάσεις. Η ανάπτυξη στη δουλειά σου θα έρθει χάρη στην εργατικότητα που επιδεικνύεις και στις προσπάθειες που έχεις καταβάλλει για να μείνεις συνεπής στο χρονοδιάγραμμα που σου έχουν επιβάλει οι ανώτεροί σου. Προσπάθησε να συνεργαστείς καλύτερα με τους συναδέλφους σου και μη φέρεσαι εγωιστικά το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα. Από εκεί και μετά, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να ανασυγκροτηθείς και θα σου δώσουν λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν. Τα οικονομικά σου πρέπει να τα αντιμετωπίσεις με αποφασιστικότητα και να μη δώσεις άλλες αναβολές σε οφειλές και παλιά χρέη, γιατί θα διογκωθούν περισσότερο καθώς περνά ο καιρός και δε σε συμφέρει. Ξόδεψε με μέτρο και να έχεις κατά νου ότι θα έχεις τη δυνατότητα να εξοικονομήσεις και κάποια χρήματα, για να νιώθεις ασφαλής. Μη διστάσεις να το κάνεις… για το καλό σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτόν το μήνα θα περάσεις δια πυρός και σιδήρου σε όλους τους βασικούς τομείς που σε απασχολούν. Από τη μία η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, αλλά και η Αφροδίτη στους Ιχθείς από τις 3 και μετά, που αναμοχλεύει ερωτικά ενδιαφέροντα, μπορεί να κάνουν πιο δελεαστικούς τους ανθρώπους στα μάτια σου, όμως βγάζουν και στην επιφάνεια εχθρούς και αντιπάλους, που ήταν στο παρασκήνιο. Το καλό πρέπει να το αξιοποιήσεις και το δύσκολο να το αντιμετωπίσεις έξυπνα και διπλωματικά. Όμως, μη χάνεις την ψυχραιμία σου μπροστά σε κάποιες μικρές αναποδιές που θα αντιμετωπίσεις. Μέσα σε όλη αυτήν την αναστάτωση, έχεις προοπτικές οικονομικού ανεφοδιασμού για την κάλυψη κάποιων αναγκών σου, που έχουν ήδη προκύψει. Από τις 28 του μήνα και μετά, με τον Άρη να εισέρχεται στον Κριό, το διάστημα προβλέπεται ιδανικό για τα αισθηματικά και τη διάθεσή σου, με αποτέλεσμα να τονιστούν η δημιουργικότητα και οι επιδόσεις σου. Στα αισθηματικά σου θα περάσεις όμορφες μέρες με το σύντροφό σου και οι επιθυμίες σου θα είναι… διαταγές! Κάποιες παρανοήσεις που θα προκληθούν τις ημέρες που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος, στις 12 στον Καρκίνο, πρέπει να τις ελέγξεις για να μη χαλάσει το ρομαντικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου και οφείλεις να έχεις το νου σου στα λόγια που θα πεις, για να μην προσβληθεί άθελά σου. Αν είσαι single, αυτήν την περίοδο θα έχεις θετικές εμπειρίες με τον Άρη να κινείται στους Ιχθείς και να σε ευνοεί. Ο αυξημένος ερωτισμός σου και η κοινωνικότητά σου θα ανοίξουν πόρτες σε ευρύτερους κοινωνικούς κύκλους και θα σε φέρουν σε επαφή με ιδιαίτερα αξιόλογα άτομα. Στα επαγγελματικά σου τον Ιανουάριο θα έχεις θετικές εξελίξεις. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, πρέπει να οργανώσεις καλύτερα το πρόγραμμά σου, ώστε να καλύψεις αποτελεσματικά τις υποχρεώσεις σου και να μην εκτεθείς στους ανωτέρους σου. Κάποιες παρανοήσεις, αναβολές και καθυστερήσεις που θα παρουσιαστούν, θα είναι παροδικές και δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας, γι’ αυτό προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμη. Οι δυσκολίες θα μειωθούν αισθητά την τελευταία εβδομάδα του μήνα και οι επικοινωνίες σου θα καλυτερέψουν, καθώς και το κλίμα στο εργασιακό σου περιβάλλον θα γίνει αισθητά πιο ομαλό. Στα οικονομικά σου θα έχεις κέρδη από διάφορες πηγές και με την τύχη στο πλευρό σου, όλο και κάτι θα εξοικονομήσεις τώρα. Φρόντισε μόνο να μην είσαι υπερβολική στη διαχείριση των χρημάτων σου και φτάσεις στα άκρα, είτε της απληστίας είτε της τσιγγουνιάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτόν το μήνα θα έχεις ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Παρά το γεγονός ότι ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα κινείται ανάδρομα μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη τα συναισθήματά σου απέναντι σε κάποιους ανθρώπους που είναι σημαντικοί στη ζωή σου. Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 στο ζώδιό σου, φρόντισε να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου και να βρεις τρόπους να υπερασπίσεις τα συμφέροντά σου, που θα κινδυνέψουν. Οφείλεις να σκέφτεσαι συγκρατημένα πριν διαχειριστείς τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σου και θα ήταν φρόνιμο να απαλλάξεις τον εαυτό σου από δυσκολίες που μπορείς να προβλέψεις. Κάνε υπομονή, δράσε με γνώμονα τη λογική σου και τις τελευταίες μέρες του μήνα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Υδροχόο στις 28, η τύχη θα ανταμείψει την υπομονή και την επιμονή σου. Άλλωστε, και τα οικονομικά σου θα είναι λίγο καλύτερα, παρά τη στενότητα που γενικότερα υπάρχει. Στα αισθηματικά σου η σχέση σου θα είναι θετική και θα είσαι δραστήρια και εξωστρεφής στην εκδήλωση των συναισθημάτων προς το σύντροφό σου. Με την Αφροδίτη να κινείται στους Ιχθείς από τις 3 και μετά και να σε ευνοεί, θα περάσεις ιδιαίτερα ρομαντικά και θα υπάρχει ευτυχία και πίστη στη σχέση σου. Αν είσαι single, θα εκπέμπεις τόσο έντονο ερωτισμό, που πολλοί θα είναι αυτοί που θα θελήσουν να σε προσεγγίσουν και να σε γνωρίσουν καλύτερα. Θα είναι στο χέρι σου λοιπόν να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο και πρέπει να το ψάξεις καλά, τώρα που οι επιλογές σου θα είναι περισσότερες. Στα επαγγελματικά σου βρίσκεσαι σε πολύ καλή φάση και θα έχεις πολλές καλές επιρροές που θα μπορούσαν να σε ωφελήσουν. Μην παίρνουν όμως τα μυαλά σου αέρα και συγκεντρώσου, γιατί ο ενθουσιασμός και ο παρορμητισμός που θα σου χαρίσει ο ανάδρομος Ερμής, μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια και μετά δεν θα ξέρεις πως να επιστρέψεις. Επικεντρώσου σε ακριβείς και άμεσους στόχους για να έχεις κέρδη και θετικά αποτελέσματα. Νέα έργα θα πρέπει να αναλαμβάνονται με προσοχή, ενώ τα παλαιότερα θα πρέπει να επιδιώκονται δυναμικά. Το εργασιακό σου περιβάλλον θα είναι πολύ θετικό και χαρούμενο και οι συνάδελφοί σου θα σου φανούν πολύ χρήσιμοι και βοηθητικοί στα επαγγελματικά χρέη που έχεις αναλάβει. Στα οικονομικά σου, εκτός από κάποια μεταβλητότητα που θα υπάρξει σε θέματα διαχείρισης χρημάτων, θα είσαι άνετη. Τα έσοδά σου θα αυξηθούν εξαιτίας της εργατικότητας που έχεις επιδείξει το τελευταίο τρίμηνο και οι στόχοι σου θα εκπληρωθούν. Απόλαυσέ το!

ΛΕΩΝ
Αυτόν το μήνα ενδεχομένως να αντιμετωπίσεις σκαμπανεβάσματα. Στο ξεκίνημά του ο Ερμής κινείται ανάδρομα και φέρνει αναταραχές και δυσάρεστες εκπλήξεις στη ζωή σου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά επαγγελματικά σχέδια που ήταν ένα βήμα προ των πυλών για να πραγματοποιηθούν. Μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, που θα λάβει τέλος και η ανάδρομη κίνησή του, οι μέρες προβλέπονται γεμάτες ένταση και συνεχείς ανατροπές, που θα κάνουν τα νεύρα σου… τσατάλια. Προσπάθησε να παραμείνεις προσεκτική στις σχέσεις σου με τους άλλους, απόφυγε τις εντάσεις στον αισθηματικό τομέα και μη βάζεις την ασφάλεια και την υγεία σου σε δοκιμασία. Θα χρειαστεί να κουραστείς περισσότερο από το συνηθισμένο με κάποια οικογενειακά σου θέματα, αλλά θα εξυπηρετηθείς από δικούς σου ανθρώπους σε κοινωνικά ή επαγγελματικά ζητήματα. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, με τον Άρη να κάνει την είσοδό του στον Κριό και τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Υδροχόο την ίδια μέρα, βελτιώνεται κατά πολύ η ψυχολογική σου κατάσταση.Στην αισθηματική σου ζωή θα είσαι πολύ χαρούμενη και θα υπάρξει ταύτιση ιδεών και αναγκών με το σύντροφό σου. Και οι δύο μαζί θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή και θα περάσετε ιδιαίτερα διασκεδαστικά τα βράδια σας, παρέα με φίλους και τις οικογένειές σας. Κρατηθείτε μόνο μακριά από συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, γιατί μπορεί να χαλάσουν το όμορφο κλίμα σε μία στιγμή και είναι κρίμα. Αν είσαι single, θα έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις τις καλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να ξεκινήσεις τώρα μία σχέση με ένα άτομο από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον, που θα ξανασυναντηθείτε τυχαία. Μην τον αφήσεις να φύγει, αλλά δώσε και στους δύο σας μία ευκαιρία, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις τον έρωτα που ψάχνεις στο πρόσωπό του. Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολλή όρεξη για δουλειά, αλλά δυστυχώς αρκετές θα είναι οι στιγμές που τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν όπως θα τα έχεις προγραμματίσει. Παρ’ όλο που θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου, πίσω από την πλάτη σου θα γίνονται αρνητικά σχόλια για το άτομό σου, που γρήγορα θα αποκαλυφθούν και θα σε στεναχωρήσουν. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις και τις άσχημες συζητήσεις και άσε το χρόνο να περάσει προς όφελός σου, γιατί η αλήθεια είναι ότι με το που ο Ερμής σταματήσει να κινείται ανάδρομα, από τις 8 Ιανουαρίου και μετά, η περίοδος θα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα και οι ιδέες σου θα καταπλήξουν τους πάντες. Στα οικονομικά σου τα έσοδά σου θα είναι καλά, αλλά ευμετάβλητα. Πρόσεξε πολύ τις ασταθείς τάσεις σου και μην ξοδεύεις αλόγιστα σε καταναλωτικά αγαθά και περιττές αγορές, γιατί στο τέλος δεν θα έχεις να πληρώσεις τις υποχρεώσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτόν το μήνα να περιμένεις εκπλήξεις. Παρ’ ότι ο Ιανουάριος δεν ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές για εσένα, λόγω των δυσκολιών στις επικοινωνίες σου που θα προκαλέσει η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή μέχρι τις 8, η περίοδος αυτή δεν θα είναι και τόσο δυσάρεστη όσο περιμένεις, λόγω των θετικών επιρροών που σου στέλνει η Αφροδίτη από τους Ιχθείς, από τις 3 και μετά, εξομαλύνοντας αρκετά την κατάσταση. Οι συγκυρίες και τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν, θα τονώσουν την ψυχολογία σου και θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλύτερα από ό,τι είχες υπολογίσει αυτό το διάστημα. Καλό βέβαια είναι να αποφύγεις αντιθέσεις στην προσωπική σου ζωή και να μην υπερβαίνεις τα όρια των συνομιλητών σου, είτε πρόκειται για τους συναδέλφους σου είτε για τα άτομα της οικογένειάς σου. Γύρω στις 12 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Καρκίνο, κάνε μία προσωρινή συνθηκολόγηση στις επαφές σου και άφησέ τες για αργότερα, προκειμένου να ζητήσεις εξηγήσεις ή να βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και την καλή σου διάθεση πάνω από όλα. Ευχάριστες στιγμές να περιμένεις τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου, που ο Άρης θα εισέλθει στον Κριό και θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, χαρίζοντάς σου ευχάριστες συγκινήσεις. Στα αισθηματικά σου θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, λόγω κάποιων αντιπαραθέσεων και της επιθετικότητας που θα σε διακατέχει απέναντι στο σύντροφό σου. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συναισθηματική απόσταση. Άφησε το χρόνο να κυλήσει και τα πράγματα πολύ σύντομα θα διορθωθούν σημαντικά. Αν είσαι single, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την Αφροδίτη στους Ιχθείς, θα εκπέμπεις πολύ υψηλή αυτοπεποίθηση και με το σεξαπίλ σου θα έλκεις το αντίθετο φύλο. Θα βιώσεις μια συναρπαστική κοινωνική ζωή και θα συναντήσεις το άλλο σου μισό μέσα στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον. Έχε το νου σου! Στα επαγγελματικά σου τον Ιανουάριο θα έχεις ομαλή έκβαση στις υποθέσεις σου. Θα νιώσεις ζωντάνια και πολύ θετική ενέργεια. Κάποιες καθυστερήσεις θα υπάρξουν, αλλά σύντομα θα δώσουν τη θέση τους σε πολύ καλές προοπτικές. Θα πρέπει να αποφεύγεις νέα σχέδια και επικίνδυνα ρίσκα, τουλάχιστον μέχρι τις 8 που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα. Οι συνάδελφοί σου θα σε υποστηρίξουν και θα είσαι πολύ δημιουργική, ενώ από εκεί και μετά οι στόχοι σου έχουν πολλές πιθανότητες να υλοποιηθούν. Στα οικονομικά σου θα υπάρχει ανάκαμψη και θα έχεις εισροή χρημάτων, από επιστροφές δανεικών του παρελθόντος.

ΖΥΓΟΣ
Τον Ιανουάριο θα περάσεις πολύ όμορφα. Αυτό λόγω της θέσης του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, που από τις 3 και μετά θα κινείται στους Ιχθείς και θα κάνει ευχάριστες τις ερωτικές σου υποθέσεις. Βέβαια, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα κινείται ανάδρομα μέχρι τις 8, γεγονός που θα φέρει ανατροπές στα επαγγελματικά σου σχέδια κι αλλιώς θα τα έχεις υπολογίσει τα πράγματα και αλλιώς θα σου έρθουν. Να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και να στρέψεις όλες τις αναποδιές προς το συμφέρον σου. Μέχρι τις 28 του μήνα, που ο Άρης θα κινείται στους Ιχθείς, ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν κάποιες κοινωνικές συναναστροφές και προσκλήσεις που θα σου κάνουν και ίσως τώρα να έχεις την ευκαιρία κάποιου ταξιδιού, που θα σε κάνει να φορτώσεις τις μπαταρίες σου στο μέγιστο βαθμό. Μη διστάσεις να το πραγματοποιήσεις και μην αφήσεις να σε σταματήσει για ακόμη μία φορά η ανασφάλειά σου. Η ζωή είναι εδώ και σε περιμένει για να τη ζήσεις. Μην της γυρνάς την πλάτη για ακόμη μία φορά! Στα αισθηματικά σου, η σχέση με το σύντροφό σου θα είναι τεταμένη και θα πρέπει να επανεξετάσεις κάποια πράγματα. Απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων τουλάχιστον μέχρι τις 8, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, αλλά αξιοποίησε το διάστημα αυτό για να σκεφτείς και να επανεξετάσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Από εκεί και μετά, τόλμησε να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν και σε στεναχωρούν. Θα βρεις την κατανόησή του. Αν είσαι single, πρέπει να κάνεις δραστικές ενέργειες για να απαλλαγείς μια και καλή από την παρουσία της. Δώσε την ευκαιρία στα άτομα που σε φλερτάρουν να γνωριστείτε καλύτερα και σίγουρα θα έρθεις αντιμέτωπη με πολύ ευχάριστες εκπλήξεις. Ο έρωτας είναι πολύ κοντά σου! Στα επαγγελματικά σου, οι μέρες θα είναι κάπως ασταθείς και αυτό δεν θα οφείλεται σε δική σου ευθύνη, αλλά στην ανάδρομη κίνηση του Ερμή. Πρέπει να είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις διάφορα μικροπροβλήματα και αναβολές, που θα αφορούν συμφωνίες που είναι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή τους. Το εξυπνότερο που έχεις να κάνεις, είναι υπομονή. Πάρε το χρόνο σου για να εξετάσεις καλύτερα τα ψιλά γράμματα που κρύβονται από πίσω τους, ώστε να είσαι σίγουρη μετέπειτα για τα αποτελέσματά τους. Το κλίμα στις σχέσεις με τους συναδέλφους θα είναι αρκετά καλό και θα μπορέσεις να τους συμβουλευτείς και να συζητήσεις μαζί τους. Στα οικονομικά σου θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες λόγω ορισμένων οικονομικών δεσμεύσεων που έχεις αναλάβει. Μην είσαι παράλογη στη διαχείρισή τους και φρόντισε να τις τακτοποιήσεις το διάστημα που θα έχεις χρήματα στο πορτοφόλι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Τον Ιανουάριο ενδεχομένως να αντιμετωπίσεις δυσκολίες, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά του. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα μέχρι τις 8 και αναστατώνει τόσο τις επικοινωνίες σου, όσο και αυτά που έχεις προγραμματίσει να κάνεις, φέρνοντάς σου αναβολές και εμπόδια. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 12 στον Καρκίνο, θα σε βοηθήσει να ανασυγκροτηθείς και θα σου δώσει την ευκαιρία να ηρεμήσεις λίγο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι υποχρεώσεις σου δεν θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι πολύ καλύτερο για εσένα, με την Αφροδίτη και τον Άρη (μέχρι τις 28) να κινούνται στους Ιχθείς και να γλυκαίνουν τις συναναστροφές σου αλλά και τη διάθεσή σου. Το διάστημα αυτό είναι καλό για να περάσεις όμορφα και να προετοιμάσεις τις δουλειές του προσεχούς διαστήματος.Στα αισθηματικά σου, ο μήνας ξεκινά με αρκετές δυσκολίες στην επικοινωνία με το σύντροφό σου, αφού άλλα θα λες εσύ κι άλλα θα καταλαβαίνει εκείνος, όπως και το αντίθετο. Βελτίωση θα έρθει πολύ αργότερα, γι’ αυτό κράτησε ένα χαμηλό προφίλ και μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα, γιατί στο τέλος θα μείνεις μόνη σου. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι θα είναι τόσες πολλές οι υποχρεώσεις που θα έχεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, που δύσκολα θα βρεις χρόνο για να ασχοληθείς με αυτό το θέμα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις όσο πιο χαλαρά και διασκεδαστικά μπορείς, να ξεκουραστείς και να συναντήσεις φίλους που έχεις να δεις καιρό. Κι αν είναι ο έρωτας να σε συναντήσει… να είσαι σίγουρος πως θα έρθει απρόσκλητος! Στα επαγγελματικά σου θα έχεις αρκετές πιέσεις λόγω του ανταγωνισμού που θα επικρατεί, ενώ οι ανώτεροι ή οι συνάδελφοι σου θα είναι κάπως εχθρικοί, όχι επειδή θα έχουν κάτι συγκεκριμένο να σου προσάψουν, αλλά λόγω της γενικότερης ασυνεννοησίας και ανησυχίας που θα επικρατεί εξ αιτίας της ανάδρομης κίνησης του πλανήτη της επικοινωνίας, Ερμή. Θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να δεις βελτιώσεις και να είσαι ικανοποιημένη, ακόμη κι αν καταφέρεις να κρατήσεις σε καλά επίπεδα το έργο που έχεις αναλάβει. Κάποιες σημαντικές αποφάσεις θα πρέπει να τις αναβάλεις για μετά τις 8 του μήνα, που τα πράγματα θα είναι πιο ρεαλιστικά και οι πλανήτες δεν θα σε παραπλανούν. Τα οικονομικά σου θα σου προκαλέσουν κάποια μικρή ανησυχία, αλλά από τα μέσα του μήνα και μετά θα υπάρξουν καλύτερες εισροές και θα τα δεις να βελτιώνονται. Θα μπορούσαν να υπάρχουν κάποιες εισροές από πηγές εντελώς αναπάντεχες, αρκεί να είσαι προνοητική. Ακόμα, οι δαπάνες θα είναι υψηλότερες από το κανονικό, γι’ αυτό θα πρέπει να προσπαθήσεις και να παραμείνεις υπεύθυνη στη διαχείριση των χρημάτων σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τον Ιανουάριο θα έχεις αρκετές εναλλαγές. Θα θέλεις να έχεις τα πάντα υπό έλεγχο και θα επιδιώκεις να καθοδηγήσεις τους ανθρώπους γύρω σου, ενώ κάποια προσωρινά εμπόδια θα παρουσιαστούν στη ζωή σου εξαιτίας της ανάδρομης κίνησης που θα εκτελέσει ο Ερμής μέχρι τις 8. Το διάστημα αυτό θα νιώθεις πεσμένη, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά, ενώ θα υπάρξει και αύξηση του άγχους σου που θα σε κουράσει πολύ και αρκετές θα είναι οι στιγμές που θα σε φέρνουν στα όριά σου. Ωστόσο, από εκεί και μετά θα έχεις την τύχη και την ικανότητα να μετατρέψεις τις καταστάσεις προς όφελος σου και θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου για να λύσεις κάποια σημαντικά θέματα που σε απασχολούν. Με τον Άρη να παραμένει στους Ιχθείς μέχρι τις 28 και την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο από τις 3 και μετά, να θυμάσαι ότι η περίοδος είναι ιδανική για να διασφαλίσεις τα συμφέροντά σου και να πλησιάσεις συναισθηματικά τα άτομα της οικογένειάς σου.  Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να προσέχεις πολύ τις κουβέντες που κάνεις με το σύντροφό σου και να ελέγξεις τον θυμό σου για να υπάρξει ισορροπία στη σχέση σου. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα που θα σου φέρει ο ανάδρομος Ερμής, θα σου χαλάσουν τη διάθεση και θα σε γεμίσουν ανασφάλειες. Θα αισθάνεσαι ζήλια και κτητικότητα, ενώ η επιθετικότητα που θα σε καταβάλλει δεν θα είναι και ο καλύτερος σύμβουλος που θα μπορούσες να έχεις. Αν είσαι single, να περιμένεις κάποια μικρή απογοήτευση από ένα πρόσωπο που έχεις γνωρίσει τελευταία, γιατί τελικά θα αποδειχθεί ότι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. Μην στεναχωριέσαι όμως, γιατί τον ερχόμενο μήνα θα υπάρξουν πολύ καλές προοπτικές για να συναντήσεις και να εμπλακείς με πιο αξιόλογους ανθρώπους.Στα επαγγελματικά σου αυτός ο μήνας θα σου προσφέρει ανάμεικτες εμπειρίες. Στο ξεκίνημά του θα είσαι λίγο επιθετικός, επειδή θα υπάρχουν καθυστερήσεις και αναβολές, που θα προκαλεί η ανάδρομη κίνηση του Ερμή και θα φέρουν το νευρικό σου σύστημα στα όριά του. Προσπάθησε να μείνεις ήρεμη, ώστε να έχεις όσο το δυνατόν λιγότερες ζημιές γίνεται. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς από τις 3 και μετά, θα σου χαρίσει νέες κοινωνικές επαφές που θα είναι προς όφελός σου και θα σε βοηθήσουν σημαντικά στην προώθηση των στόχων σου. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου, αλλά απαιτείται διπλωματία για να εξασφαλίσεις την καλή σχέση με τους προϊσταμένους σου. Στα οικονομικά σου θα έχεις πιέσεις λόγω κάποιων απρόβλεπτων οικονομικών εκροών. Μετά τα μέσα του μήνα θα υπάρξει καλύτερη εισροή χρημάτων αλλά και ρευστότητα και δεν θα ανησυχείς τόσο πολύ για τα οικονομικά σου. Αυτό που απαιτείται τώρα, είναι καλύτερος οικονομικός σχεδιασμός και τα έσοδά σου θα βελτιωθούν και θα διατηρηθούν σε καλή κατάσταση. Παλιές επενδύσεις θα μπορούσαν να σου προκαλέσουν ανησυχία. Θα πρέπει να αποφύγεις την πραγματοποίηση σημαντικών επενδύσεων ή οποιαδήποτε κερδοσκοπία, γιατί θα ζημιωθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτόν το μήνα θα κουραστείς αρκετά, από την άλλη όμως θα έχεις και θετικές εξελίξεις. Ο Ερμής, που θα κινείται ανάδρομα μέχρι τις 8, θα σε ωθήσει να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να αξιοποιήσεις όσα εκφραστικά μέσα έχεις στη διάθεσή σου. Καινούριες γνωριμίες, ποικίλες καταστάσεις, εντυπώσεις, διερχόμενοι πειρασμοί θα εμπεριέχονται στην καθημερινότητά σου την περίοδο που η Αφροδίτη θα κινείται στους Ιχθείς, από τις 3 και μετά. Από τις 28 του μήνα και μετά, που ο Άρης θα επισκεφτεί το ζώδιο του Κριού, κινήσου μεθοδικά και αποφασιστικά. Πρέπει να ξέρεις τι περιθώριο έχεις για απολαύσεις και τι πρέπει να αποφύγεις για το δικό σου συμφέρον. Μην αφήσεις στην τύχη την εξέλιξη μιας σημαντικής πρότασης που θα σου γίνει και μην αμελήσεις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι. Στα αισθηματικά σου θα έχεις αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα καταλήξουν σε κάτι σταθερό. Μια πολύ θετική και ικανοποιητική χρονική περίοδος για τα ερωτικά σου, θα υπάρξει αυτόν το μήνα στη ζωή σου, με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από τη θέση της Αφροδίτης στους Ιχθείς. Το σεξαπίλ και τα ερωτικά πάθη θα αρχίσουν να αυξάνονται και οι προκλήσεις και τα φλερτ θα σε κυριεύσουν ευχάριστα. Αν είσαι δεσμευμένη, ο σύντροφός σου μπορεί να είναι ευέξαπτος και να σου δημιουργήσει δυσκολίες γύρω στις 12 Ιανουαρίου που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στον Καρκίνο, αλλά καλά θα κάνεις να μη δώσεις σημασία. Άφησέ τον να λέει τα δικά του και μην μπεις σε διαδικασίες να συζητήσεις τα γούστα του. Μπόρες είναι και θα περάσουν όσο γρήγορα έρθουν. Τα επαγγελματικά σου θα είναι σε φάση υψηλής ανάπτυξης και προόδου. Οι εργασίες σου θα επεκταθούν και θα υπάρξει ταχεία πρόοδος που θα οφείλεται στη σκληρή σου δουλειά. Τα δημιουργικά σου έργα θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα και θα έχεις την υποστήριξη των ατόμων που είναι δίπλα σου, καθώς επίσης και των ανωτέρων σου. Η εργατικότητα που επιδεικνύεις έχει πολλές πιθανότητες να σου επιφέρει την επέκταση που επιδιώκεις. Θα υπάρχει ανάπτυξη και έντονη δραστηριότητα, η οποία θα είναι ακόμα πιο έντονη το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, που η αρνητική επιρροή της ανάδρομης πορείας του Ερμή θα αρχίσει να εξασθενεί. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Θα υπάρξει κάποια ανησυχία λόγω της έλλειψης ρευστότητας χρημάτων, αλλά με καλή διαχείριση θα ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά και προς το συμφέρον σου. Οι επενδύσεις που θα κάνεις τώρα, θα σου αποφέρουν καλές αποδόσεις στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τον Ιανουάριο θα πρέπει να διαχειριστείς ένα πλανητικό σκηνικό που θα εντείνει τις συναισθηματικές σου ανάγκες, αλλά ενδέχεται κιόλας να σε μπλοκάρει συναισθηματικά. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, του πλανήτη της επικοινωνίας μέχρι τις 8, διατηρεί την "κρίση" στα αισθηματικά σου, ωστόσο η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 3 και μετά θα σου προσφέρει αντίδοτα, γι’ αυτό και υπάρχει ακόμα και το ενδεχόμενο ενός μικρού θαύματος που θα επαναφέρει το χαμένο ενδιαφέρον στην προσωπική σου ζωή. Κι αν τελικά αυτό δεν συμβεί στον αισθηματικό σου τομέα, θα προκύψει στον κοινωνικό ή στον επαγγελματικό, έστω και περιστασιακά. Πάντως μην αφήσεις σε καμία περίπτωση αυτόν το μήνα να πάει χαμένος, χωρίς να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα για να υποδεχτείς τον επόμενο πιο ανάλαφρη. Η αισθηματική σου ζωή ζητάει την προσοχή σου. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα σε κάνει να εκπέμπεις εμπιστοσύνη και έντονο σεξαπίλ, κι αν είσαι ακόμη single θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να δημιουργήσεις τώρα μία νέα σχέση με πολλές και σοβαρές πιθανότητες μελλοντικής εξέλιξης. Αν πάλι είσαι δεσμευμένη, θα χρειαστεί προσπάθεια και κόπος από τη μεριά σου για να διατηρήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Πρέπει να προσέχεις αυτά που λες και αυτά που κάνεις, γιατί οι παρεξηγήσεις παραμονεύουν να πληγώσουν την ψυχή και των δύο. Οι τελευταίες μέρες του μήνα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και τον Άρη να εισέρχεται στον Κριό στις 28, θα σου χαρίσουν μεγάλες χαρές και συναισθηματική πληρότητα. Θα διασκεδάσεις με το σύντροφό σου και θα απολαύσεις έντονες ερωτικές στιγμές. Στην καριέρα σου θα είσαι σε μια ενεργητική φάση. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες και υψηλό επίπεδο δραστηριότητας. Μια τάση να τα κάνεις όλα γρήγορα θα πρέπει να περιοριστεί, ώστε να έχεις καλύτερα και πιο βέβαια αποτελέσματα. Θα πρέπει να επικεντρωθείς σε έναν συγκεκριμένο στόχο και να αποφύγεις τα νέα ανοίγματα κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Μόνο με σκληρή δουλειά θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα και θα ανταμειφτείς. Πρέπει επίσης να έχεις επίγνωση του ανταγωνισμού και να λαμβάνεις υπόψη τις συμβουλές των ανωτέρων σου. Τα οικονομικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις καλά κέρδη από πολλές πηγές. Η σκληρή δουλειά, οι κοινωνικές σχέσεις και οι νέες ιδέες θα αποφέρουν αυξημένα έσοδα. Τα αλόγιστα έξοδα θα πρέπει να αποφεύγονται όμως, αν θέλεις να κρατήσεις και κάποια χρήματα στην άκρη.

ΙΧΘΕΙΣ
Τον Ιανουάριο θα περάσεις αρκετά ευχάριστα στην καθημερινότητά σου και οι περισσότερες υποθέσεις που σε απασχολούν θα έχουν θετική έκβαση. Με την Αφροδίτη από τις 3 και μετά στο ζώδιό σου, αλλά και με τον Άρη επίσης στο ζώδιό σου μέχρι τις 28, η κοινωνική σου ζωή θα είναι στα φόρτε της και πολλές θα είναι οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να την εμπλουτίσεις και να γνωρίσεις πολλούς και αξιόλογους ανθρώπους. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σε κάνουν να ανοίξεις ευκολότερα τους δρόμους για την επίτευξη των στόχων σου και θα αισθάνεσαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τα επιτεύγματά σου. Διάφορες επενδύσεις που έγιναν στο παρελθόν, θα μπορούσαν να σου αποδώσουν καλά κέρδη τώρα, με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα μέχρι τις 8 του μήνα και να ευνοεί τέτοιου είδους δραστηριότητες. Πρόκειται για ένα μήνα που θα είσαι πολύ δυναμική και θα εργαστείς σκληρά. Θα έχεις ένα έντονο ενδιαφέρον για πνευματικά θέματα και οι αποδράσεις που θα κάνεις, θα σε ανανεώσουν ψυχολογικά και θα σου φτιάξουν αισθητά τη διάθεση. Στην αισθηματική σου ζωή θα υπάρξει στασιμότητα, ενώ επειδή θα εργάζεσαι πάρα πολύ, αυτό θα σε κάνει να μην μπορείς να εκμεταλλευτείς κάποιες καλές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι ικανοποιητική και θα εκπέμπεις έντονο σεξαπίλ. Αν είσαι δεσμευμένη, στις 12 του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Καρκίνο μπορεί να υπάρξει ένα μπλοκάρισμα στην έκφραση των συναισθημάτων σου, που θα είναι όμως προσωρινό, γι’ αυτό μη δώσεις περισσότερη έκταση από όση χρειάζεται. Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι αντιφατικά. Στο ξεκίνημα του μήνα υπάρχει πιθανότητα να έρθεις αντιμέτωπη με τη ζήλια και τον ανταγωνισμό κάποιων συναδέλφων σου και οφείλεις πάνω από όλα στον εαυτό σου να τους αντιμετωπίσεις διπλωματικά και έξυπνα, ώστε να αποφύγεις περαιτέρω αρνητικές εξελίξεις. Μην δώσεις έκταση στα λόγια τους και προσπέρασέ τους με διακριτικότητα. Κατά τα άλλα, οι αρμοδιότητες που θα έχεις θα είναι πολλές, γεγονός που θα σου προσθέσει μεγαλύτερο άγχος και πίεση. Καλό θα ήταν να μην κάνεις αυτόν το μήνα μεγάλες αλλαγές στην εργασία σου, αλλά ούτε και νέα σχέδια. Θα πρέπει να δουλεύεις βάση προγράμματος και όσο το δυνατόν σκληρότερα, για να έχεις τα μέγιστα αποτελέσματα. Απόφυγε την υπερβολική εξάρτηση από τους συναδέλφους, γιατί θα μπορούσε να σου επιφέρει ζημιές χωρίς να το καταλάβεις. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, αυτά θα παραμείνουν σταθερά αυτόν το μήνα. Αν έχεις επιχείρηση, κάποιες οικονομικές απαιτήσεις θα σε αποσυντονίσουν για λίγο, κάποια έκτακτα έξοδα θα σου προκαλέσουν ανησυχίες, ενώ καλό θα ήταν να προσέξεις και τις επενδύσεις που θα κάνεις. Θα ήταν καλύτερα να προγραμματίσεις πολύ καλά οποιεσδήποτε οικονομικές δεσμεύσεις. Επίσης, θα πρέπει να είσαι προσεκτική σχετικά με τα οικονομικά σου και τις επενδύσεις. Τα έσοδά σου θα είναι καλά, αν και ακανόνιστα κάποιες φορές.   

Δειτε Επισης

Φεβρουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιανουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Δεκέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Νοέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Οκτώβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Αύγουστος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιούλιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Απρίλιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;