Tα ζώδια της εβδομάδας 26/12/16 - 1/1/17

Κριός

Ενώ οι μέρες έχουν θετική ενέργεια και η ατμόσφαιρα γίνεται όλο και πιο ερωτική καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος του χρόνου, έχουμε μια μικρή παραφωνία στις 26, την αντίθεση του Δία με τον Ουρανό που μπορεί να φέρει μια ασάφεια σε μια σχέση ή Τη σχέση, κάτι που μπορεί να σε προβληματίζει προσωρινά. Επίσης, κάποιοι μπορεί να είναι κάπως αλλοπρόσαλλοι ή και πιεστικοί αλλά δεν χρειάζεται κανένας αιφνιδιασμός. Η νέα Σελήνη στις 29 πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο των επαγγελματικών σου και αυτό είναι καλό νέο. Τις δέκα μέρες που ακολουθούν θα έχεις ευκαιρίες να βελτιώσεις την κατάσταση των επαγγελματικών σου ό, τι κι αν σημαίνει αυτό. Να βελτιώσεις τις σχέσεις σου, να δημιουργήσεις νέες συνεργασίες, να προβάλλεις τη δουλειά σου. Μόνο τους ανταγωνισμούς να προσέχεις, δηλαδή απλώς να αδιαφορείς για αυτούς όσο γίνεται και να μην μπαίνεις σε διαδικασίες που θέλουν οι άλλοι. Εσύ απλώς δώσε τον καλύτερό σου εαυτό σε ό, τι κάνεις.

Ταύρος

Η αντίθεση του Δία με τον Ουρανό μπορεί να είναι ένδειξη μιας σύγχυσης σε σχέση με ένα συγκεκριμένο θέμα που κατά πάσα πιθανότητα αφορά ένα επαγγελματικό εγχείρημα, είναι και ανάδρομος ο Ερμής, οπότε αν αυτές τις μέρες εσένα σε τρώει η δουλειά, μάλλον πρέπει να το πάρεις λίγο πιο χαλαρά και να κάνεις προσεκτικό έλεγχο για τυχόν λάθη. Παρ’ όλα αυτά, το κλίμα είναι όντως γιορτινό και ερωτικό. Και υπάρχει και το ενδεχόμενο να κάνεις ένα ταξίδι, να έχεις επαφές με το εξωτερικό, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου με κάποιο τρόπο. Και το πιο σημαντικό, να δεις μια κατάσταση ή έναν άνθρωπο από μια διαφορετική οπτική γωνία από ό, τι τα έβλεπες μέχρι τώρα. Σαν να αλλάζει η πραγματικότητα – που δεν αλλάζει, ο τρόπος που τη βλέπεις είναι απλώς διαφορετικός.

Δίδυμοι


Ο έρωτας αυτές τις μέρες είναι μια υπόθεση που μπορεί να διεκδικεί όλη την προσοχή και την ενέργειά σου. Υπάρχει βέβαια και η αντίθεση του Δία με τον Ουρανό στις 26 που μπορεί να φέρνει μια ασάφεια σε αυτόν τον τομέα, ίσως με μια νέα γνωριμία. Όμως πρόκειται για μια παρένθεση στις θετικές εξελίξεις, ο Δίας, εξάλλου, βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή θέση για τη συναισθηματική σου ζωή και αυτό θα φαίνεται όλο τον χρόνο. Προς το παρόν φρόντισε τον εαυτό σου όσο περισσότερο μπορείς. Γιατί ο πιο συναρπαστικός άνθρωπος δεν είναι ο νάρκισσος φυσικά, είναι αυτός που ξέρει να φροντίζει και να αγαπάει τον εαυτό του και μπορεί να κάνει το ίδιο και για τους άλλους εύκολα. Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 29 εντείνει το πάθος. Και συμβάλλει ώστε ο Ιανουάριος να είναι ένας άκρως ενδιαφέρον μήνας για τη δουλειά και τα οικονομικά σου. Τίποτα δεν έρχεται τυχαία, όλα έρχονται λόγω των επιλογών και της προσπάθειάς σου. Για αυτό, όταν έρθουν, μην τα παραμελείς και τα θεωρείς δεδομένα, αλλά σεβάσου τα και προσπάθησε να τα διατηρήσεις.

Καρκίνος

Η αντίθεση του Δία με τον Ουρανό στις 26 μπορεί να είναι ένδειξη προβληματισμού σε σχέση με το πώς να προλάβεις να συνδυάσεις την οικογενειακή σου ζωή με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις – κάτι που μπορεί να φαίνεται δυσκολάκι αυτές τις μέρες. Μπορεί και να υπάρχουν κάποιες ασάφειες στη δουλειά, που να δυσκολεύουν λίγο την κατάσταση, λόγω ανάδρομου Ερμή κυρίως. Όμως οι ασάφειες θα ξεκαθαριστούν και θα επανέλθει η θετικότητα. Η νέα Σελήνη στις 29 είναι εκπληκτική, αφορά στη συντροφική σου ζωή και τις συνεργασίες και μπορεί να φέρει νέα ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να δικτυωθείς, ενδεχομένως να προχωρήσεις σε μια σχέση.

Λέων

Η αντίθεση του Δία με τον Ουρανό στις 26 μπορεί να φέρει έναν προβληματισμό σχετικά με την επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο και σε αυτό συμβάλει και ο ανάδρομος Ερμής. Η μέρα μπορεί να έχει μια δυσκολία λόγω της αντίθεσης του Δία με τον Ουρανό και αν σκέφτεσαι να καταλήξεις σε μια συμφωνία, καλύτερα να περιμένεις λίγες μέρες, ΤΩΡΑ βρήκες κι εσύ να υπογράψεις, μέσα στις γιορτές και με ανάδρομο Ερμή; Η νέα Σελήνη στις 29 είναι εξαιρετικά σημαντική για την καθημερινότητά σου, γιατί φαίνεται ότι αποφασίζεις να την δομήσεις με διαφορετικό τρόπο ώστε να είναι πιο λειτουργική και περισσότερο ευχάριστη, και μάλλον πρέπει να το κάνεις. Επίσης φαίνεται πιθανό ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα κατά το δεκαήμερο που ακολουθεί.

Παρθένος

Η αντίθεση του Δία με τον Ουρανό στις 26 μπορεί να φέρνει έναν προβληματισμό σε σχέση με το πώς να διαχειριστείς τα οικονομικά σου αλλά ο προβληματισμός ευτυχώς δεν θα κρατήσει πολύ και μην ξεχνάμε ότι οι μέρες είναι εκπληκτικές και όσο προχωράμε προς τον Ιανουάριο γίνονται όλο και καλύτερες. Το πιο συναρπαστικό νέο βέβαια είναι η νέα Σελήνη στις 29 στον πέμπτο οίκο σου, η οποία σχετίζεται με τον έρωτα και το πάθος. Είναι μια εκπληκτική νέα Σελήνη που μπορεί να φέρει ένα νέο άτομο στη ζωή σου, ένα πολύ δυνατό συναίσθημα, μια νέα σχέση. Και φυσικά σε αφορά αν είσαι ήδη σε σχέση, τα αισθήματα γίνονται πιο έντονα, η αίσθηση οικειότητας επίσης, Ένα άλλο σενάριο είναι να αποφασίσεις να αποκτήσεις απόγονο ή να ασχοληθείς με ένα δημιουργικό σχέδιο, πάντως ό, τι και να είναι αυτό, θα του δοθείς με πάθος.

Ζυγός

Η αντίθεση του Δία με τον Ουρανό στις 26 μπορεί να αποτελεί ένδειξη μιας ασάφειας σε μια σχέση, στη Σχέση ή σε μια συνεργασία και μπορεί να χρειαστεί να γίνουν κάποιες διευκρινίσεις για να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να αποφευχθούν παρερμηνείες. Επίσης, μην αγχώνεσαι
Ζυγέ, μερικές φορές φαντάζεσαι πράγματα που μάλλον είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και που τα διογκώνεις μέσα σου εσύ ο ίδιος. Η νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σου είναι εξαιρετική και εκτός από ζεστές οικογενειακές στιγμές φέρνει και νέα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια, θετικά νέα. Ίσως αυτή την περίοδο προετοιμάζεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή και μια μετακόμιση.

Σκορπιός

Είναι πιθανό με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω και τη νέα Σελήνη στο ίδιο σημείο να έχεις επαφές με πρόσωπα από το παρελθόν και να μπαίνεις σε μια διαδικασία επαναξιολόγησης ορισμένων σχέσεων. Και είναι επίσης πιθανό ένα πρόσωπο από αυτά (ή και περισσότερα) να έρχεται από το ερωτικό παρελθόν και εκεί να δεις η επαναξιολόγηση τι περιλαμβάνει: όχι μόνο το εν λόγω πρόσωπο, αλλά και τον εαυτό σου, τον καιρό εκείνο και τον τωρινό, τις επιλογές σου και τις απόψεις σου. Είσαι όμως πιο μαχητικός από ποτέ σε θέματα αισθηματικά και δεν επιτρέπεις κανέναν περιορισμό και κανένα πρέπει ή καμία παρότρυνση από τρίτα πρόσωπα ακόμη και αγαπημένα. Και καλά κάνεις. Η αντίθεση του Δία με τον Ουρανό μπορεί να κάνει λίγο πιο κομπλικέ την κατάσταση μέσα σου από ό, τι πραγματικά είναι, αλλά αυτή η πολυπλοκότητα θα σε οδηγήσει σε μια αρμονική κατάσταση. Πρόσεξε πάντως λίγο την επικοινωνία, ιδιαίτερα με τον σύντροφό σου. Η αγάπη είναι που μετράει πάνω από όλα και όχι οι ανταγωνισμοί.


Τοξότης

Η νέα σελήνη στις 29 αποτελεί μια ένδειξη ότι τα οικονομικά σου μπορούν να έχουν θετικές εξελίξεις στο δεκαήμερο που θα την ακολουθήσει και ότι μπορούν να γίνουν νέα ξεκινήματα σε αυτόν τον τομέα. Έτσι κι αλλιώς, αυτό υποδηλώνει μια τόσο θετική νέα Σελήνη, ότι ξεκινάει κάτι καινούριο στον τομέα στον οποίο πραγματοποιείται, ότι γυρίζεις σελίδα και προχωράς, εκμεταλλεύεσαι νέες ευκαιρίες, έχοντας αποκτήσει γνώση από τα μαθήματα του παρελθόντος. Στο ίδιο σημείο είναι ανάδρομος ο Ερμής, οπότε το παρελθόν έχει όντως σημασία και για αυτά που σου έχει διδάξει, αλλά και για τις ευκαιρίες και τα πρόσωπα που επιστρέφουν ενδεχομένως.

Αιγόκερως

Μια νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 29 είναι ένδειξη ότι ο νέος χρόνος με τον νέο σου εαυτό συμπίπτουν. Ήδη γίνονται πολλές αλλαγές μέσα σου με τον Πλούτωνα εδώ και χρόνια μαζί σου, τώρα όμως εκτός από αυτές που είναι σταθερές και αργές, γίνονται και νέα ξεκινήματα: κάποια από αυτά τα επιθυμείς και τα προκαλείς εσύ και κάποια άλλα γίνονται από μόνα τους, ως φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Το παρελθόν παίζει σημαντικό και διδακτικό ρόλο αυτή την περίοδο με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου. Η μέρα των Χριστουγέννων έχει μία εκπληκτική όψη που αφορά στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου, μια νέα πρόταση είναι πιθανή ή η δική σου απόφαση να υλοποιήσεις ένα σχέδιο που προετοιμάζεις. Αν πρόκειται για κάτι εντελώς νέο περίμενε λίγο να αρχίσει να κινείται ορθόδρομα ο Ερμής για να είσαι και σίγουρος ότι στην πορεία δεν θα υπάρχουν καθυστερήσεις. Αν έχει ξεκινήσει από το παρελθόν, τότε κάνε ότι είναι να κάνεις τώρα άφοβα.

Υδροχόος

Η μέρα των Χριστουγέννων έχει μια καταπληκτική όψη που σε αφορά άμεσα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον υπερτυχερό Δία στον υπερτυχερό ένατο οίκο, της θετικότητας, της αισιοδοξίας, της γνώσης και των ταξιδιών. Είναι όλα πιθανά αυτές τις μέρες, όπως και ένα σενάριο έρωτα και πάθους. Είναι μια περίοδος Υδροχόε κατά την οποία μπορείς να χτίσεις νέα πράγματα, να προετοιμάσεις μια νέα χρονιά όπως τη θες και να παλέψεις για αυτά που θέλεις και χρειάζεσαι εν γένει. Η νέα Σελήνη στις 29, επίσης, σε προετοιμάζει εσωτερικά για όλα αυτά, σαν δηλαδή να σου θέτει το θέμα της συμφιλίωσης και της συνεργασίας με τον εαυτό σου. Το να αποδέχεσαι τον εαυτό σου δεν σημαίνει φυσικά ότι θα δεχτείς δογματικά και εγωιστικά τις απόψεις σου και όλα σου τα στοιχεία ως μόνο θετικά, αλλά το αντίθετο, ότι θα αναγνωρίσεις και τις αδυναμίες σου και ότι αντί να κατηγορείς αυτές ή τον εαυτό σου για αυτές, θα τις χρησιμοποιήσεις ως σημάδια που σου δείχνουν τι πραγματικά χρειάζεσαι και θέλεις για να προχωρήσεις.

Ιχθύες

Από τη μέρα των Χριστουγέννων ίσως αρχίσεις να νιώθεις μια εσωτερική αλλαγή, μια ηρεμία και μια αίσθηση αρμονίας και ισορροπίας, ακόμη και στο ενδεχόμενο τα πράγματα γύρω σου να μη φαίνονται και τόσο ισορροπημένα. Όμως είναι αλήθεια ότι το πώς είσαι μέσα σου είναι πιο σημαντικό από αυτό που συμβαίνει έξω. Είσαι και γεμάτος ενέργεια για να κάνεις νέα πράγματα, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να ασχοληθείς με τις επιθυμίες σου. Γιατί εκτός από τον Άρη στο ζώδιό σου που τα φέρνει όλα αυτά, έχουμε και μια νέα Σελήνη στις 29 που συμβάλλει θετικά στο να έρθουν. Επίσης, αυτή την περίοδο σημαντικό ρόλο παίζουν οι φίλοι, οι παλιότεροι που επανεμφανίζονται, οι τωρινοί, οι νέοι που δημιουργείται μια σχέση μαζί τους αυτές τις μέρες. Οι σχέσεις σου είναι πολύ σημαντικές ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, και αν χρειάζεται να προσφέρεις κάτι σε αυτές, αυτό είναι πρώτα από να αφεθείς ελεύθερος και να συνδεθείς με τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου. Να συντονιστείς, να χαλαρώσεις, να ανεχτείς τις στιγμές σιωπής, να μιλήσεις ενδεχομένως για αυτό που πραγματικά νιώθεις.  

Δειτε Επισης

Απρίλιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάρτιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Φεβρουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιανουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Δεκέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Νοέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Οκτώβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Αύγουστος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;