Αστρολογικές Προβλέψεις 29 Νοεμβρίου - 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Η ζωή είναι γλυκιά για σας τη Δευτέρα και την Τρίτη, με ωραίες συζητήσεις και πολλές καλές ιδέες στο μυαλό σας. Ειδικά, η ηλεκτρονική επικοινωνία θα γίνει ζωτική. Μην αμελήσετε όμως να βγείτε και λίγο έξω για να συναντήσετε και κάποιους από κοντά. Προσπαθήστε να κάνετε καινούργια πράγματα μέσα στο Σαββατοκύριακο, ακόμη κι αν σημαίνει μία νέα συνταγή ή ρομαντικές εξόδους με τον σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Πατάτε φρένο και πάρτε χρόνο να ηρεμήσετε. Τα αισθήματά σας εξωτερικεύονται και θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε στο ίδιο το πρόσωπο όσα νιώθετε. Αν και είναι μεγάλο ρίσκο, κάντε το! Μετά την Τετάρτη θα βρείτε την ηρεμία, την αγάπη και την κατανόηση, γι’ αυτό καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτείτε για να πετύχετε τους σκοπούς της καρδιάς σας. Προσέξτε τις μικροδιαφωνίες το Σαββατοκύριακο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα για εσάς ξεκινάει τέλεια, αρκεί ν’ αφήσετε κάποιες υποχρεώσεις που δεν προλαβαίνετε. Νέες ιδέες θα προκύψουν. Λεφτά και αντικείμενα θα αποκτήσουν ξαφνικά μεγαλύτερη σημασία απ’ όσο θα έπρεπε. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε νέες προοπτικές με τους φίλους σας. Το Σαββατοκύριακο θα διασκεδάσετε, όμως προσέξτε από αυτούς που παίρνουν τη ζωή πολύ σοβαρά, καθώς δεν θα μπορούν ν’ αντέξουν το ελεύθερό σας πνεύμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μη λάβετε υπόψη κανέναν τη Δευτέρα και την Τρίτη. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, καθώς είναι το μόνο που χρειάζεστε για ν’ αντεπεξέλθετε των προκλήσεων. Την Τετάρτη, η θετική ενέργεια ρέει άφθονη και δεν σας εγκαταλείπει για τις επόμενες μέρες. Το Σαββατοκύριακο περάστε χρόνο με τον εαυτό σας, το αξίζετε! Όσο καλύτερα νιώθετε εσείς για τον εαυτό σας, τόσο καλύτερα νιώθουν και οι άλλοι για εσάς.

ΛΕΩΝ
Βρείτε χρόνο για τους φίλους σας. Θέλετε την παρέα τους, γιατί η ζωή είναι πάντα πιο γλυκιά με συντροφιά. Ίσως χαθείτε λίγο στις σκέψεις στα μέσα της βδομάδας. Σκεφτείτε όλα όσα σας ταλαιπωρούν και δουλέψτε για να τ’ απομακρύνετε. Προσπαθήστε να γίνετε πιο προσαρμόσιμοι, έτσι ώστε να δεχθείτε πιο εύκολα τις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το μυαλό σας ακονίζει μαχαίρια καθώς η βδομάδα ξεκινά και με ευκολία ξεπερνάτε τις προσδοκίες σας, για ό,τι κι αν σκέφτεστε. Προσπαθήστε να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας ή τους φίλους σας. Έχετε την ανάγκη να περάσετε χρόνο μαζί. Το Σαββατοκύριακο δεν θα είναι και τόσο ήρεμο, καθώς θα προκύψουν διάφορα που θα σας στερήσουν την ξεκούρασή σας.

ΖΥΓΟΣ
Από τη Δευτέρα η θετική σας ενέργεια θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε και να εκφράσετε τις βαθύτερες σκέψεις σας. Διάφορες διαταραχές όλων των μεγεθών θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη να διακόπτουν την ομαλή λειτουργία των πραγμάτων. Μην ξεκινήσετε τίποτα καινούργιο μέχρι η γκαντεμιά να υποχωρήσει. Φίλοι θα ζητήσουν τις συμβουλές σας για διάφορα θέματα που τους απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικά κτητικοί στις αρχές της εβδομάδας. Η ευελιξία σας θα ανταμειφθεί από τους συνεργάτες και τα μέλη της οικογένειάς σας. Αν περιμένετε από αυτούς να λύσουν τα πάντα, ξανασκεφτείτε το. Τα ρίσκα δεν θα σας βγουν σε καλό αυτή τη βδομάδα. Σιγουρευτείτε ότι τα αισθήματά σας είναι αμοιβαία, προτού προχωρήσετε σε περαιτέρω κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ίσως προκύψουν προβλήματα στη σχέση αλλά θα είναι επιφανειακά. Θα είναι μία αντιπαράθεση για ένα ζήτημα και δεν θα έχει να κάνει γενικότερα με τη σχέση σας. Τα συναισθήματά σας θα ανεβοκατεβαίνουν σαν roller coaster. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι τέλειο για ταξίδια. Ακόμη κι αν είναι μία σύντομη εκδρομή, λόγω χαμηλού μπάτζετ, θα το διασκεδάσετε και θα πιάσετε κουβέντα με ενδιαφέροντα άτομα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ξεκινήστε τη βδομάδα μοιράζοντας τις ιδέες σας με φίλους ή συνεργάτες. Προσπαθήστε να μην πάρετε τίποτα προσωπικά, ακόμη κι αν προκύψουν προβλήματα στις κοινωνικές σας σχέσεις. Οτιδήποτε προκύψει αντιμετωπίστε το αμέσως. Το Σαββατοκύριακο θα προκύψουν άλλα προβλήματα με φίλους ή με την οικογένειά σας, που δεν θα είναι εύκολο να λυθούν, όμως τα αισθηματικά σας θα πάρουν μια ευχάριστη τροπή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα πράγματα θα είναι hot για εσάς αυτή τη βδομάδα, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για νέες επαφές. Τα αισθήματά σας ξεχειλίζουν όμως μην τα αφήσετε να σας αποσπάσουν από την πραγματική ζωή. Θα μπείτε σε πειρασμούς που θα σας κάνουν να χάσετε την ηρεμία σας, ωστόσο προσπαθήστε  να πάρετε τον εύκολο δρόμο. Μην αφήσετε οικονομικά θέματα να σας ρίξουν τη διάθεση.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με αβεβαιότητα, όμως μην πανικοβληθείτε. Μέχρι την Τετάρτη θα νιώσετε καλύτερα και θα σκέφτεστε να κάνετε ένα νέο βήμα στα αισθηματικά σας. Τέλος της εβδομάδας θ’ αρχίσετε να βρίσκετε κάποιους ανθρώπους γύρω σας ενοχλητικούς, ιδιαίτερα στη δουλειά. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά απ’ αυτούς, ιδιαίτερα αν θεωρείτε ότι σας δίνουν πολύ λιγότερα απ’ όσα τους δίνετε. Ίσως σας απασχολήσουν μικροπροβλήματα υγείας.
 

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»