Τα ζώδια της εβδομάδας 12/12- 18/12

Κριός
Δεν έχουν τέλος για εσάς τα γεγονότα που έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή σας και ζητούν τη συνδρομή σας αλλά και την προσοχή σας. Είναι που δεν έχετε κλείσει κάποιες εκκρεμότητες που  δε θέλουν να περιμένουν άλλο…  Ερωτικά είστε σε μία φάση που θέλετε απαντήσεις και μάλιστα από αυτές τις δύσκολες που δεν είναι εύκολο να τις πείτε και περισσότερο να τις τηρήσετε. Επαγγελματικά είστε τόσο σίγουροι ότι θέλετε να αναλάβετε κάτι που ξέρετε ότι θα σας πιέσει όμως  θα σας δώσει επιπλέον πόντους ώστε να είστε πιο εδραιωμένοι σε αυτά που θέλετε χωρίς να σημαίνει ότι δε θα έχετε και επιθέσεις είτε φανερές που τουλάχιστον θα ξέρετε να φυλαχθείτε είτε κρυφές που δε θα ξέρετε πώς να τις αντιμετωπίσετε…
Ταύρος
Η αλήθεια είναι ότι έχετε βάλει πολλά στη ζυγαριά και ψάχνετε να βρείτε το αντίβαρο που θα εξισορροπήσει όλα αυτά που πρέπει να βάλετε και να μην νιώθετε ανασφάλεια. Κυρίως τα επαγγελματικά σας είναι αυτά που έχουν αρχίσει και σας αγχώνουν  γιατί έχετε προθεσμίες που είναι θηλιά και σας πιέζει μαζί με τις οικογενειακές υποχρεώσεις που και αυτές δείχνουν συγκαταβατικότητα αλλά ξέρετε ότι έχουν παράπονα από εσάς… Ερωτικά, πάντως νιώθετε ότι λέτε αυτά που πρέπει να πείτε αλλά ίσως να βάζετε και κανόνες όχι ευθέως αλλά να τα υπονοείτε και έτσι τουλάχιστον είστε ξεκάθαροι. Επαγγελματικά σαφώς έχετε μπει σε διαδικασίες δύσκολες όμως αυτό δε σημαίνει ούτε ότι δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε ούτε ότι θέλετε να τις αποφύγετε. Αντίθετα θα τα καταφέρετε αλλά θα πιεστείτε και μάλιστα τόσο όσο να θυσιάσετε αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας!
Διδύμος
Μία Πανσέληνος που σας επηρεάζει και μάλιστα τόσο όσο να μην μπορείτε να αποφύγετε αυτά που έχετε δημιουργήσει και να υποδέχεστε και κάτι που στο παρελθόν αρνούσασταν να το συμπεριλάβετε… Τώρα όμως ξέρετε ότι πρέπει να δείτε μία κατάσταση συνολικά και μάλιστα με τις προεκτάσεις όπως εμφανίζονται… Ερωτικά είστε πολύ γρήγοροι και άμεσοι και πάτε πίσω εκεί που αφήσατε κάποιες σκιές και τις σβήνετε για να είναι ανοιχτά και ξεκάθαρα όσα συμβαίνουν αλλά και αυτά που προσβλέπετε στο να συμβούν…. Επαγγελματικά σωστά αφήνετε κάποια πράγματα για αργότερα γιατί έχετε τις προτεραιότητες στο μυαλό σας με έναν δικό σας τρόπο και όχι με αυτόν που σας επιβάλλουν οι άλλοι ή που οι άλλοι έχουν συμφέρον… Τα οικονομικά σας είναι αυτά που θέλουν μία καλύτερη διαχείριση και μετρημένη αλλά και μία περικοπή που θα είναι ουσιαστική, και θα σας προσφέρει άνεση!
Καρκίνος
Είστε και εσείς που πρέπει να περιορίσετε τη φαντασία σας και να γίνετε περισσότερο ρεαλιστές κυρίως στην εργασία σας γιατί ναι μεν η φιλοδοξία δεν πρέπει να φυλακίζεται, όμως πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένη και τόσο προγραμματισμένη ώστε να μη σας δημιουργεί καμία αμφιβολία ότι θα τα καταφέρετε και μάλιστα σε συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα. Ερωτικά έχετε τον τρόπο να αποκρυσταλλώνετε τις απόψεις σας και να παίρνετε από τους άλλους αυτό που έχουν διαθέσιμο αλλά και κάτι παραπάνω που το καταλαβαίνετε από τα συμφραζόμενα. Πάντως γενικά σε αυτόν τον τομέα αγοράζετε και δεν πουλάτε γιατί θέλετε να είστε πλήρως εξοπλισμένοι και θα δείτε στη συνέχεια τι σας περισσεύει. Επαγγελματικά υπάρχει μία περίεργη προσέγγιση προς εσάς χωρίς όμως ξεκάθαρες προθέσεις. Κάποιοι θέλουν να σας εκμεταλλευτούν αλλά δεν είναι τόσο κακό, αρκεί να έχει τα ανάλογα ανταλλάγματα!
Λέων
Έτοιμοι και πάλι είστε εσείς να κλείσετε μία ερωτική περιπέτεια και να της δώσετε ένα φιλικό χαρακτήρα..Τουλάχιστον αυτό σκέφτεστε αυτή την στιγμή και θα δείτε αν στη συνέχεια θα αλλάξετε άποψη και θα εγκαταλείψετε και αυτό για να απομακρυνθείτε εντελώς… Οι μόνιμες και σταθερές σας σχέσεις έχουν για εσάς περισσότερο ενδιαφέρον και εκεί θα κινηθείτε και μάλιστα αφού καταλάβετε και τη σοβαρότητα που πρέπει να επιδείξετε. Επαγγελματικά μία συζήτηση οριστικοποιείται και σας κάνει πολύ συγκεκριμένο κάτι αόριστο και τώρα ξέρετε πώς να κινηθείτε και να προγραμματιστείτε αλλά και τι να περιμένετε. Κυρίως αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να μη χάσετε χρήματα έστω και αν πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα για να τα πάρετε αλλά τουλάχιστον να προγραμματίσετε τα έξοδά σας τα οποία είναι αρκετά!
Παρθένος
Είστε έτοιμοι να κάνετε βήματα με την όπισθεν γιατί το μπροστά οδηγεί σε αδιέξοδο και επιδιώκετε  περισσότερη θέα για να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα ίσως και από μία απόσταση που θα πρέπει να τη δημιουργήσετε έστω και τεχνητά. Έτσι λοιπόν προετοιμάζεστε όσο μπορείτε για να κάνετε μία επανασύνδεση ή να επαναφέρετε μία σχέση αποδεχόμενοι ότι κάποιος θέλει να επιστρέψει αλλά με αδιευκρίνιστους όρους που θα θέλετε να μάθετε περισσότερα. Ωστόσο είναι μία ευκαιρία για να δείτε και τα οικογενειακά σας θέματα και να λύσετε ένα κληρονομικό θέμα και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο για εσάς. Επαγγελματικά μη σας αγχώνει το καινούργιο γιατί αυτό είναι που πρέπει να επιδιώξετε και μάλιστα να ασχοληθείτε με κάτι που έχετε αφήσει μισοτελειωμένο ή εντελώς στα σκαριά!
Ζυγός
Γενικά πιστεύετε ότι μπορείτε να επηρεάζετε τις καταστάσεις και να επωφελείστε και ειδικότερα κάνετε και σωστά στρατηγικά πλάνα. Αυτό που πρέπει να μετρήσετε είναι τις φιλοδοξίες σας και να τις κάνετε πολύ συγκεκριμένες και καθόλου αόριστες και να βάλετε ένα πολύ συγκεκριμένο στόχο και εκεί να εστιάσετε. Ερωτικά είστε αρκετά μαχητικοί και διεκδικείτε το απόλυτο και γενικότερα σας ευνοούν οι συνθήκες. Το δύσκολο είναι να κάνετε υποχωρήσεις γιατί πιστεύετε τόσο στον εαυτό σας όσο και να είστε εγωιστές… Επαγγελματικά λαμβάνετε σωστά τα μηνύματα και ευτυχώς για εσάς κάποια επανέρχονται να σας υπενθυμίσουν ότι και τώρα μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε δεόντως. Βέβαια μην επαναπαύεστε γιατί χρειάζονται μεθοδευμένες κινήσεις και πολύ άμεσες απλώς γιατί η προσπάθειά σας θα ανταμειφθεί και όχι κάτι διαφορετικό...
Σκορπιός
Οικονομικά σας φέρνει αυτή η Πανσέληνος και δεν τα ονομάζεις ακριβώς διλήμματα αλλά τα λες και σκοτούρες… Ένα έξοδο πρέπει να το περικόψετε για να το αντικαταστήσετε με κάτι άλλο απλώς γιατί δεν μπορείτε να τα έχετε όλα με τους πόρους που διαθέτετε. Ερωτικά έχετε αμφιβολίες αλλά αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι δημιουργείτε κιόλας αφού κάτι που έχετε υποσχεθεί ούτε το τηρήσατε ούτε δώσατε εξηγήσεις για το λόγο που το κάνατε αυτό. Τώρα όμως πρέπει να δώσετε μία δικαιολογία πειστική που το μόνο που θα σας προσφέρει είναι να κερδίσετε χρόνο. Επαγγελματικά σωστά ζητάτε για να λάβετε όσο περισσότερες πληροφορίες μπορείτε και είτε αφορούν άτομα μέσα από το χώρο εργασίας είτε εξωτερικούς συνεργάτες που έχουν όμως πρόσβαση σε αυτά που ζητάτε και μπορούν να σας βοηθήσουν στις αναζητήσεις σας!
Τοξότης
Είστε και πάλι τα τιμώμενα πρόσωπα και ξέρουμε ότι χαίρεστε για αυτό αλλά αυτή τη φορά έχετε και ευθύνες που είναι αποκλειστικά δικές σας και δε θέλετε να τις μοιραστείτε με κανέναν… Πρέπει να αναμετρηθείτε για το ποιος θα πάρει το πάνω χέρι και χαίρεστε και που το έχετε και που μπορείτε να διαχειρίζεστε τις καταστάσεις αποκλειστικά με δικές σας κινήσεις οι οποίες θα επηρεάσουν και το αποτέλεσμα. Ερωτικά πάλι η καλή σας διάθεση και η καλή σας επικοινωνία μπορεί να δείξει ότι είστε απόλυτα παρόντες και να το αποδείξετε κιόλας χωρίς να αφήσετε ίχνος αμφισβήτησης. Εκτός και αν δεν είστε οπότε και πάλι το δείχνετε με τη χαρακτηριστική σας άνεση! Επαγγελματικά μην οριστικοποιείτε κάτι αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε και κυρίως αν σας συμφέρει!
Αιγόκερως
Αφενός έχετε μία άνεση επικοινωνιακή και το μόνο που πρέπει να μάθετε να κάνετε είναι να λέτε μόνο τα απαραίτητα και μάλιστα να ξέρετε και να κρατάτε κάτι για αργότερα.. Σίγουρα θα είστε εσείς που θα επαναφέρετε θέματα στο τραπέζι για να τα λύσετε και μάλιστα θα επιδιώξετε τώρα να είναι οριστικά και όχι πάλι να αφήσετε εκκρεμότητες. Ερωτικά σας αγχώνει ότι έχετε πάρει πάνω σας όλο το παιχνίδι και σας γεμίζει και με ευθύνες αλλά κάτι σας αρέσει σε αυτή την ιστορία. Σας αρέσει που σας διεκδικούν και μάλιστα πολύ έντονα. Επαγγελματικά μία αποκάλυψη μπορεί να σας ξαφνιάσει όμως τώρα ξέρετε ποιους έχετε να αντιμετωπίσετε και πώς να προφυλαχθείτε. Βασικά, ξέρετε και τα πλεονεκτήματά σας και αυτό είναι που έχει και την περισσότερη σημασία. Βέβαια ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που σας ανησυχεί, αντίθετα σας δυναμώνει!
Υδροχόος
Εσάς η υπεραισιοδοξία είναι αυτή που πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις γιατί το μυαλό σας τρέχει πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζετε και ίσως απλουστεύετε κάποια πράγματα που θα έπρεπε να τα σκεφτείτε πιο σχολαστικά και κυρίως σε μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Δεν είναι κακό να απορρίψετε κάτι ή να το αφήσετε για αργότερα όταν οι συνθήκες θα είναι πιο ομαλές. Ερωτικά αναπολείτε τις παλιές στιγμές και αυτό σας κάνει είτε να θέλετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας είτε να επαναφέρετε μία σχέση στη ζωή σας αλλά με άλλες βάσεις και κυρίως με πιο ξεκάθαρο ορίζοντα. Βέβαια αυτό που πρέπει να θυσιάσετε είναι κάτι από την ελευθερία σας και αν το αποφασίσετε θα γίνει αβίαστα γιατί αυτό που έχετε  να κερδίσετε είναι σαφώς πιο ελκυστικό. Επαγγελματικά μη θεωρήσετε ήττα ένα τέλος μίας κατάστασης γιατί μάλλον είχε περισσότερα προβλήματα παρά οφέλη. Και θα τα βρείτε πιο εύκολα αν τολμήσετε να ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο!
Ιχθύς
Θα έρθει και η δική σας ώρα που θα σας βάλει και σε επαγγελματική εγρήγορση γιατί προς το παρόν δουλεύετε αλλά δεν ρισκάρετε τουλάχιστον είστε πολύ μετρημένοι και συγκαταβατικοί και απεναντίας ο ανταγωνισμός κάνει πολύ δυναμικές παρεμβάσεις και κινήσεις. Έτσι λοιπόν πρέπει και εσείς να γίνετε ανταγωνιστικοί και λίγο πιο επιθετικοί αν και αυτό θα το μάθετε και θα το επιδιώξετε περισσότερο από την ερχόμενη εβδομάδα… Ερωτικά, έχετε καταλάβει ότι δεν μπορείτε να συνηγορείτε για κάτι που δε θέλετε και κυρίως δεν μπορείτε να συμβιβάζεστε με κάτι που δεν ταιριάζει καθόλου στην ιδιοσυγκρασία σας! Επαγγελματικά σωστά αγχώνεστε γιατί έχετε μία ευκαιρία που επανέρχεται και τώρα είναι πιο συγκεκριμένη αλλά και σε τόσο συγκεκριμένα πλαίσια ώστε να σας γίνει και πιεστική τουλάχιστον στα χρονοδιαγράμματα. Είστε λίγο απροετοίμαστοι? Αυτό είναι το άγχος σας γιατί κάτι πρέπει να παραδώσετε ως δείγμα και μάλιστα άμεσα!
  

Δειτε Επισης

Απρίλιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάρτιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Φεβρουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιανουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Δεκέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Νοέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Οκτώβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Αύγουστος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιούλιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;