Τα ζώδια της εβδομάδας 11/11- 4/11

ΚΡΙΟΣ
Αισθάνεσαι κουρασμένη, χωρίς ενέργεια και χωρίς διάθεση να ασχοληθείς με το οτιδήποτε. Αυτή η εβδομάδα όμως με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στο ζώδιο του Τοξότη και τον Ερμή να σε ευνοεί από το ίδιο ζώδιο μέχρι τις 2 του μήνα, είναι μία καλή ευκαιρία για να οργανωθείς και να μπεις σε μία τάξη, έστω και με το ζόρι. Άδραξε κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στο δρόμο σου και σιγά σιγά θα βελτιώσεις τις κοινωνικές σου επαφές, τα οικονομικά σου και το πιο σημαντικό από όλα τη διάθεσή σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των Κριών που θα λάβουν κάποια έξτρα χρήματα, σκέψου τώρα πως μπορείς να τα επενδύσεις καλύτερα. Στα αισθηματικά σου δώσε συναίσθημα και προσοχή στον σύντροφό σου στην πράξη, ώστε να μην προκληθούν γκρίνιες και εντάσεις. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν περασμένες προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, ώστε να ισορροπήσουν πολλές καταστάσεις που δεν είναι καλές. Αν δεν έχεις βρει ακόμη ταίρι, νομίζω ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς και δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα. Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και θα κάνεις και κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να κάνεις καινούριες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις και ψάχνεις για καινούριες πηγές εσόδων. Απόφυγε στο τέλος της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας θα σε βοηθήσει να κάνεις τις σωστές επιλογές στα οικονομικά σου καθώς και νέες, κερδοφόρες επενδύσεις και συμφωνίες. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29 του μήνα, θα δεις βελτίωση των οικονομικών σου και θα έχεις την ευκαιρία να επεκταθείς και να δραστηριοποιηθείς έντονα επαγγελματικά. Ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένη στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου θα δεις με ευχαρίστηση να αυξάνεται το εισόδημά σου. Το χιούμορ και η ευχάριστη προσωπικότητά σου θα σε κάνουν αρκετά κοινωνική, το Σαββατοκύριακο όμως, με τη νέα θέση του Ερμή στον Αιγόκερω έντονη θα είναι και η τάση σου για εσωστρέφεια. Έκρυθμες καταστάσεις με το σύντροφό σου μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση, για αυτό καλό θα είναι να μην αφεθείς πλήρως στις επιθυμίες του. Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, αλλά πρόσεχε να μην επαναπαύεσαι. Μην κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου αλλά βγάλε τον ερωτισμό σου, πέρασε χαλαρά και θα δεις ότι θα ξεχαστούν όλα. Αν είσαι single, άσε τα συναισθήματά σου ελεύθερα για να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς.Απόφυγε όλη την εβδομάδα να κάνεις υπερβολικά πράγματα και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Σε χαρακτηρίζει η εργατικότητα και η συνέπεια, αλλά μην το παρατραβάς, γιατί στο τέλος της εβδομάδας θα έχεις εξαντληθεί. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις τις απαιτούμενες ενέργειες για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αρκετά μπερδεμένες θα είναι οι πλανητικές επιρροές αυτήν την εβδομάδα για το ζώδιό σου. Με τον Ερμή να βρίσκεται στον Τοξότη μέχρι την Παρασκευή και τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο την Τρίτη, συγκεντρώσου στην κατάσταση που καλείσαι να διαχειριστείς κάθε φορά και θα δεις πιο καθαρά τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις. Από αυτό κιόλας θα εξαρτηθεί και η κατάσταση των οικονομικών σου, που λόγω της αναβλητικότητάς σου, πηγαίνουν πίσω με όλο και περισσότερα έξοδα. Στα επαγγελματικά ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, οπότε ανάλαβε δράση και πρωτοβουλίες για να μην χάσεις και όσα έχεις κερδίσει. Στα αισθηματικά σου ζητήματα τα πράγματα είναι εμφανώς πολύ καλύτερα και η διάθεσή σου να ακουμπήσεις στο πλευρό του συντρόφου σου θα έχει ως αποτέλεσμα να έρθεις πιο κοντά και να ανανεώσεις τη σχέση σου. Μην διστάσεις να εξωτερικεύσεις τα όσα αισθάνεσαι και να ξελαφρώσεις, ακόμη κι αν αυτό είναι η γκρίνια και η ματαιοδοξία σου και να είσαι σίγουρη πως ακόμη και οι τρωτές πτυχές του χαρακτήρα σου είναι αρεστές από όσους σε αγαπούν και σε νοιάζονται.Με τον Άρη να συνεχίζει να σε ευνοεί από τον Υδροχόο θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που έχεις στη σχέση σου και το Σαββατοκύριακο να περάσεις πολύ καλά και ερωτικά. Αν είσαι single, πάρε τα πάνω σου, γιατί με τις παρούσες πλανητικές όψεις ευνοείσαι να κάνεις νέες γνωριμίες. Θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου με ψυχραιμία, γιατί θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα από άλλους που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Στα οικονομικά έχεις κάνει πάρα πολλά "ανοίγματα" και πρέπει να αρχίσεις σιγά-σιγά να τα τακτοποιείς. Μην κάνεις περιττές αγορές και μην κλείσεις οικονομικές συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί να μη θερίσεις αυτήν την εβδομάδα τα όσα έσπειρες το τελευταίο διάστημα, το χτίσιμο όμως γερών βάσεων στα οικονομικά είναι απαραίτητο για αργότερα. Με τον Ερμή να βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη μέχρι την Παρασκευή και τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στο ίδιο ζώδιο τώρα είναι η στιγμή ώστε να κάνεις τις απαραίτητες συζητήσεις για την αύξηση του εισοδήματός σου και να απαλλαχθείς από όλα όσα σε βαραίνουν στα επαγγελματικά σου. Το πρωτοποριακό πνεύμα σου μπορεί να εντυπωσιάσει και τον πιο ασυγκίνητο με τις ευφάνταστες ιδέες του και να φέρει το αποτέλεσμα που επιδιώκεις. Στα αισθηματικά σου, η διάθεσή σου για φλερτ θα είναι μεγάλη, ενώ οι κουβέντες σου μοιάζουν περισσότερο με ψυχολογικά παιχνίδια. Για να κατακτήσεις το στόχο σου καλύτερα να είσαι ειλικρινής και σαφής παρά να χρησιμοποιείς διπλωματικά τρικ. Απόφυγε σκηνές ζηλοτυπίας και ακραίες συμπεριφορές.Θα πρέπει κάποια στιγμή να καθίσεις με το ταίρι σου και να μιλήσεις για όλα τα θέματα της σχέσης σας που σε απασχολούν. Μην κινείσαι με μυστικοπάθεια, γιατί αυτό δεν θα σε βγάλει πουθενά. Κάνε τις κινήσεις που πρέπει και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν είσαι single, πολύ σύντομα σε περιμένει καινούρια γνωριμία που θα σου φέρει ευτυχία. Με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου η δουλειά σου πάει αρκετά καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή κάποιες καινούριες συνεργασίες. Αν κάτι δεν σου αρέσει, καλό θα είναι πριν μιλήσεις να το σκεφτείς καλά, γιατί μπορεί στο μέλλον να ωφεληθείς. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά, για αυτό πρέπει να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα.

ΛΕΩΝ
Η επιρροή της Νέας Σελήνης που θα λάβει χώρα αυτήν την Τρίτη στο ζώδιο του Τοξότη πιθανότατα να προκαλέσει ένα κλίμα αβεβαιότητας στην καθημερινότητά σου. Οι υψηλές προσδοκίες σου ωστόσο είναι το κίνητρό σου για να ανταποκριθείς στις προκλήσεις. Οι δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν θα σε ωθήσουν σε νέες δραστηριότητες και μετακινήσεις και θα δώσουν ένα νέο νόημα στην καθημερινότητά σου. Το Σαββατοκύριακο ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω και ίσως οι ισορροπίες μεταξύ εσένα και του αγαπημένου σου να διαταραχτούν. Πρόσφερέ του την ασφάλεια που έχει ανάγκη και θα δεις ότι θα αρχίσει να εκφράζεται πιο ανοιχτά απέναντί σου. Παραδέξου τα αδύνατα σημεία σου και κάνε ό,τι μπορείς για να τα διορθώσεις. Σε καμία περίπτωση μην σε πιάνει η ξεροκεφαλιά και η απολυτότητά σου. Είναι σε πολύ καλό δρόμο η σχέση σου και θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της. Άφησε τους εγωισμούς, εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου και μην κάνεις συζητήσεις για προβλήματα που έχουν περάσει. Πάντως, αυτή η περίοδος φαίνεται να είναι άκρως ερωτική και ρομαντική. Αν δεν έχεις ταίρι, είναι σίγουρο πως θα βρεις. Μπορείς να πας πάρα πολύ καλά στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα αν δεν κινηθείς παρορμητικά. Φρόντισε σε συζητήσεις που θα κάνεις με συνεργάτες σου να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά απόφυγε ειδικά το Σαββατοκύριακο να κάνεις περιττά έξοδα και αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τις επιπλέον επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα έχεις αυτήν την εβδομάδα και με τον Ερμή να κάνει το πέρασμά του στον Αιγόκερω την Παρασκευή και να σε επηρεάζει θα έρθεις αντιμέτωπη με πολλά εμπόδια. Βέβαια οι συγκυρίες θα σου δώσουν τα μέσα για να υλοποιήσεις κάποιους στόχους σου. Εξάλλου και η αναγνώριση από το περιβάλλον σου θα συμβάλλει σε αυτό. Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη στις 2 του μήνα, τα οικονομικά θα σε αγχώσουν κάπως, για αυτό καλύτερα να είσαι συγκρατημένη. Τέλος, έχε υπόψη σου ότι ίσως χρειαστεί να παραμελήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες, καθώς τα μέλη της οικογένειας σου θα παραπονιούνται συχνά, φέρνοντάς σε σε δυσάρεστη και αγχωτική θέση. Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να την κάνεις και καλύτερη, αν κάποιες στιγμές μιλάς και λες στο ταίρι σου για τα προβλήματα που σε απασχολούν στην καθημερινότητα. Με τις καλές επιρροές του Άρη από τον Υδροχόο θα μπορέσεις να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου. Αν είσαι single, μια καινούρια γνωριμία θα αλλάξει τη ζωή σου. Η δουλειά θα πάει πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να κερδίσεις τόσα, που πριν μπορεί να σου φάνταζαν άπιαστα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν είναι ακόμα καιρός για πάρα πολλά έξοδα, γιατί πρέπει να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

ΖΥΓΟΣ
Ανάβει το πράσινο φως αυτήν την εβδομάδα με τον Ερμή να σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές του από το ζώδιο του Τοξότη μέχρι την Παρασκευή για να προχωρήσεις στη σωστή κατεύθυνση στα επαγγελματικά σου. Πρόσεξε μόνο όταν λες τη γνώμη σου για υποθέσεις τρίτων, ώστε να μην παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου. Αν είσαι εγκρατής τα έσοδά σου θα αυξηθούν, ωστόσο δεν θα λείψουν οι διαμάχες με το σύντροφό σου για οικονομικά θέματα. Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη την Τρίτη, θα έχεις την απόλυτη στήριξη των δικών σου ανθρώπων, αλλά η αύξηση του εισοδήματος σου εξαρτάται μόνο από εσένα. Περιόρισε στο ελάχιστο τα έξοδα που αφορούν στην προβολή της εικόνας σου. Στα αισθηματικά σου ζητήματα ο χρόνος κυλά υπέρ σου. Αν θέλεις να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σου, μπορείς να το κάνεις και μάλιστα θα έχεις και πολύ καλά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών. Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου για το Σαββατοκύριακο και θα περάσετε υπέροχα. Αν είσαι single, μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου. Σίγουρα θα έρθουν καλύτερες μέρες. Ο Ερμής μέχρι την Παρασκευή στον Τοξότη σου δίνει καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για τη δουλειά σου. Καινούρια ξεκινήματα ευνοούνται. Στα οικονομικά πρέπει να βάλεις μια τάξη, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και σπατάλες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αστάθεια που θα σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας μπορεί αρχικά να σε βγάλει από τη βολή σου, στην πορεία όμως θα διαπιστώσεις ότι τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν προς το καλύτερο. Η προοπτική μετακόμισης ή επένδυσης σε κτηματικές συναλλαγές θα εξελιχθεί θετικά. Ωστόσο απόφυγε τις βεβιασμένες αποφάσεις. Αν είσαι σε δίλημμα ζήτησε τη συμβουλή κάποιου της εμπιστοσύνης σου. Η ψυχολογία σου στα αισθηματικά σου θέματα θα κυμαίνεται ανάλογα με τη διάθεση του συντρόφου σου. Αποφασίστε από κοινού και ιδιαίτερα όσον αφορά στις αλλαγές που σκέφτεστε να κάνετε στο χώρο του σπιτιού. Αυτό, και θα σας φέρει πιο κοντά αλλά θα σας δώσει και το κίνητρο να ονειρευτείτε ξανά. Δες αυτήν την εβδομάδα περισσότερο τη συναισθηματική σου ζωή και μην αναλώνεσαι σε θέματα που δεν είναι πρωτεύοντα. Στα μέσα της εβδομάδας θα ακούσεις παράπονα από το ταίρι σου. Πάρε τα μέτρα σου για να πάνε όλα καλά. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι ο Άρης που εξακολουθεί να κινείται στον Υδροχόο σε ευνοεί σημαντικά για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις. Όλη την εβδομάδα θα υπάρχει πάρα πολλή δουλειά και θα νιώθεις εξάντληση. Μπορείς να βάλεις ένα πρόγραμμα και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, έτσι ώστε να μην αγχώνεσαι. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και τακτοποίησε εκκρεμότητες που έχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα χρειαστεί να κάνεις μια αναθεώρηση στον τρόπο σκέψης και δράσης σου και να στρωθείς στη δουλειά. Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου στις υποχρεώσεις σου, αφήνοντας προς το παρόν στην άκρη τις επιθυμίες σου για βόλτες και ταξιδάκια. Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου την Τρίτη μοιράσου με το σύντροφό σου τους προβληματισμούς σου και άνοιξε την καρδιά σου, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Ακούγοντας τη γνώμη του θα πάψεις να τα βλέπεις όλα βουνό. Μια δεύτερη ματιά είναι πάντα λιγότερο υποκειμενική. Όσον αφορά στην υγεία σου, έλεγξε κάθε σύμπτωμα που σε προβληματίζει και μην το προσπερνάς. Αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να κάνεις συζητήσεις για να λύσεις προβλήματα που έχεις στη σχέση σου. Ο Ερμής στο ζώδιό σου μέχρι την Παρασκευή σε ευνοεί αρκετά. Ένα ταξίδι θα έκανε πολύ καλό και στους δυο σας. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι οι καλές επιρροές του Ερμή θα σου φέρουν και το ταίρι που έψαχνες. Στον τομέα της εργασίας, στο τέλος της εβδομάδας θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην νευριάζεις για πράγματα που θα τα λύσεις πολύ εύκολα. Μέχρι τότε όμως μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και να κλείσεις συμφωνίες. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα δεν κρύβει πολλές εκπλήξεις για εσένα. Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά τα πράγματα φαίνεται να είναι τα ίδια, ενώ η υγεία σου φαίνεται να σε απασχολήσει περισσότερο. Ο εκνευρισμός, η ανασφάλεια και η κούραση φαίνεται πως σε έχουν βαρύνει πολύ και το πρώτο σου ζητούμενο αυτές τις μέρες θα είναι να ξεκουραστείς και να "αδειάσεις" από άγχη και ευθύνες. Κάνε το, αλλά με μέτρο! Το πλανητικό σκηνικό που διαμορφώνεται με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στον Τοξότη θα σου επιτρέψει να κάνεις τις απαραίτητες συζητήσεις όσον αφορά στα επαγγελματικά σου και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου όσον αφορά στις ευθύνες και τα δικαιώματά σου. Το Σαββατοκύριακο με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου πρόσεξε να μην παραπλανηθείς από λόγια ανθρώπων που σε γοητεύουν και άφησε λίγο το χρόνο να επιβεβαιώσει τις όποιες προθέσεις τους. Στα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα θα μπεις σε διαδικασίες να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με το ταίρι σου. Φρόντισε ό,τι έχεις να πεις να το πεις σε χαμηλούς τόνους για να έχεις και το αποτέλεσμα που θέλεις. Αν είσαι single αυτήν την περίοδο, πρέπει να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα και πολύ γρήγορα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις. Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στη δουλειά σου, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί πάντα είσαι από τα ζώδια που τα καταφέρνουν όλα μια χαρά. Προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, καλό είναι να σκεφτείς καλά αν προλαβαίνεις αυτήν την περίοδο να τις αναλάβεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως τα θέλεις. Καλό θα είναι να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα ή αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σταθερότητα στα οικονομικά σου παραμένει και αυτήν την εβδομάδα στη ζωή σου με τον Ερμή μέχρι την Παρασκευή να σε ευνοεί από το ζώδιο του Τοξότη, γεγονός που σε βοηθάει σημαντικά να μην παρεκκλίνεις από την πορεία σου. Παράλληλα με τη δυναμική προσπάθεια που κάνεις, χρειάζεται αυτοσυγκράτηση για να υλοποιήσεις τις ιδέες σου. Με αυτόν τον τρόπο οι επιλογές σου σε επαγγελματικά ζητήματα θα σε οδηγήσουν στην πρόοδο και την αύξηση χρημάτων. Στον τομέα των σχέσεων έχεις σύμμαχό σου τη Νέα Σελήνη, την Τρίτη στο ζώδιο του Τοξότη για αυτό εξωτερίκευσε άφοβα τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου, για να σε στηρίξει και αυτός με τη σειρά του. Όσον αφορά στην υγεία σου, δώσε λίγο παραπάνω σημασία στα ψυχοσωματικά προβλήματα που κατά καιρούς παρουσιάζεις και μην τα προσπερνάς για ακόμη μια φορά.
Τα προβλήματα και το άγχος της καθημερινότητας δεν σε αφήνουν να μπορέσεις να εκφραστείς στο ταίρι σου όπως θα ήθελες. Καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του και να του εξηγήσεις πώς νιώθεις. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες. Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις πολύ καλές προοπτικές στη δουλειά σου. Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο, γιατί χάνεις πολλή ενέργεια και καλό είναι να κινηθείς πιο χαλαρά σε σχέση με την πορεία της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν και θα δεχτείς και προτάσεις για να τα αυξήσεις. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.

ΙΧΘΕΙΣ
Θετική είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα αν είσαι έτοιμη να ρισκάρεις και να κάνεις πράξη τις σκέψεις σου και τις ιδέες σου. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στο ζώδιο του Τοξότη και τον Ερμή μέχρι την Παρασκευή στο ίδιο ζώδιο κυνήγησε άφοβα τα πράγματα στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σου. Οι σχέσεις σου, προσωπικές και κοινωνικές, θα γνωρίσουν πρόοδο και νέες γνωριμίες θα σου δώσουν άλλον αέρα. Ζήτησε τη συμμετοχή του συντρόφου σου στην κοινωνική σας ζωή και μην τον αφήνεις ακόμη μια φορά απέξω. Η ζωτικότητα και η αυτοπεποίθησή σου θα είναι αυξημένες, για αυτό απόφυγε την εγωιστική διάθεση και τις βιαστικές κινήσεις. Το Σαββατοκύριακο με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω απόφυγε να γίνεις εξουσιαστική με τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, μετριάζοντας εξαρτήσεις και εμμονές που σε καταβάλλουν. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες αυτήν την περίοδο να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να του πεις τί σε πειράζει. Φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα ώστε να μπορέσεις να βρεις λύσεις που θα ικανοποιήσουν και εσένα αλλά και εκείνον. Ο Άρης που κινείται ήδη στον Υδροχόο σε ευνοεί αρκετά. Αν δεν είσαι σε κάποια μόνιμη σχέση, θα σε ευνοήσει για να κάνεις και τη γνωριμία που θέλεις.Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορείς να υλοποιήσεις και τα σχέδια που έχεις κάνει. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις καινούρια ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και αυτό σε αγχώνει πάρα πολύ. Φρόντισε να αποφύγεις τα πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς τα θέλεις.
  

Δειτε Επισης

Μάρτιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Φεβρουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιανουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Δεκέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Νοέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Οκτώβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Αύγουστος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιούλιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;