Αστρολογικές προβλέψεις 14/11 - 20/11

ΚΡΙΟΣ
Η πανσέληνος από τον Ταύρο φέρνει καλύτερες προοπτικές και στηρίζει τα οικονομικά σας,  αλλά και σας βάζει και σε μια διαδικασία οργάνωσης γύρω από την διαχείριση τους. Σε πολλούς δίνει μία ανάσα ρευστότητας μα και την δυνατότητα να κάνουν πιο εύκολα ορισμένα έξοδα, φτάνει και εσείς απ την μεριά σας να συγκρατείτε τις παρορμητικές σας επιθυμίες, που συχνά πυκνά σας  οδηγούν σε αγορές που σας ξοδεύουν χωρίς λόγο..  Α εσείς του Μάρτη θα έχετε γενικά την τάση να τα λέτε χύμα και πιθανά να παρεξηγηθείτε για αυτό προσέξτε λίγο τον σκληρό σας λόγο τις μέρες αυτές. Οι μέρες θα κυλούν ομαλά και μόνο οι 11 του Απρίλη θα έχετε αιτίες να σας αναστατώνουν.. Όλοι θα περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο 19 και 20 του μήνα για αυτό προγραμματίστε από νωρίς τις εξόδους σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι γύρω σας θα σας αντιμετωπίζουν πολύ καλά τις μέρες αυτές , πιθανά να σας εκπλήξει ευχάριστα με μία του κίνηση ακόμα και ένας μυστήριος σύντροφός σας.  Η Πανσέληνος το μεσημέρι της Δευτέρας γίνεται  στο δικό σας ζώδιο και δείχνει να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας  και βοηθά ώστε να περάσει σε φάση υλοποίησης ένα σχέδιο κυρίως των γεννημένων στο 3ο 10ήμερο του ζωδίου μα και να δώσει σε όλους την αίσθηση ότι κάτι αρχίζει να κυλά περισσότερο ομαλά στους καίριους τομείς της ζωής σας. Ακόμα δίνει μία καλή αιτία για να νοιώσετε ικανοποίηση από μία εξέλιξη μα και για να κάνετε μία συζήτηση που να βάλει τα πράγματα και κάποιους περίεργους στην θέση τους.. Οι χαρές τις μέρες αυτές είναι για εσάς του 1ου 10ημέρου του ζωδίου που θα έχετε μία καλή επαγγελματική ή και συναισθηματική εξέλιξη ένα νέο η ακόμα και μία γνωριμία που αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε μαζί της.


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Οι όψεις των ημερών εξυπηρετούν επαγγελματικά σας θέματα και η πανσέληνος  της Δευτέρας  θα κατασιγάσει μία ανησυχία σας  γύρω από αυτά ενώ  ως τα τέλη της εβδομάδας  θα έχει ολοκληρωθεί μία μικρή τακτοποίηση που επιχειρείτε σε ότι αφορά εγκρεμοί ζητήματα  αλλά και συναισθήματα. Σε πολλούς θα  ξυπνήσει γλυκές αναμνήσεις και θα σας ταξιδέψει σε στιγμές του κοντινού ή του πιο μακρινού  χθες .. Η εβδομάδα θα κυλά ομαλά χωρίς απρόοπτα παρά μόνο με ευχάριστα ιδιαίτερα για εσάς τους τυχερούς γεννημένους στις 4και 5 Ιουνίου που  τις μέρες αυτές η τύχη δείχνει να σας χαμογελά πλατιά φέρνοντας σας ένα δώρο που μπορεί να είναι ακόμα και πρόταση , γνωριμία , κέρδος  η και μία μεγάλη χαρά από μία εξέλιξη που θα σας ανακουφίσει και θα γίνει αιτία να πάψετε να ανησυχείτε τόσο πολύ. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι όμορφο να νοιώθεις ότι κάποιος σε νοιάζεται πραγματικά και αυτή η Πανσέληνος θα σας δείξει στο ξεκίνημα της εβδομάδας πως υπάρχει ένας άνθρωπός που μπορείτε να ακουμπήσετε πάνω του τις, σκέψεις τις ανησυχίες σας μα και να του εμπιστευτείτε τα όνειρά σας . Σας δίνει φίλους και ισχυρούς συμπαραστάτες που μπορούν να καθαρίσουν για το χατίρι σας σε κάποιο θέμα που σας απασχολεί. Σε ορισμένους δίνει και μία ευκαιρία προβολής αν κάτι τέτοιο επιδιώκετε . Οι μέρες δίνουν μεγάλη έμφαση σε συναισθηματικά της ζωής των γεννημένων το 3ο 10ήμερο που θα έχουν εκτός από  συγκινήσεις και οικονομικά κάτι καλό να περιμένουν.  Ακόμα οι μέρες δείχνουν ιδανικές για να ασχοληθείτε με θέματα υγείας αλλά και με την φυσική σας κατάσταση.. Πέμπτη και Παρασκευή θα ξεχωρίζετε  και θα κλέψετε τις εντυπώσεις και σε κάποιες περιπτώσεις και καρδιές αν βρεθείτε σε κόσμο.

ΛΕΩΝ 
Tην Δευτέρα λαμπερό και ολόγιομο το φεγγάρι από τον Ταύρο σας δίνει μία εβδομάδα γεμάτη στόχους, φιλόδοξα σχέδια και την  δυνατότητα να κάνετε τα σωστά βήματα για να τα πετύχετε.. Σας φέρνει απέναντι σε ευθύνες και υποχρεώσεις  που δεν μπορείτε ούτε πρέπει να αποφύγετε και να αγνοήσετε.  Εσείς του Ιουλίου θα μιλήσετε με κάποιο άτομο που μπορεί να μιλά στην καρδιά σας αλλά παρ όλα αυτά σας νευριάζει καθώς θεωρείτε ότι θέλει να σας κατευθύνει. Μην είστε ανάποδοι μαζί του.. μέσα από ένα ίσως έντονο διάλογο θα καταφέρετε να το φέρετε στα νερά σας.  Ακόμα τις μέρες αυτές και στην δουλειά για όσους εργάζονται το κλίμα θα είναι θετικό. Όλοι λίγο πολύ  θα δείτε να ολοκληρώνετε ότι ξεκινάτε και να ταχτοποιείτε γενικά εκκρεμότητες χωρίς εμπόδια και αναποδιές. Το Σαββατοκύριακο δείχνει να σας ανεβάζει πολύ και καλό θα είναι απ τα μέσα της εβδομάδας να προγραμματίσετε κάτι ιδιαίτερο για τις 19 και τις 20 του μήνα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι περισσότεροι θα έχετε μία πολύ γλυκιά εβδομάδα που θα περάσει γρήγορα όπως περνούν γρήγορα όλες οι χαρές μας… Η  Θετική διάθεση επανέρχεται  μαζί με ευχάριστα συναισθηματικά απρόοπτα στην ζωή πολλών Παρθένων.  Η πανσέληνος της Δευτέρας από τον  φιλικό σας  Ταύρο βοηθά τις επικοινωνίες σας και την οργάνωση που απαιτεί μία μετακίνηση – ταξίδι ή μία νέα προσπάθεια σας ενώ παράλληλα σας δείχνει τρόπους  η σας γνωρίζει ειδικούς για να μάθετε κάτι νέο που θα προσθέτει γνώση στις γνώσεις σας η θα σας λύσει ένα πρόβλημα Όμως υπάρχετε και εσείς που γεννηθήκατε 8 και 9 Σεπτεμβρίου και  δυστυχώς τις μέρες αυτές θα στεναχωρηθείτε.. το καλό είναι ότι η λύπη κρατά λίγο, το κακό είναι πώς θα καταφέρει να σας ρίξει πολύ ψυχολογικά… Την ίδια ώρα όμως εσείς του Αυγούστου θα έχετε χαρές καθώς οι μέρες αυτές θα σας φέρουν ένα δώρο.. μπορεί να είναι ένα καλό νέο , ένα κέρδος ή και μία  γνωριμία που δεν θα περάσει που θα σας κάνει καλή εντύπωση και μπορεί σε πολλές περιπτώσεις να είναι και πολλά υποσχόμενη.

ΖΥΓΟΣ
Η πανσέληνος θα σας κάνει πιο σοφούς στον τρόπο που θα διαχειρίζεστε στο εξής τα οικονομικά σας μα και περισσότερο απαιτητικούς από τους συντρόφους σας. Σας δείχνει  ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ζητήσετε στήριξη – βοήθεια από κάποιο ιδιαίτερο σε γνώσεις ή και σε θέση άτομο του φιλικού σας χώρου προκειμένου να ξεμπλοκάρετε και να πάρετε μία σωστή απόφαση και να χαράξετε  μία  πιο αποδοτική πορεία. Πολύ τυχεροί θα είστε όλην την εβδομάδα οι 7,8 Οκτωβρίου που μετά από 2 ολόκληρα δύσκολα χρόνια θα νοιώσετε τις μέρες αυτές τα πρώτα ουσιαστικά δείγματα μίας γενικής καλυτέρευσης στην ζωή σας που θα αποτελέσουν το ξεκίνημα ενός θετικού 12μηνου ανόδου και ευκαιριών  κάθε μορφής..  Θα νοιώσετε  ξανά την τύχη να σας χαμογελά επιστρέφοντας στην ζωή σας γεμάτη με δώρα , προτάσεις ή ακόμα και κέρδη. Εξαιρετικές οι μέρες και για εσάς του Σεπτεμβρίου καθώς θα νοιώσετε δυνατοί και έτοιμοι να μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι και να κερδίσετε. Τρίτη και Τετάρτη δείχνουν να βοηθούν πιο πολύ και την διάθεση και  τους σκοπούς σας.   Το Σαββατοκύριακο σας ξεκουράζει μα και σας δίνει τρόπους να ξεχωρίσετε. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η δυνατή και ευνοϊκή πανσέληνος θα καταφέρει να ισορροπήσει σχέσεις σας και να σας χαρίσει μία εβδομάδα που θα τα βρίσκετε ακόμα και με τους πιο δύσκολους ανθρώπους. Βοηθά τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας και δείχνει και τον δρόμο και τον  τρόπο για να τα βρείτε όπου τα έχετε χάσει με τους συντρόφους ή τους συνεργάτες σας. Εσείς του 1ου 10ημέρου θα έχετε προσκλήσεις και αιτίες για να κάνετε μικρές διαδρομές και ευχάριστες συναντήσεις αλλά θα πάρετε και ένα ευχάριστο νέο – μία είδηση που θα την κουβεντιάζετε για καιρό με τους ανθρώπους που μοιράζεστε ή και κουτσομπολεύετε τα πάντα. Όμως και στα οικονομικά σας τις μέρες αυτές μπορείτε να περιμένετε κάτι καλό ή και μία βοήθεια – ανάσα ώστε να βάλετε μία σειρά. Μόνο οι 27,28 Οκτωβρίου θα έχετε κάποιες οικογενειακές κόντρες ως την Τετάρτη. Αν δεν επιτρέψετε σε μία αναβολή ή ασυνεννοησία να σας χαλάσει την διάθεση το απόγευμα της Τρίτης θα έχετε όλοι μία πολύ αποδοτική εβδομάδα. Για όλους Πέμπτη και Παρασκευή δείχνουν οι πιο καλές σας ημέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η θετική πανσέληνος από τον Ταύρο θα σας ανανεώσει ψυχολογικά και θα σας χαρίσει ευεξία και καλή διάθεση. Σας επιτρέπει να βρείτε λύσεις στα επαγγελματικά σας στριμώγματα και να ταιριάξετε τους χρόνους με τις υποχρεώσεις σας  για να φανείτε  αντάξιοι της εμπιστοσύνης που κάποιοι σας δείχνουν,  Τα προγράμματα μπορεί να μην είναι τις αρεσκείας σας αλλά δείχνουν αναγκαία αυτόν τον καιρό και πιθανά μονόδρομος που πρέπει να ακολουθήσετε . Οι μέρες αυτές θα σας κάνουν να νοιώσετε πιο δυνατοί οικονομικά τόσο που κάποιοι μπορείτε μέσα στο 7ήμερο να κάνετε και μικρές αναζωογονητικές αγορές. Εσείς του 1ου 10ημέρου θα βρείτε τον τρόπο να τα πείτε έξω από τα δόντια σε όσους τα έχετε μαζεμένα και πιθανά ο λόγος σας να είναι περισσότερο από όσο πρέπει επιθετικός. Αυτόν τον καιρό η σιωπή είναι χρυσός ιδιαίτερα για εσάς τους 1ου  10ημέρου που μπορείτε να κάνετε ζημιές αν αντιδράσετε επιθετικά σε ότι σας ενοχλεί.  Όλοι θα έχετε ένα πολύ χαρούμενο Σαββατοκύριακο 19 και 20 του μήνα που είναι και οι πιο καλές σας ημέρες και από πλευράς τύχης. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συναισθηματικά η θετική πανσέληνος της Δευτέρας θα καταφέρει να σας ηρεμίσει και θα κάνει τους ανθρώπους που αγαπάτε να σας δείξουν με ξεκάθαρο τρόπο τα συναισθήματά τους. Από το ξεκίνημα της εβδομάδας  όλα θα είναι καλά και η διάθεσή σας στα ύψη καθώς εκτός από επιβεβαιώσεις που χρειάζεστε θα έχετε και την δυνατότητα να ασχοληθείτε  περισσότερο με  ότι αγαπάτε. Η Αφροδίτη επιβεβαιώνει μα και ομορφαίνει την ζωή των γεννημένων τον Δεκέμβριο και τις 2 πρώτες μέρες του Ιανουαρίου  κάνοντας άλλους  ακαταμάχητους μα και δίνοντάς τους υπόλοιπους  μία ειδική αιτία συναισθηματικής χαράς, κέρδους κλπ  Γενικά είστε πολλοί εσείς που θα πάρετε μία χαρά από αυτές τις χαρές που δεν τις έχουμε κάθε μέρα. Αν τώρα είστε μόνοι τις μέρες αυτές μπορείτε ακόμα και να κάνετε μία γνωριμία ενώ οι πιο μεγάλοι θα πάρετε χαρά από τα παιδιά σας. Όμως και εσείς του Ιανουαρίου θα είστε καλά καθώς η εβδομάδα έχει θετικές όψεις και από την Δευτέρα σας δίνει μικρές αιτίες που μπορούν να σας φτιάξουν την διάθεση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η πανσέληνος της Δευτέρας απ τον Ταύρο  βοηθά στο να δημιουργηθεί η να διατηρηθεί  καλό το κλίμα στον οικογενειακό σας χώρο.  Θα μπορούσε ακόμα να δώσει αιτίες να έρθουν ξανά πιο κοντά σας άτομα που έχουν τελευταία απομακρυνθεί. Στο σπίτι τις μέρες αυτές  πιθανά να καλέσετε κόσμο ή να βρεθείτε σε οικογενειακές συγκεντρώσεις που να ζεστάνουν συγγενικές σας σχέσεις . Κοινωνικοί θα είστε οι περισσότεροι με καλή διάθεση ενώ κάποιες εξελίξεις θα χαλαρώσουν μία ανησυχία που είχατε σε σχέση με την εξέλιξη μίας υπόθεσης . Αποφασιστικότητα και ορμή που μπορεί να γίνει και επιθετική διάθεση θα παρουσιάσετε οι 24 ως 28 Ιανουαρίου  προκειμένου να κάνετε το δικό σας τις μέρες αυτές.  Η τύχη αυτό το 7ημερο κάνει χατίρια κάθε μορφής  και δίνει δώρα στους γεννημένους 2και 3 Φεβρουαρίου  και νωρίς 4 Φεβρουαρίου που θα μπορούσαν να έχουν και μία σημαντική πρόταση ή κέρδος αυτόν τον καιρό Τις μέρες αυτές μπορούν αν συμβούν στην ζωή σας τα απίστευτα και πάντα για καλό. Για αυτό και να είστε έτοιμοι  να κερδίσετε από την ευκαιρία είτε αυτή είναι γνωριμία είτε πρόταση είτε οτιδήποτε σαν δώρο χτυπήσει την πόρτα της ζωής σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Η πανσέληνος θα κάνει πιο εύκολη την συνεννόηση με τα άτομα που αγαπάτε και αυτό θα βοηθήσει ώστε να πάψουν κάποιες παρεξηγήσεις. Δείχνει να λειτουργεί πολύ ευεργετικά για εσάς και η επιρροή της βοηθά την έκφραση και την ουσιαστική επικοινωνία που επιδιώκετε με τα άτομα γύρω σας. Αυξάνει τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες και σας κάνει εξαιρετικά ευέλικτους. Οι 3ως και 11 Μαρτίου έχετε να περιμένετε κάποια ευχάριστη εξέλιξη , απάντηση, νέο , κέρδος ή γνωριμία  μέσα σε αυτό το 7ήμερο.Οι μέρες αυτές γενικά είναι καλές για όλους αποδοτικές για όσους εργάζονται και κοινωνικές καθώς θα μπορούσαν να σας φέρουν πιο συχνά και πιο κοντά σε φιλικά πρόσωπα που θέλουν να μοιραστούν μαζί σας σκέψεις και όνειρα. Πολύ πιο εύκολα μπορείτε να ζητήσετε και τελικά να πάρετε μια συμβουλή ή και μία βοήθεια εσείς του 3ου 10ημέρου  ενώ για όλους Πέμπτη και Παρασκευή  είναι οι μέρες που τα κάνουν όλα πιο εύκολα για εσάς. 



  

Δειτε Επισης

Απρίλιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάρτιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Φεβρουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιανουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Δεκέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Νοέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Οκτώβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Αύγουστος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιούλιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;