Αστρολογικές προβλέψεις 7/11 - 13/11

Κριός

Αφιερώστε την αρχή της εβδομάδας στον εαυτό σας και μόνο, με φροντίδα και περιποίηση. Το χρειάζεστε έτσι κι αλλιώς, και είναι καλό να στραφείτε σε μια πιο προσεκτική διατροφή και διαβίωση γενικά. Μέχρι και το μέσο της εβδομάδας είναι καλή περίοδος να χαράξετε τη νέα πορεία που σκέφτεστε. Αυτή μπορεί να αφορά την προσωπική σας ζωή, τα επαγγελματικά σας, ακόμη και τη μετακόμισή σας σε άλλη πόλη – το βέβαιο είναι ότι πρέπει να υλοποιήσετε μια αλλαγή.

Το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα σας απορροφήσει η προσαρμογή σας στα νέα δεδομένα. Μπορεί να νιώθετε λίγο άβολα μέχρι να τα αφομοιώσετε, ωστόσο αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ. Μέχρι το Σαββατοκύριακο θα έχετε βρει ξανά το κέφι σας, και ειδικά την Κυριακή θα κάνετε μια νέα γνωριμία που θα συνάδει άριστα με το καινούργιο σκεπτικό που έχετε θέσει.

Ταύρος

Η αρχή της νέας εβδομάδας θα ζητήσει από εσάς να εξερευνήσετε την τέχνη σε όλες τις μορφές της. Θα κάνετε μια νέα γνωριμία σε αυτή τη διαδρομή, είτε να ανακαλύψετε νέες πτυχές σε μια υπάρχουσα. Οι επαφές σας, τόσο από τον μαθησιακό και επαγγελματικό χώρο όσο και από τη γειτονιά ή την οικογένεια, θα πάρουν μια πιο ψυχαγωγική χροιά όλη αυτή την εβδομάδα. Σας περιμένουν πολλές κοινωνικές δραστηριότητες.

Γύρω στην Πέμπτη θα σας κεντρίσει η ζήλια, όταν ένα άτομο που σας ενδιαφέρει θα δείξει να στρέφεται σε άλλες παρέες. Θα είναι μια περαστική φάση. Μέσα στο Σαββατοκύριακο και με έμφαση στην Κυριακή, να είστε επιφυλακτικοί με τις επαφές σας αν αναζητάτε μια νέα αγάπη.

Δίδυμοι

Αυτή θα είναι μια ιδιαίτερη Δευτέρα για εσάς, καθώς για μια φορά στη ζωή σας θα νιώσετε να έχετε μπουχτίσει από λόγια και συζητήσεις. Θα ψάχνετε τρόπους να κάνετε τους πάντες να σιωπήσουν, αν και με την αλλαγή της μέρας θα επανέλθετε στην ομαλή σας κατάσταση! Να ξέρετε ότι μια σημαντική ερωτική συγκυρία έρχεται προς το μέρος σας στο μέσο της εβδομάδας, είτε έχετε ήδη ζευγαρώσει και τώρα οι θερμοκρασίες θα φτάσουν στα ύψη.

Προσεγγίζοντας το Σαββατοκύριακο θα προβείτε σε κάποιες υπερβολές, ωστόσο ο κύκλος σας θα είναι παρών για να σας επαναφέρει στην τάξη. Την

Κυριακή να είστε προετοιμασμένοι για πολλή διασκέδαση, και θα έχετε το χάρισμα να γοητεύετε όποιον βρεθεί στο δρόμο σας.

Καρκίνος

Αρχίστε την εβδομάδα σας μελετώντας τα θέματα ήσσονος σημασίας που έχετε σε εκκρεμότητα, και μην απασχοληθείτε με την ευρύτερη εικόνα του μέλλοντός σας. Όσο περισσότερη αναμονή επιδείξετε, τόσο καλύτερα θα εξελιχθούν όλα. Στο μέσο της εβδομάδας θα χρειαστεί να δώσετε σημασία σε συγκατοίκους και γείτονες, και θα καταφέρετε να τους ικανοποιήσετε όλους με τις διπλωματικές σας προσεγγίσεις.

Το δεύτερο μισό της εβδομάδας να γίνετε πιο προσεκτικοί προς συνεργάτες ή προϊσταμένους, που ενδέχεται να μην έχουν στο μυαλό τους το δικό σας συμφέρον… Το Σαββατοκύριακο θα είστε λίγο κυκλοθυμικοί, αλλά αν κρατήσετε χαμηλούς τόνους θα περάσετε όμορφα με τους φίλους σας.

Λέων

Πρέπει να αφιερώσετε αυτή τη Δευτέρα στην αναθεώρηση πολλών πραγμάτων. Ίσως να χρειάζεται πρόσθετη προσοχή ο τομέας των προσωπικών σας ή το περιβάλλον στο σπίτι. Το βέβαιο είναι ότι πρέπει να βάλετε μια τάξη άμεσα. Στο μέσο της εβδομάδας μη διστάσετε να συζητήσετε τους προβληματισμούς σας με τους σωστούς ανθρώπους, που θα μπορέσουν να σας παράσχουν τη στήριξη που χρειάζεστε.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα αναδυθεί το ένστικτό σας, και δεν αποκλείεται να γίνετε και παρανοϊκοί με κάποια πράγματα αν δεν επιδείξετε σύνεση και προσοχή. Την Κυριακή θα έχετε ανάγκη να διευρύνετε τις ρομαντικές σας επιλογές, και θα νιώθετε σε πλήρη ετοιμότητα για διασκέδαση.

Παρθένος

Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με μια αίσθηση ισχύος και πληρότητας όσο αφορά τη γνώση των δεδομένων σας. Θα νιώθετε ότι όλα βγάζουν πλέον νόημα, και θα είστε έτοιμοι για να κάνετε τη σοβαρή συζήτηση που σας προβληματίζει εδώ και καιρό. Μιλήστε για την πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε και για το πώς βλέπετε το μέλλον, και θα βρείτε θετική ανταπόκριση.

Γύρω στην Παρασκευή θα θελήσετε να κάνετε κάποιες σοβαρές αναθεωρήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να κάνετε αλλαγές σχεδίων καθ’ οδόν. Ασχοληθείτε με όλα αυτά πριν φτάσει η Κυριακή, γιατί αυτή τη μέρα θα πρέπει να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για διασκέδαση.

Ζυγός

Με τον εαυτό σας και μόνο θα θέλετε να αρχίσετε τη νέα εβδομάδα, ακόμη κι αν οι πάντες γύρω σας διασκεδάζουν μέχρι τελικής πτώσης. Αυτό δεν σημαίνει ότι περνάτε μια αντικοινωνική φάση, απλώς θέλετε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας για όσα νιώθετε ότι προσεγγίζουν. Πράγματι από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα είστε σαν το λαγουδάκι που «ακόμη αντέχει» όταν όλοι είναι εξουθενωμένοι! Η ενέργειά σας θα σας ωθεί να φλερτάρετε με όλους και όλα.

Γύρω στην Παρασκευή θα προκύψουν κάποια οικονομικά θέματα, τα οποία όμως θα βάλετε γρήγορα σε σειρά. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα σας προσεγγίσει ένα άτομο, που θα χρειάζεται να συζητήσει μαζί σας και να ακούσει τις απόψεις σας.

Σκορπιός

Ανοίξτε την εβδομάδα σας με μια μικρή και διακριτική χειρονομία προς βοήθεια ενός φιλικού ατόμου, ακόμη κι αν δεν θα το καταλάβει. Αυτή η μικρή κίνηση θα βοηθήσει το κάρμα σας και θα κεντρίσει το ένστικτό σας, για να λειτουργήσετε δραστήρια όλη αυτή την εβδομάδα. Κάποιες νέες πληροφορίες θα φτάσουν σε εσάς προς το μέσο της εβδομάδας, και θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο στο να τις επεξεργαστείτε και να οργανώσετε τα νέα σας σχέδια.

Προς το Σαββατοκύριακο θα έχετε τη δυναμική να έλκετε πολύ κόσμο γύρω σας. Θα είναι ένα σημαντικό έναυσμα για να βάλει σε κίνηση την ερωτική σας ζωή προς τη σωστή κατεύθυνση. Την Κυριακή φροντίστε να μην εμπλακείτε και παρασυρθείτε στα δράματα άλλων.

Τοξότης

Με χαμηλές ταχύτητες θα πρέπει να μπείτε στη νέα εβδομάδα. Δεν θέλετε και δεν πρέπει αυτή την περίοδο να προκαλέσετε συγκατοίκους ή προϊσταμένους, και πολύ περισσότερο το έτερό σας ήμισυ. Πάντως όσο δυσχερή τροπή κι αν φαίνεται να παίρνουν κάποια πράγματα, κάντε τα στραβά μάτια μέχρι και την Τρίτη. Από εκεί και μετά τα πάντα θα γυρίσουν σε αίσια φορά, με την καλή διάθεση και τη διασκέδαση να παρίστανται όπου κι αν βρεθείτε.

Προς το τέλος της εβδομάδας αφιερώστε χρόνο στα σοβαρά θέματα που πρέπει να επεξεργαστείτε, και σχεδιάστε τα νέα βήματά σας στον τομέα της καριέρας και της προσωπικής σας ζωής. Το Σαββατοκύριακο οφείλετε στον εαυτό σας να ξεκουραστείτε, και ειδικά την Κυριακή αγκαλιάστε τη διασκέδαση.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ανοίγει με εσάς να νιώθετε απόλυτα προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, και έτοιμοι να κατακτήσετε όλο τον κόσμο. Όλη την εβδομάδα θα σας διέπει θετική ενέργεια, και είναι εξαιρετική στιγμή για να κάνετε τα να βήματα που θέλετε, τόσο στα μαθησιακά ή τα επαγγελματικά σας θέματα, όσο και στην προσωπική σας ζωή.

Να αναβάλετε για την Παρασκευή ή το Σάββατο όποια σημαντική απόφαση πρέπει να πάρετε, γιατί θα είναι πιο διαυγής και σωστή η κρίση σας. Η Κυριακή θα είναι η ιδανική στιγμή για να προσπεράσετε τις όποιες αμφιβολίες σας και να πορευτείτε προς αυτά που επιθυμείτε.

Υδροχόος

Με μια πολύ ερευνητική ματιά θα πρέπει να ανοίξετε τη νέα σας εβδομάδα. Χωρίς να σημαίνει ότι οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας σάς λένε ψέματα, το βέβαιο είναι ότι δεν σας λένε όλη την αλήθεια. Προτιμήστε να λειτουργήσετε με το δικό σας σκεπτικό, ειδικά αν σε κάποια θέματά σας εμπλέκονται και άτομα ή καταστάσεις με διαφορετικές πολιτισμικές πεποιθήσεις. Η θετική ενέργειά σας θα σας κατευθύνει προς τη σωστή πορεία.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά να είστε επιφυλακτικοί με τα μεγάλα συναισθήματα ή λόγια που θα προκύψουν αναπάντεχα, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή. Η σύνεση στις κινήσεις σας θα τα βάλει όλα σε τάξη, και η Κυριακή ενδείκνυται για να βρεθείτε με τους φίλους σας και να διασκεδάσετε με φαγητό και μπόλικη μουσική.

Ιχθύες

Η αρχή της εβδομάδας θα απαιτήσει από εσάς δράση και όχι σκέψη, γι’ αυτό αφήστε τις πολλές ενδοσκοπήσεις για αργότερα. Αν κάποιος ζητήσει τη γνώμη σας, μη διστάσετε να μιλήσετε. Στο μέσο της εβδομάδας θα χρειαστεί να βοηθήσετε ένα φιλικό άτομο με ένα οικονομικό του αδιέξοδο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα δώσετε χρήματα. Οι συμβουλές θα είναι αρκετές.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά, ένα συναισθηματικό παλιρροιακό κύμα θα σας χτυπήσει. Όσο δυσχερές κι αν ακούγετε, θα πάρει μαζί του κάποια βάρη που έτσι κι αλλιώς δεν χρειαζόσασταν στη ζωή σας. Την Κυριακή θα βλέπετε τα πράγματα με μεγαλύτερη διαύγεια από τους υπόλοιπους, και θα πρέπει να δράσετε ενόσω οι άλλοι χρονοτριβούν.

  

Δειτε Επισης

Απρίλιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάρτιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Φεβρουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιανουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Δεκέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Νοέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Οκτώβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Αύγουστος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιούλιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;