Αστρολογικές προβλέψεις 31/10 - 6/11

ΚΡΙΟΣ
Τα νεύρα και οι εντάσεις θα κυριαρχήσουν στη ζωή σου αυτήν την εβδομάδα, ιδιαίτερα στο ξεκίνημά της. Βρες την ψυχραιμία να αντιμετωπίσεις τις δύσκολες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν και θα φέρουν εμπόδια στα σχέδιά σου. Μην αφήσεις το θυμό να σε κυριέψει, γιατί θα χάσεις το παιχνίδι. Αν μη τι άλλο, μην ξεσπάς τα νεύρα σου στην οικογένειά σου ή στο σύντροφό σου, γιατί οι συνέπειες δεν θα είναι καθόλου ευχάριστες. Στα αισθηματικά σου, είναι καλή η περίοδος να πάρεις οριστικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σου, ειδικά αν οι καταστάσεις που ζεις σε καταπιέζουν και δεν σε αφήνουν να είσαι ο εαυτός σου. Ξεκαθάρισε μια και καλή με τα κακώς κείμενα της ζωής σου και μην αφήνεις άλλο το χρόνο να περνάει. Θα είναι εις βάρος σου! Προσπάθησε να εξηγήσεις στους συνεργάτες σου αυτά που θέλεις να τους πεις χωρίς εκνευρισμό και φωνές. Στάσου στο ύψος των περιστάσεων και μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα. Αν αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να επικοινωνήσεις, καλύτερα κράτησε μία απόμακρη στάση και μην εμπλέκεσαι για κανέναν λόγο σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Έφτασε η στιγμή να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις κατά μέτωπο και να βάλεις οριστικά τελεία και παύλα σε οτιδήποτε στέκεται εμπόδιο στην επίτευξη των προσωπικών σου στόχων. Από την Τρίτη μέχρι την Παρασκευή, που η Σελήνη θα κινείται στον Τοξότη, οι μέρες είναι αρκετά ευνοϊκές για να καταστρώσεις νέα σχέδια, αλλά και για να αντιμετωπίσεις κάποια οικογενειακά προβλήματα που σε προβληματίζουν. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη επίσης στον Τοξότη, λειτουργεί υποστηρικτικά για τις επικοινωνίες, αλλά και για την κοινωνική σου ζωή. Αυτή την εβδομάδα ο αισθηματικός σου τομέας θα αρχίσει και πάλι να ξαναζωντανεύει. Η σχέση σου θα βρει τους παλιούς καλούς ρυθμούς της και θα αναθερμάνεις την ερωτική σου ζωή με το σύντροφό σου, που θα σου αποδείξει για μία ακόμα φορά ότι η αγάπη σας είναι δυνατή! Αν είσαι single, το πλανητικό σκηνικό σου δίνει πολύ σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες που θα προκύψουν από γνωριμίες και παρέες. Μη διστάζεις, τόλμησε να δείξεις για μία ακόμα φορά τη γλυκύτητα και τη γοητεία που διαθέτεις! Η λύση κάθε προβλήματος είναι η καλή επικοινωνία, έτσι λοιπόν αυτήν την εβδομάδα θα θελήσεις να έρθεις πιο κοντά στους συνεργάτες σου για να βρείτε από κοινού λύσεις για τα προβλήματα που υπάρχουν στη δουλειά σου. Θα παρουσιαστούν κάποιες συμφέρουσες προτάσεις, μην τις απορρίψεις, αλλά μην τις αποδεχτείς κιόλας, πάρε το χρόνο σου για να τις σκεφτείς καλά! Στα οικονομικά σου, αν και υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν, θα τα πας περίφημα αυτήν την εβδομάδα. Την Τετάρτη και την Πέμπτη ευνοούνται συζητήσεις για αύξηση των οικονομικών σου εσόδων.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η εβδομάδα χρειάζεται μία έξυπνη αντιμετώπιση των πραγμάτων, άμεσα και γρήγορα από εσένα. Από την Τρίτη μέχρι την Παρασκευή, που η Σελήνη θα κινείται στον Τοξότη, ακολούθησε το ένστικτό σου και προσπάθησε να έχεις ένα πιο διαλλακτικό ύφος με τους συνεργάτες και τους ανωτέρους σου, χωρίς να γίνεσαι… πνεύμα αντιλογίας. Πέρασε χρόνο με την οικογένειά σου, γιατί την έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε τις αντιθέσεις και βρες τρόπο συνεννόησης. Αν είσαι single, ήρθε ο καιρός για να παίξεις λίγο διαφορετικά τα χαρτιά σου στην αναζήτηση νέου συντρόφου. Προσαρμόσου με τα δεδομένα της εποχής και μην προσδοκάς την τελειότητα. Αν έχεις σχέση, σταμάτα να φέρεσαι εγωιστικά, γιατί οι εξελίξεις θα σε απογοητεύσουν.Η εβδομάδα αυτή σου δίνει δύναμη και τόλμη να επιχειρήσεις νέα ανοίγματα στον επαγγελματικό σου τομέα. Οι συνεργάτες σου συνεχίζουν να σε απασχολούν και η αλήθεια είναι ότι οι απαιτήσεις τους από εσένα είναι λίγο υπερβολικές. Προσπέρασέ το και κάνε ότι δεν ακούς. Επικεντρώσου στις δικές σου ευθύνες και μην παρεκκλίνεις από το στόχο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει με ένταση και μεγάλη ενεργητικότητα, ιδιαίτερα από την Τρίτη μέχρι την Παρασκευή, που η Σελήνη θα κινείται στον Τοξότη. Ο απόλυτος τρόπος σκέψης σου, αλλά και η μεγάλη επιμονή σου στην επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου, θα σου δημιουργήσουν μεγάλη νευρικότητα. Μην ξεσπάσεις σε άτομα που ξέρεις καλά ότι δεν σου φταίνε σε τίποτα. Προσπάθησε να ρίξεις λίγο τους τόνους, αφιερώνοντας παραπάνω ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση αλλά και διασκέδαση και γιατί όχι, κάνε και ένα δωράκι στον εαυτό σου, που σίγουρα θα σου φτιάξει τη διάθεση. Με αντιθέσεις και καβγαδάκια θα εξελιχθεί η εβδομάδα αυτή για την σχέση σου, αφού δεν φαίνεται να βάζεις νερό στο κρασί σου. Οι βάσεις στη σχέση σου είναι καλές, δείξε λοιπόν μεγαλύτερη διαλλακτικότητα για να βελτιωθεί το κλίμα ανάμεσά σε εσένα και το σύντροφό σου. Αν είσαι single, νομίζω πως ήρθε ο καιρός να δεις λίγο πιο χαλαρά και ανάλαφρα την ερωτική σου ζωή και να αφεθείς με αυθορμητισμό στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν. Στα επαγγελματικά σου, θα θελήσεις να τακτοποιήσεις πολλές από τις εκκρεμότητες που έχεις και να βάλεις πλώρη για τα νέα σου σχέδια που θα πάνε ένα βήμα πιο πέρα την καριέρα σου. Δώσε σημασία σε κάποιες ευκαιρίες που θα προκύψουν και θα αφορούν νέες συνεργασίες. Στον οικονομικό τομέα, φρόντισε να αποφύγεις τις τολμηρές οικονομικές επενδύσεις, γιατί θα σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα οι μέρες θα είναι γεμάτες από εξόδους, διασκέδαση και έντονη κοινωνική ζωή για εσένα. Οι προτάσεις που θα δεχτείς θα είναι πολλές και το κινητό σου θα χτυπάει συνέχεια από φίλους, που θα επιθυμούν να σου μιλήσουν και να σε δούνε. Η υποστήριξη που θα δεχτείς από τα κοντινά σου πρόσωπα θα είναι μεγάλη και αυτήν την περίοδο ό,τι ζητάς από τους δικούς σου, θα πραγματοποιείται! Με τη Σελήνη να κινείται στον Τοξότη από την Τρίτη μέχρι την Παρασκευή και να σε ευνοεί, θα έχεις τέτοια λάμψη, γοητεία και ερωτισμό, που πραγματικά δεν θα είναι μία ήρεμη εβδομάδα για σένα αυτή που ξεκινάει. Το πλανητικό σκηνικό θα σε ωθήσει να διεκδικήσεις ερωτικά τη σχέση σου ή, αν είσαι single, τη γνωριμία που σε ενδιαφέρει. Η λίμπιντο σου βρίσκεται πραγματικά στο φόρτε της και καλό είναι να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Αρκετά με το επαγγελματικό άγχος, την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα! Αυτήν την εβδομάδα φαίνεται πως θα το ρίξεις για λίγο έξω, αφήνοντας στην άκρη τα προβλήματα και τις επαγγελματικές εκκρεμότητες και θα ασχοληθείς περισσότερο με τα πιο θεωρητικά κομμάτια της δουλειάς σου. Ωστόσο, να ξέρεις πως οι μέρες που θα ακολουθήσουν, σε βοηθούν να θέσεις κάποιους νέους επαγγελματικούς στόχους για το διάστημα που θα ακολουθήσει. Τα οικονομικά σου θα είναι μία κρύο, μία ζέστη. Από τη μία πλευρά έχεις κάνει ήδη έναν καλό προϋπολογισμό, από την άλλη όμως δεν θα μπορέσεις να νικήσεις την επιθυμία σου για αγορές και έξοδα!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τίποτα δεν θα σου χαλάσει το κέφι αυτή την εβδομάδα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την Αφροδίτη που παραμένει στον Τοξότη θα καταφέρεις να ξεμπερδέψεις με κάποια ζητήματα που σου ήταν μεγάλο βάρος μέχρι τώρα στη ζωή σου. Κέφι, διασκέδαση, γνωριμίες και συναντήσεις με φίλους, είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας, που σίγουρα θα σε κάνουν να χαλαρώσεις και να περάσεις σούπερ! Ο ερωτισμός σου χτυπάει κόκκινο αυτήν την εβδομάδα και το πλανητικό σκηνικό θα πυρπολήσει με πάθος τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Ο ρομαντισμός σου θα σε παρασύρει σε νύχτες μαγικές και ονειρεμένες με το σύντροφό σου και είναι φανερό ότι η μπόρα που είχε υπάρξει μεταξύ σας τον τελευταίο καιρό έχει πλέον ξεπεραστεί. Αν είσαι single, με το μαγνητισμό που διαθέτεις αυτές τις μέρες, αλλά και με τη διάθεσή σου για φλερτ, σίγουρα θα καταφέρεις να έλξεις κάθε ερωτικό σου στόχο! Σε χαλαρό κλίμα θα εξελιχθούν τα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα και θα νιώσεις ανακούφιση. Πλέον φαίνεται ότι εξισορροπούν κάποιες καταστάσεις και τα επαγγελματικά ζητήματα που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα αρχίζουν να παίρνουν και αυτά την πορεία τους. Αυτές τις μέρες μπορείς να κάνεις επικοινωνίες με νέους συνεργάτες ή να τακτοποιήσεις κάποια γραφειοκρατικά θέματα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται λίγη προσοχή, γιατί θα προκύψουν κάποια ξαφνικά έξοδα που δεν είχες προγραμματίσει και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Δεν είναι έξυπνο να παρασυρθείς αυτές τις μέρες σε περιττές αγορές, γιατί… το ταμείο είναι μείον!

 

ΖΥΓΟΣ
Αυτή η εβδομάδα έρχεται για να σου ελαφρύνει κατά πολύ τα άγχη και τις ανησυχίες σου. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, που παραμένει στον Τοξότη, αλλά και η Σελήνη από την Τρίτη μέχρι την Παρασκευή στο ίδιο ζώδιο, θα σου προσφέρουν κάποιες καλές ευκαιρίες για ένα ζήτημα που επιθυμείς. Με το δυναμισμό που θα διαθέτεις, θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και θα αναλάβεις πρωτοβουλίες για κάποιο θέμα, που το περασμένο διάστημα σε απασχόλησε έντονα. Το πλανητικό σκηνικό θα επαναφέρει τον ερωτισμό αλλά και τον ενθουσιασμό στη σχέση σου και θα κάνεις μαζί με το σύντροφό σου πολλά σχέδια για τις ημέρες που θα ακολουθήσουν. Τα προβληματάκια συνεχίζουν να υπάρχουν, εξαιτίας των επιρροών που δέχεσαι από τη θέση του Ερμή στο Σκορπιό, ωστόσο δεν στέκονται εμπόδιο στην προσωπική σας ευτυχία. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι δεν θα καταφέρεις αυτές τις μέρες να αντισταθείς σε ένα άτομο που σε πολιορκεί εδώ και καιρό και θα ενδώσεις στις επιθυμίες του.Στα επαγγελματικά σου οι εκκρεμότητες θα υπάρχουν, όμως εσύ δεν πρόκειται να χάσεις την αισιοδοξία και το δυναμισμό σου και θα χειριστείς έξυπνα κάθε πρόκληση που θα προκύψει. Είναι μία περίοδος που μπορείς να κάνεις κάποια νέα ξεκινήματα ή να αναζητήσεις νέες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου θα έχουν και αυτήν την εβδομάδα αρκετά σκαμπανεβάσματα, όμως καλό είναι να μην πάρεις καθοριστικές αποφάσεις ακόμη και να προσπαθήσεις να συγκρατηθείς και να είσαι προσεκτική σε κάθε οικονομική σου συναλλαγή.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα, θα αφήσεις την αναποφασιστικότητά σου στην άκρη και θα πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες για πολλά ζητήματα που σε αφορούν. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα, θα ξεπεραστούν και επιτέλους θα νιώσεις ότι η τύχη άρχισε και πάλι να σου χαμογελά! Τις μέρες που ακολουθούν, ιδιαίτερα από την Τρίτη μέχρι την Παρασκευή που η Σελήνη θα κινείται στον Τοξότη, θα μπορέσεις να αποδείξεις τις ικανότητές σου, αλλά και να πραγματοποιήσεις ένα μεγάλο όνειρό σου.Η Αφροδίτη που κινείται στον Τοξότη σου χαρίζει γοητεία, αλλά και ερωτική διάθεση. Αυτήν την εβδομάδα θα νιώθεις μεγάλη άνεση με τη σχέση σου, θα μπορείς να εκφράσεις στο σύντροφό σου όλες τις προσωπικές σου επιθυμίες και θα βρεις πλήρη ανταπόκριση. Θα προγραμματίσετε μαζί πολύ όμορφα σχέδια και είναι βέβαιο ότι θα περάσετε ρομαντικές στιγμές. Αν ακόμη δεν υπάρχει κάτι μόνιμο στην ερωτική σου ζωή, τότε καλό είναι να αποδεχτείς κάποιες προσκλήσεις φίλων που θα σου γίνουν, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε γοητεύσει.Πολλή δουλειά σε περιμένει αυτήν την εβδομάδα. Ο δυναμισμός και η δημιουργική σου ένταση θα είναι στα ύψη τους και θα σε βοηθήσουν να δραστηριοποιηθείς και να αντιμετωπίσεις πολλές από τις προκλήσεις που θα υπάρξουν. Είναι μία καλή περίοδος για να βελτιώσεις τις συνεργασίες σου, αλλά και για να ξεπεράσεις κάποια επαγγελματικά εμπόδια. Στον οικονομικό τομέα, πάτα και λίγο φρένο, γιατί τον τελευταίο καιρό όλα τα χρήματά σου τα σκορπίζεις από εδώ και από εκεί, χωρίς να λογαριάζεις τις συνέπειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη στο ζώδιό σου από την Τρίτη μέχρι την Παρασκευή γίνεται ο προσωπικός σου σύμμαχος και σε βοηθά να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδια που είχες προγραμματίσει το τελευταίο διάστημα. Διανύεις μία περίοδο με μεγάλη κινητικότητα, υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να τακτοποιήσεις, γι’ αυτό φρόντισε να κάνεις έναν πολύ καλό προγραμματισμό για να τα προλάβεις όλα. Μην αμελήσεις να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, ώστε να μπορέσεις να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τον ελεύθερο χρόνο σου μακριά από έννοιες και σκοτούρες.Στα αισθηματικά σου, η ερωτική σου διάθεση θα είναι στα φόρτε της αυτήν την εβδομάδα, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, βγάλε από το μυαλό σου όλα όσα είχαν προκύψει το περασμένο διάστημα και άφησε το σύντροφό σου να σε παρασύρει σε στιγμές πάθους, που σίγουρα θα σε ανανεώσουν. Αν είσαι single, δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι και κυρίως δεν πρέπει να αναπολείς το παρελθόν σου. Αυτήν την εβδομάδα σε περιμένει μία πολύ μεγάλη ερωτική έκπληξη, που πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να τη δεις!Τίποτα δεν θα σου φαίνεται ακατόρθωτο στα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις που είχαν προκύψει το περασμένο διάστημα και θα κάνεις νέα ξεκινήματα που θα σου φέρουν την επιτυχία που περίμενες εδώ και καιρό. Η εβδομάδα είναι πολύ καλή και για τον οικονομικό σου τομέα, αφού θα υπάρξουν κάποια τυχαία γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να πάρεις μία οικονομική ανάσα! Δείξε μεγαλύτερη εγκράτεια κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, γιατί είναι οι μέρες που μπορεί να κάνεις οικονομικές επιπολαιότητες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τον τελευταίο καιρό είχες χάσει το κουράγιο σου και είχες κλειστεί αρκετά στο καβούκι σου. Αυτήν την εβδομάδα όμως, παίρνεις τα πάνω σου, αποκτάς και πάλι την αυτοπεποίθησή σου και αρχίζεις να αντιμετωπίζεις τη ζωή με αρκετό χιούμορ. Μην κολλάς σε λεπτομέρειες και μη δώσεις καμία απολύτως σημασία στα λόγια και τις αντιδράσεις των γύρω σου. Τώρα θα έχεις πολύ μεγάλη εύνοια και θα καταφέρεις να πετύχεις πολλά από τα σχέδιά σου. Χαμογέλασε λοιπόν… και η τύχη θα σε ανταμείψει με τα δώρα της. Άφησε τους εγωισμούς απέναντι στο ταίρι σου. Μην κάνεις πράγματα που θα φέρουν εντάσεις και πρόσεξε τις κινήσεις σου. Αν είσαι single, ο έρωτας δεν θα αργήσει να σου χτυπήσει την πόρτα. Άλλαξε διάθεση λοιπόν και άρχισε να κάνεις σχέδια. Στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα βρεθεί κάποιος που θα σου προκαλέσει το ενδιαφέρον. Σιγά-σιγά… για να μην σκοντάψεις! Μεγάλη κινητικότητα θα έχεις τις επόμενες μέρες, τόσο από δική σου επιδίωξη όσο και από τη σύμπτωση των περιστάσεων στον επαγγελματικό σου τομέα. Βάλε μία γρήγορα τάξη στις πρακτικές και επαγγελματικές σου υποθέσεις και μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί, γιατί θα χάσεις τον προγραμματισμό σου. Το διάστημα αυτό ευνοεί συμφωνίες, όπως επίσης επαφές με χρήσιμους ανθρώπους ή καινούριες γνωριμίες κάθε είδους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα επικεντρωθείς στους στόχους σου. Θα κάνεις υποχωρήσεις, θα προσαρμοστείς σε κάποιες καταστάσεις, αλλά θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Με το δυναμισμό αλλά και την αυτοπεποίθηση που θα έχεις ιδιαίτερα από την Τρίτη μέχρι την Παρασκευή, που η Σελήνη θα κινείται στον Τοξότη και θα σε ευνοεί σημαντικά δεν έχεις να φοβηθείς απολύτως τίποτα. Η Αφροδίτη πάλι από το ίδιο ζώδιο συνεχίζει να σου φτιάχνει κατά πολύ τη διάθεση, φέρνοντάς σου νέες, απρόσμενες και πολύ ευχάριστες αλλαγές! Προετοιμάσου... Εκμεταλλεύσου αυτές τις ημέρες για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στη σχέση σου. Αν είσαι single, όσο αφήνεις στο περιθώριο τα αισθηματικά σου, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, γι’ αυτό κάνε κάτι επιτέλους. Η εβδομάδα αυτή τονίζει την αποδοτικότητα αλλά και τη νευρικότητά σου. Αν υπάρξουν καθυστερήσεις, που είναι πολύ πιθανό λόγω της θέσης του Άρη τον Αιγόκερω, καλά θα κάνεις να επιστρατεύσεις την εξυπνάδα σου, για να βρεις εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματα σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτήν την εβδομάδα βάλε μπροστά τις αλλαγές που εδώ και καιρό σκέφτεσαι να κάνεις και όλο αναβάλεις. Επικεντρώσου στους στόχους σου και μην αποσπάσαι με διαφορά πράγματα συνέχεια, η αναβλητικότητα δεν σε βοηθά πουθενά. Οικονομικά, φαίνεται πως κάποιο φως βελτιώνει την κατάσταση, αλλά το ενδεχόμενο καθυστερήσεων στις εισπράξεις που περιμένεις δεν θα λείψει, γι’ αυτό έχε την απαραίτητη υπομονή! Αν διατηρείς μόνιμη σχέση, θα ακούσεις ένα νέο από το σύντροφό σου που θα σε κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη. Δείξε την αγάπη σου έμπρακτα και μην κολλάς σε ανούσιες λεπτομέρειες που σε πληγώνουν και σου θυμίζουν περασμένες άσχημες στιγμές. Αν είσαι single, πρέπει να ξεκολλήσεις από το παρελθόν για να μπορέσεις να κάνεις βήματα μπροστά. Έχεις πολλές κατακτήσεις και δεν το έχεις εκμεταλλευτεί καταλλήλως.Κινητικότητα θα παρουσιαστεί στον επαγγελματικό σου τομέα και ένα ευχάριστο γεγονός είναι πολύ πιθανό να συμβεί τώρα. Είναι καλή η περίοδος για να διαπραγματευτείς το μισθό σου και τις αρμοδιότητές σου. Μπορείς τώρα να αναλάβεις μία πολύ δημιουργική εργασία, που θα σε τονώσει και θα δώσει άλλη οπτική στη δουλειά σου.

  

Δειτε Επισης

Μάρτιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Φεβρουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιανουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Δεκέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Νοέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Οκτώβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Αύγουστος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιούλιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;