Αστρολογικές προβλέψεις 24/10 - 30/10

Κριός

Ιδιαίτερη εβδομάδα για εσάς που προσπαθείτε να τακτοποιήσετε εμπορικές, επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις. Έχετε όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε, αλλά θα πρέπει να είστε καλά ενημερωμένοι, ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και προσεκτικοί με τις αποφάσεις σας. Αισθηματικά, αν δεν πείτε εσείς τι θέλετε, δεν θα μπορέσουν οι άλλοι να σας καταλάβουν.

Ταύρος

Τα περισσότερα από τα θέματα που σας απασχολούν, έχουν ένα ιδιαίτερο παρασκήνιο. Φροντίστε ώστε οι προθέσεις σας να παραμείνουν μυστικές, οι ενέργειές σας αποφασιστικές και το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας ανέπαφο. Ένα ταξίδι προβάλλει σαν ουσιαστικό ενδεχόμενο, όμως μην μπερδέψετε τη χρησιμότητά του με άλλες σκοπιμότητες. Η οικογένεια χρειάζεται την προσοχή σας.

Δίδυμοι

Σκεφτείτε ποιοι από τους στόχους σας είναι πραγματοποιήσιμοι και δώστε τους προτεραιότητα. Η προβολή των ικανοτήτων σας, η προσέγγιση ατόμων με εμπειρία και η ενεργητικότητά σας θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε αρκετούς από τους στόχους σας. Στα προσωπικά σας λειτουργήστε με σαφήνεια και ειλικρίνεια. Υπάρχουν άνθρωποι που σας κρίνουν αλλά δεν μιλούν ακόμα.

Καρκίνος

Δύσκολα τα αισθηματικά σας, αλλά είναι ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζετε τα πράγματα που ευθύνεται για τις εντάσεις που αντιμετωπίζετε. Φανείτε διπλωμάτες, δοτικοί και όχι εγωιστές. Οι ανασφάλειές σας δηλώνουν ανωριμότητα και λειτουργούν ανασταλτικά. Οικονομικά ο τρόπος ζωής σας είναι υπεύθυνος για την τωρινή σας κατάσταση, αλλά κάποιοι είναι πρόθυμοι να σας στηρίξουν και πάλι.

Λέων

Αν συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, αν δουλέψετε λίγο περισσότερο, αν πείτε ξεκάθαρα τη γνώμη σας, τότε τα οφέλη σας θα πολλαπλασιαστούν και θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας. Αισθηματικά ευνοείστε όσον αφορά στις επιθυμίες σας, ενώ ο παράγοντας «τύχη» φαίνεται να παίζει καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητά σας.

Παρθένος

Έχετε να αντιμετωπίσετε τη χαλαρότητα των άλλων στην εργασία, την υποκειμενικότητα στα αισθηματικά σας και την ανάγκη σας για αποτελεσματικότητα σε ό,τι καταπιάνεστε. Είστε μαχητικοί και ακούραστοι, γεγονός που θα σας βοηθήσει πολύ σύντομα να εισπράξετε τους καρπούς των κόπων σας, να κερδίσετε έδαφος απέναντι στους ανταγωνιστές σας και θαυμασμό από ανθρώπους που δεν το περιμένατε.

Ζυγός

Οι άλλοι αποκτούν και πάλι προτεραιότητα στη ζωή σας, αλλά είστε εσείς που το επιτρέπετε. Αισθάνεστε περισσότερο έτοιμοι να ανταποκριθείτε σε επαγγελματικές προκλήσεις, να βάλετε όρια στην εκμετάλλευση των αδυνάμων από τρίτους και, γενικότερα, να λειτουργήσετε απονέμοντας δικαιοσύνη. Αισθηματικά μην αφήνετε τους φόβους σας να επηρεάζουν τη σχέση σας.

Σκορπιός

Ήλιος και Ερμής στο ζώδιό σας συμβάλλουν στην επικράτησή σας στις εμπορικές σας προσπάθειες, στους επαγγελματικούς ανταγωνισμούς, στις νομικές διεκδικήσεις και στις όποιες οικονομικές διαφορές με ανένδοτους ανθρώπους. Έχετε αυξημένη την αίσθηση του καθήκοντος αλλά είναι δύσκολο να επωμιστείτε ευθύνες που ανήκουν σε άλλους.

Τοξότης

Ό,τι δεν συμβαδίζει με τις επιθυμίες σας δεν σημαίνει ότι είναι καταδικαστέο. Φροντίστε να μην αποπαίρνετε ανθρώπους που είναι λιγότερο έξυπνοι και ικανοί από εσάς και μην είστε τόσο απόλυτοι στις εκφράσεις σας. Αισθηματικά μείνετε σταθεροί στη σχέση σας, δείξτε μεγαλύτερη κατανόηση στα θέματα του συντρόφου σας, ενώ οι ελεύθεροι φροντίστε να μην είστε απόμακροι με τη συμπεριφορά σας.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα αυτή σας βοηθά να κερδίσετε ανθρώπους, να χτίσετε γέφυρες στην εργασία και γενικά να προωθήσετε τα συμφέροντά σας. Οικονομικά ένα ξαφνικό έσοδο θα αναπτερώσει το ηθικό σας και θα σας κρατήσει σε εγρήγορση για τον επόμενο στόχο σας. Προσοχή στις μετακινήσεις, σε μικρά θέματα υγείας και σε ενδοοικογενειακές ισορροπίες.

Υδροχόος

Χρειάζεται να λειτουργήσετε με συνέπεια στην εργασία, να προβάλετε τις ικανότητές σας και να δημιουργήσετε καλύτερες σχέσεις με άτομα που θα σας είναι χρήσιμα στο μέλλον. Αν μπορείτε να επιλέξετε συνεργάτες, φροντίστε να έχετε καλές συστατικές ή να είστε με κάποιον τρόπο σίγουροι για τις επιλογές σας. Οικονομικά μην αμελείτε εκκρεμότητες και μη δημιουργείτε νέες υποχρεώσεις.

Ιχθύες

Τα αισθηματικά σας είναι στο προσκήνιο την εβδομάδα αυτή και θα πρέπει να φροντίσετε να δώσετε λύσεις σε θέματα που χρονίζουν, να στηρίξετε το σύντροφό σας σε υποθέσεις που τον απασχολούν και να επιβεβαιώσετε τις καλές σας προθέσεις, παρά τις όποιες διαφωνίες υπήρξαν το τελευταίο διάστημα. Είστε περισσότερο ευαίσθητοι αυτή την εποχή και θα πρέπει επίσης να διαφυλάξετε την ψυχική και σωματική σας υγεία.

  

Δειτε Επισης

Απρίλιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάρτιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Φεβρουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιανουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Δεκέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Νοέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Οκτώβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Αύγουστος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιούλιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;