Τα ζώδια της εβδομάδας 3-9 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Αυξημένη η κινητικότητα μέσα από τις επαφές σας γι' αυτήν την εβδομάδα που ακολουθεί. Ο Δίας στον απέναντι ακριβώς οίκο, στον οίκο των συνεργασιών και γενικότερα των σχέσεων, σας ανοίγει δρόμους και κανάλια, προκειμένου να φτάσετε εκεί που πραγματικά έχετε ανάγκη. Αφεθείτε στο ρεύμα να σας παρασύρει και μη νοιάζεστε για το πού θα μπορούσε αυτό να σας οδηγήσει. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, μην ξεχνάτε όμως, ότι πότε-πότε χρειάζεται και η λογική, προκειμένου να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό που καλείστε να προσέξετε, είναι να μην είστε τόσο προκλητικοί απέναντι στους άλλους.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς τους Ταύρους, αρκετά πιο αισιόδοξα τώρα τα πράγματα και στον επαγγελματικό τομέα, αφού έρχονται κάποια νέα δεδομένα να δρομολογήσουν λίγο διαφορετικά τις καταστάσεις. Αυτό στο οποίο καλείστε περισσότερο να δώσετε προσοχή, είναι στην επικοινωνία, υιοθετώντας τρόπους διπλωματικούς, (κάτι το οποίο δε διαθέτετε), όμως, κρίνεται αναγκαίο να κάνετε την υπέρβασή σας αυτή την εποχή, ακόμα και αν χρειαστεί να βάλετε το εγώ σας σε δεύτερη μοίρα. Αφού το ξέρετε και εσείς πολύ καλά ότι στο τέλος, αυτό που θα μετρήσει θα είναι το αποτέλεσμα. Θετικά εξελίσσονται επίσης και τα θέματα του ερωτικο-συναισθηματικού τομέα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευτυχώς που έχετε ήδη πάψει να «τρώγεστε με τα ρούχα σας» και αυτό σίγουρα σας βοηθάει στο να βρίσκεστε σε μία καλύτερη ροή, σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ειδικότερα εσείς που είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα δείτε πολύ σύντομα τις διευκολύνσεις που σας δημιουργεί ο Δίας, φτάνει μόνο να μην υπερεκτιμήσετε κάποιες καταστάσεις, αν και ο Κρόνος ακριβώς απέναντί σας κρατά γερά το σκοινί και δε σας αφήνει να απομακρυνθείτε από την προδιαγεγραμμένη πορεία. Ασχέτως εάν αυτή την πορεία, πολλές φορές θα αισθάνεστε ότι κάποιος άλλος τη χάραξε για σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σίγουρο είναι ότι αντιδράτε με κάθε τρόπο στις αλλαγές εκείνες που σας κάνουν να ξεβολεύεστε. Επιζητάτε όμως την αλλαγές που θα φέρουν τους ανθρώπους τους περιβάλλοντός σας εκεί όπου θα θέλατε εσείς να είναι και σύμφωνα με τις δικές σας συναισθηματικές κυρίως ανάγκες. Δεν αλλάζουν όμως οι άνθρωποι, γι' αυτό και καλείστε να παραιτηθείτε από την οιαδήποτε προσπάθεια. Φροντίστε εσείς αυτή την περίοδο να δημιουργήσετε τις συνθήκες εκείνες, ώστε να μπορέσετε λίγο να μετακινηθείτε από τις πάγιες θέσεις και αντιλήψεις σας. Θέματα οικογένειας και ακίνητης περιουσίας ευνοούνται ιδιαίτερα για το επόμενο διάστημα.

 

ΛΕΩΝ

Σίγουρα μπορείτε τώρα να αισιοδοξείτε και να προσδοκάτε το καλύτερο. Ο Κρόνος δημιουργεί γωνία τριγώνου με τον Ήλιο σας και ο Δίας όψη εξαγώνου. Αυτό σημαίνει πως επιτέλους αρχίζουν τα πράγματα και εξισορροπούν και, το πιο σημαντικό, με μεγαλύτερη τώρα ευκολία σας φέρνουν ακριβώς μπροστά στο αποτέλεσμα. Δε θα πρέπει όμως να ξεχνάτε ότι η ίδια σας η φύση σάς βάζει σε διαδικασία μάχιμης κατάστασης, όταν θα πρέπει να πετύχετε κάτι, σημαντικό και μη. Καμία σημασία αυτό δεν έχει για σας, αφού το μόνο που μετράει είναι να αισθανθείτε νικητής.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στο δεύτερο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, σίγουρα σάς δημιουργεί καλύτερες συνθήκες, φτάνει μόνον να αξιοποιήσετε τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας και όσους βεβαίως είναι διατεθειμένοι να σας προσφέρουν τη βοήθειά τους. Κάτι τέτοιο βέβαια, στις περισσότερες των περιπτώσεων κρίνεται απαγορευτικό για εσάς, αφού προτιμάτε εσείς να είστε αυτοί που προσφέρετε και όχι οι άλλοι. Σκεφτείτε όμως, μήπως αυτό είναι ένα είδος ελέγχου απέναντι στους άλλους και μήπως ήρθε η ώρα να βγείτε από αυτή την πάγια τις περισσότερες φορές τακτική;

 

ΖΥΓΟΣ

Σημαντική για σας αυτή η εβδομάδα, αφού μέχρι και τα μέσα ο Δίας εξακολουθεί να κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο σας και αυτό σίγουρα σας δημιουργεί σημαντική προοπτική για το άμεσο μέλλον, κυρίως στα θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ξαναβρίσκετε και πάλι την εμπιστοσύνη σας απέναντι σε κάποιους ανθρώπους, αλλά και στη ζωή γενικότερα. Και το πιο σημαντικό ακόμα για εσάς, είναι ότι μπορείτε επιτέλους να αρχίσετε να επενδύετε με τον τρόπο που το κάνατε στο παρελθόν. Να ξέρετε πως η κάθε επένδυση πολύ σύντομα θα σας αποδώσει, φτάνει μόνο να λάβετε υπόψιν τα λάθη και τις παραλείψεις του παρελθόντος.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα πράγματα είναι δρομολογημένα για σας. Και θα πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσετε να ανοίγετε χώρο για όλα αυτά τα μεγάλα και σημαντικά που σας περιμένουν από του χρόνου τέτοια εποχή και μετά. Το σημαντικό όμως είναι ότι ήδη έχετε αρχίσει και θερίζετε, ακόμα και αν οι ποσότητες είναι πολύ μικρές. Σημασία έχει ότι έχετε ήδη απομακρυνθεί αρκετά από τη στασιμότητα και τη στέρηση που ήθελε να σας επιβάλει ο Κρόνος. Πιο ελεύθεροι τώρα και ειδικά μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί, θα είστε σε θέση να αναγνωρίσετε ότι όντως έχετε μπει σε διαδικασία αλλαγών, προς το καλύτερο φυσικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γκάζι-φρένο, Δίας-Κρόνος, και εσείς να μην ξέρετε πολλές φορές μέσα από ποιο τρόπο θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις και τα δεδομένα που παρουσιάζονται στη ζωή σας. Το σημαντικό είναι να μην προσπαθείτε να κατευθύνετε τα πράγματα προς την πλευρά της ταχύτητας μόνο. Ο Κρόνος θέλει να σας εκπαιδεύσει στο να μάθετε να σταματάτε. Η εποχή αυτή κρίνεται ως η μεγάλη για σας ευκαιρία, προκειμένου να μάθετε στο σωστό συντονισμό, ανάμεσα στο γκάζι και το φρένο. Θέλετε-δε θέλετε, αλλάζουν όλα γύρω σας. Το μόνο όμως που καλείστε με κάθε τρόπο να διαφυλάξετε, είναι η παιδικότητά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τα επαγγελματικά σας κάτι γίνεται αυτή την εποχή και αυτό για τους περισσότερους σημαίνει πως θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση, γιατί πολλές θα είναι οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε. Ενεργοποιήστε τις κοινωνικές σας επαφές και μην αφήνετε τίποτα αυτό το διάστημα να πάει χαμένο. Ο Άρης στο ζώδιό σας, για τον επόμενο ενάμιση μήνα περίπου, ανοίγει δρόμους καινούργιους, κλείνει όμως και κάποιους άλλους. Και το τελευταίο θα πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπόψιν, και αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να πάψετε να προσπαθείτε να συντηρείτε καταστάσεις, οι οποίες δε σας οδηγούν πουθενά. Σημαντικά ξεκινήματα, λαμβάνουν χώρα τώρα στη ζωή σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ειδικά εσείς οι Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, να ξέρετε πως έχετε καλύψει ένα μεγάλο μέρος της διαδρομής. Αυτό σημαίνει πως δε χρειάζεται πια τόση προσπάθεια, αλλά κυρίως εγκαρτέρηση, αφού το γνωρίζετε κι εσείς καλά ότι τα πράγματα θα γίνουν, φτάνει μόνο να βγείτε από τον έλεγχο. Οι ευκαιρίες αρχίζουν σιγά-σιγά να παρουσιάζονται μπροστά σας. Αυτό ισχύει και για εσάς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, απλά λίγο αργότερα θα είστε σε θέση να τις αναγνωρίσετε. Όλα γίνονται με βάσει του πώς εσείς οι ίδιοι έχετε επιλέξει. Γι' αυτό αφεθείτε και εμπιστευτείτε.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Στον επαγγελματικό τομέα σάς καλεί αυτή η περίοδος να στρέψετε την προσοχή σας, καθώς επίσης και στα θέματα υγείας. Εσείς οι Ιχθύες, που κάποια θέματα οικογενειακά κυρίως εξακολουθούν να σας απασχολούν, θα πρέπει να κάνετε λίγο ακόμα υπομονή, μέχρι να βρει τρόπο η ένταση να εκτονωθεί. Όσον αφορά στα συναισθηματικά σας, προσέξτε αυτή την εποχή, γιατί η βαριά ψυχολογία σας είναι πολύ πιθανόν να σας παρασύρει σε αποφάσεις, για τις οποίες μπορεί και να μετανιώσετε λίγο αργότερα. Καλύτερη η προσωρινή απόσταση, παρά το οριστικό τέλος.

  

Δειτε Επισης

Απρίλιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάρτιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Φεβρουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιανουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Δεκέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Νοέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Οκτώβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Αύγουστος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιούλιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;