Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αστρολογικές προβλέψεις 26/9 - 2/10

  26/09/2016 14:17
Αστρολογικές προβλέψεις 26/9 - 2/10

Αστρολογικές προβλέψεις 26/9 - 2/10

  26/09/2016 14:17

ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα, οι οιωνοί για το ζώδιό σου είναι καλύτεροι από την προηγούμενη και αυτό σημαίνει ότι θα υποχωρήσουν προσωπικές και οικογενειακές δυσκολίες. Θα υπάρξει αισθητή βελτίωση στα ερωτικά σου και σε εκείνες τις συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν πολύ. Η δημιουργικότητά σου θα ανακαλύψει εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν σε αυτά που θέλεις να πετύχεις και ο Πλούτωνας που επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Αιγόκερου από τη Δευτέρα και μετά καθώς και ο Άρης που θα εισέλθει στον Αιγόκερω την Τρίτη θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου στα ύψη, ως συνέπεια η αισθηματική σου ζωή να εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα και μόνο!Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να μοιραστείς τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου με το σύντροφό σου και θα έχεις θετική ανταπόκριση. Για τις singles, η συναισθηματική σας ζωή αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα αφού έχετε γνωρίσει καινούριους ανθρώπους που σας έχουν ανανεώσει και αναζωογονήσει, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα πιο ουσιαστικό και πιο σταθερό στη ζωή σας. Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να αποφύγεις να μπλέξεις σε συνεργασίες με συγγενικά σου πρόσωπα γιατί θα υπάρξουν διαφωνίες και συγκρούσεις μεταξύ σας. Άκουσε τη γνώμη τους αλλά κράτησέ τους σε απόσταση και πάρε μόνη σου τις αποφάσεις που πρέπει. Επίσης, μην εμπιστεύεσαι σε τρίτους τα επαγγελματικά σου σχέδια για να αποφύγεις παρασκηνιακές ενέργειες εις βάρος σου. Σκέψου πιο δημιουργικά στον οικονομικό σου τομέα, ρύθμισε εκκρεμότητες του παρελθόντος και διεκδίκησε χρήματα που σου ανήκουν και έχουν αργήσει να σου τα δώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Παρά το γεγονός ότι δεν περνάς την καλύτερη εποχή της ζωής σου, η εβδομάδα αυτή σε βοηθά να κάνεις καινούρια σχέδια για το μέλλον. Από την Τρίτη και μετά που ο Άρης θα κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω πρόσεξε το πώς δεσμεύεσαι τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά και μην παρασύρεσαι σε κάτι που είναι περισσότερο αποκύημα φαντασίας ή κάτι απωθημένο που σου έχει μείνει από το παρελθόν. Συναισθηματικά με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα την πρώτη του μήνα υπάρχει ενδιαφέρον αλλά κάτω από την επιφάνεια η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική. Φρόντισε να την εντοπίσεις και αν την αποδέχεσαι, πέρασε στο παρασύνθημα. Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί, απόφυγε όμως αντιθέσεις, ρήξεις και συγκρούσεις. Τα άστρα προβλέπουν αλλαγές στον ερωτικό σου τομέα. Πρέπει να είσαι σίγουρη για αυτά που θα πεις στο σύντροφό σου και οι απαιτήσεις σου να κυμαίνονται σε λογικά πλαίσια, ώστε να έχουν πιθανότητες υλοποίησης. Οι singles του ζωδίου θα έχετε δελεαστικές ευκαιρίες με νέες γνωριμίες που θα κάνετε, για αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν μπορείτε καλύτερα. Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό ευνοεί τη δημιουργία νέων ερωτικών σχέσεων και τους χαρίζει πολλές ελπιδοφόρες προοπτικές για το μέλλον. Η επαγγελματική σου ζωή απαιτεί την προσοχή σου. Πολλές υποθέσεις σου καθυστερούν και σε προβληματίζουν, χωρίς να είσαι εσύ η αιτία. Μην παραιτείσαι όμως και συνέχισε να δουλεύεις σκληρά και πολύ γρήγορα θα δεις θετικά αποτελέσματα. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι η Αφροδίτη κινείται στο Σκορπιό φέρνοντας αυτές τις αναποδιές και προσπαθεί να σε αποπροσανατολίσει. Μην της κάνεις τη χάρη! Στα οικονομικά σου, μην κάνεις νέα ανοίγματα και τακτοποίησε υπεύθυνα τις υποχρεώσεις και οφειλές σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είσαι ακόμα εκνευρισμένη και αποθαρρυμένη, επειδή σε όλες τις προσπάθειές σου για κάτι καλύτερο, το πλανητικό σκηνικό σε αποδυναμώνει και σου δίνει συναισθηματική φόρτιση. Καλό είναι μέχρι το Σάββατο που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στο Ζυγό να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να σκεφτείς αυτά που πρόκειται να κάνεις από εδώ και στο εξής. Μην τα βάζεις με τους δικούς σου και μην ξεσπάς τα νεύρα σου εκεί που δεν πρέπει. Από εκεί και μετά όμως, μία ακτίνα φωτός και ελπίδας θα έρθει να φωτίσει τη ζωή σου και να σε κάνει να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα και θετικά. Αξιοποίησε την ημέρα και διατήρησε τη θετική σου διάθεση για να δρομολογήσεις τις μελλοντικές σου φιλοδοξίες. Η εβδομάδα αυτή σε καλεί να πάρεις αποφάσεις στον αισθηματικό σου τομέα. Οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι θα είναι κρίσιμες οι επόμενες μέρες για την πορεία του δεσμού σου αφού θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις που στην ουσία εσύ θα τις προκαλέσεις επηρεασμένη από λόγια των ατόμων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που δεν εγκρίνουν το σύντροφό σου. Πρόσεξε τι θα πεις και τι θα κάνεις. Οι singles του ζωδίου μην διστάζετε να φλερτάρετε και να ερωτευθείτε ξανά. Με την Αφροδίτη να κινείται στο Σκορπιό και να σε ευνοεί, η τύχη είναι με το μέρος σας για να βρείτε αυτό που έχετε ονειρευτεί! Η εβδομάδα θα επιφέρει κλίμα έντασης και ανατροπές στον επαγγελματικό σου τομέα. Την Τρίτη που ο Άρης θα εισέλθει στον Αιγόκερω πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική στις επιλογές που θα κάνεις και στις αναγκαστικές αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις ενόψει αλλαγών που θα λάβουν χώρα στη δουλειά σου. Συμβουλέψου κάποιους εμπειρότερους συναδέλφους σου για να διαχειριστείς όσο το δυνατόν καλύτερα τα γεγονότα. Στα οικονομικά σου προβλέπεται μία μικρή άνοδος στα έσοδά σου, που θα σε ανακουφίσει, τουλάχιστον πρόσκαιρα, στην κάλυψη των οφειλών σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι συνθήκες που θα αναπτυχθούν αυτήν την εβδομάδα στη ζωή σου θα είναι ευνοϊκές για να προχωρήσεις στα σχέδιά σου, όπως ακόμη και για να υιοθετήσεις μια νέα τακτική στον τομέα των προσωπικών και των επαγγελματικών σου σχέσεων. Από την Τρίτη και μετά που ο Άρης θα εισέλθει στον Αιγόκερω απόφυγε αντιθέσεις με ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός σου και μη δείχνεις τουλάχιστον την ευθιξία σου σε θέματα που οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν. Το Σάββατο που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο Ζυγό προσπάθησε να μην είσαι υπερευαίσθητη και ευέξαπτη, γιατί θα αποδιοργανωθείς και με τον τρόπο που θα εκφραστείς μπορεί να απομακρύνεις τους δικούς σου ανθρώπους... κάποιους χωρίς επιστροφή. Στην αισθηματική σου ζωή αυτή η εβδομάδα θα ενισχύσει τις ανασφάλειες που έχεις για την πορεία του δεσμού σου και θα σε γεμίσει με φοβίες και έννοιες για το αν ο σύντροφός σου συνεχίζει να σε αγαπά ή όχι. Συζήτησε μαζί του όλες σου τις ανησυχίες και μην διστάζεις να τεκμηριώσεις τα λόγια σου με ντοκουμέντα και αποδείξεις. Ό,τι είναι για καλό σου σίγουρα θα γίνει και θα αισθανθείς καλύτερα. Οι singles να είστε προσεκτικές με τις επιλογές σας για να αποφύγετε να πληγωθείτε ξανά. Προσπάθησε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου στον επαγγελματικό σου τομέα αυτήν την εβδομάδα και μην δώσεις λαβές για σχόλια από τους συναδέλφους σου. Δούλεψε μοναχικά και φέρε εις πέρας όλες τις αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει, ώστε να μην μπορέσουν να σου προσάψουν το οτιδήποτε. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις νέα ανοίγματα και κλείσε άμεσα όσες περισσότερες οφειλές μπορείς.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή ευνοεί τα κοινωνικά και επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα και σε παροτρύνει να κυνηγήσεις τα όνειρά σου πιο δυναμικά από ότι συνηθίζεις. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι να μην ενεργείς ακραία και να είσαι όσο πιο διπλωματική και διαλλακτική μπορείς. Με πλάγιους τρόπους μπορείς να καταφέρεις να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου και όχι με την απόλυτη ειλικρίνεια που συνήθως ενεργείς. Στην προσωπική σου ζωή υπάρχει συνεχής μεταβλητότητα και εκείνο που θα σε σώσει είναι μόνο η προσαρμοστικότητα. Πάντως σε καμία περίπτωση μην αφήσεις ανθρώπους και γεγονότα να σε παρασύρουν μακριά από τις κατευθύνσεις που έχεις ορίσει για το μέλλον σου. Η συναισθηματική σου ζωή ανανεώνεται αυτήν την εβδομάδα και γίνεται ενδιαφέρουσα, με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στο Ζυγό το Σάββατο και να σου χαρίζει την εύνοιά της. Τόλμησε να βάλεις λίγο ρομαντισμό στη σχέση σου και γίνε πιο τρυφερή και εκδηλωτική απέναντι στο σύντροφό σου. Οι singles του ζωδίου προσέξτε από τη Δευτέρα και μετά που ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή πορεία να μην εξιδανικεύσετε πρόσωπα και καταστάσεις. Αφήστε να περάσει λίγο ο καιρός για να γνωρίσετε καλύτερα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να δείτε αν ταιριάζετε και τι ακριβώς ψάχνει. Αυτήν την εβδομάδα θα παρουσιαστούν προτάσεις για νέες συνεργασίες στα επαγγελματικά σου, οι οποίες ναι μεν θα είναι ενδιαφέρουσες αλλά θα πρέπει να εξετάσεις κατά πόσο θα σου αποδώσουν οικονομικά πριν αποφασίσεις να τις αποδεχτείς. Πρόσεξε γιατί καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν όσο καλά και αν φαίνονται όλα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική και να μην κάνεις περιττά έξοδα ή ακόμη και αγορές που έχεις το περιθώριο να πραγματοποιήσεις αργότερα. Ο καιρός είναι ιδανικός για αποταμίευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην βιάζεσαι να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου αυτήν την εβδομάδα, όσο κι αν η τωρινή κατάσταση δεν σου αρέσει. Από την Τρίτη και μετά που ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω κάνε υπομονή γιατί είναι πιο φρόνιμο να ασχοληθείς με θέματα του παρελθόντος που πρέπει να τακτοποιηθούν και όχι με νέα σχέδια, που δεν έχουν καμία ελπίδα να υλοποιηθούν. Το Σαββατοκύριακο με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο Ζυγό αξιοποίησε τις ευκαιρίες βελτίωσης ή λύσεων που θα προκύψουν στα οικονομικά σου, αλλά μην ανοίγεσαι σε καινούρια έξοδα. Στα αισθηματικά σου, νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σου και έχεις γεμίσει αμφιβολίες για κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου. Καλό θα είναι πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση να το συζητήσεις με το σύντροφό σου και όχι με τους φίλους σου όπως συνηθίζεις γιατί δεν πρόκειται να σε συμβουλέψουν σωστά και θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις. Οι singles του ζωδίου διαχωρίστε τη φιλία από τον έρωτα γιατί θα πληγώσετε άδικα το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σας. Στα επαγγελματικά σου πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένη και συγκροτημένη για να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις με θετικό αποτέλεσμα αυτά που έχεις αναλάβει. Αν δεν προλαβαίνεις, ζήτησε να σε βοηθήσουν, αλλά σε καμία περίπτωση μην παρατάς τις προσπάθειές σου. Οι αναποδιές που υπάρχουν είναι μέσα στο πρόγραμμα και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις αντιμετωπίσεις και όχι να τις παραβλέψεις. Οικονομικά, κάνε μια σχετική οικονομία γιατί οι μέρες συνεχίζουν να σε δυσκολεύουν και να σου δημιουργούν άγχος και ανησυχία.

ΖΥΓΟΣ
Μετά τις ταλαιπωρίες των προηγούμενων ημερών, έρχονται καλύτερες μέρες στη ζωή σου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τελείωσαν τα άγχη σου οριστικά. Μπορείς, όμως από αυτήν την εβδομάδα, να αρχίσεις να διορθώνεις ότι δεν πήγε καλά μέχρι τώρα και να οργανώσεις το χρόνο σου έτσι ώστε να ξεκουραστείς σωματικά και ψυχικά. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου το Σάββατο προσπάθησε να διευρύνεις τα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα και αναζήτησε τις πληροφορίες που χρειάζεσαι προκειμένου να εξοπλιστείς καλύτερα στην αντιμετώπιση τόσο των επαγγελματικών όσο και των οικονομικών αντιξοοτήτων. Η νέα θέση του Άρη στο Σκορπιό από την Τρίτη και μετά δεν ευνοεί την επικοινωνία με τις σχέσεις και το σύντροφό σου. Για εσένα που έχεις μακροχρόνια σχέση, δεν πρέπει να ξεσπάς άδικα στο σύντροφό σου κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου. Και όσο για εσένα που είσαι ακόμη single, να περιμένεις ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο να τραβήξει την προσοχή σου. Μην διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα πλησιάζοντάς το για να γνωριστείτε καλύτερα γιατί θα έχεις θετική ανταπόκριση από τη μεριά του. Να είσαι διακριτική όμως για μην δώσεις στόχο για κουτσομπολιά μέσα στο χώρο σου. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν στα μελλοντικά σου σχέδια και με συνεργασίες που έχεις στα πλάνα σου να ξεκινήσεις, στις οποίες δεν θα πρέπει να πάρεις άμεσα αποφάσεις γιατί ίσως αλλάξεις γνώμη στην πορεία και μετά δεν θα μπορείς να κάνεις πίσω. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένεις και θα αγχωθείς για το πως θα καλύψεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Κάνε λίγη ακόμη υπομονή και πολύ γρήγορα τα πράγματα θα κυλήσουν καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν την εβδομάδα αυτή φανείς περισσότερο ψύχραιμη, σκεπτόμενη, λογική και τολμηρή έχεις πολλές δυνατότητες να διορθώσεις ό,τι δεν πήγε καλά μέχρι σήμερα κυρίως στον οικονομικό, στον κοινωνικό και στον αισθηματικό τομέα. Ίσως κιόλας χρειαστεί να κάνεις μερικές νέες αλλαγές στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα, αν θέλεις να συνεννοηθείς με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι και να καταλάβεις και τις δικές τους απόψεις. Κατά τα άλλα με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου και τον Πλούτωνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο σου και να σε ευνοεί σημαντικά το διάστημα είναι ιδανικό για να βάλεις νέους στόχους επαγγελματικού ή πρακτικού ενδιαφέροντος και να αναζητήσεις τη βοήθεια χρήσιμων φίλων, που είναι πρόθυμοι να στη δώσουν. Ένα παλιό κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σου ζωή και ένα άλλο καινούριο να ανοίξει. Έχεις πάρει ήδη τις αποφάσεις σου και βάζεις τέλος σε μια σχέση που σε έχει κουράσει τον τελευταίο καιρό. Δεν πρέπει να νιώθεις θλίψη και απογοήτευση γιατί θα δεις σύντομα ότι είχες δίκιο και έπρεπε να το κάνεις. Στις singles του ζωδίου κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον, για αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν μπορείτε καλύτερα. Βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο στον επαγγελματικό σου τομέα όπου σύντομα θα έρθουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου. Προετοιμάσου κατάλληλα γιατί οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι αξιόλογες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς σωστά αν θέλεις να έχεις μια ανοδική επαγγελματική σταδιοδρομία με μακροχρόνια οφέλη. Πριν κάνεις όμως οποιαδήποτε κίνηση καλό θα είναι να συμβουλευτείς πρώτα πιο έμπειρους ανθρώπους από εσένα, ώστε η επιτυχία σου να είναι εξασφαλισμένη. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτική και να περιοριστείς στα απολύτως απαραίτητα. Δεν είναι καιρός για σπατάλες και επενδύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι επαγγελματικές και οικογενειακές σου συνθήκες έχουν όλες τις προοπτικές της βελτίωσης αυτήν την εβδομάδα. Τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν σε βοηθούν να αξιοποιήσεις ταλέντα και μέσα που διαθέτεις, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που θα πραγματοποιηθεί και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού. Θα σου γίνουν προτάσεις ή θα κουβεντιάσεις πολλά για αυτά που σε αφορούν. Σκέψου όμως καλά όσον αφορά στα επαγγελματικά σου συμφέροντα και την κατάσταση στην προσωπική σου ζωή και μην παίρνεις τελεσίδικες αποφάσεις, αν δεν είσαι σίγουρη και για την παραμικρή λεπτομέρεια. Η αποχώρηση του Άρη από το ζώδιό σου και η νέα του θέση στον Αιγόκερω από την Τρίτη και μετά θα επηρεάσει έντονα την αισθηματική σου ζωή. Πρόσεξε πολύ πως συμπεριφέρεσαι στο σύντροφό σου και μην φέρνεις στην επιφάνεια προβλήματα που υποτίθεται ότι έχετε λύσει. Να είσαι εκδηλωτική και να εκφράζεις με ένταση όλα τα καλά σου συναισθήματα, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και όλοι έχουμε ανάγκη να νιώθουμε πως μας αγαπούν. Το ίδιο και ο άνθρωπός σου! Αν είσαι single, πρέπει να ξεκολλήσεις μια και καλή από το παρελθόν σου για να αναζητήσεις αποτελεσματικά το μέλλον σου. Το πλανητικό σκηνικό θα δημιουργήσει εντάσεις και έντονο εκνευρισμό με συνεργάτες στον επαγγελματικό σου τομέα. Με τον Άρη να εισέρχεται στον Αιγόκερω την Τρίτη θα αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις και αναποδιές, για αυτό καλό είναι να αποφύγεις να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες ή να κλείσεις συμφωνίες. Θα είσαι πολύ συναισθηματική και αυτό θα θολώσει την κρίση σου. Οτιδήποτε αρχίσεις τώρα θα σου προσθέσει ακόμα περισσότερα προβλήματα πάνω σε αυτά που ήδη έχεις. Στα οικονομικά σου μείνε εγκρατής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν θέλεις πραγματικά κάτι να αλλάξει στη ζωή σου προς το καλύτερο αυτήν την εβδομάδα, δούλεψε σκληρά ενάντια στις αντιξοότητες που θα σου προκαλέσει η νέα θέση του Άρη στο ζώδιό σου από την Τρίτη και μετά και μην αφήνεις τις φήμες που κυριαρχούν να σε επηρεάζουν ψυχολογικά ή ηθικά. Αποδέξου τα ελαττώματα των δικών σου ανθρώπων και μη μεγαλοποιείς διαφωνίες που είναι πολύ φυσικό να υπάρχουν. Διατήρησε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων σου δίνοντας βάρος εκεί που υπάρχει λόγος τόσο προσοχής όσο και αξιοποίησης και μην αφήνεσαι στις δυσκολίες, γιατί τα περιθώρια επιλογών σου είναι δυστυχώς πολύ στενά. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα σε προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σου και κάπου μπορεί να σε κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ψυχολογία σου αρνητικά και να χαλάσει η διάθεσή σου. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις και να τον κάνεις να ανοιχτεί και να σου πει τι τον απασχολεί, ώστε να έρθετε ουσιαστικά πιο κοντά, ο ένας με τον άλλον. Οι singles, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο Ζυγό το Σάββατο και να σας ευνοεί να περιμένετε νέα άτομα να σας πλησιάσουν και τον ερωτισμό σας να ανεβαίνει κατακόρυφα! Η εβδομάδα αυτή θα σου επιφέρει προβλήματα οικονομικής φύσεως και εμπόδια στον επαγγελματικό σου τομέα. Απελευθερώσου όσο μπορείς από ό,τι σε καταπίεζε μέχρι στιγμής και δες τη ζωή κατάματα χωρίς φόβους και ανασφάλειες. Γίνε πιο δημιουργική και άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου προσφέρει η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου από τη Δευτέρα και μετά. Το έργο σου θα αναγνωριστεί και θα έχεις προτάσεις για συνεργασίες με άτομα που ήδη γνωρίζεις ή έχεις ξανά συνεργαστεί μαζί τους στο παρελθόν, αν είσαι θετική και αισιόδοξη. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που θα σε αναστατώσουν αλλά αν έχεις χειρισθεί σωστά τα χρήματα σου, θα μπορέσεις να τα καλύψεις σε ικανοποιητικό βαθμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η γοητεία σου θα είναι μεγάλη αυτήν την εβδομάδα και την καθιστά κατάλληλη για να λύσεις προβλήματα οικογενειακού ή προσωπικού χαρακτήρα και από την άλλη να ενισχύσεις τη θέση σου στον επαγγελματικό σου χώρο. Στις προσωπικές αλλά και στις υπόλοιπες σχέσεις σου, θα πρέπει να φανείς διαλλακτική και μαζί προνοητική, γιατί η νέα θέση του Άρη στον Αιγόκερω από την Τρίτη και μετά σου δημιουργεί προβλήματα. Μην εκδηλώνεις την αντιπάθειά σου για κάποιους ανθρώπους όσο και αν έχεις δίκιο, και μην κάνεις δηλώσεις για κάποιους άλλους, οι οποίες μπορεί να τους μεταφερθούν διαστρεβλωμένες. Απόφυγε αυταπάτες που δεν οδηγούν πουθενά κυρίως στη διαχείριση των αισθημάτων αλλά και των χρημάτων σου. Εντάσεις και εκνευρισμός θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας στον αισθηματικό σου τομέα. Δεν είναι διόλου απίθανο, να αισθανθείς τον περιορισμό και την καταπίεση από το σύντροφό σου και να ξεσπάσεις έντονα στο άτομό του, χωρίς να πολυσκέφτεσαι τι λες και τι κάνεις. Προσπάθησε να κοντρολάρεις τον εαυτό σου για να αποφύγεις έναν ανεπιθύμητο χωρισμό. Αν είσαι single, ίσως οδηγηθείς σε περιστασιακές και εφήμερες σχέσεις οι οποίες όμως δεν θα σου προσφέρουν αυτά που θέλεις και θα έχουν μικρή διάρκεια. Η ενεργητικότητά σου θα είναι αυξημένη αυτές τις μέρες στην επαγγελματική σου ζωή και θα έχεις όρεξη να δουλέψεις πιο σκληρά και εντατικά για να καταφέρεις να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις για να επανεξετάσεις κάποιες συνεργασίες σου, που ίσως χρειαστεί να διαφοροποιήσεις για να σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ό,τι όμως και να κάνεις, πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά και να μην οδηγηθείς από τον ενθουσιασμό σου. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να φροντίσεις όταν πας για ψώνια να έχεις προγραμματίσει από πριν τι αγορές θα κάνεις, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΕΙΣ
Παρά τις αποφάσεις σου για εσωτερικές αλλαγές και τη σκληρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου, ψυχολογικά αυτήν την εβδομάδα βρίσκεσαι πάλι σε μια χαώδη κατάσταση. Αιτία βέβαια δεν είσαι μόνο εσύ αλλά και η νέα θέση του Άρης τον Αιγόκερω από την Τρίτη και μετά που σε επηρεάζει αρνητικά και θα φέρει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητα και στην ψυχή σου. Ωστόσο μην απογοητεύεσαι γιατί με τη νέα Σελήνη να πραγματοποιείται το Σάββατο στο Ζυγό και να σε ευνοεί, τα πράγματα φαίνεται να καλυτερεύουν και θα υπάρξει σταδιακή βελτίωση και συντήρηση αυτών που σε απασχολούν. Υπεράσπισε τα συμφέροντά σου στην εργασία και στα οικονομικά και απόφυγε τις ακραίες καταστάσεις. Απόφυγε αντιπαραθέσεις και εντάσεις σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου γιατί θα βρεθείς αντιμέτωπη με δύσκολες καταστάσεις. Πρόσεχε πως συμπεριφέρεσαι στο έτερόν σου ήμισυ και μη γίνεσαι κτητική και υπερβολικά ζηλιάρα, αν θέλεις η σχέση αυτή να κρατήσει και να παραμείνει υγιής… διαφορετικά το έχεις χάσει το παιχνίδι. Στις singles, παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα παρουσιαστούν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν με ιδιαίτερο τρόπο γιατί θα θέλουν να έχουν ξανά το πρώτο ρόλο στα προσωπικά σας. Σκεφτείτε καλά τις αποφάσεις σας και μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας! Στα επαγγελματικά σου, μην προτρέχεις και πριν αντιδράσεις αρνητικά βεβαιώσου ότι έχεις καταλάβει καλά τις προθέσεις των συναδέλφων σου. Με το να συνεργαστείς μαζί τους και όχι να τους κατηγορείς έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, μην ανοίγεσαι πολύ γιατί θα σε απασχολήσουν και χρέη του παρελθόντος και θα πρέπει να τα καλύψεις άμεσα. Μην τα αναβάλλεις για αργότερα γιατί θα αυξηθούν περισσότερο. Αν χειριστείς με σύνεση και πειθαρχία τα χρήματά σου δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα.  

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας