Αστρολογικές προβλέψεις 19/9 - 25/9

Κριός

Η ξαφνική εμφάνιση στη ζωή σου ενός ατόμου θα σου φέρει αναταραχή, αφού θα μπεις στον πειρασμό να σκεφτείς σοβαρά ένα κοινό μέλλον. Παράλληλα, παλεύεις να κρατήσεις τα κερδισμένα και κεκτημένα, ενώ επιθυμείς αλλαγές που θα σε ωθήσουν κοινωνικά προς τα πάνω. Σαφέστατα νιώθετε πιο απελευθερωμένοι, πιστεύετε ότι δεν είστε εγκλωβισμένοι απεναντίας έχετε επιλογές και μάλιστα όχι μόνο αυτές που είχατε στην αρχή κατά νου, αλλά και άλλες καινούργιες που έρχονται να σας δείξουν ότι πόρτες ανοίγουν και σας περιμένουν αρκεί μόνο να δώσετε μία καταφατική απάντηση και να δείτε τις προοπτικές που σας ανοίγονται με αυτή σας την  απόφαση! Ερωτικά είστε πιο οργανωμένοι και αυτό δεν είναι απόλυτα αρνητικό, αφού ξέρετε να φέρεστε ισότιμα και μάλιστα να αυτοπεριορίζεστε όπου χρειάζεται. Αυτό που για εσάς αποκτάει σημασία είναι ότι τα οικονομικά σας χρειάζονται αναδιοργάνωση και μπαίνουν σε τάξη όχι από μόνα τους, αλλά όταν εσείς αναλάβετε δράση και περιοριστείτε κόβοντας οτιδήποτε περιττό. Επαγγελματικά, μην σκέφτεστε μόνο αυτά που σας βολεύουν αλλά έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και για κάτι εντελώς καινούργιο ή επέκταση του ήδη υπάρχοντος!

Ταύρος

Δεν βγήκες ατσαλάκωτος από την αντίθεση της κυβερνήτης σου Αφροδίτης με τον Ουρανό, ωστόσο τα προγνωστικά είναι αρκετά καλά. Θα προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου απέναντι σε άτομα που σε έχουν παρεξηγήσει, όπως επίσης και θα σε απασχολήσουν καταστάσεις από το παρελθόν. Με καλύτερη ερωτική διάθεση διανύετε αυτή την εβδομάδα γιατί ξέρετε πλέον ότι η δική σας αναλγησία ή οι δεύτερες σκέψεις σας παίρνουν τέλος και είστε πιο ξεκάθαροι πρώτα οι ίδιοι στους εαυτούς σας και μετά στους άλλους που λαμβάνουν τη δική σας αντίδραση ως μέτρο σύγκρισης και έτσι αντιδρούν ανάλογα! Τώρα αφού κάνουν τις τελευταίες αναζητήσεις και δώσουν όσο μπορούν λογικές εξηγήσεις για τις αντιδράσεις σας, θα ξέρουν και πώς να σας χειριστούν. Τα επαγγελματικά σας αποκτούν σταδιακά όλο και περισσότερο ενδιαφέρον και εσείς δείχνετε ζήλο για να εκτελέσετε κάτι που θα σας καταξιώσει. Σε αυτόν τον τομέα πρέπει να είστε σωστοί ώστε να προκαλείτε ευκαιρίες αλλά που θα τις διαπιστώνουν άλλοι για να σας τις επιστρέφουν πιο ολοκληρωμένες. Δίαιτα και σωματική άσκηση είναι πλέον κάτι που το σκέφτεστε σοβαρά και ψάχνετε τρόπους να ασχοληθείτε επισταμένα και με πρόγραμμα!

Δίδυμοι

Αυξημένες οι οικονομικές υποχρεώσεις λόγω οικογενειακών αναγκών και εσύ θα αποδείξεις πως είσαι εκεί για αυτούς που σε έχουν ανάγκη. Τα ερωτικά σου θέματα, πάλι βάρκα χωρίς κουπιά σε ταραγμένα νερά, αλλά τουλάχιστον θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις παλιά λάθη. Το καλό για εσάς είναι ότι βρίσκετε τις βάσεις σας για να στηριχτείτε και κυρίως για να κάνετε τα πράγματα να έρθουν πιο οργανωμένα στη ζωή σας. Φυσικά ακόμα το ψάχνετε και ελέγχετε σχολαστικά τις εξωτερικές παραμέτρους που μπορούν να σας επηρεάζουν και να προσπαθείτε να διακρίνετε το σωστό από το λάθος. Ίσως και να βιάζεστε γενικά, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε να το ελέγξετε γιατί θεωρείτε ότι ο χρόνος είναι χρήμα και ότι αυτό που έρχεται τώρα ως προοπτική δε θα έρθει αργότερα ακριβώς ίδιο… Επαγγελματικά  λοιπόν μην αφήνετε τίποτα ανεκμετάλλευτο και να ψάχνετε και αυτά που είναι πίσω από τις λέξεις… Ερωτικά, παίρνετε την σκυτάλη και έχετε τόσο καλούς χειρισμούς όσο και να δείχνετε αφοσίωση στα πρόσωπα που το αξίζουν και να τους μοιράζετε χαρά και φυσικά να σας την ανταποδίδουν μαζί σε ένα κοκτέιλ διασκέδασης αλλά και αισιοδοξίας!

Καρκίνος

Είναι γεγονός πως θα υπάρξει μια στροφή προς την οικογένεια, στα πλαίσια αναζήτησης ενός συναισθηματικού καταφυγίου, αφού ένα πάγωμα στα ερωτικά σου τις μέρες αυτές θα το περάσεις. Επαγγελματικά όμως το σύμπαν σου δίνει πράσινη κάρτα, αφού σου φέρνει ευκαιρίες, τεστάροντας όμως τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες. Μία εβδομάδα που σας αρέσει να κάθεστε σπίτι σας και να οργανώνετε όλο και περισσότερο στη φωλιά σας κάνοντας καλύτερη τη διακόσμηση ή ακόμα και ανακαίνιση… Σωστά ψάχνετε και τις πιο οικονομικές λύσεις, αλλά δεν κάνετε εκπτώσεις στις απαιτήσεις σας! Ερωτικά, όλο και περισσότερο νιώθετε εξαρτημένοι από την ικανοποίηση που σας δίνει το παιχνίδι του έρωτα και είστε και λίγο περισσότερο ευάλωτοι από όσο συνήθως στις αντιδράσεις σας. Θέλετε το απόλυτο και φυσικά η ανασφάλεια είναι ένας παράγοντας που στη δική σας περίπτωση συνδέεται στενά με την ευαισθησία σας η οποία τώρα αυξάνεται κατακόρυφα! Το να παραδεχτείτε ότι αισθάνεστε είναι κάτι που χρειάζεται να νιώθετε να ισχύει και από την άλλη πλευρά και στην ίδια ένταση…. Επαγγελματικά, τώρα ξέρετε τα σημεία που είναι σημαντικά ώστε να τα επαναφέρετε στη σωστή τους βάση και να κάνετε ρεαλιστικά χρονοδιαγράμματα τα οποία και θα τα τηρήσετε!

Λέων

Ο ψυχρός άνεμος που πνέει στα οικογενειακά σου σε προβληματίζει. Στα ερωτικά σου όμως είσαι έτη φωτός μπροστά, έχεις εμπνεύσεις που σε ξεσηκώνουν, μαγνητισμό που οδηγεί τους άλλους σε παραλήρημα και ευκαιρίες να ξεφύγεις από καταπιεστικές καταστάσεις. Πολλή σκέψη και επιστρατεύετε και τη λογική σας όσο μπορείτε στα γεγονότα αφού επιμένετε πλέον στα σωστά σημεία και αποζητάτε πολύ σταθερές βάσεις για να κινηθείτε και να οργανωθείτε στα επαγγελματικά σας. Η αλήθεια είναι ότι θέλετε να κάνετε περισσότερα τα οποία σας φαίνονται και δημιουργικά και επεκτατικά και σίγουρα έχετε την τεχνογνωσία να τα κάνετε. Γι’ αυτό και διεκδικείτε ίσως και πράγματα που μέχρι στιγμής τα είχατε αφήσει να περιμένουν. Τώρα όμως, θέλετε να εδραιωθείτε ακόμα και αν δημιουργήσετε δυσαρέσκειες ή κόντρες που όμως θα σας βγάλουν νικητές! Αν θέλετε να πάρετε ένα μεγαλύτερο μεταφορικό μέσο θα σας στοιχίσει, αλλά οι ανάγκες σας θα σας σπρώξουν προς αυτή την κατεύθυνση… Ερωτικά, σωστά κάνετε διευκρινιστικές ερωτήσεις και αναλόγως πράττετε γιατί έχετε και κάποιες αμφιβολίες μήπως σας κρύβουν κάτι, αλλά προς το παρόν παραμένουν υποψίες που αν και δεν μπορείτε να τις επιβεβαιώσετε λειτουργούν όμως ως φρένο… Οικονομικά τώρα ξεκαθαρίζει το τοπίο, αλλά προς τα τέλη της εβδομάδας και ξέρετε τι έχετε να περιμένετε!

Παρθένος

Είσαι σε φάση ανάρρωσης από το ξαφνικό οικονομικό στραπάτσο των τελευταίων ημερών.Αφού συνέλθεις από αυτό, τις μέρες που έρχονται θα ασχοληθείς με τις ίντριγκες και τη διχόνοια μέσα στην οικογένειά σου. Ερωτικά, ένας νέος έρωτας θα σε παρασύρει πέρα από τα μικροαστικά κλισέ. Δύσκολο για την Παρθένο, έτσι; Όλα συνηγορούν στο να νιώσετε καλύτερα και να καταλάβετε ότι η θέση σας είναι ένα βήμα πίσω και πλέον να κινήστε αργά αλλά σταθερά αντιλαμβανόμενοι κάθε φορά τα όριά σας και φυσικά να περιορίσετε τον αυθορμητισμό σας που τελικά αιφνιδίαζε μεν τους άλλους  αλλά όχι στον τομέα ή στην έκταση που θα θέλατε. Ερωτικά  έχετε λιγότερες απορίες αλλά και αυτές είναι αρκετές για να σας δημιουργήσουν σύγχυση και να έρθετε σε αντιπαράθεση. Μάλλον εσείς χρειάζεται να κάνετε μία συζήτηση που όμως δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να αποκαλύψετε τις προθέσεις σας. Σίγουρα όμως  μπορείτε να κάνετε διερευνητικές κινήσεις τις οποίες όμως θα τις αποτιμήσετε σωστά, μόνο αν τις σκεφτείτε πολύ λογικά. Οικονομικά ανοίγματα είναι αυτά που φαντάζουν ως σημαντικές προοπτικές αλλά πρέπει ακόμα να δείτε το πλαίσιο συνεργασίας και πάντα σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις που θα πάρετε μαζί σας!

Ζυγός

Ευκαιρίες για επαγγελματική αναρρίχηση, διαπραγματεύσεις, νέα ξεκινήματα και κάποια σημαντική γνωριμία που ίσως επηρεάσει την μετέπειτα πορεία σου. Παράλληλα, σκέφτεσαι να ξεκινήσεις επαφές με εξωτερικό, να δημιουργήσεις σχέση από απόσταση ή να πάρεις ακόμα ένα πτυχίο. Έρχεται και ο  Ήλιος στο δικό σας ζώδιο για να σας δείξει ότι δεν είστε μόνοι σας παρόλο που η Αφροδίτη σας εγκαταλείπει…. Τώρα, λοιπόν ο αρχηγικός ρόλος σας αρέσει και φυσικά δε διστάζετε να τον μοιραστείτε με οποιονδήποτε άλλο, αρκεί εσείς να είστε ένα βήμα πιο μπροστά ή ένα σκαλί παραπάνω ώστε να υπερέχετε! Αυτό που αντιλαμβάνεστε είναι ότι μόνοι σας δεν μπορείτε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, οπότε ακόμα και αν αναγκάζεστε να δώσετε μέρος των ευθυνών το ελέγχετε. Επαγγελματικά  λοιπόν πολλές μετακινήσεις και συζητήσεις έχουν για εσάς ευχάριστο αποτέλεσμα, ακόμα και αν το οικονομικό σκέλος είναι λίγο αδιευκρίνιστο ή χρειάζεται να γίνει πιο συγκεκριμένο. Ερωτικά κάνετε τώρα αποτίμηση των συναισθημάτων σας και φυσικά ξέρετε να παραδέχεστε -τουλάχιστον στον εαυτό σας- ότι δεν είστε απόλυτα διασφαλισμένοι αλλά κάτι σας λείπει για να αφεθείτε… Θέλετε πράξεις και όχι μόνο λόγια, και καλά κάνετε!

Σκορπιός

Το ρίσκο της εβδομάδας εστιάζεται στα οικονομικά τα οποία όμως θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο και νικητή. Στον έρωτα είσαι από τους γερούς παίχτες, αφού δε θα λείψουν οι ευκαιρίες κάθε είδους και ειδικά αυτές που λόγω της ακαταλληλότητάς τους σε εξιτάρουν. Είναι η δική σας στιγμή για να έχετε προσδοκίες που όμως είναι πολύ οριοθετημένες και καθόλου αόριστες και έχετε παλέψει για να τις διεκδικήσετε και να τις θέλετε δικές σας! Ερωτικά, τώρα εσείς κινείτε τα νήματα ακόμα και αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει πλήρως ή χρειάζεται να επιστρατεύσετε και τη φαντασία σας  κάτι που όμως θα έρθει σταδιακά και δεν χρειάζεται να το πιέζετε… Η ουσία είναι ότι έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτό βοηθάει στην περίπτωσή σας. Επαγγελματικά το μπαλάκι έρχεται σε εσάς και σας καλεί σε αποφάσεις που όμως δεν αφορούν μόνο εσάς αλλά εμπλέκονται και άλλοι και σας αναγκάζει να σκεφτείτε τόσο λογικά όσο και να απαιτήσετε από τους άλλους να είναι ξεκάθαροι στο βαθμό που θέλουν να συμμετέχουν. Είναι πιο εύκολο πάντως να βάλετε ένα συλλογικό στόχο και εσείς να πάρετε το κομμάτι που σας αναλογεί χωρίς να υπάρχουν διαπληκτισμοί στο διαχωρισμό του… Οικονομικές αποφάσεις μπορούν να περιμένουν γιατί θέλετε να ξέρετε αν η δική σας συμμετοχή έχει και ακριβοδίκαιο αντίκρισμα στη δική σας τσέπη!

Τοξότης

Το ζωνάρι αμολητό, η νευρικότητα στα ύψη και η λίμπιντο στην κορυφή. Ο Άρης στο ζώδιο σου σε κρατά σε μια ασταμάτητη ανησυχία. Ωστόσο, μια χαρά προστατευμένος είσαι κοινωνικά, αφού με ευκολία θα βρεθείς σε γερούς, κλειστούς, κοινωνικούς κόλπους που θα σε στηρίξουν και θα σου μεταφέρουν ένα καινούργιο συναίσθημα θαλπωρής και προστασίας. Ισοδύναμο με αυτό του έρωτα σχεδόν... Η αλήθεια είναι ότι όσο σκεπτικοί και αν ήσασταν στα επαγγελματικά σας υπήρχαν τείχη μπροστά σας που δεν μπορούσατε ούτε να τα γκρεμίσετε ούτε να δείτε τι συνέβαινε πίσω από αυτά ώστε να είστε προετοιμασμένοι… Μισόλογα και καθυστερήσεις ήταν αυτά που σας κρατούσαν πίσω και δίκαια εσείς δεν μπορούσατε να πάρετε θέση και πολύ περισσότερο αποφάσεις. Ερωτικά  σας αρέσουν οι κεραυνοβόλοι έρωτες ιδιαίτερα όταν είναι αμοιβαίοι και φυσικά όταν τους συναντάτε δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Ξέρετε όμως ότι πρέπει να κάνετε το πρώτο βήμα ή να ανάψετε ένα πράσινο φως που θα δώσει και την έναρξη της διαδικασίας ώστε να προχωρήσει. Μην περιμένετε τίποτα να γίνει χωρίς εσείς να κάνετε ένα πρώτο βήμα έστω και με ένα νεύμα ή ένα βλέμμα. Μετά μπορείτε να περιμένετε!

Αιγόκερως

Κάποιες απώλειες μετράς τον τελευταίο καιρό, ειδικά σε φίλους και στα οικονομικά. Αυτό που θα σε απασχολήσει τη βδομάδα που έρχεται, είναι ο χειρισμός κάποιας μόνιμης σχέσης στη ζωή σου ή η δημιουργία ενός ολόδικού σου σπιτικού. Αυτό που δεν θα μπορέσεις όμως να χειριστείς είναι η υπερευαισθησία ενός δικού σου ατόμου. Η αλήθεια είναι ότι έχετε βάλει πολλούς περιορισμούς στον εαυτό σας και αυτό το έχετε κάνει χωρίς να έχετε και συγκεκριμένη στρατηγική και αυτό σας έχει εμποδίσει να σκέφτεστε ανοιχτά και κυρίως να έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εσάς!  Έτσι λοιπόν στα επαγγελματικά σας δείτε ποιοι χρήσιμοι άνθρωποι -που μπορεί να ανήκουν και σε ανώτερα κλιμάκια από εσάς- είναι πρόθυμοι και να σας βοηθήσουν αλλά και να σας συμβουλέψουν σωστά και μη φοβάστε ούτε να πείτε αυτό που θέλετε, αλλά ούτε και να έχετε απαιτήσεις. Ερωτικά  τα πράγματα έχουν περισσότερο μυστήριο κυρίως γιατί παίζετε ένα κρυφτό που σας εξιτάρει μεν, αλλά δε σας δίνει και καμία σιγουριά… Αυτή είναι μία στρατηγική που απλώς είναι παροδική και θα την αλλάξετε όταν διαπιστώσετε κάτι που προς το παρόν σας λείπει… Επαγγελματικά, να προτιμάτε τα γραπτά και φυσικά να τα υπογράφετε κιόλας γιατί αυτά είναι που θα βοηθήσουν για να πραγματοποιηθούν όλες οι δεσμεύσεις και οι δικές σας και των άλλων!

Υδροχόος

Όλη σου την ενέργεια την δίνεις στο θέμα της εργασίας, προσπαθώντας να πετύχεις πιο δίκαιη αντιμετώπιση. Όσον αφορά τα ερωτικά, κάποιες ενοχές σέρνονται από το παρελθόν και κάποια μυστικά παιχνίδια παίζεις στο παρόν. Θέλεις να διαβάσεις τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου; Όταν καταφέρνετε να είστε μπροστά και στις επάλξεις χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά και να κινείτε τα νήματα, αυτό σας δίνει μεγάλη χαρά και προτροπή σε δράση που σας κάνει και να ανοίγεστε και να έχετε ολοένα και περισσότερους στόχους που φοβόσασταν και εσείς οι ίδιοι να τους βάλετε και να τους κυνηγήσετε. Όλα ξεκινάνε από μία φιλοσοφική συζήτηση που δεν είναι όμως απλώς για να γίνει, αλλά για να σας βοηθήσει να εξελιχθείτε ή και να πειστείτε για αυτά που πρέπει να κάνετε. Ερωτικά, ενώ περνάτε μία φάση έντονης αμφιταλάντευσης, τελικά βγαίνετε από αυτό βλέποντας ότι θα έχετε ένα ρόλο καθοδηγητή που σας ταιριάζει γιατί θα είστε απόλυτα ειλικρινείς. Επαγγελματικά, οι συνεργασίες σας θέλουν νομικά πλαίσια έτσι για να ξέρετε και τις υποχρεώσεις σας  αλλά και τις υποχρεώσεις των άλλων προς εσάς!

Ιχθείς

Ημέρες ρομαντισμού, φλερτ, ονειροπόλησης και αισιοδοξίας είναι αυτές που έρχονται. Μόνο που η σταθερότητα θα είναι κάτι το αλλόκοτο για σένα, αφού οι συναισθηματικές σου εναλλαγές θυμίζουν κλίμα τροπικό, με τον καύσωνα να διαδέχεται την καταιγίδα. Γενικότερα πρέπει να ξεφύγετε από το παρελθόν -κυρίως στα επαγγελματικά σας- γιατί αυτό που δε σας ικανοποιεί απλώς δεν αλλάζει και αφού το συνειδητοποιήσετε πρέπει να δείτε τις εναλλακτικές σας όσο πιο άμεσα μπορείτε! Ανοίξτε τις κεραίες σας οι οποίες θα σας δείξουν νέα πλαίσια συνεργασίας και αν ακόμα δεν είναι πλήρως διακριτές πρέπει να τις ψάξετε και φυσικά να μην κάνετε ακόμα ανακοινώσεις. Ερωτικά  το κλίμα αποκλιμακώνεται γιατί είτε θα κάνετε μία ξεκάθαρη κουβέντα δίνοντας εξηγήσεις τις οποίες οφείλετε  είτε θα ασχοληθείτε πιο εντατικά βάζοντας διαχωριστικές γραμμές τις οποίες δε θέλετε να τις υπερβείτε. Προσέξτε τα έξοδα γιατί έχετε την τάση να ξοδεύετε πολλά και μάλιστα χωρίς πολλή σκέψη, η οποία θα έρθει αργότερα όταν θα δείτε ότι κάνατε υπερβολές για χάρη της κοινωνικής σας ζωής που θέλετε να υπερέχετε !

 

  

Δειτε Επισης

Μάρτιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Φεβρουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιανουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Δεκέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Νοέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Οκτώβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Αύγουστος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιούλιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;