Αστρολογικές προβλέψεις 5/9 - 11/9

ΚΡΙΟΣ

Οι μέρες που ακολουθούν προσφέρονται για εύστοχη αναδιοργάνωση και διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων σε κάθε επίπεδο δράσης. Η τύχη στις σχέσεις και στις συνεργασίες αφορά εσάς που έχετε γενέθλια από τις 28/3 έως και τις 5/4. Δυναμικοί, προχωράτε μπροστά διεκδικώντας ό,τι θεωρείτε πως σας ανήκει και παραμένετε ακμαίοι στο κυνήγι των ονείρων πάσης φύσεως, αν γεννηθήκατε από τις 6/4 έως και τις 10/4. Κριοί της 4-5/4 προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων, στις παθιασμένες σχέσεις και στις εκρηκτικές συνεργασίες, γιατί γύρω στις 10-11/9 η κατάσταση φαίνεται έκρυθμη!

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι γενικώς θετική και προσφέρει ευκαιρίες για να νιώσετε αισιόδοξοι και να χαμογελάσετε. Επικοινωνία με έρωτες από το παρελθόν είναι στο πρόγραμμα, κυρίως αν γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου. Τύχη και προστασία σε όλα τα επίπεδα προσφέρει ο Δίας σ’ εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 19/5. Μια εξέλιξη σας δικαιώνει και νιώθετε πιο δυνατοί, εφόσον έχετε γενέθλια κοντά στις 5/5.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι μέρες που έπονται προσφέρουν χαρές πάσης φύσεως (μέσα από τον έρωτα / την επιχειρηματική ή καλλιτεχνική δράση / τα παιδιά / την ανεμελιά) σε όσους γεννηθήκατε από τις 28/5 έως και τις 6/6. Προσεκτική θα πρέπει να είναι η συμπεριφορά σας και η διαχείριση σε επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών, έτσι ώστε να μην έχετε παρατράγουδα, εφόσον έχετε γενέθλια από τις 7/6 έως και τις 11/6. Καταστάσεις που σχετίζονται με το σπίτι / ένα ακίνητο / την οικογένεια σας απασχολούν και πρέπει να μεθοδεύσετε αργά και σταθερά τις μελλοντικές κινήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα που ξεκινά δίνει ευκαιρίες για επαφές, συζητήσεις, δημόσιες σχέσεις κι επαναδιαπραγματεύσεις. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού σας φέρνει πιο κοντά με την οικογένεια και δείχνει τη δυναμική εξόδων για εξωραϊσμό του χώρου σας. Ο Άρης από τον Τοξότη δίνει κάθε αφορμή για πολλή δουλειά και τρέξιμο για να εξυπηρετήσετε ανάγκες – τόσο δικές σας, όσο και αυτές των οικείων-. Παράλληλα, μια ενδιαφέρουσα ιδέα θα ήταν να γυμνάζετε τακτικά το σώμα σας, ώστε να αισθανθείτε καλύτερα. Μια πρόταση πιθανώς αξίζει τον κόπο, αν γεννηθήκατε κοντά στις 21/7. Καρκίνοι της 6-7/7 προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων, στις παθιασμένες οικογενειακές ή συναισθηματικές σχέσεις και στις εκρηκτικές συνεργασίες, γιατί γύρω στις 10-11/9 η κατάσταση φαίνεται έκρυθμη είτε κάποιες αλλαγές είναι εν εξελίξει!

ΛΕΩΝ

Οι μέρες που ακολουθούν προσφέρουν κατακτήσεις κι αίσθηση εύστοχης αποφασιστικότητας και μαχητικότητας σε κάθε επίπεδο, κυρίως αν γεννηθήκατε από τις 8/8 έως και τις 12/8. Η επικοινωνία γίνεται πιο γλυκιά κι αποδοτική, οι παρεξηγήσεις προς πάσα κατεύθυνση επιλύονται με τον καλύτερο τρόπο, ενώ οι ευκαιρίες πληθαίνουν για εσάς που έχετε γενέθλια από τις 30/7 έως και τις 7/8. Μια προαγωγή είναι πιθανή για ορισμένους Λέοντες του Αυγούστου. Λέοντες της 22/8 προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων, στις παθιασμένες οικογενειακές ή συναισθηματικές σχέσεις και στις εκρηκτικές συνεργασίες, γιατί γύρω στις 10-11/9 η κατάσταση φαίνεται έκρυθμη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας προσφέρει την ευκαιρία ή την προστασία που έχετε ανάγκη, εφόσον γεννηθήκατε κοντά στις 22/9. Με τον Άρη στον Τοξότη, επιδείξτε προσοχή σε οποιαδήποτε αφορμή έντασης / προβληματισμού / προβλήματος στα πλαίσια της οικογένειας / του σπιτιού / σ’ ένα ζήτημα που αφορά ένα ακίνητο- κυρίως αν γεννηθήκατε από τις 8/9 έως και τις 12/9. Η Αφροδίτη από το Ζυγό αβαντάρει τον τομέα των εσόδων και της αυτοεκτίμησης – ηθικής ικανοποίησης, συνεπώς αξίζει να επωφεληθείτε, κυρίως εσείς της 7/9 που τυγχάνετε τώρα ιδιαίτερης εύνοιας. Παρθένοι της 23/8 προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων, στις παθιασμένες οικογενειακές ή συναισθηματικές σχέσεις και στις εκρηκτικές συνεργασίες, γιατί γύρω στις 10-11/9 η κατάσταση φαίνεται έκρυθμη!

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας μπαίνει στο δικό σας ζώδιο και δεν έχετε παρά να χαμογελάσετε πλατιά, αφού για ένα χρόνο θα σας εφοδιάζει με μια αίσθηση ιδιαίτερων ευκαιριών / προστασίας / αισιοδοξίας. Οι μέρες που ακολουθούν δίνουν τύχη σε όλα τα επίπεδα σ’ εσάς που γεννηθήκατε από τις 30/9 έως και τις 8/10. Παράλληλα, η επικοινωνία και η διεκδίκηση αποκτούν δυναμική νίκης, αν έχετε γενέθλια από τις 9/10 έως και τις 13/10. Ζυγοί της 7-8/10 προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων, στις παθιασμένες οικογενειακές ή συναισθηματικές σχέσεις και στις εκρηκτικές συνεργασίες, γιατί γύρω στις 10-11/9 η κατάσταση φαίνεται έκρυθμη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι μέρες που έπονται δίνουν την ευκαιρία να επωφεληθείτε από επαφές με παλιούς ή νέους φίλους και συλλογικά περιβάλλοντα και να συζητήσετε ή να επαναδιαπραγματευτείτε επάνω σε φλέγοντα για εσάς ζητήματα της εποχής. Τα έξοδα πληθαίνουν, όμως οι εξελίξεις φέρνουν αίσθηση πίστης, εσωτερικής γαλήνης και ηρεμίας, κυρίως αν γεννηθήκατε κοντά στις 7/11 και κοντά στις 22/11. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακαταμάχητοι κι αποφασισμένοι για τη νίκη προχωράτε μπροστά με βήμα ταχύ, εφόσον γεννηθήκατε από τις 8/12 έως και τις 12/12. Κοντοσταθείτε και μη βιάζεστε, για να μην κάνετε λάθη επιπολαιότητας. Μέσα από  φίλους / γνωριμίες / συλλογικούς χώρους έχετε τη δυναμική να βρείτε υποστήριξη ικανοποιώντας έναν σημαντικό για εσάς στόχο, εφόσον έχετε γενέθλια από τις 30/11 έως και τις 7/12. Διλήμματα ή καθυστερήσεις στα επαγγελματικά θέματα είναι στο πρόγραμμα κι εν μέρει συμφέρουν για να κερδίσετε χρόνο, να επαναδιαπραγματευτείτε και να οργανώσετε τις μελλοντικές σας κινήσεις. Ένα νέο ξεκίνημα είναι στα σκαριά για ορισμένους της 7/12 και της 20-21/12.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα που ακολουθεί προσφέρει ευκαιρίες σε πολλούς εξ’ υμών που έχετε γενέθλια κοντά στις 5/1 και κοντά στις 19/1. Ταξίδια στο εξωτερικό, προτάσεις / επαναδιαπραγματεύσεις για εργασία και εύνοια σε νομικές υποθέσεις ή μεγάλες συμφωνίες είναι μερικές από τις εκδοχές της τύχης ή της προστασίας που σας συντροφεύει. Η παρουσία του Άρη στον Τοξότη δημιουργεί μια αίσθηση άγχους, νευρικότητας, ανησυχίας και παρασκηνίου, χωρίς όμως να είναι απαραίτητα δείκτης κακών εξελίξεων.  Αιγόκεροι της 4-5/1 προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων, στις παθιασμένες οικογενειακές ή συναισθηματικές σχέσεις και στις εκρηκτικές συνεργασίες, γιατί γύρω στις 10-11/9 η κατάσταση φαίνεται έκρυθμη είτε κάποιες αλλαγές είναι εν εξελίξει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι μέρες που έρχονται αποτελούν προάγγελο θετικών μηνυμάτων για το εγγύς μέλλον. Ο Δίας από το Ζυγό έρχεται να προσφέρει για έναν ολόκληρο χρόνο μεγάλες ευκαιρίες και προστασία σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας αποκαθιστώντας την πίστη και την αισιοδοξία σας για το αύριο. Εύστοχα μαχητικοί για τούτη την εβδομάδα είστε εσείς που γεννηθήκατε από τις 5/2 έως και τις 9/2. Τυχεροί των ημερών – τόσο σε πρακτικά, όσο και σε συναισθηματικά ή ηθικά ζητήματα- θ΄ αποδειχθείτε εσείς που έχετε γενέθλια από τις 27/1 έως και τις 4/2. Υδροχόοι της 18/2 προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων, στις παθιασμένες οικογενειακές ή συναισθηματικές σχέσεις και στις εκρηκτικές συνεργασίες, γιατί γύρω στις 10-11/9 η κατάσταση φαίνεται έκρυθμη!

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα που ακολουθεί «ζητάει» μαχητικότητα, αλλά όχι νευρικότητα ή προκλητική συμπεριφορά, εφόσον γεννηθήκατε από τις 6/3 έως και τις 10/3. Η Αφροδίτη από το Ζυγό δείχνει μια τάση για παθιασμένα συναισθήματα κι εμπλοκή με δύσκολους έρωτες. Παράλληλα, ορισμένοι εξ’ υμών θα ευνοηθείτε οικονομικά από τις συγκυρίες – άσχετα από το εισόδημα της εργασίας σας. Επαναδιαπραγματεύσεις κι επαναπροσεγγίσεις βοηθούν κι αποδίδουν – τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά ζητήματα, κυρίως αν έχετε γενέθλια κοντά στις 5/3 και κοντά στις 19/3. Ιχθύες της 19/2 προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων, στις παθιασμένες οικογενειακές ή συναισθηματικές σχέσεις και στις εκρηκτικές συνεργασίες, γιατί γύρω στις 10-11/9 η κατάσταση φαίνεται έκρυθμη!

  

Δειτε Επισης

Απρίλιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάρτιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Φεβρουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιανουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Δεκέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Νοέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Οκτώβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Αύγουστος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιούλιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;