Αστρολογικές προβλέψεις 22/8 - 28/8

Κριός

Η εβδομάδα αυτή σας υποχρεώνει να εστιάσετε την προσοχή σας στις εξελίξεις του εξωτερικού σας περιβάλλοντος. Παράλληλα, για όσους γυρίσατε στην εργασία διαφαίνονται κάποιες καινούριες δυσκολίες σε αυτό το χώρο. Η παρουσία όμως της Αφροδίτης και του Ερμή στην Παρθένο σας βοηθούν να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας και να ενισχύσετε τις ασφαλιστικές σας δικλείδες. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στον Τοξότη σας βοηθά να εστιάσετε σε ένα καινούριο στόχο που θα εξυπηρετήσει τα μελλοντικά σας σχέδια. 


Ταύρος

Η τελευταία περίπου εβδομάδα του Αυγούστου δίνει έμφαση στις σχέσεις σας με ανθρώπους που αγαπάτε και στις τρέχουσες, επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Δυσκολίες δεν θα λείψουν όπως και το βάρος γενικότερα της περιόδου, δεν σας αφήνει μεγάλα περιθώρια κίνησης και οικονομικής διαχείρισης. Ωστόσο η ευνοϊκή όψη του Ερμή και της Αφροδίτης με το ζώδιό σας βοηθά να καλύψετε πολλές από τις τρέχουσες ανάγκες σας. Φανείτε ευέλικτοι στα αισθηματικά σας, αποφύγετε περιττά έξοδα στα οικονομικά, μην υπόσχεστε κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε και τέλος να έχετε εναλλακτικές λύσεις για θέματα προσωπικά ή οικογενειακά, αν τύχει να δυσκολέψουν.


Δίδυμοι

Οι δυσκολίες αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Το σπίτι και ό,τι αυτό συνεπάγεται, οι προσωπικές ανάγκες και τέλος, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι οι  τρεις βασικοί λόγοι που θα σας ταλαιπωρήσουν. Η σύνοδος όμως του Ερμή και της Αφροδίτης στην Παρθένο σας βοηθά είτε με την επινοητικότητά σας, είτε με κάποια φιλική προσφορά να αντιμετωπίσετε όλα αυτά που θα προκύψουν. Η σύνοδος όμως του Άρη και του Κρόνου στον Τοξότη, πυροδοτεί κάποια κρίση στη σχέση σας και αλλάζει το κλίμα στις συνεργασίες, ή στις οικονομικές σας συναλλαγές. Πρέπει σε καθημερινή βάση, να λειτουργείτε προνοητικά και προσεκτικά προς όλες τις κατευθύνσεις.


Καρκίνος

Η περίοδος σας βοηθά να αξιοποιήσετε τα εκφραστικά μέσα που διαθέτετε για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τα συμφέροντά σας, αν προκύψει πρόβλημα ή δυσκολία για αυτά. Ο Άρης με τον Κρόνο σε σύνοδο στον Τοξότη θα δοκιμάσει την αντοχή σας στον εργασιακό χώρο και για κάποιους από εσάς θα προκύψει πρόβλημα υγείας. Κινηθείτε μεθοδικά, αποφεύγοντας τον έμφυτο παρορμητισμό σας να σας οδηγεί σε διαφωνίες ή να γίνετε αιτία μικροατυχημάτων. Οι συμπτώσεις έχουν προειδοποιητικό χαρακτήρα για ένα δύσκολο διάστημα που θα ακολουθήσει.  Οι φίλοι και οι συγγενείς θα σας ταλαιπωρήσουν άθελά τους με αξιώσεις και απαιτήσεις.


Λέων

Η εβδομάδα αυτή σας προειδοποιεί για περιστασιακές δυσκολίες στον οικονομικό τομέα. Σας υποχρεώνει να πάρετε θέση απέναντι σε κάποια ζητήματα που απαιτούν έξυπνο χειρισμό και χρειάζονται χρήματα για να τα προωθήσετε. Επειδή δεν θα υπάρχουν χρήματα αυτή την περίοδο, φροντίστε να σας δοθεί πίστωση χρόνου. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στον Τοξότη τις ίδιες μέρες, σας υποχρεώνει να γίνετε περισσότερο υπεύθυνοι, προκειμένου να συντηρήσετε μια δύσκολη υπόθεση και να κρατήσετε μια δύσκολη ισορροπία σε επίπεδο προσωπικής σχέσης.


Παρθένος

Η τριπλή σύνοδος Δία, Αφροδίτης και Ερμή στο ζώδιό σας, αποτελεί μια ασπίδα προστασίας στις δυσκολίες και στις αντιξοότητες που θα εκδηλωθούν άμεσα. Παράλληλα σας βοηθά να αξιοποιήσετε όλη την κλίμακα των δυνατοτήτων σας για να ενισχύσετε την παραγωγικότητά σας, ή και την ασφάλεια κάποιων βασικών τομέων οι οποίοι σύντομα θα εκτεθούν σε κινδύνους. Ελέγχετε τι λέτε και πώς το λέτε. Αποφύγετε να κάνετε καινούρια ξεκινήματα οπουδήποτε. Μη δημιουργείτε τις προϋποθέσεις για νέες εχθρότητες και ρήξεις.


Ζυγός

Η περίοδος είναι επεισοδιακή, αλλά και άλλο τόσο μεταβατική. Πολλά θα συμβούν αλλά θα ξεπεραστούν γρήγορα. Το παρασκήνιο φαντάζει λίγο απειλητικό και πρέπει να το προσέξετε. Προφυλάξτε το συναίσθημά σας από ανακρίβειες και ψέματα που θα ακούσετε. Υπερασπίστε τη σχέση που σας αφορά και μη δίνετε λαβές για σχόλια. Μην ανακοινώνετε τα σχέδιά σας και μην αμελείτε τις υποχρεώσεις σας. Φανείτε προνοητικοί στα οικονομικά.


Σκορπιός

Συγκριτικά με άλλους, περνάτε λιγότερο δύσκολα αυτήν την εποχή. Φίλοι και συνεργάτες προβλέπεται ότι θα σας εξυπηρετήσουν. Μια προσδοκία σας μπορεί να φρενάρει, αλλά δεν ματαιώνεται. Οργανώστε καλά το ενδεχόμενο μιας μετακίνησης ή αλλαγής διαμονής. Η σύνοδος Άρη Κρόνου στον Τοξότη, θα βγάλει στην επιφάνεια χρεωστικές εκκρεμότητες οι οποίες θα γίνουν απαιτητές για την εξόφλησή τους. Μία ρήξη ή μια συναισθηματική απογοήτευση είναι πολύ πιθανή.


Τοξότης

Πολλά θα κριθούν από την συμπεριφορά, την αντίληψη και την αντοχή σας. Η ιστορική συνάντηση του Κρόνου με τον Άρη στο ζώδιό σας, ανοίγει νέο κεφάλαιο εξέλιξης και εμπειριών. Οι δυσκολίες που θα προκύψουν θα μπορέσετε να τις αντιμετωπίσετε και να τις περιορίσετε. Η καριέρα σας ωστόσο βρίσκεται σε φάση εύνοιας και σε νέα ξεκινήματα. Τα οικονομικά σας μπορεί να μην είναι ανθηρά, αλλά οι προοπτικές είναι αισιόδοξες. Ελέγχετε τόσο τους ενθουσιασμούς, όσο και τους θυμούς σας.


Αιγόκερως

Η τριπλή σύνοδος Δία, Αφροδίτης και Ερμή στην Παρθένο, διευρύνει τους ορίζοντες των ενδιαφερόντων σας, συμβάλλει στο να κάνετε νέες γνωριμίες, χρήσιμες για το μέλλον και σε αρκετές περιπτώσεις, σας ευνοεί να ταξιδέψετε και να το απολαύσετε. Οι πιο φιλόδοξοι του ζωδίου σας θα αναγκαστείτε να αναλάβετε νέες υποχρεώσεις οι οποίες αφορούν στη δουλειά, στην αξιοποίηση ενός ταλέντου που θέλετ3ε να εκφράσετε, ή την υλοποίηση ενός καθυστερημένου σχεδίου. Φανείτε περισσότερο διπλωμάτες στη συμπεριφορά σας.


Υδροχόος

Για σας η περίοδος είναι επεισοδιακή και τα γεγονότα θα αναμοχλεύσουν συχνά τα συναισθήματά σας. Δεν είναι περίοδος για να πάρετε αποφάσεις. Καλό είναι να προστατεύσετε ότι έχετε επιτύχει, από την εισβολή εξωτερικών κινδύνων. Να αποφύγετε ανθρώπους που δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε και να μην κάνετε κανένα καινούριο ξεκίνημα τώρα. Ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν περιουσιακές, ή κληρονομικές υποθέσεις προκειμένου να βγουν από το αδιέξοδο στο οποίο είχαν περιέλθει. Όσοι είστε σε διακοπές, ή ταξιδέψετε να είστε καλύτερα οργανωμένοι και επιλεκτικοί.


Ιχθύες

Η περίοδος είναι δύσκολη, όπως για όλα τα μεταβλητά ζώδια. Οι πιέσεις από τους άλλους δεν θα λείψουν, όπως και οι καινούριες υποχρεώσεις στον επαγγελματικό τομέα. Οι αιφνιδιασμοί θα είναι συχνοί, το άγχος θα αυξηθεί, αλλά τυχόν επιδρομή πανικού, δεν ωφελεί σε τίποτα. Χρειάζεστε ήρεμο ύπνο και συχνά διαλείμματα για να αποδίδετε καλύτερα την ώρα που πρέπει. Στα ερωτικά σας προτιμήστε τη συνθηκολόγηση από την ανοικτή αντιπαράθεση. Στα οικονομικά σας αρκεστείτε σε αυτά που έχετε, χωρίς φόβους για το μέλλον.

  

Δειτε Επισης

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»