Stalker έστειλε στην Claire Fοy 1.000 μηνύματα και απειλούσε να την βιάσει

Εντολή προστασίας - Η θέση του εισαγγελέα για την 38χρονη ηθοποιο του #TheCrown  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η 38χρονη Claire Fοy έγινε γνωστή όταν υποδύθηκε τη βασίλισσα Ελισάβετ στους δύο πρώτους κύκλους της επιτυχημένης σειράς του Netflix

Σε πραγματική κόλαση είχε μετατραπεί η ζωή της πρωταγωνίστριας του «The Crown», Claire Foy. Η ηθοποιός δέχτηκε περισσότερα από 1.000 μηνύματα στους λογαριασμούς της στα social media μέσα σε ένα μήνα από έναν εμμονικό θαυμαστή, ο οποίος μάλιστα απειλούσε ότι θα τη βιάσει.

Η 38χρονη ηθοποιός κάλεσε πέρσι την αστυνομία όταν ο Jason Penrose χτυπούσε επανειλημμένα το κουδούνι έξω από το σπίτι της.

Η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο και ο Penrose κατηγορείται ότι της έστελνε μηνύματα στο μέιλ της, της ζητούσε να γίνει η κοπέλα του και το αποκορύφωμα την απειλούσε ότι θα τη βιάσει.

 

 

Η ατζέντης της Foy, Emma Jackson, είχε επίσης λάβει τα μηνύματα αλλά είχε μπλοκάρει τον λογαριασμό του αποστολέα.

Η 38χρονη Foy που υποδύθηκε τη βασίλισσα Ελισάβετ στους δύο πρώτους κύκλους της επιτυχημένης σειράς του Netflix «The Crown», κάλεσε την αστυνομία στις 17 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους όταν ο Penrose εμφανίστηκε στο σπίτι της και χτυπούσε το κουδούνι της «συνεχώς».

Εντολή προστασίας

Όπως έγινε γνωστό, στην ηθοποιό χορηγήθηκε προσωρινή εντολή προστασίας από τον Φεβρουάριο, η οποία απαγόρευσε στον stalker να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί της ή τον μάνατζέρ υης.

Του απαγορεύτηκε επίσης να παρευρίσκεται στα σπίτια τους, στους χώρους εργασίας τους ή οπουδήποτε θα περίμενε εύλογα να βρίσκονται.

Τα δικαστικά έγγραφα λένε: «Η Clare Foy κάλεσε την αστυνομία για να πει ότι ο Jason Penrose βρισκόταν έξω από την κατοικία της και χτυπούσε συνεχώς το κουδούνι της. Η Emma Jackson έλαβε επίσης μήνυμα στο μέιλ της στις 2 Νοεμβρίου 2021».

 

 

Τα απειλητικά μηνύματα

«Λυπάμαι, νομίζω ότι η Clare δεν πρέπει να μιλάει για προσωπικά θέματα στα μέσα ενημέρωσης αλλά μόνο για δημιουργικές δουλειές», ανέφερε το απειλητικό μήνυμα.

Στη συνέχεια, το δικαστικό έγγραφο ανέφερε λεπτομέρειες των απειλητικών μηνυμάτων.

«Μετά από αυτό τα μηνύματα ερχόντουσαν όλο και πιο συχνά. Τα μηνύματα που συνέχισε να λαμβάνει η Jackson ήταν αρκετά λεπτομερή και μιλούσαν για βιασμό της κ. Foy, για το ότι θα βιαστεί και ότι θα ήθελε να γίνει η κοπέλα του. Αποτελεί κίνδυνο».

Η θέση του εισαγγελέα

Η εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση δήλωσε στην ακροαματική διαδικασία: «Οι καταγγέλλουσες στην παρούσα υπόθεση, η Clare Foy και η μάνατζέρ της Emma Jackson, έλαβαν για πρώτη φορά γνώση του εναγόμενου (κ. Penrose) τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2021. Από τον Νοέμβριο του 2021 ο εναγόμενος άρχισε να στέλνει μηνύματα στις δύο γυναίκες».

«Μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2021 είχε στείλει περισσότερα από 1.000 μηνύματα. Επικοινώνησε επίσης και με την αδελφή της Foy».

 

 

Ο Penrose, ο οποίος δεν εκπροσωπείται νομικά, φαινόταν νευρικός καθώς εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Απλά μίλησε για να επιβεβαιώσει το όνομά του, την ημερομηνία γέννησης και τη διεύθυνσή του σε νοσοκομείο ψυχικής υγείας στο βόρειο Λονδίνο.

Ζήτησε επίσης να απαγορευτεί η είσοδος των μέσων ενημέρωσης στην ακροαματική διαδικασία, αλλά το αίτημα αυτό απορρίφθηκε. Η απόφαση σχετικά με το αν θα πρέπει να του επιβληθεί πλήρης εντολή προστασίας δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Η Claire Foy, έγινε παγκοσμίως γνωστή το 2016 για το ρόλο της στο δράμα εποχής «The Crown» του Netflix - και κέρδισε το βραβείο «Primetime Emmy» για την εξαιρετική ερμηνεία της στη σειρά το 2018.

 

 

 

ΔIABΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

   

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Αποκλεισμένος ένα 24ωρο στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος «στρίμωξε» τον Μιχάλη Ιατρόπουλο για τις αδιόνοητες δηλώσεις του για τους gay
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Με τη Ζέτα θέλαμε παιδί αλλά τώρα θα ήταν στενάχωρο. Δεν θα ζούσε με τους γονείς του»
Έγινε το τελευταίο εγκεφαλογράφημα, του Δημήτρη Κόκοτα - Tι έδειξαν τα αποτελέσματα
Η ανάρτηση της Πέγκυ Ζήνα για τα 12 χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Μητροπάνο: «Η μέρα ξημερώνει γκρίζα για μένα»