Μήνυση Αδαμαντίδη για κλοπή στη σύντροφο του, που τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό

Στην αντεπίθεση φαίνεται πως περνάει ο Θέμης Αδαμαντίδης σύμφωνα πάντα με τα όσα έκανε γνωστά ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Ιουνίου, μετά από την καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό εις βάρος της.

Σύμφωνα με το γραφείο του γνωστού ποινικολόγου, Αλέξη Κούγια, γίνονται προσπάθειες έτσι ώστε ο Θέμης Αδαμαντίδης να αφεθεί ελεύθερος καθώς το βράδυ της Παρασκευής (1/7) επρόκειτο να τραγουδήσει σε συναυλία της οποίας όλα τα εισιτήρια έχουν πουληθεί.

Η ίδια ανακοίνωση τονίζει πως η γυναίκα που έκανε την καταγγελία είναι πρώην σύντροφος του τραγουδιστή και εσκεμμένα επέλεξε την ημέρα αυτή έτσι ώστε να εκβιάσει τον Θέμη Αδαμαντίδη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η ανακοίνωση του γραφείου του Αλέξη Κούγια, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί τον κο Θέμη Αδαμαντίδη σε όλες τις νομικές του υποθέσεις. Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου. Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή. Η συγκεκριμένη κυρία καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διέπραξε εις βάρος του κου Θέμη Αδαμαντίδη. Λόγω της απουσίας του κου Κούγια, στο πλευρό του κου Αδαμαντίδη βρίσκονται δύο συνεργάτες του γραφείου μας και προσπαθούμε, ώστε με τη συνδρομή του κου Εισαγγελέα υπηρεσίας να αφεθεί ελεύθερος, για να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη συναυλία, τα εισιτήρια της οποίας έχουν εξαντληθεί».

Να θυμίσουμε πως ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη ήταν ζευγάρι εδώ και έναν χρό­νο, όμως κρατούσαν τη σχέση τους μα­κριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Η ίδια μάλιστα είχε δηλώσει για τον τραγουδιστή, σε πρόδφατη συνέντευξή της: «Ο Θέμης είναι σημα­ντικό κεφάλαιο στη ζωή μου. Μένου­με μαζί και είμαστε παντού μαζί, στις συναυλίες, στο μαγαζί και οπουδήπο­τε αλλού. Γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος»

 

 

   

 

ΔIABΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»