Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη – Στα δικαστήρια κατέφθασε ο ηθοποιός

 

 

Ευγενία Παναγοπούλου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης με μείωνε, με πρόσβαλε, μου χαλούσε το κέφι»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Συνεχίζεται η δίκη του ηθοποιού με την κατάθεση της πρώτης καταγγέλλουσας.

Πριν λίγη ώρα κατέφθασε ο Πέτρος Φιλιππίδης με τη συνοδεία αστυνομικών, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου σήμερα θα συνεχιστεί η δίκη του με την  πρώτη μηνύτρια να καταθέτει για 6η φορά.

Αναμένεται να ανέβει στο βήμα και το δεύτερο φερόμενο ως θύμα, όταν και θα ανοίξουν οι πόρτες του δικαστηρίου για να ακουστούν δημοσίως και οι περιγραφές.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η ανατριχιαστική μαρτυρία

Η καταγγέλλουσα αποδίδει στον Πέτρο Φιλιππίδη πως την βίασε δύο φορές το 2008. Σύμφωνα με πληροφορίες η καταγγέλλουσα περιέγραψε στο δικαστήριο όσο είχε αναφέρει και στη μήνυσή της, εξηγώντας πως τον Σεπτέμβριο του 2008 της επιτέθηκε σεξουαλικά μέσα στο καμαρίνι του θεάτρου «Ήβη», ενώ τον είχε επισκεφθεί για επαγγελματικό ραντεβού.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της, ο Πέτρος Φιλιππίδης προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, ενώ δύο μήνες νωρίτερα, την είχε καλέσει σε γραφείο θεατρικής εταιρείας και είχε προβεί και πάλι σε πράξεις που συνιστούν βιασμό. Η γυναίκα είχε περιγράψει ότι το Σεπτέμβριο του 2008, στο θέατρο, ο ηθοποιός της επιτέθηκε και τελικά την εξανάγκασε σε πράξεις που στοιχειοθετούν το αδίκημα του βιασμού.

Εφόσον, ολοκληρωθεί σήμερα η κατάθεση της νεαρής γυναίκας τότε εντός της ημέρας θα αρχίσει, με ανοικτές της πόρτες πλέον, η εξέταση της δεύτερης καταγγέλλουσας η οποία και δεν υπέβαλε αίτημα να καταθέσει κεκλεισμένων των θυρών.

 

 

Η Ευγενία Παναγόπουλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Statusι» στο «Astra Tvι» με τον Κωνσταντίνο Καμέα.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το κίνημα #metoo, αποκαλύπτοντας πόσο δύσκολα πέρασε σε συνεργασίες της ενώ αναφέρθηκε και στην συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Έχω συνεργαστεί και με τους τρεις ανθρώπους που έχουν δεχθεί καταγγελίες. Τους έχω θαυμάσει, έχω βασίσει τα θεατρικά μου όνειρα κοντά τους. Με τον κύριο Φιλιππίδη ήμουν τρία συνεχόμενα χρόνια. Μετρούσε η γνώμη τους και συνδέθηκα μαζί τους. Είναι πολύ δυσάρεστο για ένα νέο καλλιτέχνη να πέφτει από τα μάτια του το πρότυπό του.

Συγκεκριμένα θα μιλήσω για τον κύριο Φιλιππίδη. Έπεσε από τα μάτια μου όταν συνεργάστηκα μαζί του. Είδα κάποια πράγματα που δεν ταίριαζαν με την καλλιτεχνική του διαδρομή, με αυτό που πίστευα ότι είναι σαν άνθρωπος, με τους ρόλους που έπαιζε κι όλα αυτά που θεωρούσα πως πρέσβευε. Η συνεργασία μας κάποιες φορές ήταν ομαλή και κάποιες φορές δύσκολη για εμένα…

Έκανα πολλή υπομονή κι όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία μας, του έστειλα ένα μήνυμα κι ολοκλήρωσα το θέμα. Εισέπραξα πολλών μορφών συμπεριφορές… Ένας ηθοποιός που είναι πολύ θετικός, έχει όρεξη για δουλειά και σε κοιτά σαν κουτάβι δεν συνάδουν συμπεριφορές να τον μειώσεις, να τον προσβάλεις και να του χαλάσεις το κέφι», είπε η Ευγενία Παναγοπούλου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»