Νέο χτύπημα Πετράκου για κορωνοϊό – «Δεν είστε άνθρωποι εσείς, είστε τύραννοι»

 

 

 

Ματίνα Παγώνη για Γρηγόρη Πετράκο: «Ο καθένας στο είδος του, στην ιατρική προσωπικές απόψεις δεν χωρούν» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Γρηγόρης Πετράκος «ξαναχτύπησε» με νέο βίντεο, στο οποίο μιλά για την πανδημία του κορονοϊού. Ο τραγουδοποιός στο τετράλεπτο απόσπασμα που ανέβασε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, με τίτλο «ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΎΜΕ ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΌ», αναφέρει πως είναι «υποχρεωτικό να επιστρέψουν οι υγειονομικοί που είναι σε αναστολή, ενώ τα νοσοκομεία ψυχορραγούν».

«Έδιωξε 10 χιλιάδες από αυτούς (σ.σ. υγειονομικούς). Τώρα λοιπόν δεν κινδυνεύουν από τον ιό οι ασθενείς, αλλά είναι ασφαλείς να πεθάνουν αβοήθητοι από τις πραγματικά θανατηφόρες ασθένειες για τις οποίες βρέθηκαν στο νοσοκομείο» ακούγεται να λέει στο βίντεο, ενώ σε άλλο σημείο σημειώνει ο Γρηγόρης Πετράκος:

«Υποχρεωτικό είναι να απαλλαγούν τα παιδάκια από τις μάσκες που έχουν κρύψει τα χαμόγελα τους δυο χρόνια. Όσο για την ψυχή τους που δεν ξέρουν το πρόσωπο και το χαμόγελο του συμμαθητή τους, κανείς από του μορφωμένους επιστήμονες των καναλιών δεν βλέπω να ανησυχεί. Δεν είστε άνθρωποι εσείς!».

Ο Γρηγόρης Πετράκος συμπληρώνει: «Υποχρεωτικό είναι να γυρίσουν οι αθλητές, όλοι οι αθλητές, πίσω στην προπόνησή τους. Έχεις δηλαδή έναν αθλητή 20 ετών που 10 χρόνια λιώνει στην προπόνηση και επειδή δεν θέλει να ρισκάρει την υγεία του, δεν τον αφήνεις να τρέξει σε ανοιχτό χώρο ούτε με rapid. Μπορεί να πίνει καφέ σε ανοιχτό χώρο, αλλά δεν μπορεί να αθληθεί, ούτε να αγωνιστεί. Ξέρετε πώς λέγεται αυτό κύριοι; Λέγεται ανήθικος εκβιασμός και κακοποίηση».

«Αυτή τη στιγμή, ο μισός κόσμος νιώθει οργή απέναντί σας και ο άλλος μισός νιώθει φόβο. Ξέρετε πώς λέγεται το πολίτευμα κατά το οποίο οι πολίτες φοβούνται το κράτος; Λέγεται τυραννία» υπογραμμίζει ο Γρηγόρης Πετράκος στο τέλος του βίντεο.

  

 

Η Ματίνα Παγώνη φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου στο πλατό του Πρωινού και, μεταξύ άλλων, μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τον Γρηγόρη Πετράκο και τα όσα υποστηρίζει από την αρχή της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο καθένας στο είδος του. Δε μπορεί κανένας να γίνει γιατρός, εάν και προσπάθησαν πολλοί αυτή την εποχή. Αποτυγχάνεις! Περιορίζεσαι σε αυτά που ξέρεις, αποφασίζεις για τον εαυτό σου –δημοκρατία έχουμε- κάνεις τις επιλογές σου, αλλά σταματάς εκεί» είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη στο «Πρωινό».

«Αν ήσουν γιατρός, βεβαίως και θα μπορούσες να βγεις, να πεις την άποψή σου, αλλά θα την τεκμηριώσεις επιστημονικά. Δε θα βγεις να λες πράγματα που είναι τελείως δικά σου, προσωπικά σου. Στην ιατρική προσωπικές απόψεις δεν χωράνε. Η ιατρική έχει επιστημονικά δεδομένα και σταματάς εκεί. Αλλιώς σε κοροϊδεύουν όλοι!» συνέχισε η Ματίνα Παγώνη για τον Γρηγόρη Πετράκο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»