«Το άρθρο μου είναι πολύ ευγενικό σε σχέση με όσα έμαθα» - «Είναι όλα τα ανέκδοτα του Τοτού μαζί»

 

Συνεχίζεται η κόντρα του Νίκου Μουρατίδη με την οικογένεια Μπάρκουλη, μετά το άρθρο που είχε γράψει για τον Ανδρέα Μπάρκουλη και προκάλεσε την αντίδραση της χήρας του ηθοποιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην «κόντρα τους». Συγκεκριμένα, μίλησε για το άρθρο που έγραψε για τον εκκλιπόντα ηθοποιό και εξήγησε το νόημα πίσω από όσα δήλωσε για εκείνον.

«Αν μπείτε στο διαδίκτυο, θα δείτε ότι έχουν γραφτεί πολύ χειρότερα. Για συλλήψεις, εξώγαμα, ναρκωτικά. Εγώ τα ανέφερα όσο πιο απαλά μπορούσα. Δεν καταλαβαίνω γιατί το άρθρο μου προκάλεσε τόση συζήτηση, την στιγμή που υπάρχουν πολύ χειρότερα. Το άρθρο γράφτηκε, όταν πέθανε. Δεν είχα εμπάθεια. Εγώ έτσι γράφω τα άρθρα μου. Ανατρέξτε στην αρθρογραφία της εποχής και θα καταλάβετε γιατί έγραφα, όσα έγραφα. Στο ότι δεν έκανε τόσο μεγάλη καριέρα μπορεί να παίζουν ρόλο οι επιλογές του, ότι δεν συνεργάστηκε με τεράστιους σκηνοθέτες ή διάλεγε λάθος ρόλους κ.λ.π . Ο Αλεξανδράκης δεν είχε το νου του στις γυναίκες, προείχε το θέατρο. Δεν μπεκρόπινε τα βράδια στα μπουζούκια. Ο Μπάρκουλης έκανε το μπαμ, είχε το φαν κλαμπ του και μετά τι έγινε;», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουρατίδης για τον Ανδρέα Μπάρκουλη.

Την στιγμή εκείνη, ο γιος του ηθοποιού, Νίκος Μπάρκουλης έστειλε μήνυμα στην Εβελίνα Νικόλιζα, με την οποία και συνεργάζεται στο μουσικοχορευτικό show J2US και της ζήτησε να μεταφέρει τα λεγόμενά του στο Νίκο Μουρατίδη.

Συγκεκριμένα, της είπε: «Σχετικά με τον θάνατο του πατέρα μου, είχε κυκλοφορήσει λάθος άρθρο. Είπαν ότι πέθανε μία ημέρα νωρίτερα. Όσο για την καριέρα του, ο καθένας κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί».

Ο Νίκος Μπάρκουλης «ανοίγει πυρ» για τον Νίκο Μουρατίδη

Τον Νίκο Μπάρκουλη συνάντησε ο Αρτ στα παρασκήνια του J2US και δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με τον Νίκο Μουρατίδη, με αφορμή ένα κείμενο που είχε γράψει για τον πατέρα του.

«Τι να μου έρθει στο μυαλό; Αστείο είναι, σαν ανέκδοτο. Το έχεις ακούσει το ανέκδοτο του Τοτού, ε βάλε τα όλα μαζί σε ένα. Αυτό είναι 100%» είπε ο Νίκος Μπάρκουλης.

«Χαίρομαι που εμφανίστηκαν ξανά, άνθρωποι που ήταν κρυμμένοι για να έχουμε ψωμί τρώμε όλοι. Μια χαρά. Γιατί ξαφνικά τα θυμήθηκαν όλα αυτά; Νομίζω ότι φαίνεται μόνο του κι αν δεν ήταν να πατήσει σε αυτό, γιατί βγήκε σε τέσσερις εκπομπές, όπως έχει βγει; Σε λίγο θα έρθει και στο live του J2US να κάνει δήλωση για το άρθρο. Το περιμένω.» σημείωσε ο Νίκος Μπάρκουλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»