Η live μετάδοση στο TikTok που πρόδωσε το κορωνοπάρτι με τον Snik

 

 

Οι εικόνες που μεταδίδονταν «ζωντανά» μέσω του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου αποκάλυψαν τη λαοθάλασσα που είχε μαζευτεί στα εγκαίνια καφετέριας στον Βόλο για να δουν από κοντά τον τράπερ και οδήγησαν στην παρέμβαση της Αστυνομίας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Όπως θα δείτε στο επίμαχο βίντεο, μαζεύτηκαν περισσότερα από 500 άτομα δίχως κανένα μέτρο προστασίας. Αυτές οι εικόνες είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του ιδιοκτήτη του καφέ καθώς και του υπεύθυνου του καταστήματος.

Μάλιστα, στην επιχείρηση επεβλήθη πρόστιμο 2.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για επτά ημέρες, με τους υπεύθυνους της επιχείρησης να βγάζουν ανακοίνωση, λέγοντας ότι ο κόσμος ήταν περισσότερος από το αναμενόμενο» και ως εκ τούτου ήταν αδύνατο να ελεγχθεί η κατάσταση.

 

Κι όλα αυτά τη στιγμή που η επιδημιολογική εικόνα του νομού Μαγνησίας, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, δεν είναι και η καλύτερη δυνατή καθώς τον κατατάσσει στην τέταρτη θέση του σχετικού πίνακα με 86 νέα κρούσματα, τη στιγμή που στην Αθήνα καταγράφηκαν 539 νέες μολύνσεις, ενώ η Θεσσαλονίκη καταγράφει 357 και η Λάρισα 169.

 

Δείτε την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Βραδινές ώρες της 15/10/2021 (22:30 ώρα), στο Βόλο Μαγνησίας, από Αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, στα πλαίσια ελέγχων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί 42 και 54 ετών, καθότι κατελήφθησαν ως προσωρινά υπεύθυνος και ως ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕ» αντίστοιχα και με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του, να έχουν οργανώσει εκδήλωση (εγκαίνια), την οποία είχαν πρωτίστως διαφημίσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχοντας καλεσμένο καλλιτέχνη-τραγουδιστή, χωρίς ωστόσο να έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης της διάδοσης του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα τη συγκέντρωση άνω των πεντακοσίων (500) όρθιων ατόμων στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, μη τηρώντας οποιαδήποτε μεταξύ τους απόσταση, ευρισκόμενοι ο ένας δίπλα στον άλλο και δημιουργώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στην ουσία συνωστισμό μεταξύ τους, κατά παράβαση της νομοθεσίας για την πρόληψη των ασθενειών. Σε βάρος του 54χρονου ιδιοκτήτη, επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των (2.000) Ευρώ καθώς επίσης και η αναστολή λειτουργίας του ως άνω καταστήματος για επτά (7) ημερολογιακές ημέρες. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Βόλου».

 

Η ανακοίνωση του καταστήματος: «Σας ευχαριστούμε»

Το Σάββατο το μεσημέρι το καφέ με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε για το περιστατικό ευχαριστώντας παράλληλα όσους βρέθηκαν στο σημείο για τα εγκαίνια. Όπως λέει με ανάρτηση στο Facebook, έγινε προσπάθεια να τηρηθούν τα μέτρα ενάντια στον κορωνοϊό, ωστόσο ο κόσμος ήταν περισσότερος από το αναμενόμενο.

«Δυστυχώς οι αρχές δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης και ανέστειλαν τη λειτουργία του καταστήματος για 7 ημερολογιακές ημέρες λόγω συνωστισμού! Είμαστε χαρούμενοι να σας εξυπηρετήσουμε το επόμενο Σάββατο!», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

  

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς