Πάγωσε ο Φιλιππίδης στο άκουσμα της προφυλάκισής του - Η πρώτη του αντίδραση

 

 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε προφυλακιστέος για βιασμό και απόπειρα βιασμού καθώς δεν έπεισε με την απολογία του ανακριτή και εισαγγελέα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του γνωστού ηθοποιού ο οποίος τις επόμενες ώρες θα  οδηγηθεί στις φυλακές.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel, ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να σοκαρίστηκε από την συγκεκριμένη εξέλιξη καθώς δεν περίμενε πως θα βρισκόταν στη φυλακή. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τα πρώτα λόγια του ηθοποιού, φαίνεται πως ήταν: «Δεν το πιστεύω, δεν το περίμενα αυτό που κάνατε, δεν είναι δυνατόν…». Στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη ήταν η σύζυγος και ο γιός του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω της φύσεως των αδικημάτων του (σεξουαλικά εγκλήματα) θα οδηγηθεί είτε στις φυλακές Τρίπολης όπου βρίσκεται και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Στη φυλακή Τρίπολης, όπως και σε αυτή των Γρεβενών, κρατούνται άτομα που έχουν κατηγορηθεί ή καταδικασθεί για σεξουαλικά εγκλήματα, προκειμένου να μην υπάρχουν κυρίως προβλήματα ασφαλείας από επιθέσεις άλλων κρατουμένων, λόγω της απαξίας των αδικημάτων.

Ο ηθοποιός κλήθηκε σε απολογία από την 15η τακτικη ανακρίτρια που διενεργεί την έρευνα, απολογήθηκε για το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών ,αλλά οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίες με την απόφασή τους του έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ερευνάται για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε.Τ.» της Κυριακής, έχουν ήδη καταθέσει τα τρία φερόμενα θύματα του ηθοποιού, ενώ από το ανακριτικό κατώφλι έχουν περάσει και κάποιοι μάρτυρες στην υπόθεση. Μάλιστα, δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι από τη διαδικασία ίσως έχουν προκύψει επιβαρυντικά στοιχεία για τον ηθοποιό σχετικά με μία από τις περιπτώσεις απόπειρας βιασμού για την οποία κατηγορείται.

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι τρεις υποθέσεις 

» Η πρώτη υπόθεση που αντιμετωπίζει ο γνωστός ηθοποιός αφορά σε υπόθεση βιασμού, στην οποία η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι το 2008 πήγε να συναντήσει τον ηθοποιό και σκηνοθέτη στο Θέατρο Ηβη προκειμένου να τη δει για έναν ρόλο. Ομως, σύμφωνα με όσα περιέγραψε, εκείνος μετά τη συζήτηση που είχαν, φέρεται να την υποχρέωσε στη διενέργεια σεξουαλικών πράξεων, που συνιστούν βιασμό.

» Τον Φεβρουάριο του 2010 φέρεται να τελέσθηκε η πρώτη από τις καταγγελλόμενες απόπειρες βιασμού από τον ηθοποιό. Σύμφωνα με την καταγγελία του φερόμενου θύματος στο ΣΕΗ, η νεαρή τότε ηθοποιός είχε επισκεφθεί στο Θέατρο Μουσούρη τον μεγάλο πρωταγωνιστή επειδή της είχε αναφέρει ότι έψαχνε αντικαταστάτρια ηθοποιού που συμμετείχε στην παράσταση. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ηθοποιός φέρεται να την οδήγησε στο καμαρίνι του, όπου αποπειράθηκε -κατά τα καταγγελλόμενα- να τη βιάσει.

» Σχετικά με τη δεύτερη περίπτωση απόπειρας βιασμού, η καταγγέλλουσα σε συνέντευξή της είχε περιγράψει ότι τον Αύγουστο του 2014 είχε συναντηθεί με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη για να βρει δουλειά, αλλά η συνέχεια του ραντεβού ήταν σοκαριστική. Η γυναίκα μπήκε στο αυτοκίνητό του για να την επιστρέψει στο σπίτι της μετά το ραντεβού τους, αλλά εκείνος την οδήγησε με το αμάξι σε αδιέξοδο δρομάκι στο Παλαιό Ψυχικό, όπου, σύμφωνα με όσα περιέγραψε, επιχείρησε να τη βιάσει.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος 

 

 

Δειτε Επισης

Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»