H P!nk θέλει να πληρώσει το πρόστιμο στην γυναικεία ομάδα handball της Νορβηγίας

 

 

Η διάσημη τραγουδίστρια προσφέρθηκε να πληρώσει εκείνη το πρόστιμο, που επιβλήθηκε στην γυναικεία ομάδα handball της Νορβηγίας, επειδή εμφανίστηκε με σορτσάκι αντί για μπικίνι, που προβλέπει ο κανονισμός «Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Handball έπρεπε να πληρώσει πρόστιμο για σεξισμό»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η P!nk προθυμοποιήθηκε να πληρώσει το πρόστιμο της γυναικείας ομάδας handball της Νορβηγίας, που τους επιβλήθηκε, επειδή φόρεσαν σορτς αντί για μπικίνι κατά την διάρκεια ενός αγώνα.

Όπως αναφέρει η διάσημη τραγουδίστρια «κανονικά αυτός, στον οποίο θα έπρεπε να επιβληθεί πρόστιμο είναι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Handball για σεξισμό».  

Η γυναικεία ομάδα της Νορβηγίας εμφανίστηκε στο γήπεδο με σορτσάκια αντί για μπικίνι, όπως ορίζει κανονικά ο κανονισμός, καθώς θεωρούν πως ένα τέτοιο dress code προωθεί σεξιστικά πρότυπα. Μάλιστα, προηγουμένως είχαν ζητήσει άδεια από την επιτροπή, όμως, απορρίφθηκε. Παρόλα αυτά, εκείνες επέμειναν και φόρεσαν σορτσάκι. 

 Τότε, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Handball τους επέβαλε πρόστιμο 150 ευρώ σε κάθεμια, γεγονός που προκάλεσε οργή παγκοσμίως. Μάλιστα, η σύγκριση που έγινε με τους κανονισμούς, που ισχύουν για την ανδρική ομάδα, ήταν ακόμα ένας λόγος να προκληθούν αντιδράσεις. Στους άνδρες επιτρέπεται να φορούν σορτσάκι, που φτάνει περίπου 10 εκατοστά πάνω από το γόνατο. 

Η P!nk, εξίσου θυμωμένη με τις εξελίξεις, έγραψε στο Twitter της: «Είμαι πολύ περήφανη για την γυναικεία ομάδα handball, που εναντιώθηκαν στους σεξιστικούς κανονισμούς για την "εμφάνισή" τους. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία handball θα έπρεπε να πληρώσει πρόστιμο για σεξισμό. Μπράβο σας, κυρίες μου! Θα είναι χαρά μου να πληρώσω εγώ το πρόστιμό σας. Συνεχίστε έτσι!».

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Handballl, Μάικλ Βίντερερ, μετά την μεγάλη έκταση, που πήρε το θέμα, ανέφερε πως «θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του» για να αλλάξουν οι κανονισμοί σχετικά με το dress code. 

 

 

ΔΙABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς