Χριστιάνα Αριστοτέλους: Τι λέει για την διαφορά ηλικίας με τον Γιώργο Εφραίμ;

 

 

Την σιωπή της «έσπασε» η Χριστιάνα Αριστοτέλους και μίλησε για πρώτη φορά για όλα στην αρχισυντάκτρια του «Hello!» για το συμβόλαιο με τον Alpha, το «αντίο» στο Mega, τον Γιώργο Εφραίμ και την διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει. 

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γιώργο Χουλιάρα αναφέροντας πως, «Η σχέση μας είναι όπως ήταν και πριν πάρω την απόφαση να εγκαταλείψω το κανάλι, γεγονός που με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα γιατί αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά πόσο ουσιαστική ήταν η σχέση και η φιλία μας τόσα χρόνια. Τη μέρα που υπέγραψα με τον Alpha, ο Γιώργος Χουλιάρας μου έδωσε μια τεράστια αγκαλιά και μου είπε «αγάπη μου γλυκιά, εύχομαι όλα να σου πάνε καλά». 
 
Στο «χρυσό» συμβόλαιο με τον Alpha Κύπρου;
 «Δεν ισχύουν. Είδαμε πολλά δημοσιεύματα κατευθυνόμενα, το κάθε ένα για να εξυπηρετήσει τους δικούς του στόχους και σκοπούς, αλλά ευτυχώς, έμαθα να μη δίνω σημασία σε αυτά, έμαθα να κλείνω τα αφτιά μου και να προχωρώ. Άκουσα τα πάντα, για διψήφια, τριψήφια νούμερα, για τρελά λεφτά που έπαιρνα από το Mega και ότι έφυγα για ακόμα πιο πολλά. Ναι, σίγουρα όταν φεύγεις από κάπου, φεύγεις για να αναζητήσεις κάτι καλύτερο, αλλά είναι πολύ σημαντικό αυτό που λέω, ότι η απόφασή μου να φύγω από το Mega πάρθηκε πολύ πριν την πρόταση του Alpha. Αν ήθελα να φύγω από το Mega για οικονομικούς λόγους, θα έφευγα πολλά χρόνια πριν». 

Για την απόλυσή της από τον Super FM: 
«Ήταν μια απόλυση που ομολογώ ότι με ξάφνιασε κι εμένα! Παρόλα αυτά, τη σέβομαι, κρατώ μόνο τις καλές στιγμές οι οποίες είναι πολλές και συνεχίζω. Τώρα πάμε παρακάτω…»

Για τον πόλεμο που δέχτηκε όσα χρόνια βρίσκεται στην τηλεόραση: 
«Δέχτηκα πολύ μεγάλο πόλεμο. Αυτό ωστόσο, δεν αλλοίωσε τον χαρακτήρα μου, γιατί δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να ανταποδώσω τα πυρά κανενός. Έμαθα απλά να χτίζω γερές άμυνες και να μην αφήνω εύκολα κάποιον να με πληγώσει ή να μου κάνει κακό. Πιστεύω τόσο πολύ στο ότι ο Θεός σε προστατεύει όταν εσύ δεν έχεις πειράξει ποτέ κανέναν. Το λέω κι ας ακουστεί κλισέ. Ευγνωμονώ στο τέλος της ημέρας όσους με πυροβόλησαν εξ επαφής και όσους με αδίκησαν, γιατί στο τέλος μου έκαναν καλό. Ευγνωμονώ όσους μου είπαν στο παρελθόν «εσύ δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά» γιατί με πείσμωσαν! Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεσαι σε αυτή τη δουλειά και να νιώθεις ότι δεν πάτησες στις πλάτες κανενός, ότι προχώρησες με καθαρή ψυχή». 

Τι την κέρδισε στον Γιώργο Εφραίμ: 
«Η απλότητά του, η σεμνότητά του, το μυαλό του. Είναι πανέξυπνος, με καταλαβαίνει με ένα μόνο βλέμμα... Με κέρδισε σε όλους τους τομείς». 

Για τη διαφορά ηλικίας με τον Γιώργο Εφραίμ:
«Περνώ τον Γιώργο πέντε χρόνια. Είμαι στα 32 και ο Γιώργος στα 27. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να το αναφέρω, όπως δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ ότι στην αρχή με προβλημάτιζε η διαφορά ηλικίας. Ο Γιώργος είναι αυτός που διέλυσε κάθε μου ενδοιασμό. Ο Γιώργος έχει το πάνω χέρι, ο Γιώργος κάνει κουμάντο κι ας είμαι πιο μεγάλη του ηλικιακά. Το πιστεύω πια, πως το νούμερο, η διαφορά ηλικίας, είναι μόνο ένας αριθμός». 

Για τις πλαστικές επεμβάσεις: 
«Είμαι η Χριστιάνα, έχω ρυτίδες, έχω κυτταρίτιδα και είμαι καλά (Γέλια). Δεν θέλω να κάνω μικρά-μικρά πράγματα, μια ένεση από εδώ, μία ένεση από εκεί, γιατί έτσι μπορεί και να παραμορφωθείς. Οπότε όταν έρθει η στιγμή, θα κάνω κάτι δραστικό, μπαμ και κάτω». 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια