Η Βάνα Μπάρμπα ξαναχτυπά και προκαλεί τις συναδέλφους της και το δημόσιο αίσθημα

 

 

«Ίσως τα κορίτσια να έκαναν κάποιο λάθος! Πήρα η ίδια τον Πέτρο και μου είπε...» «Στηρίζω με θέρμη τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη γιατί...»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Βάνα Μπάρμπα απαντά στη σφοδρή κριτική: «Ίσως τα κορίτσια να έκαναν κάποιο λάθος! Πήρα η ίδια τον Πέτρο και μου είπε...»

Φωτιές άναψε πριν από λίγες μέρες η Βάνα Μπάρμπα με την ανάρτησή της στα social media που έλεγε «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη».

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε στα social media που πήραν φωτιά σχολιάζοντας αρνητικά το post της.

Η ίδια η Βάνα Μπάρμπα, μετά το ισχυρό τσουνάμι έντονων αντιδράσεων και αναρτήσεων στον προσωπικό της λογαριασμό, έδωσε την πρώτη της αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί και εξήγησε το σκεπτικό της, δείχνοντας ότι είναι αμετανόητη σε όσα έχει πει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Διαβάστε παρακάτω ένα απόσπασμα από την συνέντευξη της Βάνας Μπάρμπα στο «YOU:

Είπες στο Facebook ότι εάν λειτουργούσε το θέατρο δεν θα έβγαινε τόση χολή... Κάποιοι σε κατέκριναν γι' αυτήν τη στάση επειδή γενικότερα μας έχεις συνηθίσει να είσαι περισσότερο επαναστάτρια και εκείνη που θα σήκωνες πρώτη τη σημαία... Δεν έγινε δίκαια ό,τι έγινε;

Ας ξεκαθαρίσω πρώτη φορά και τελευταία τη θέση μου... Ποιανού τη σημαία; Στη σημαία της αδικίας σηκώνω εγώ σήμερα το χέρι μου, γιατί είναι αδικία -και είμαι εναντίον- να γίνονται τηλεδίκες και δικαστήρια μέσω του διαδικτύου. Αν αυτήν τη στιγμή είμαι μόνη μου έναντι χιλιάδων ανθρώπων που σέβομαι την άποψή τους εγώ λέω το εξής: Αφήστε να πάνε τα πράγματα στη δικαιοσύνη, μην τη φιμώνουμε και μην την επηρεάζουμε.

Και είμαι η πρώτη που σηκώνει ξανά το χέρι ενάντια στους συναδέλφους μου που θυμώνουν μαζί μου, πάμπολλοι είναι αυτοί που λένε "έλα τώρα δεν υποστηρίζεις τους νέους ηθοποιούς”... Τους υποστηρίζω, όπως υποστηρίζω και τους μεγάλους ηθοποιούς, που πολλά χρόνια τώρα έχουν δώσει την ψυχή τους, μας έχουν ταξιδέψει με το μεγάλο τους ταλέντο και ξαφνικά μέσα σε μια νύχτα καταρρέουν τα πάντα χωρίς να έχουν φτάσει στα δικαστήρια. Εγώ γι' αυτό φωνάζω και λέω μήπως αύριο είμαι εγώ το επόμενο θύμα, μήπως κι εσύ θα είσαι το ίδιο;

Δικάζουμε κάποιον και τον αποκαλούμε "δολοφόνο”, ας το κάνει το δικαστήριο και όχι το διαδίκτυο. Αυτή είναι η δική μου ένσταση κι αν μη τι άλλο θέλει πολύ θάρρος να σηκώνεις το ανάστημά σου και να μη σου μιλάει το μισό ελληνικό θέατρο, αλλά εγώ έχω μάθει να πολεμάω και να αγωνίζομαι για το δίκιο, όχι μόνο του αδύναμου αλλά και του δυνατού.

Γιατί υπερασπίστηκες ιδιαίτερα τον Φιλιππίδη; Έχεις μιλήσει με κάποιον από την οικογένεια και ξέρεις κάτι περισσότερο από αυτά που έχουν ακουστεί;

Πήρα εγώ η ίδια τηλέφωνο τον Πέτρο και μιλήσαμε και μου είπε κάποια πράγματα. Υπερασπίζομαι με θέρμη ψυχής και τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη και θα υπερασπιστώ οποιονδήποτε αύριο πιθανόν ακούσει κάτι άσχημο να λέγεται γι' αυτόν. Εγώ δεν είπα να μην πάει να δικαστεί. Είπα εγώ να αφήσετε μικρά ή μεγάλα ονόματα χωρίς να πάνε στα δικαστήρια; Γιατί μου προσάπτουν ένα σωρό βλακείες; Δεν κατάλαβα... Και ρωτώ "μήπως μέσα από όλο αυτό υπάρχει ένα ταξικό bullying; Μήπως πρέπει σώνει και ντε να την πληρώσουν αυτοί που δούλευαν χρόνια και είχαν εξουσία; Μήπως παίζει κι αυτό ασυνείδητα;”...

Στο «Πρωινό» πρόβαλαν αποσπάσματα της συνέντευξης της γνωστής ηθοποιού, με την Πηνελόπη Πιτσούλη να παρεμβαίνει τηλεφωνικά στην εκπομπή.

«Ειδωλολάτρες υπήρχαν πάντα. Είναι δικαίωμα της να έχει είδωλα αυτούς τους ανθρώπους. Δεν αμφισβητεί κανείς το ταλέντο τους, αλλά τις πράξεις τους. Ζούμε σε χώρα δημοκρατική, ο καθένας έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται κάποιους. Εγώ ως μάνα που έχω δύο κόρες, ως γιαγιά που έχω μία εγγονή, ως νύφη υπερασπίζομαι όλες αυτές τις γυναίκες που κατήγγειλαν αυτές τις πράξεις. Δεν ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν εμείς θα καταστρέψουμε αυτούς τους ανθρώπους για Χ λόγους.

Θα είμαι πάντα με το δίκιο του καταπιεσμένου, του προδωμένου. Δεν μπορώ να βγω να δηλώσω ότι θαυμάζω κάποιους ανθρώπους και είναι είδωλά μου. Άνθρωποι που κατηγορούνται για πολύ κακές πράξεις. Όσο για την κ. Φιλιππίδη είναι πολύ λογικό να υπερασπιστεί τον άντρα της. Και εγώ είμαι με τον άντρα μου 56 χρόνια, αν κάνει κάτι ο Γιωργάκης μου κάνει κάτι, θα είμαι με το μέρος του Γιωργάκη. Όχι αν βιάσει κάποια θα είμαι με τις άλλες και θα τον δείρω.

Αυτό δεν είναι θάρρος, είναι θράσος! Δεν θα βάλουμε τη συνάδερφο Μπάρμπα στο απυρόβλητο. Πιστεύει αυτό που πιστεύει, να το κρατήσει για τον εαυτό της. Γιατί είναι δικαίωμα της να τους υποστηρίζει και να τους θαυμάζει. Μέχρι εκεί όμως! Τα πάσχοντα πρόσωπα θα νιώσουν πολύ άσχημα, όταν τα ακούσουν αυτά. Είμαστε όλοι με το μέρος αυτών των γυναικών» τόνισε η Πηνελόπη Πιτσούλη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια