Cy Squads: Οι γυναικείες και όχι μόνο «συμμορίες» της κυπριακής κοσμικής ζωής

Μπορεί η Taylor Swift με την δική της girl’s squad, (μέλη της οποίας είναι μεταξύ άλλων οι Selena Gomez, Lena Dunham, Gigi Hadid, Lorde, Karlie Kloss, Cara Delevingne, Kendall Jenner, Lily Aldridge, Hailee Steinfeld, Ellie Goulding, Jaime King), να έδωσε άλλο νόημα στη λέξη, στην Κύπρο όμως υπάρχουν επίσης η τοπικές squads που ξεχωρίζουν. Οι «συμμορίες» της κοσμικής ζωής του νησιού χαρακτηρίζονται από φιλία, αγάπη και αφοσίωση. Φιλίες που κράτησαν στον χρόνο και κάθε τόσο μαγνητίζουν τα βλέμματα με κάθε ομαδική έξοδο αλλά και με τις πόζες στο instagram. 


Ramona Filip Τορναρίτη, Χριστίνα Πελαγία και Anna Homenko 
Έχουν δώσει στους εαυτός τους τον χαρακτηρισμό οι τρεις σωματοφύλακες. Η φιλία τους κρατά εδώ και πολλά χρόνια με τις τρεις τους να είναι πάντα η μία στο πλευρό της άλλης.

 

 

 


Αγγέλω Δημητρίου, Τερέζα Ηλιάδη, Μαρία Κυρατζή, Μελίνα Φύσσα, Λεία Τορναρίτη, Λουιζέλα Μπέρκοβιτς, Νόνη Κυπριανού 
Είναι φίλες εδώ και πολλά χρόνια, με τη Μαρία και τη Λεία να είναι επίσης γειτόνισσες. Περνάνε πολύ χρόνο η μία με την άλλη, ενώ τις βλέπουμε συχνά να γευματίζουν παρέα σε γνωστά στέκια και να ποζάρουν στον φακό για χάρη του instagram.    

 

 


Ράι Χριστοφόρου, Συλβί Μαυροπούλου, Άντρεα Λόρδου
Αν μια παρέα είναι αχώριστη και άκρως ταιριαστή είναι αυτή. Όπου θα δεις τον έναν, θα δεις και τον άλλον και πάντα καλοντυμένο και στιλάτο! Εκτός από την μόδα είναι πολλά αυτά που τους ενώνουν, όπως μια μακροχρόνια φιλία, η αγάπη για τα ταξίδια και φυσικά η πόλη τους η Λεμεσός. 


Δέσποινα Τζιαπούρα, Έλενα Αντρέου, Νάταλι Κωνσταντινίδου, Μαριλένα Ζορλάκη, Νεκτάρια Ζορλάκη, Έφη Παπαΐωάννου, Μέλπω Προκοπίου, Έλβα Ρωσσίδου, Κρίστη Παναγιώτου, Ίτα Κόσιη, Τζοάννα Τσίβικου 
Μια πολύ δεμένη παρέα γυναικών που τους δένει μια στενή φιλία, εδώ και χρόνια αλλά και κουμπαριές. Όπως αυτή της Έφης και της Μέλπως, μιας και η δεύτερη βάπτισε πρόσφατα τον γιο της πρώτης παρέα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Τις πετυχαίνουμε παντού μαζί, σε εξόδους, στα social media, για φαγητό, για ποτό, παντού μαζί η γνωστή γυναικοπαρέα. 

 

 

 

 

 

 

Στάλω Ηλία, Κάρλα Καλαΐτζιάν, Monique Varberdian 
Η γνωστή παρέα γυναικών από τη Λάρνακα εμφανίζονται παντού μαζί. Η μία στηρίζει την άλλη σε κάθε της βήμα, είτε επαγγελματικό, είτε προσωπικό. Θα βρεις την μία πίσω ή δίπλα από την άλλη σε κάθε νέο project αλλά και ευτυχισμένη στιγμή. Μεγάλη τους αγάπη και κοινό στοιχείο φυσικά η μόδα.   

 


Τάνια Σκόρδα, Μαρία Ιωάννου, Μαρίτα Βασιλείου 
Μια ακόμη στιλάτη παρέα της κοσμικής ζωής του νησιού, εξίσου δεμένη και αχώριστη. Μοιράζονται συχνά φωτογραφίες στο instagram από τις κοινές τους εξόδους και δραστηριότητες. 

 

 


Έλσα Αναστασιάδη Λούτσιου, Ινώ Αναστασιάδη Μισιρλή, Κάτια Θεοδότου, Ελίνα Θεοδότου 
Η παρέα από τη Λεμεσό, είναι επίσης πολύ ενωμένη και αχώριστη. Οι γνωστές κυρίες συχνά διασκεδάζουν παρέα σε γνωστά στέκια της Λεμεσού κι όχι μόνο, πάνε μαζί διακοπές και ποζάρουν συχνά με αγαπησιάρικη αλλά και τρελή διάθεση στα social media. 

 

 

 

 


Ελένα Ευριπίδου, Φιλιώ Ευριπίδου, Βίβιαν Νικολαΐδου 
Πότε σε ταξίδια, πότε στο γυμναστήριο, πότε για βραδινή έξοδο, οι τρεις κυρίες είναι πολύ καλές φίλες για αυτό και τις πετυχαίνουμε συχνά μαζί. Συχνές είναι και οι κοινές τους πόζες στα social media. 

 

 

 

 

Ιωάννα Μωυσέως, Νάταλι Κωνσταντινίδου, Δήμος Natar, Αντρέας Γεωργίου, Άντρεα Αλετράρη
Μία από τις πιο στιλάτες παρέες της Κύπρου. Μια πολύ δεμένη παρέα που ξέρει πώς να παίζει το στιλ στα χέρια της. Εκτός από καλοί φίλοι είναι και στενοί συνεργάτες, για αυτό σε κάθε επαγγελματικό βήμα του ενός θα είναι εκεί, στο πλευρό του ο άλλος.  

 

 

 

 

 


Μαρία Βασιώτη, Μελίνα Διονυσίου, Έμιλυ Γιολίτη, Bianca Makris, Άννα Χαμπουλά
Μια μεγάλη παρέα που επίσης χαρακτηρίζεται από στιλ, αγάπη και τρυφερότητα. Μια δυναμική γυναικοπαρέα που δεν περνά ποτέ απαρατήρητη.  

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια