Ούτε τηλέφωνο ο Πατούλης στην Μαρίνα μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο

 

 

Η αμηχανία και η διάψευση όταν ρωτήθηκε για τον επί 35 χρόνια σύζυγο της, Γιώργο Πατούλη - Η παύση που... οδήγησε σε αρνητική απόκριση την Μαρίνα Πατούλη! «Πάσχω από καρδιακή ανεπάρκεια και προσπαθώ να το αντιμετωπίσω»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Μαρίνα Πατούλη μεταφέρθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, μετά από ξαφνική επιδείνωση ενός προβλήματος υγείας που είχε εδώ και αρκετό καιρό. Είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Γιώργος Πατούλης και η Μαρίνα Πατούλη παίρνουν διαζύγιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαρίνα Πατούλη μετά τους τίτλους τέλους στο γάμο της «Βιώνω ένα προσωπικό πένθος - Εχω βρεθεί σε ένα οικογενειακό αδιέξοδο - Εγώ ουδέποτε θέλησα να χωρίσω»

Ο Χάρης Ρώμας, στενός συνεργάτης του Γιώργου Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής, καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ανέφερε τα εξής:

«Να πω ότι η Μαρίνα Πατούλη, επειδή μίλησα με τον περιφερειάρχη πριν από 5 λεπτά, είναι πολύ καλά. Είναι στο νοσοκομείο, αλλά είναι κάτι που έχει ήδη ξεπεραστεί.

Είναι στο πλευρό τόσων και τόσων ανθρώπων, δεν θα είναι στο πλευρό της Μαρίνας Πατούλη. Στη συγκεκριμένη στιγμή, μιας και με ρωτάς αυτό το συγκεκριμένο πράγμα, είναι δίπλα στη Μαρίνα Πατούλη, ναι. Ήταν δυνατόν να μην είναι»;

 

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε η Μαρίνα Πατούλη, το πρωί της Κυριακής, σχετικά με το πρόβλημα της υγείας της που την οδήγησε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, στο «Έλα χαμογέλα» η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «προσπαθώ να το αντιμετωπίσω γιατί υπάρχει ένα χρόνιο πρόβλημα το οποίο εκδηλώθηκε πέρσι το καλοκαίρι και αφορά καρδιακή ανεπάρκεια. Είμαι σε αυστηρή επιτήρηση από τον θεράποντα ιατρό μου. Έκανα εισαγωγή χθες, έπρεπε να παραμείνω αλλά λόγω του ότι ήταν το παιδί μόνο του στο σπίτι αποφάσισα με ατομική ευθύνη να επιστρέψω. Παίρνω την φαρμακευτική μου αγωγή, έχω κάποια άσχημα συμπτώματα, πιστεύω ότι θα το αντιμετωπίσω». 

 

Όταν δε η Σίσσυ Χρηστίδου την ρώτησε για την επικοινωνία που έχει τις τελευταίες ώρες από τον σύζυγο της, Γιώργο, η Μαρίνα Πατούλη οδηγήθηκε αρχικά σε μια παύση κάποιων δευτερολέπτων. Στη συνέχεια αποκρίθηκε λιτά «όχι» διαψεύδοντας όσα είπε μια μέρα νωρίτερα στο «Καλύτερα δε γίνεται» ο στενός συνεργάτης του συζύγου της, Χάρης Ρώμας.

«Περνώ τον Γολγοθα της προσωπικής μου υγείας και του οικογενειακού μου θέματος. Δεν έχω ασχοληθεί να παρακολουθήσω τι είπε ο κύριος Ρώμας. Με τον κύριο Ρώμα δεν έχω συνομιλήσει, δεν είναι ούτε προσωπικός μου φίλος ούτε έχω κάποια σχέση μαζί του και δεν έχω καμία ενημέρωση» συμπλήρωσε η Μαρίνα Πατούλη.

«Οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου είναι οι άνθρωποι που πραγματικά με αγαπούν αληθινά, το έχουν αποδείξει και στέκονται αυτές τις δύσκολες ώρες με φυσική παρουσία κοντά μου».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη