O Armie Hammer κατηγορείται για βιασμό - «Με βίαζε για 4 ώρες»

 

Ο διάσημος ηθοποιός Armie Hammer κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση από μία 24χρονη γυναίκα, που παραχώρησε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, χθες Πέμπτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Πρόκειται για την Έφι Ανγκέλοβα, η οποία ξεσπώντας σε κλάματα, διάβασε τις κατηγορίες εναντίον του Hammer, με τον φερόμενο βιασμό να έχει γίνει στις 24 Απριλίου του 2017.

«Ο Armie Hammer με βίαζε για τέσσερις ώρες στο Λος Άντζελες, στην διάρκεια των οποίων κοπανούσε επανειλημμένα το κεφάλι μου σε έναν τοίχο, γεμίζοντας μώλωπες το πρόσωπό μου. Σε εκείνες τις τέσσερις ώρες, προσπάθησα να ξεφύγω και δεν με άφηνε. Νόμιζα πως θα με σκότωνε. Μετά έφυγε χωρίς να τον ενδιαφέρει στο ελάχιστο για την κατάστασή μου. Βρισκόμουν σε απόλυτο σοκ και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κάποιος που αγαπούσα μου έκανε κάτι τέτοιο» αποκάλυψε χαρακτηριστικά και παραδέχτηκε πως μετά τον φερόμενο βιασμό είχε αυτοκτονικές σκέψεις. Μάλιστα, όπως είπε νιώθει «τεράστιες ενοχές» που δεν μίλησε νωρίτερα.  

Σε δήλωση στο BBC, ο δικηγόρος του Armie Hammer, Άντριου Μπρέτλερ, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες για τις οποίες καταγγέλλεται ο πελάτης του. Ο δικηγόρος υποστήριξε πως οι σχέσεις ανάμεσα στον Hammer και την Ανγκέλοβα ήταν «απολύτως συναινετικές, συζητήσιμες και προσυμφωνημένες με αμοιβαία συμμετοχή». 

 «Η προσπάθειά της να τραβήξει την προσοχή σε συνδυασμό με το αρρωστημένο νομικό της αίτημα κάνουν απλώς πιο δύσκολο σε πραγματικά θύματα σεξουαλικής βίας να δικαιωθούν όπως τους αξίζει», ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης του διάσημου ηθοποιού.

Ο ηθοποιός Armie Hammer έγινε γνωστός μέσα από τους ρόλους του στις ταινίες «The Social Network» και «Call Me By Your Name». Τον περασμένο Ιανουάριο απέσυρε τη συμμετοχή του από την ταινία «Shotgun Weddin» με συμπρωταγωνίστρια την Jennifer Lopez και ο λόγος ήταν οι «μοχθηρές και ψευδείς επιθέσεις στο διαδίκτυο εναντίον του», όπως ανέφερε τότε. 

Μέχρι τον Ιούλιο του 2020 ήταν παντρεμένος με την τηλεπαρουσιάστρια Elizabeth Chambers. ​

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»