Η εξομολόγηση της Ήβης Αδάμου για την απόφαση να γίνει μητέρα στα 25!

 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Star» βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η Ήβη Αδάμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων στην Μαντώ Γαστεράτου για την απόφασή της να γίνει μητέρα σε πολύ νεαρή ηλικία. Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης έγιναν γονείς το 2018, όταν εκείνη ήταν μόλις 25 ετών.

«Με τον Μιχάλη ήμασταν πέντε χρόνια μαζί πριν έρθει το παιδί. Την εγκυμοσύνη και το παιδί δεν τα καθορίζεις πάντα εσύ, είναι και το πώς θα σου έρθουν τα πράγματα, ποιον άνθρωπο έχεις δίπλα σου, πώς αισθάνεσαι με αυτό το πράγμα, αν είσαι έτοιμος και ώριμος να το κάνεις.

Επειδή, λοιπόν, εγώ έχω ξεκινήσει να κάνω πολλά πράγματα από νωρίς και ήμουν και με τον Μιχάλη και ήταν και ο κατάλληλος άνθρωπος για εμένα, ήταν και λίγο τυχερό. Ήρθε πολύ φυσικά, ήρθε πολύ λογικά. Τουλάχιστον σε εμένα, στη δική μου περίπτωση. Αυτό δεν σημαίνει ότι ισχύει για όλους. Μπορεί κάποιος να το θεωρεί “πολύ νωρίς".

Δεν έχει μπει όμως στη θέση μου. Δεν έχει ζήσει αυτά που έχω ζήσει και που έχω δει εγώ. Αν σκεφτείς ότι είμαι από τα 16 σε αυτή τη δουλειά και έχω σπουδάσει και τα έχω κάνει όλα κι έχω και άνθρωπο δίπλα μου που να μπορώ να το κάνω αυτό…», ανέφερε η Ήβη Αδάμου.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Μαζωνάκη, λέγοντας πως είναι χαρούμενη καθώς ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ένας καλλιτέχνης που εκτιμά.

«Ήταν μια ξαφνική συνεργασία. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη».

Αναφερόμενη στο X-Factor, από όπου ξεκίνησε τη μουσική της πορεία, η Ήβη Αδάμου είπε ότι δεν περίμενε να έχει τόση εξέλιξη μέσα στο παιχνίδι, μίλησε για την στήριξη από την οικογένειά της, αλλά και για την προοπτική να κάτσει στην καρέκλα του κριτή σε κάποιο μουσικό σόου, μόνη της ή με τον Μιχάλη.

«Δεν περίμενα να φτάσω ποτέ στα lives».

Mεταξύ άλλων μίλησε για την καλλιτεχνική της πορεία από την εφηβεία ακόμα αλλά και για την γεύση που της άφησε ο διαγωνισμός της Eurovision το 2012 που εκπροσώπησε την Κύπρο.

«Πέρασα πάρα πολύ ωραία. Βλέπεις και μία άλλη κατάσταση τεράστια και μαθαίνεις από αυτό. Άσχετα την θέση έχει να σου προσφέρει. Η επιτυχία που έκανε το τραγούδι τότε, είναι απερίγραπτη σε σχέση με την θέση. Είχα κάνει πάρα πολλές συναυλίες τότε και μου έδωσε παραπάνω εμπειρίες, με γέμισε. Είχε πολλά θετικά αυτό.

Δεν θα άλλαζα κάτι γιατί το έζησα. Δηλαδή δεν πήγα εκεί με το τεράστιο άγχος να μην απολαύσω πράγματα. Ήμουν πιο μικρή κι ήταν όλα πιο αυθόρμητα και πιο χαρούμενα. Το έβλεπα διαφορετικά και το χάρηκα πάρα πολύ. Είχα βγάλει έναν χριστουγεννιάτικο δίσκο που στην Πορτογαλία πήγε πολύ καλά κι έκανα συναυλίες στην Ισπανία αλλά και στην Σουηδία που το κομμάτι πήγε πολύ καλά κι ήταν για καιρό νούμερο ένα. Έφευγα από την Ελλάδα, πήγαινα στην Σουηδία και μέσα στο ταξί έπαιζε το τραγούδι κανονικά.»

Δες το βίντεο:

 

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, τραγούδησε live αγαπημένα τραγούδια στο πλατό της εκπομπής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;