Η φωτό του μάρτυρα & η αποκάλυψη για το μοιραίο βράδυ της υπόθεσης Παντελίδη

 
 

Φωτογραφία του μάρτυρα που, με την κατάθεση του, έδωσε νέα τροπή στην υπόθεση, δημοσιεύεται σήμερα και μεγαλώνει ακόμα περισσότερο τα ερωτήματα γύρω από το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον αξέχαστο Παντελή Παντελίδη. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η φωτογραφία δημοσιεύεται στην εφημερίδα Realnews και η γυναίκα που σύμφωνα με τον μάρτυρα οδηγούσε το μοιραίο βράδυ το τζιπ αναρωτιέται πού ήταν αυτός ο άνθρωπος τόσο καιρό και γιατί δεν είχε μιλήσει νωρίτερα.

 

Σύμφωνα με τα όσα προβλήθηκαν στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων, στην αντεπίθεση περνούν οι δύο κοπέλες οι οποίες επέβαιναν στο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη ύστερα από την εμφάνιση του νέου μάρτυρα που με την κατάθεσή του ανατρέπει τα πάντα στην υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη είχε μιλήσει στον Νίκο Χατζηνικολάου για την υπόθεση.

Η εφημερίδα δημοσιεύει τη φωτογραφία του νέου μάρτυρα με τον Παντελή Παντελίδη, λίγες ώρες πριν από το μοιραίο δυστύχημα. Ο 50χρονος ήταν υπεύθυνος για τις μάρκες τη βραδιά εκείνη στο σπίτι όπου βρισκόταν ο τραγουδιστής και οι δύο κοπέλες παίζοντας χαρτιά.

«Ο μάρτυρας πού ήταν τόσα χρόνια; Ο μάρτυρας πού ήταν πέντε χρόνια να καταθέσει; Οι άλλοι μάρτυρες στο σπίτι λέσχη γιατί δεν γνώριζαν τίποτα απ’ όσα ισχυρίζεται ο μάρτυρας» αναρωτιέται σύμφωνα με τη Real η μία από τις δύο κοπέλες.

«Εγώ τούς άνοιξα την πόρτα για να φύγουν και παρατήρησα από την εξώπορτα ότι όταν ο Παντελίδης έφτασε σε ένα διάζωμα από χαλίκι, σκόνταψε και έπεσε με τα γόνατα. Πήγα τον σήκωσα, περπατούσε μόνος του, αλλά τρεκλίζοντας όπως οι μεθυσμένοι, και τον βοήθησα να μπει στη θέση του συνοδηγού στο αμάξι που βρισκόταν περίπου σε απόσταση δέκα μέτρων από το χαλίκι. Στη θέση του οδηγού μπήκε η Φρόσω και πίσω κάθισε η Μίνα Αρναούτη» είπε ο νέος μάρτυρας.

 

Από την πλευρά της η δεύτερη κοπέλα έγραψε σε μήνυμά της στο Facebook για το θέμα: «Το βιολογικό υλικό των δειγμάτων είναι πέρα από κάθε αμφιβολία του θανόντα Παντελίδη Παντελεήμονα. Δείγμα από γενετικό υλικό της Κ… δεν βρέθηκε ούτε στο τιμόνι ούτε στο προσκέφαλο του οδηγού».

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»