Οι πρώτες δηλώσεις του Τσαπατάκη μετά τη διάρρηξη! Πήραν τη δάδα των Ολυμπιακών του '18

 
 
 

Θυμωμένος και πολύ στενοχωρημένος ο Αντώνης Τσαπατάκης μετά τη διαπίστωση ότι έπεσε θύμα διάρρηξης αγνώστων στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Αντώνης Τσαπατάκης στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, είδηση που μεταδόθηκε με ταχύτητα... φωτός μέσω των social media καθώς πολλοί από τους χιλιάδες followers του θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να τον βοηθήσουν. 

 

Η έκκληση του κορυφαίου παραολυμπιονίκη προς τους δράστες ήταν να του επιστραφούν τα αντικείμενα συναισθηματικής -κυρίως- αξίας που του είχαν αρπάξει χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει ποια ήταν ακριβώς αυτά.

Ο κορυφαίος παραολυμπιονίκης κολύμβησης με λύπη του διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν εισβάλλει στον χώρο του, είχαν αρπάξει πολύτιμα για τον ίδιο αντικείμενα, είχαν αφήσει σε ένα χάος το σπίτι και είχαν εξαφανιστεί.

 

«Αυτοί που με διέρρηξαν ας φέρουν πίσω αυτά που πήραν. Ξέρουν γιατί» έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram σε ένα βίντεο που τραβήχτηκε από το σπίτι όπου κάθε χώρος του είναι άνω κάτω. Δεν διακρίνονται έπιπλα ή ελεύθερο τετραγωνικό καθώς οι άγνωστοι είχαν αναποδογυρίσει τα πάντα, προφανώς ψάχνοντας πράγματα αξίας.

 

Μέσα από την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται όπου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, ο Αντώνης Τσαπατάκης αποκάλυψε πως είναι πολύ πιθανό να του έχουν αρπάξει και τη δάδα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2018, αντικείμενο που έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για εκείνον.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη και το ενδιαφέρον του. Δεν ξέρω πότε συνέβη γιατί εγώ λείπω για προετοιμασία στα Χανιά για τους Αγώνες. Στέλνοντας λοιπόν έναν φίλο για να δει για τυχόν βλάβες διαπίστωσε ότι όλα ήταν άνω κάτω μέσα στο σπίτι. Η τηλεόραση ήταν κάτω στο πάτωμα τυλιγμένη με τα καλώδιά της, έτοιμη να φύγει θεωρητικά και μέσα στο δωμάτιο στο οποίο έχω τα ρούχα μου αλλά και το υπνοδωμάτιο ήταν όλα άνω κάτω. Μέχρι στιγμής έχουμε διαπιστώσει ότι λείπουν γύρω στα 7 με 8 ζευγάρια παπούτσια που είναι μίας αξίας γιατί είναι συλλεκτικά, λείπει ένα ρολόι και πολύ πιθανόν να λείπει και η δάδα των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2018. Όλα είναι συναισθηματικής αξίας αλλά να πω στον κόσμο ότι τα υλικά αγαθά δεν είναι αυτά που μας κάνουν ανθρώπους. Μας κάνει η ευγένεια που έχει ο καθένας μας μέσα του. Δεν κάνω την έκκληση για λόγους υλισμού. Αντιθέτως θέλω να ζητήσω να υπάρχει δείγμα ευγένειας ανάμεσά μας ειδικά αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε» είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Τσαπατάκης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»